fbpx

10 érdekesség vagy furcsaság, amit eddig nem tudtál rólam

Eddig szinte mindig a rajzolásról, festésről, és az alkotáshoz szorosan kapcsolódó témákról írtam neked. Most egy rendhagyó bemutatkozással készültem, hogy egy kicsit más oldalamról is megismerj. 🙂

1. Az eredeti szakmáim: kommunikáció-kutató és médiamenedzser, illetve animációsfilm-rajzoló.

2. Óvodás koromban és általános iskolában is sokáig én voltam az utolsó a tornasorban, én voltam a legkisebb. Aztán egész magas lettem, most 169 cm vagyok.

3. Rendszeresen jógázok, hatha jógát.

4. Kedvenc ételem a héjában sült krumpli.

5. 33 éves voltam, amikor az első gyermekem született, és 37 éves, amikor a második. Idén leszek 42 éves.

6. Egész eddigi életemben táncoltam valamit: balett, társastánc, latin táncok, salsa, kizomba. Nem mindet egyszerre, mindig valami mást ;)

7. Félek a pókoktól.

8. Fiatalon sokáig ellenálltam a mobiltelefon-őrületnek, egyetem első évében lett csak mobilom, amikor a környezetemben már mindenkinek volt.

9. Introvertált típus vagyok, szeretek egyedül lenni, vagy szűk családi/baráti körben programokat csinálni. Csak ritkán megyek nagyobb társaságba.

10. Van egy színdarab, amit több mint 20-szor megnéztem, annyira rajongtam érte: a Hair című musical.

Melyik ponton lepődtél meg leginkább?
Írd meg egy hozzászólásban!

Követed az emailes inspirációimat és a videós leckéket?
Ha még nem, akkor itt tudsz jelentkezni »
Tavaszi Élménykurzus
Művésznapló

Kérlek, hogy írd meg a véleményed a bejegyzésről!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


67 hozzászólás “10 érdekesség vagy furcsaság, amit eddig nem tudtál rólam”

 1. Klari Fábián szerint:

  Semmin sem lepődtem meg. Sok közös vonást tapasztaltam, azonkívül én az egerek és békáktől félek, én is a legkisebb voltam, szintén hatha jógáztam, nekem 5 év van a két fiam közt, szeretek egyedül vagy kissebb társaságban lenni…

 2. Kiss Judit szerint:

  Kedves Zsofia!
  Nagyon meglepodtem a kedvenc eteledtol/4.pont/es a 7. ponttol.
  Te tenyleg nagyon kreativ vagy, a tehetseged oszinten csodalom.
  Gyonyoru a nyari foto amit kuldtel. Szine utan levendula mezore tippelek.
  A kedvenc illatomEn megprobaltam a festest, de a korom miatt nagyon
  igenybe vette a szemem es inkabb az olvasast valasztottam.
  Koszonettel Judit

 3. Bene Lászlóné Icu szerint:

  Nagyon tetszik a bejegyzés. Még jobban szimpatikus vagy Zsófi!
  A legjobban talán a mobiltelefon kései megvételén lepődtem meg, de teljesen megértelek.
  Nagyon tetszik nekem is a Hair, de én ” csak” nyolcszor láttam, és sajnos csak a filmet.

  Szeretettel ölellek és köszönök mindent!

 4. Tiborné Balázsi szerint:

  Szervusz Zsófia!
  Nem lepődtem meg egyáltalán!
  Ezek a dolgok mind illenek hozzád 😊.
  Köszönöm a leveleidet, igyekszem mindet elolvasni, a festés még távol áll tőlem. Szeretnék, de mostanában, túl zsúfoltak voltak a napjaim.
  Ha hozzákezdek, meg fogom mutatni!
  További szép napot kívánok!

 5. Mária szerint:

  Kedves Zsófi!
  Olyan szépen leírtál mindent magadról,rövid önéletrajz,sűrítve a
  42 év. Köszönöm.
  4.A kedvenc ételed a héjában sült krumpli,ez nekem is az egyik
  kedvencem,egyszerű de finom.
  8.Csodálom,hogy kivártál a mobiltelefon vásárlással,nem sieted el.Nem úgy mint sok fiatal! De ma már ez úgy hiszem létkérdés mindnyájunknak.
  Csodálom a szép képeidet a finom színeidet, látszik rajtuk,
  hogy szívvel készült! Gratulálok,hogy mindezt örömmel teszed!
  Üdvözlettel: Mária

