Inspiráló nők 1. rész

Igaz-e a mondás: Soha nem késő?
A sorozatban olyan nőket szeretnék bemutatni nektek, akik lelkesedésükkel, pozitív hozzáállásukkal és kreativitásukkal példát mutatnak minden nőnek. Akik nem félnek új és szokatlan dolgokba belevágni, akiknek nem mindig csak mások véleménye számít, hanem hallgatnak arra a bizonyos belső hangra, és nem félnek megvalósítani régi nagy álmaikat. A sorozatban megismerhetsz majd hírességeket, ismert és számodra ismeretlen, hétköznapi embereket, akik történetükkel, bemutatkozásukkal Téged is pozitív gondolkodásra, megújulásra és kreatív alkotásra ösztönözhetnek…

Az első részben szeretettel ajánlom nektek Eszesné Torday Hajnalka bemutatkozását és élménybeszámolóját. Hajnalka részt vett az első festőpartyn, amit a MadeByYou-ban szerveztem. Számomra is inspiráló volt a lelkesedése, és azok a pozitív gondolatok, amiket levélben írt meg nekem a festőparty után:

„Gondolatok az első festőpartymról”

„Az ember így 50 felett, több mint 30 évi házassággal, 2 nagy gyerekkel, 2 unokával, egy 4 generációs családban élve, gyakran elgondolkodik mennyi mindenre nem jutott idő ezalatt. Aztán meg, arra is kíváncsi, valóban igaz-e mondás, hogy : „- soha nem késő! – ” ?

A család felépítése igazán sok alkalmat ad arra, hogy az ember azt érezze, valódi értéket hozott létre! És a munkám során is sok olyan feladatot láttam el, ami néha emberközpontú, mint a kereskedelem, máskor szárazabb, mint pl. a könyvelés, de mindig arra törekedtem, hogy valami értékeset csináljak.

Ilyenkor jönnek a tanfolyamok, előadások, továbbképzések. Mindannyian tapasztalásra, fejlődésre vágyunk. Engem is foglalkoztatott a kérdés!

Valóban kreatív és boldog nő vagyok?

És ha igen, hogyan találhatok bizonyítékot erre?

Hát így jelentkeztem életem első festőpartyjára, és már a falamat díszíti az első, igazi vászonra festett képem, ami rögtön egy „kézzel fogható” bizonyítéka annak, hogy amikor készült, valóban kreatívnak és boldognak érezhettem magam!

Kreatív Boldogság Műhely - Inspiráló nők

Mindazoknak szívesen tudom ajánlani, akik csak eljátszottak idáig a gondolattal, : „- mi lenne, ha?….-„
Minden kockázat nélkül, igazán barátságos környezetben és alkotói hangulatban, felfedezheted magadban azokat az érzéseket is, amivel egyébként nem találkozhattál volna!

Kreatív Boldogság Műhely - Inspiráló nők

Próbáljátok ki, milyen is lehet ezekkel az érzésekkel megsimogatni a lelketek, és pompás színekkel nyomot hagyni a festővásznon!”

Szeretettel: Hajnalka

… Hajnalka festménye a foglalkozás alatt többször teljesen átalakult, csodájára jártak a többiek is. Öröm volt látni, milyen elmélyülten alkot, és hogy mennyire tetszik neki a végeredmény! Mert ez a lényege az egésznek: merni kell, próbálni kell, és pozitívan kell hozzáállni. Nem a végeredmény számít elsősorban, hanem maga a folyamat, ahogy az ember átadja magát az alkotásnak, és eközben új dolgokat, lehetőségeket fedez fel önmagában!

Ha eddig úgy érezted, nincs meg benned a kellő tehetség, vagy már túl késő belevágni új dolgokba, remélem, hogy Hajnalka bemutatkozása lendületet ad neked! Nem számít az életkor, vagy az, mit dolgozol, mivel foglalkoztál eddig: ha azt érzed, alkotni szeretnél, légy bátor, és meg fogsz lepődni, mire vagy képes… :)

Követed az emailes inspirációimat és a videós leckéket?
Ha még nem, akkor itt tudsz jelentkezni »
Tavaszi Élménykurzus
Művésznapló

Kérlek, hogy írd meg a véleményed a bejegyzésről!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


4 hozzászólás “Inspiráló nők 1. rész”

  1. Anikó szerint:

    Nagyon büszkék vagyunk Rád! Végre valami, ami más utakra terel Téged és maradandót tudsz alkotni vele mert tudom, hogy ez nagyon fontos számodra! Alig várom, hogy részt vegyünk egy Anya-Lánya festős programon, de akkor ki vigyáz a gyerekekre?:)

  2. Enikő szerint:

    Megmutattam a cikket anyukámnak (61 éves), és nagyon belelkesült. Remélem, egyszer sikerül eljutnunk együtt egy ilyen közös programra, nagyon jó lenne! :)

  3. Viktória szerint:

    De jó! Köszönöm, ez tényleg inspiráló volt! Várom a sorozat többi részét! Hajnalkának pedig gratula, nagyon szépet alkottál!!!

  4. Molnár Beáta szerint:

    Nagyon jó volt olvasni ezt, meg is jött a kedvem a festéshez! Néha tényleg kell az embernek egy új lendület, egy pozitív példa, amit jó követni, ami ötletet ad, mi mindent lehetne még megvalósítani az életben… és tényleg nem számít az életkor!