Az én újévi fogadalmam Nektek

Már január első napjaiban nagy munkába kezdetem, mert elkezdtem kidolgozni az új online tanfolyamom anyagát, ami tavasszal már elérhető lesz számotokra is! A teljes tréning a pasztell technikáról és varázslatos, élethű rajzok készítéséről fog szólni. Lépésről lépésre mutatom majd be, hogyan rajzolok pasztell ceruzával, pasztell krétával, hogy Te is kipróbálhasd, és az online leckék segítségével otthon tanulhass…

Kezdőknek és haladóknak szóló verzióval is készülök! :)
Megtapasztalhatod, milyen élvezetes ezekkel az eszközökkel dolgozni.

Megtanulhatod, hogyan bánj a színekkel, és az élethű ábrázoláson túl hogyan tedd különlegessé, egyedivé, kifejezővé a rajzaidat.

Szeretném olyanra megalkotni a tréninget, hogy a Ti igényeiteknek a legjobban megfeleljen, ezért már most várom a kéréseket, óhajokat, mit szeretnétek tanulni, minek örülnétek a legjobban:

– hogy színes, izgalmas, élvezetes legyen
– sikerélmény legyen vele az alkotás
– a leckék könnyen követhetőek legyenek
– lépésről-lépésre sajátíthasd el a technikákat
– a saját tempódban haladhass
– a tréning után tele legyél tettvággyal és alkotói vággyal…

Képekkel, részletes instrukciókkal és videókkal mutatom majd be, hogyan készül egy pasztell rajzom, hogy lépésről lépésre elleshess minden kulisszatitkot, trükköt. A tréning több hónapnyi tanulnivaló anyagát tartalmazza majd, amit a saját tempódban csinálhatsz végig.

Tetszik az új online tréning ötlete?

Te is szeretnél különleges, színes pasztell rajzokat készíteni?
Kérdésed vagy kérésed van a tréninggel kapcsolatban?

A tréning csak 2014 tavaszán jelenik meg, de még van lehetőséged beleszólni, milyen legyen! :)

Ezért:

Várom a véleményedet, kérdéseidet!
Mindenképp írd meg egy kommentben ITT ÉS MOST! :)

Követed az emailes inspirációimat és a videós leckéket?
Ha még nem, akkor itt tudsz jelentkezni »
Tavaszi Élménykurzus
Művésznapló

Kérlek, hogy írd meg a véleményed a bejegyzésről!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


17 hozzászólás “Az én újévi fogadalmam Nektek”

  1. Szegedi Kata szerint:

    Hú! Ez szuper!!!!!! Már várom, nagyon! Pontosan mikortól lesz elérhető ez az új tréning?
    Köszi a választ előre is:
    Kata

    1. Sárhidai Zsófia szerint:

      Kedves Kata! Örülök, hogy tetszik, várhatóan áprilistól lesz elérhető a tréning. A pontos dátumról még természetesen írok, ha fent vagy a hírlevél listán, nem fogsz lemaradni! Üdvözlettel:
      Zsófi

  2. Nagyné Pásztor Marika szerint:

    Kedves Zsófi!
    Szívesen részt vennék a tréningeden, mert vidéken élek, és a programjaidra nem tudok eljutni, viszont szeretnék tanulni tőled. Évekkel ezelőtt részt vettem egy jobb agyféltekés tanfolyamon, és most nagy vágyam, hogy színes rajzokat készítsek. Már régóta követem a leveleidet, és azt hiszem, ez a tréning nekem való lesz. Írtad, hogy lehetnek kéréseink is: én pl. szívesen rajzolnék állatokat is, kutyát, macskát, madarakat, ilyen élethűen, mint a portréid. Ha lesz ilyesmi is a tréningben, az akkor még jobb lenne!
    Köszönettel:
    Marika

    1. Sárhidai Zsófia szerint:

      Kedves Marika!
      Köszönöm az érdeklődésed és az ötletedet! Többféle verziót is tervezek, és ha lesz rá igény, akkor az állatrajzolást is beleveszem! :) Üdvözlettel:
      Zsófi

  3. Anna szerint:

    Gyönyörűek! Kezdőknek is lehet majd jelentkezni? Ha igen, akkor mennyi idő alatt lehet megtanulni az alapokat?

    1. Sárhidai Zsófia szerint:

      Köszi, Anna! Igen, lesz kezdőknek szóló verzió is, több hónapra való gyakorlatokkal. Szóval ez nem egy néhány napos tanfolyam, rajtad múlik majd, hogy milyen tempóban csinálod, mennyit gyakorolsz. De az alap technikákat hamar meg lehet tanulni kezdőként is, és gyakorlással rengeteget lehet fejlődni. Üdvözlettel:
      Zsófi

  4. Gabi szerint:

    Én is nagyon örülök a lehetőségnek. Azt szeretném kérni, hogy feltétlenül írj majd arról, hogy milyen eszközöket, ceruzát, krétát kell, illetve érdemes beszerezni.
    Köszi!