 6. Sárhidai Zsófia avatar Sárhidai Zsófia szerint:

  Sziasztok!
  Nagyon kedvesek vagytok, nem is számítottam ilyen sok hozzászólásra. Természetesen ez csak egy kis szelete a személyiségemnek, nagyon messze menő következtetéseket ne vonjatok le! :)) Amire többen rákérdeztetek: tánc…jelenleg a balett…másfél éve visszatértem ehhez a gyerekkori hobbimhoz, és egy felnőtt balettiskolába járok Budapesten. A zene…igen ez kimaradt most a felsorolásból, de sokáig hegedültem, zenekarban, rengeteg szép emlék fűz hozzá, és rengeteget tanultam ebből az időszakból. A Hair című musical egy tinikori „őrület” volt, imádtam a Fiatalok Színházába járni, bérletünk volt, és sok más színdarabot is láttam természetesen. :) A pókoktól való félelem: meglepett, hogy ennyien meglepődtetek rajta ! :)) A személyiségtípusom…talán ha jobban végiggondolom, alapvetően introvertált, de időnként szeretek nagy társaságba menni, szórakozni…de anyaként ez meglehetősén háttérbe szorult :) Most kezdek visszatérni ilyen szempontból a régi kedvteléseimhez.
  Köszönöm, hogy ennyien írtatok, és ne haragudjatok, nem tudok mindenkinek egyesével írni, de mindent elolvastam! :))
  Szép napot nektek!
  Zsófi

 7. Dr Toth Gyongyi avatar Dr Toth Gyongyi szerint:

  A pókon lepődtem meg Akinek ilyen teljes az élete minden pozitív körülötte az hogy félhet a pókoktól.Valami mégsem az aminek kell lenni egy csaladállitas nem ártana A jóga szokott használni ha végül kiderül mi is az oka

  1. Sárhidai Zsófia avatar Sárhidai Zsófia szerint:

   Lehet, hogy meglepő, de számomra a teljességhez hozzá tartozik mindenféle érzelem (a félelem és más negatív érzelmek is) és a teljesség nem jelent tökéleteset. Szerintem mindenki fél valamitől, én ennek a pókos dolognak nem tulajdonítok ekkora jelentőséget, csak érdekességnek írtam. :) Az én életemben és környezetemben sem minden pozitív, és olyat még nem is hallottam, hogy valakinek mindig minden pozitív és tökéletes. Számomra is sokszor vannak küzdelmesebb, nehezebb, szomorúbb vagy épp felhőtlenebb, jobb időszakok.

 8. dr. Nagy Attila Lászlóné Marikától! szerint:

  Szia Zsófi!

  Nagyon jó ötletnek tartom a bemutatkozásodat.
  Sokkal könnyebb valakihez vonzódni, ha többet tudunk róla.
  Meglepődtem azon, hogy 20* néztél meg egy zenés filmet…
  Inkább az érdekelne, hogy a nagymamádtól, családodtól kaptál instrukciókat a művészi hajlamaid beteljesítésére? Segítettek téged?
  Én nagyon szeretem a természetet, és novellákat kezdtem el pár éve, írogatni.
  Nem tudok festeni, de a gondolataimat gyönyörű szavakba tudom foglalni… és sok hasonlattal színesítem a szemem előtt megjelenő tájat. Ez boldoggá tesz.
  Szeretettel üdvözöllek, Marika

  1. Sárhidai Zsófia avatar Sárhidai Zsófia szerint:

   Köszönöm szépen a hozzászólásodat és a kérdésedet! Igen, sokat jelentett az a miliő, amiben felnőttem, a nagymamám szövőműhelye, a rengeteg szép falikép, kiállítások, a festékek szaga, és az, hogy nap mint nap láttam a nagymamámat és édesanyámat is alkotni, kiállítást rendezni stb. Én nem végeztem felsőfokú iskolát festészetből, azt tanultam, amit otthon tanultam és láttam példaként. Természetesen mindig támogattak, sok dicséretet kaptam tőlük és elismerést…de a szabadságot mindig meghagyták, hogy azt tanuljak és azzá váljak, aki szeretnék lenni. Az élet másfelé sodort a szakmámat illetően, de aztán hamar visszakanyarodtam az alkotáshoz, és azóta is ez a munkám + hobbim egyben.

