Te is lehetsz kreatív és boldog anyuka! – Andy története

Szeretnék nektek bemutatni egy nagyon kedves és kreatív anyukát, aki eddig szinte az összes programomat kipróbálta: az Anya-Lánya Festőklubot, a Festőpartyt, a Kreatív Boldogság Tréninget és a Varázslatos Pasztellrajz Tréninget is!

Elképesztően lelkes, aktív, és csodaszép képeket készít. Kaptam tőle egy levelet, amit szeretnék most veletek is megosztani. Úgy gondolom, nagyon inspiráló és hasznos lehet minden nőnek, anyukának, aki szeretné jobban kibontakoztatni a kreativitását. Munka mellett, gyerekek mellett is lehet időt szakítani a saját fejlődésünkre, kikapcsolódásunkra. Andy sok anyukának példa lehet, olvassátok szeretettel a bemutatkozását, és nézzétek meg az alkotásait…

„A nevem Bognár-Incze Andrea, 2 kisgyermek anyukája vagyok, egy 5,5 éves kislányom és egy 3,5 éves kisfiam van. Gyerekkoromban művészeti általánosba jártam, ott tanultunk festeni, rajzolni, szobrászkodni, ez sajnos 14 éves koromban véget ért és későbbi tanulmányaim már nagyon már irányba mentek el, végül közgazdász lettem.

Miután a 2 kisgyerekkel való foglalkozásból kicsit felszabadultam, bölcsibe, oviba mentek, elhatároztam, hogy újra foglalkozni szeretnék festéssel, rajzolással és akkor találtam rá Facebook-on Sárhidai Zsófi oldalára, akinek nagyon tetszettek a rajzai, képei, és leírásai, ajánlásai alapján nagyon szimpatikusnak találtam. Ekkor jelentkeztem az online minitréningre, amit ingyen végezhettem el.

Zsófitól emailben kaptam meg az akril, illetve pasztell technikával készülő feladatokat, nagyon részletes és inspiráló leírással körítve. Összesen 2 hét alatt elvégeztem, nem sok időm volt rá, mert időközben visszamentem dolgozni, de az idő, amit a festéssel és Zsófi igazán eredeti és ötletes feladataival töltöttem, óriási örömöt és szabadságérzést okozott, rájöttem, hogy ez fajta alkotás nagyon pozitív dolog, ami igazán feltölt és boldoggá tesz, ezért elhatároztam, hogy ez lesz a hobbim.”

Andy sorra alkotja és küldi be nekem a szebbnél szebb alkotásokat:

Ez az akril festmény a kislánya óvodás csoportjának készült, szülinapos naptárnak…

Folytatva Andy bemutatkozását:
„Ezután jelentkeztem Zsófi anya-lánya festőklubjára, ahova a kislányommal mentem el és fantasztikus élményben volt részünk. A kislányomnak még különlegesebb volt ez az egész, ugyanis a Szépművészeti Múzeumban volt, ahol tárlatvezetéssel kezdődött a tanfolyam, nagyon sok képet végignéztünk, vázlatrajzokat készítettünk menet közben és ezután további inspirációkat, ötleteket kaptunk Zsófitól ahhoz, hogy elkészíthessük a saját festményeinket.

A kislányom hatalmas lelkesedéssel vágott bele az egészbe, és hihetetlen boldog és büszke volt, hogy olyan gyönyörű festményt készített. Én is nagyon boldog voltam, ugyanis én is alkothattam szabadon, és a kislányomat boldogabbnak láttam, mint valaha, ráadásul meglepetésként is ért, hogy az én kicsi 5 éves kislányom ilyen fantáziadús, szép festményt készített akril technikával feszített vászonra.

Később is voltunk még egy anya-lánya klubban, ami fantasztikusan telt, egy nagyon szép színes, igazán családias, pozitív helyszínen alkothattunk. A kislányom nagy rajongója lett Zsófinak.

