Site icon Sárhidai Zsófia

Szívből jövő és szívhez szóló fantáziafestmények

Flora Bowley a kedvenc festőnőm, az intuitív alkotás nagymestere, igazi példakép számomra. Az alkotásai érzéseket, gondolatokat, álmokat, vágyakat jelenítenek meg, pompás színekkel és nonfiguratív formákkal. A fő üzenete számodra is: engedd el magad, add át magad az érzésednek, és legyen a festés egy ösztönös, szívből jövő tevékenység, ne pedig egy megfelelési kényszer, vagy egy görcs, hogy valami jót kell alkotnod.

A február 1-jei festőpartyn kipróbálhatod, milyen érzés ellazulva, spontán asszociációkra, gondolatokra és érzésekre támaszkodva alkotni. Felszabadító érzés lesz, erről biztosíthatlak!

Nézd végig a képeket, és gyűjts ötleteket a saját festményedhez!  Gondold végig, mik az álmaid, milyen érzés lesz, ha azok majd beteljesülnek… és ezt az érzést társítsd színekhez! Ezek lesznek azok a színek, amiket ilyen gyönyörű formában vihetsz majd fel a festővászonra.

Ha megtetszett a téma, és szeretnéd megtapasztalni az intuitív festés élményét, akkor jelentkezz a február 1-jei festőpartyra, mert már csak néhány hely maradt!
Itt elolvashatod a részleteket:
https://zsofiasarhidai.com/festoparty/ 

Inspiráló képek Flora Bowley-tól:

Fedezd fel Te is a színek világát, és fess a megérzéseidre, a gondolataidra és a szívedre hangolva!
A festőpartyn technikákat tanulhatsz, és kipróbálhatod, milyen érzés felszabadultan, ugyanakkor elmélyülten festeni.
Itt a lehetőség, hogy jelentkezz! Kattints az alábbi linkre:
https://zsofiasarhidai.com/festoparty/

(Forrás: florabowley.com)

Exit mobile version