 9. Szilvi szerint:

  Kedves Zsófi! Nagyon tetszett, h ennyi mindent írtál magadról, mert én meg roppant kiváncsi vagyok. Számomra a legfontosabb kapcsolódási pont, hogy a legkisebb gyerekem neve Zsófi. Egész életemben sok ember vett körül szeretettel, nyüzsgéssel. Hiányozna ha ez megszűnne. Tanító néni vagyok.
  A 42. szülinapomat hamarosan 21-edszerre ünneplem.
  Szeretem hogy ennyire mások vagyunk mindnyájan.
  Örülök, ha valaki ilyen önzetlenül segítséget ajánl számomra kedves tevékenységben. Szívből köszönöm.❤️

 10. Maruzsné Kovács Éva avatar Maruzsné Kovács Éva szerint:

  Én is begubózós fajta vagyok (olv.: introvertált). Aztán az ember ír meg fest, és aki ezeket a dolgokat kicsit figyelmesen megvizsgálja, az az égvilágon mindent tud rólam. Ennyit a begubózásról.
  Továbbá nekem is 33 éves koromban született az első gyermekem, 35 évesen a második. Ez azért jó, mert fiatalon tartja az embert a gyerekcsiripelés; nincs ideje, se módja öregedni. Egy darabig.
  Dehogy vagy furcsa! Nincs szabványos ember. Ne is legyen! Aranyos vagy és hasznos.

 11. Zsuzsanna szerint:

  Az 5. ponton lepődtem meg. Fiatalabbnak gondoltalak. Ráadásul két gyermek édesanyja.

 12. Huber Károly szerint:

  Drága Zsófia !
  Nem igazán tudok valamit kiemelni ami meglepett. Nem vagyok pszichológus szakember, bár tanultam az egyetemen egy szemesztert a mérnök-tanár tanulmányaim során.
  77 éves vagyok és sok mindent tapasztaltam. A képeid alapján tudtam, hogy nem lehetsz egy minden hétvégén nagy buliban résztvevő egyéniség. Ami talán egy kicsit meglepett mennyi közös vonásunk van , természetesen a festészettel kapcsolatos tehetségen kivűl. Bennem sajnos a nagy szeretetem a festészet iránt ellenére teljesen hiányzik. Én is szeretm a héjában sült krumlit, jól megvagyok egyedül, van egy film amit sokszor ujra néztem,a Live story ., szeretek táncolni.
  Sok egészséget és sikereket az életben.

 13. Ginelli Ildikó szerint:

  Kedves Zsófi ! Egyáltalán nem lepődtem meg. A balettot kivéve én is sok mindent kipróbáltam. Van egy kis előnyőm veled szemben. A korom.,hiszen az életutam kicsit komplikáltabb lévén,hogy nyolcvan kettő éves vagyok. Eredetileg gyermek ápoló és gondozó a szakmám, majd munka mellett matemetika tanári képzésben is részt vettem ,négy évig. Majd vissza vitt az élet a kórházba ott elvégeztem az intenziv therápiás szakaszisztensi szakot. Késöbb eü szakiskolában tanitottam eü szakoktatóként amit munka mellett végeztem el .Onnan mentem nyugdijba de nem álltam le mert mentorkodtam általános iskolások mellett. Most épp a kis unokám mellet vagyok nagyi. Nos ha nincs időm a feladataidra éppen szolgálatban vagyok. Szeretettel köszöntlek Ildikó

 14. Borsné dr Hovorka Rita szerint:

  A Hair musicalon .Én is nagyon szerettem ez igazából az én generációm ikonikus filmje de azért 2ox…..van olyan könyv amit én is nagyon sokszor elolvastam de ez max 6-7.

 15. Márta szerint:

  Meglepődtem, hogy húszszor nézted meg a Hair-t

 16. FÜLEPNÉ ERIKA szerint:

  KEDVES ZSÓFI.
  A LEGMEGLEPŐBB, HOGY
  FÉLSZ A PÓKOKTÓL.
  KÖSZÖNÖM, HOGY MEGOSZTOTTAD MAGADRÓL
  EZEN DOLGOKAT.
  ÜDVÖZLETTEL: FÜLEPNÉ ERIKA