Nemrégiben pedig kipróbáltam a borozós festőpartyt is, ami szintén nagyon jól sikerült, egy rövid borbemutatót és inspirációs beszélgetést követve igen jó hangulatban alkothattunk és meglepően felszabadult, kreatív képek készültek.

Jelentkeztem továbbá Zsófi online pasztell tréningjére, mivel nagyon érdekel a pasztell technika, még az elején tartok, de már így is lehet látni, hogy egy hihetetlenül profin összerakott feladatsort tartalmaz, aminek egyes lépéseinél annyira részletes, több eszközzel szemléltetett feladatleírások találhatóak, hogy a teljesen kezdő, de lelkes felhasználó is könnyedén megérti és elvégezheti.

Én személy szerint Zsófi csodálója vagyok, szerintem egy hihetetlenül tehetséges művész, nagyon kedves és csodálatos ember, aki folyamatosan azon dolgozik, hogy más nőket is boldoggá, kreatívvá tegyen és emellett csodaszépek az alkotásai. Nagyon inspiráló számomra az ő munkássága.”

Andy története, bemutatkozása sok anyuka számára inspiráló lehet. A fő üzenete az, hogy merd megvalósítani a saját vágyaidat akkor is, ha úgy érzed, nincs rá energiád, kapacitásod! Hiszen pont ez az, ami majd felszabadít, és ez az, amit akár a gyerekek és munka mellett is csinálhatsz! A rajzolás és a festés teljes kikapcsolódást jelent: lelkileg is feltöltődsz vele. Andy olyan lelkes lett, hogy sorra küldi be nekem a festményeit és rajzait, amikkel nemcsak magának szerez örömet, hanem a gyerekeinek és a környezetének is: még az óvodának is készített dekorációt, szerintem ez szenzációs!

A kislánya pedig biztosan kedvelni fogja a művészeteket, hiszen nagyon jó példát lát az anyukájától. Az alkotás nem egy kötelező óvodai feladat számára, hanem egy szuper közös program az anyukájával.

Legyen példa számodra is Andy lelkesedése és kreativitása! :)

Követed az emailes inspirációimat és a videós leckéket?
Ha még nem, akkor itt tudsz jelentkezni »
Tavaszi Élménykurzus
Művésznapló

Kérlek, hogy írd meg a véleményed a bejegyzésről!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


5 hozzászólás “Te is lehetsz kreatív és boldog anyuka! – Andy története”

  1. Sárhidai Zsófia szerint:

    Érdekes, hogy e-mailben most többen reagáltatok a bejegyzésre, mint itt a hozzászólásokban… Sokan gratuláltak Andynak, és sokan írták, hogy nagyon szépeket alkot! :) Olyan is volt, akit megihletett az inspiráció, és már be is küldött nekem egy rajzot, ami ennek hatására született. Ezt mindenképp meg akartam osztani veletek és Andyval is – köszönöm az e-maileket!

    1. Bognár-Incze Andrea szerint:

      Köszi szépen Zsófi a visszajelzést. Hát nagyon megható, hogy ennyien reagáltatok, köszönöm.

  2. Heni szerint:

    Nem találok szavakat.
    Gratulálok!

  3. Sebestyén Erika szerint:

    Gratulálok, Andy! Csodálatos, amiket alkotsz a kislányoddal, minden elismerésem hogy így foglalkozol vele. Nekem kisfiam van, vele egy kicsit nehezebb, de próbálok én is alkotni vele otthon, amig van hozzá kedve. :) Köszönöm az inspirációt!
    Erika

    1. Bognár-Incze Andy szerint:

      Köszönöm szépen Erika, jól esik az elismerésed és örülök, hogy inspirálóak a festményeim. :-)
      Fantasztikus érzés gyerekünkkel közösen alkotni, de természetesen ehhez kell az ő affinitásuk is, az én kisfiam nem ilyen beállítottságú, bár festeni szeret, de azt is röviden és egyéb kreatív tevékenységhez nem nagyon van türelme, sokkal inkább a kisautókat kell vele tologatnom. :-D
      Neked is nagyon jó, boldog alkotást kívánok! :-)