Végre teljesítsd be a saját vágyaidat! Alkoss csodaszép képeket a saját örömödre! Próbáld ki a női lélekre hangolt, relaxációs, zenés rajz- és festőleckéket ingyen!
Kérlek, add meg a keresztneved és az email-címed, és azonnal küldöm az első leckét emailben! Indulhat a Kreatív Kiruccanás!

A jelentkezésedet bármikor egyetlen kattintással törölheted. Az email-címedre nagyon vigyázunk, és senkinek nem adjuk át.A jelentkezésed után egy olyan értékes videós leckesorozathoz jutsz hozzá, melyet Sárhidai Zsófia, a Kreatív Boldogság Műhely megálmodója készített neked. A ma már kétgyermekes anyuka 10 éve kezdett kifejezetten nőknek szóló kreatív kurzusokat tartani. Azóta már 30 ezernél is több anyuka, nagymama és alkotásra vágyó nő követi a leckéit, inspirációt. Ez a lehetőség teljesen ingyenes, és segít neked elindulni, hogy Te is megvalósíthasd a kreatív álmaid! (Mi történik, ha nem tetszenek a kapott anyagok? Természetesen egyetlen kattintással jelezheted, hogy nem szeretnél több emailt kapni.)

Mi lesz ebben az ingyenes emailes sorozatban?

Különleges videós leckék

Útmutatót adnak, hogyan alkoss felszabadultan, örömmel, egyszerűen, a saját fantáziád és stílusod alapján.
Inspiráló & motiváló anyagok

Lelkesítenek, ötletet adnak, bíztatnak. Ha ügyetlennek, tehetségtelennek, bátortalannak érzed magad, akkor erőt adnak.
Izgalmas technikák

Különböző technikákat próbálhatsz ki, pl. akvarell festés, rajzolás pasztellkrétával - de csak minimális eszközkészletre van szükség, ami egy női ritikülben is elfér! ;)
Hagyományostól eltérő témák

Nem lesz másolás, sablonok, csendéletfestés, portrérajzolás… helyette: zenére festés, relaxációs rajzolás, intuitív alkotás! A hagyományos rajzoktatástól teljesen eltér, amit ezzel megtapasztalhatsz!
100% feltöltődés, kikapcsolódás, élvezetes alkotás

Ha belemerülsz, átélheted az igazi flow-t alkotás közben, és ez olyan mélyen, olyan intenzíven hat majd rád, hogy a hétköznapi dolgaidat is nagyobb lelkesedéssel, kreativitással és boldogabban éled majd meg!
Bónuszok, meglepetések

Letölthető anyagok, színezhető illusztrációk, a szobád falára kitehető szépséges dekorációk Sárhidai Zsófiától

Tőlem kapod majd az emaileket:

Sárhidai Zsófia

Sárhidai Zsófia - a Kreatív Boldogság Műhely vezetője.

Minden leckével, videóval a segítségedre leszek, hogy végre kiegyensúlyozott, boldog és kreatív nőnek érezhesd magad! Tarts velem, és kérd az ajándék leckéket!


Kérem a leckéket!