 17. Sántha Tamásné Éva avatar Sántha Tamásné Éva szerint:

  Kedves Zsófi! Mindig nagy érdeklődéssel olvasom az írásaidat. Köszönöm, hogy beavattál néhány titokba is! Nekem az introvertáltságod lepett meg legjobban. Te, aki annyi emberrel tartod a kapcsolatot, másként képzeltelek?! De természetesen ez így van jól! Kívánok Neked további szép és tartalmas minden napokat !❤️ Én most elrepülök a lányomhoz két hétre , de ha megjövök ismét nagy érdeklődéssel olvasom és figyelem a küldeményidet! Szeretettel: Éva

 18. Ágnes Szerencse szerint:

  Kedves Zsófi!
  Sok éve levelezünk egymással, ezért különösen kedves ajándéknak érzem, ezt a rövid, de érdekes bemutatkozást! Sokoldalú ember és művész vagy, ez tetszik! Köszönöm!
  Talán a 10-es a legmeglepőbb, bár azon sem csodálkozom, mert nagyon-nagyon jó darab, én is imádom!
  Munkádhoz, családodhoz további jó egészséget kívánok szeretettel! Ági

 19. Andrea szerint:

  kedves Zsófi,
  én leginkább a korodon lepődtem meg, mert a képek alapján, amiket eddig láttam Rólad huszonévesnek max. harmincnak gondoltalak :)
  aztán meglepett az introvertráltság, bár ha jól belegondolok az alkotáshoz kell egy kis befeléfordulás,
  a Hairt én is rengetegszer láttam már, megértem a rajongásodat irányába :)
  a pókoktól is irtózom, viszont a családi házban élés jó terápia, mert már a fóbiám nem terjed ki minden pókra,
  kívánom hogy sok-sok szép mű kerüljön ki a kezeid alól és legyenek tartalmas napjaitok a gyermekeitekkel :)
  ölellek
  Andi

 20. Hubay Katalin szerint:

  Kedves Zsófi,

  gratulálok, igazán sokoldalú az érdeklődési területed! Gondolom, ez is közrejátszik abban, hogy ilyen kiegyensúlyozott ember vagy. Szerintem is nagyon fontos, hogy az ember mindig foglalkozzon valami újjal, és kíváncsian álljon a világhoz.
  További sikeres „kirándulásokat” kívánok!
  Köszönettel
  Kati

 21. Kargel Gézáné szerint:

  Kedves Zsófia!
  Köszönettel vettem, hogy megosztottad egyéniségedet. A közvetlen levelezésed, a pozitív szép dolgok felé való iránymutatásod mindíg megragadott, most értem, hogy miért választottad többek között a kommunikáció-kutatást is. Én már az idős korosztályba tartozom, és már unokáim is vannak, az egyik már egyetemista is, de a pókfóbiámtól még mindíg nem tudok megszabadulni, pedig tudatosan is próbáltam ezt a nem jó érzést kezelni.De ez legyen az életünkben a legkevesebb, ami zavar. Köszönöm, hogy a festés, a színek , a természet szépségeível mindíg tudsz magaddal ragadni,. További kiteljesedést kívánok mindenben ami érdekel.
  Szeretettel és köszönettel: Zsuzsa

 22. Bogi Kóbor szerint:

  Szép napot!Nálam,nyerő volt-ami írtál magadról!A balett,latin tánc!-👌💕A szűk család- egyedül lét!Meglepett,társaság központú nak gondoltalak!Napsugaras új hetet!!!🌞🌝

 23. Gucsi Ildikó szerint:

  Szervusz kedves Zsófi!
  Köszönöm szépen a bemutatkozásod, illetve, hogy megtiszteltél azzal a tevékenykedéseidről amit még nem tudtam róllad!
  Ezek a projekteid mindegyike illik a stílusod!
  Ezekből a (tánc) amin kellemesen meglepődtem! Én is imádok minden táncstílust…
  „A héjában sűlt búrgonyát szintén imádom…”
  Csak gratulálni tudok Neked szeretettel!
  További sok sikert egészséget kívánok az elkövetkező időkhöz!
  Barátsággal; G.Ildikó

 24. Raffay Gitta szerint:

  Nekem a pókoktól való félelem volt a legmeglepőbb. Hisz a lakásban is sok pók van.Én a kígyóktól félek, más állattól nem. Volt már a sátramban skorpió, de szóltam a társaimnak és kitessékelték. Ha összeadom a hónapokat, Fekete-Afrikában több, mint fél évet tartózkodtam, de eszembe sem jutott félni az állatoktól. De még a siklótól is erős szívverést kapok. Egy ezotériával foglalkozó ismerősöm azt mondta, hogy az előző életemben biztosan kígyómarásban haltam meg. Elég furcsa magyarázat.
  Köszönöm a furcsa bemutatkozást. Gitta

 25. Lévayné Kántor Erzsébet Anna avatar Lévayné Kántor Erzsébet Anna szerint:

  Áldás Békesség!

