fbpx

Szeretnél festeni és rajzolni, de ügyetlennek érzed magad? Arról ábrándozol, milyen jó lenne szép képeket alkotni, könnyedén?

Jelentkezz a nőknek szóló ajándék e-mail sorozatomra, és már küldöm is, mivel érdemes kezdened! Bátorságot, motivációt és ihletet meríthetsz belőle.

Tudni fogod, mire lesz szükséged ahhoz, hogy az alkotás ne egy görcsös próbálkozás és kudarcok sorozata legyen, hanem egy önfeledt szórakozás, ami sikerélményt is ad!

Mindegy, hogy most milyen technikával szemezel (akvarell, akril, olajfesték vagy például pasztell…) olyan videókat küldök, ami mindenhez bátorságot ad.


Add meg a keresztneved, illetve az e-mail címedet, és már küldöm is az első levelet egy szuper motiváló videóval!

A jelentkezésedet bármikor egyetlen kattintással törölheted. Az email-címedre nagyon vigyázunk, és senkinek nem adjuk át.Néhány vélemény azoktól, akik már jelentkeztek...
Ki vagyok én, kitől kapod majd a motivációs anyagokat?
:)
Sárhidai Zsófia vagyok, festek, rajzolok, illusztrálok és kezdőket lelkesítek, hogy ők is élvezzék az alkotást, és sikereket érjenek el benne. Ez a küldetésem! 🙂

Én sem egész fiatalon kezdtem: eredetileg újságírást és filmes gyártásvezetést tanultam 🙂, és csak jóval az egyetem elvégzése után találtam meg a saját utamat, amit ma is nagyon élvezek: az alkotás a munkám és egyben a hobbim is. 2012 óta sok ezer nőnek, anyukának, nagymamának, nyugdíjas korúaknak segítettem belevágni a festésbe és rajzolásba.

Gyere, tarts velem Te is!
Egy könnyed és örömteli kikapcsolódás lesz az egész!