    1. Sárhidai Zsófia szerint:

      Szia Gabi!
      Oké, mindenképp ajánlok majd eszközöket, illetve a tréninget komplett csomagban is lehet majd kapni, amihez minden eszközt biztosítok majd. (pasztell ceruza, pasztell kréta, Ingres-papírok, speciális radír, papír ceruza, ecset stb…)
      Üdvözlettel:
      Zsófi

  5. Adorjánné Erdélyi Ágnes szerint:

    Nem vagyok „mai csirke”,de szinte ovis kiváncsisággal várom a febr. elsejei programot,amin részt veszek,remélem az ott tanultak könnyiteni fogják az online minitréning megértését tanulását..Kiváncsi vagyok saját magam határaira,képes vagyok-e még tanulni új esetleg nehezebb dolgokat is…a lelkesedésem megvan..párom mondja ..sőt túl sok is!!..:D

    1. Sárhidai Zsófia szerint:

      Kedves Ágnes!
      Tök jó, hogy ilyen lelkes vagy, várlak szeretettel! :) A zenére festés tényleg izgalmas feladat! Addig is jó otthoni rajzolást, festést, február 1-jén pedig találkozunk!
      Zsófi

  6. Sárhidai Zsófia szerint:

    Sziasztok!

    Többen e-mailben kérdeztek a tréninggel kapcsolatban, most itt is válaszolok, mert többeknek érdekes lehet:

    „Szeretnék állatokat rajzolni. Lesz ilyen rész a tréningben?” – Igen, terveim szerint lesz!

    „Mennyibe fog kerülni?” – A tréning részleteivel együtt az árakat is meghirdetem, addig maradjon titok. Annyit elárulhatok, hogy a minitréning résztvevőinek komoly kedvezményt biztosítok majd. :)

    Többen írták, hogy már tanultak jobb agyféltekés rajzolást, és hogy ez mennyiben más, milyen pluszt ad nekik..
    A válaszom pedig:
    A jobb agyféltekés rajzolás módszere egy kiváló alapot jelent ehhez a tréninghez. Ha tehát már tanultál jobb agyféltekés technikákat, akkor ez a tréning egy tökéletes folytatása lesz annak. De: én a saját technikáimat, saját trükkjeimet mutatom be, és nem csupán az élethű ábrázolás a cél, hanem annál több: megtanulhatod, hogyan lesz egyedi, kifejező és különleges a rajzod. Készülök kezdő és haladó verzióval is, aki már tanult más technikával rajzolni, annak a haladó verziót fogom ajánlani.

  7. Csilla szerint:

    Kedves Zsófi !

    Szerintem ez egy remek ötlet, pasztellel egész máshogy kell rajzolni, mint egy akvarellceruzával vagy egy zsírkrétával. A legtöbb ember nem tanul rajzolni, csak annyit amennyit az iskolában a rajz órákon elsajátít. Esetleg ebben a minitréningben a tájképekre és a növényekre is kitérnél? Engem mindig jobban érdekelt a természet ábrázolása, mint az ember portré :)

    Üdv: Csilla

  8. Hraboczkiné Béndek Andrea szerint:

    Kedves Zsófi !
    Nagyon szuper az új ötleted ! Nagyon várom , mert ez a technika még „kimaradt az életemből „. Általában selyem alapanyagra festek vagy üvegre. Tájképes olajfestményeket, és csendélet akril festményeket már alkottam,de a pasztellkréta rajzolást és a portrét még sosem próbáltam… itt az ideje, hogy elkezdjem… Nagyon színvonalas , érdekes és izgalmas a honlapod, gratulálok … öröm ,vidámság, energia árad belőle ….Szeretném a portré mellet tájképet is rajzolni…
    További örömteli ötletelést és alkotást kívánok !
    Szeretettel :
    Andrea

  9. Csilla szerint:

    Szia Zsófi! Remek ötletnek tartom ezt az online festő tréninget ebben az új formában. Tetszik, hogy lépésről lépésre mutatod be, hogyan is juthat el a festőtanonc az üres laptól, illetve elképzelésétől a megvalósításig. Alig várom, hogy elkezdhessem! Puszi: Csilla

  10. Edina szerint:

    Szia Zsófi,

    Ez a tréning inkább „hagyományos” jellegű rajztanítás felé fog hajolni, vagy a Kreatív Boldogsát tréninghez hasonlóan inkább önfejlesztő jellegű leckékre számítsunk?

    Köszi,
    Edina

  11. Csüllögné Katy szerint:

    Kedves Zsófia!

    Lelkes követőd vagyok egy ideje. Nagyon tetszik az amit, és ahogy adsz nekünk. Nekem legalábbis nagyon sokat…. Én pl. nagyon szívesen megtanulnék autókat, mozgásban lévő tárgyakat rajzolni. Nagyon érdekel és tetszik az olyan alkotás, amely sok-sok apró vonalból áll össze, és végül egy nagyot alkot. Amit láttam e témában az filccel készült (Minjae Lee alkotásai). Nagyon tetszett és nem is hagyom abba a kabalakő készítést. Teljesen beleszerelmesedtem. Papír, vászon helyett más anyagokat is lehetne használni (pl. fára, bőrre festeni).
    Köszönöm a lehetőséget, és nagyon kíváncsian várom, mit találsz ki nekünk!!

    Üdv. Katy

  12. Dávid Erzsébet szerint:

    Kedves Zsófi! Mindig csodálattal nézem a pasztell technikával készült képeidet, nagyon tetszenek, és foglalkoztat a gondolat, hogy vajon hogyan kell készíteni. Minitréning feladatai között volt ilyen lecke, amiről nem küldtem Neked képet, mert nem maradt meg nekem a pasztell kréta a papíron. Az itt meg hirdetett tréning valahogy el kerülte a figyelmemet! Remélem még nem maradtam le semmiről! Engem a virágok és tájképek készítése érdekelne. Üdvözlettel : Dávid Erzsébet