  Köszönöm ezt a bemutatkozást! Az 5. pont lepett meg egy kicsit.
  Elsőre a 42. év ragadt meg bennem. Ezt a Pünkösd ünnepet az Édesanyámmal, valamint a legidősebb fiammal és családjával töltöttük. Ez a fiam az idén lesz 40 éves. Ma utaztak haza.

  Aztán ezen az 5. ponton belül feltünk az a párhuzam az életünkben, hogy a másodikat 31 évesen, a harmadikat meg 38,5 évesen szültem.

  A többi infóból is az derül ki, hogy jól egymásra tudunk hangolódni.

  Köszönöm, hogy életednek része lehetek, mégha csak így az internet világán keresztül is.
  Áldó szeretettel Anna

 26. Garai Éva szerint:

  Kedves Zsófi!
  Aranyos vagy, hogy ennyi mindent elmondtál magadról.
  Ami meglepett: a szakmáid, végzettségeid, és hogy introvertált vagy. Érdekel, hogy valamelyikkel foglalkozol, vagy szándékodban áll foglalkozni?
  Üdv. Évi

  1. Sárhidai Zsófia avatar Sárhidai Zsófia szerint:

   A kommunikáció-kutatás, illetve médiamenedzser szakirányon tanultakat a mai napig kamatoztatom, mert a munkámhoz az is hozzátartozik, hogy felméréseket készítek, elmélyedek abban, hogy mire van igényük az olvasóimnak, és a marketingben is folyamatosan fejlesztem magam. Az animációsfilm rajzolást az egyetem mellett végeztem el, abban nem dolgoztam, nem is fogok. Rajztudásban és a filmkészítéssel kapcsolatos dolgokban természetesen ez is hozzátett az addigi ismereteimhez.

 27. Markus Gizella szerint:

  Kedves Zsofi !
  Amikor 59 lettem akkor a te inspiraciodnak köszönhetően kezdtem pasztellezni, csak azert mert beteg lettem es ezzel probaltam magam rabirni, hogy igy is szep az elet. Mar akkor is nagyon kedvesnek tartottalak,es csak amulok, hogy mennyire sokretű vagy. Emlekszem nagymamad is művesz es biztos sok jo tanacsot kaptal tőle. Megvettem az elbűvölő szepsegű művesznaplodat ami igazN te vagy.Gratulalok a szep gyermekeidhez, boldogok lehetnek hogy ilyen kreativ es sokretű anyukajuk van.
  Tovabbi sok sikert es sok tanulot kivanok.Egy 76 eves nagyi es dedi

 28. Csilla Mária Nagy szerint:

  Kedves Zsófia!
  Örülök a részletes bemutatkozásnak! Én a jógán és a táncon lepődtem meg leginkább. Felmerült bennem rögtön a kérdés: most is táncolsz?
  Üdvözlettel: Csilla

  1. Sárhidai Zsófia avatar Sárhidai Zsófia szerint:

   Igen, most is táncolok, másfél éve visszatértem a baletthez, és egy felnőtteknek létrehozott balettiskolába járok Budapesten. :)

 29. Margit Margit avatar Margit szerint:

  Kedves Zsófia, örültem a bemutatkozó levelednek. Valahogy így képzeltelek el a megosztott
  videóid, leveleid és festményeid alapján. A méretedben történt változáson lepődtem meg leginkább. De szerencsés vagy! Ölellek szeretettel!

 30. KISGYŐRI MAGDOLNA szerint:

  Csodálatos ember vagy Zsófi!
  Köszönöm, hogy „ismerhetlek”…

  Sokat teszel azért, hogy boldogabban élhess és ne a kesergők táborát gyarapítsd, ahogy ma sajnos sokan teszik, mert kívülről, másoktól várják az örömöt, jóllétet…

  Köszönöm az őszinteségedet és a törekvést, hogy másokat is az értékkel teli életre bíztatod az alkotás által. Legyen benne nem csak sok örömöd, de sikered is minden téren.

  Szeretettel gondolok Rád, Magdolna Sopronból

 31. Földingné Szalay Katalin szerint:

  A 7-es félsz a pókoktól.
  Én is egy darabig ezt mondtam az egérre.Azutàn rájöttem ez így nem jó megfogalmazàs.Plàne mikor mindenki meg akarta magyaràzni ,hogy nem bànt!😉Tudom,hogy nem eszi meg az embert ezért mostanában úgy mondom undorodok tőle! És ràjöttem,hogy tényleg nem félek tőle és màr nem is undorodok.

 32. Palotai Kata avatar Palotai Kata szerint:

  Kedves Zsófi!
  Én azon lepődtem meg, hogy a héjában sült krumpli a kedvenced.
  Tényleg finom, de azért kedvencnek komplettebb ételt gondoltam volna. 🙂

 33. Juhászné Nádasi Ágnes Beáta. ( Bea ) szerint:

  Tetszik az életed, hasonlít az enyémhez. Csak míg te táncoltál, én sportoltam. Úsztam, vívtam, kosaraztam,
  majd a sportlöveszetnèl kötöttem ki. Általanos iskolában én rajzoltam az osztalytársaim rajzait. Mire a sajat rajzomra került sor addigra már nem maradt idő, a befejezésére. Az enyem 4- es lett mig a társaim 5-öst kaptak. Az órákon meg ők írtak helyettem a füzeteimbe amit nekem kellett volna. 8.- osztalyosok voltunk amikor egy új rajztanárt kaptunk ő vette észre azt amit 4 éven keresztül senki sem. Nem szólt előre hanem óra végen, 2- órás volt a rajzóra, majd mikor beadtuk a rajzokat sorban vegigpróbalta a helyeket , mig meg nem találta az enyém ahonnan a rajzok készültek. Persze az egész osztály figyelmeztetésben részesült. Ez az én történetem.

 34. Barótfi Edit avatar Barótfi Edit szerint:

  Kedves Zsófi!
  Valójában – miután közvetve évek óta ismerlek- semmin sem lepődtem meg a vallomásodból, mert minden rád vall belőle. Pont ilyennek képzeltelek el, a munkáid, megnyilatkozásaid alapján. Ezt kedvelem benned, éljél vele tehetséged szerint, és biztos nem fogod megbánni!

 35. Durajdane Sirokman Ágnes avatar Dr Durajdáné Sirokman Ágnes szerint:

  Igazából egyiken sem csodálkozok. Nagyon sok hasonlóság van köztünk, csak én nem lettem sem rajzművész, sem festőművész…

 36. Gálócsy Valéria szerint:

  Kedves Zsófia!

  Egyik ponton sem lepődtem meg.
  De a válaszodon igen.
  Már, nem akarok Veled találkozni!

 37. Márki Dzső szerint:

  Kedves Zsófi!
  Köszönöm sokoldalú bemutatkozásodat.Képeid alapján harmonikus világban töltöd napjaidat kis családoddal. A bemutatott munkáid egyedül álló művészi alkotások. Gratulálok. Három éve kezdtem festészettel foglalkozni, melyet nagyon megkedveltem. Remélem , hogy tengeren túli éveimmel /80/. sikerül még jónéhány izgalmas ecsetvonást készitenem.
  Művészetedhez jó egészséget,és sok szép, izgalmas munkát kivánok.
  Üdvözlettel: M Dezső

 38. Menyhártné Varga Judit avatar Judit szerint:

  Kedves Zsófi!
  Köszönöm,hogy ennyi mindent elárultál magadról!
  Jó ,hogy ilyen sokoldalú vagy!
  Nem gondoltam,hogy már ennyi idős vagy!Bár lehet,introvertáltnak tartod magad,de jó ennyire mégis nyitott tudsz lenni!
  Ebből sokat lehet tanulni!
  Maradj mindig is ilyen,mert ez fiatalon tart Téged!

 39. Juhász Veronika szerint:

  Gratulálok szuper nő vagy és tehetséges. Nem lepődtem meg egyik tulajdonságodon sem. Élvezd, légy boldog és tégy azzá másokat is. Ekkor érdemes volt megszületned

 40. Pető sándorné szerint:

  Nagyon jó énis igy vagyok ezzel szeretek egyedül lájtos zene melett festegetni meg bármit!

 41. Molnár Józsefné avatar Molnár Józsefné szerint:

  Szia Zsófi!
  Gratulálok, igazán sokoldalú vagy és még nem is említetted a hegedűs ismereteidet. (Kedvenc hangszerem.) Csak így tovább, használj ki minden lehetőséget, ragadj meg minden alkalmat, ami előre visz. Jó példa vagy a családodnak, gyermekeidnek. Mindezekhez kívánok Neked jó egészséget.
  A pókoktól meg ne félj!!!
  Üdv. Anna

 42. Csikós Zsuzsanna avatar Csikós Zsuzsanna szerint:

  Tulajdonképpen csak a Hair -en lepődtem meg, hogy 20-szor nézted meg. Én is nagyon szeretem, tetszik nagyon. Ebből látszik , hogy nagy rajongó tudsz lenni, talán már kívülről tudod. A pókok pedig nagyon hasznosak és nagyon szép hálót tudnak fonni, ne félj tőlük, nem bántanak!

 43. Tóth Mária Anna avatar Tóth Mária Anna szerint:

  Kedves Zsófi! Manapság, az ember kockázatot vállal, ha ilyen nyitottan beszél magáról. Köszönöm, hogy bizalmadba fogadtál és ennyi mindent elárultál magadról. Én más korosztályhoz tartozom, akár tagja lehettél volna az első osztályomnak. Azon sem csodálkoznék, ha a tagok között sokan találnának veled egyező tulajdonságokat, másként nem tartoznánk ide. Persze mint kommunikáció-kutató biztos számítottál erre. Én a számítógépnek álltam ellen sokáig, de győzött a felhasználóbarát tulajdonságok megjelenése. Az introveltságomon a tanári szakma nagyon sokat változtatott, de nem fordított ki teljesen, mint egy pulóvert, csak oldott dolgokon. Neked is biztos segít ez a platform, ahol, ha nem is egy osztályteremben, de egy kommunikációs csatornán sokan várjuk jelentkezésedet. Én hálás vagyok a rengeteg ötletért, témáért, ami között mindig találtam olyat, ami lekötött, tovább gondolásra inspirált.
  Köszönöm!

  1. Sárhidai Zsófia avatar Sárhidai Zsófia szerint:

   Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy, és milyen igaz, amit írtál! Majd kiderül, mekkora kockázatot vállaltam ezzel a bemutatkozással, de annak örülök, hogy azért a többség érti, mit milyen súllyal írtam, és nem lát bele felesleges dolgokat… :)) Köszönöm, hogy írtál, örömmel olvastam a hozzászólásodat!

 44. Krechova Katalin avatar Krechova Katalin szerint:

  Drága Zsófi! Igazán elégedett vagyok az eddigi történéseiddel, magamhoz viszonyítva Te minden érdekes dologgal találkoztál. Semmit nem találtam meglepőnek, amit érdekesnek találtam, az a kommunikáció és média
  tudomány, speciális és izgalmas témák. Eleve nyitottság, nem? A zene, a tánc/mozgás, olvasás gazdagítja az életünket, az én értékválasztásommal azonos. Kifelejtetted a természetközeliségedet, lehet, hogy a pókok miatt? és az otthoni, művészetszerető légkört.
  Kívánok jó folytatást, további új passziókat! Üdv/Kati

 45. Németh Istvánné avatar Hédi szerint:

  Kedves Zsófi!
  Pont így,ilyen színes egyéniségnek gondoltalak és az, hogy így is megmutatod Magad,azt bizonyítja,hogy változik a személyiségünk,ahogy formál bennünket az élet tapasztalat,amit össze gyűjtünk az évek alatt !
  Erősebb lettél,bízol magadban!
  Szeretettel kívánok Neked ehhez kitartást és mindig megújuló hitet !

 46. Horváth Attila szerint:

  Szia Zsófi . Egyáltalán nem lepődtem meg , ezek a dolgok nekem nem furcsák . Ez is az élethez tartozik .
  Néhány ember , viszont engem tart furának . Kertészkedem , paradicsomot – paprikát neveltek a konyhámra ! Permetszert nem kapnak csak , kútvizet . Ez mellett rajzolok- festék , pecázom néha . És júliusba belépek a hatvanadik évembe .

 47. Ódor Márta avatar Ódor Márta szerint:

  Kedves Zsófi, nagyon jó ötlet a 10 pontos bemutatkozásod.Örülök, hogy egy kicsit többet tudok rólad. Igazán színes egyéniség vagy, és a hegedülést még nem is említetted ! Persze nem könnyű 10 pontban bemutatni magunkat , összesűríteni a mondanivalónkat magunkról. Vagy talán még túl sok is , lehet hogy én is kipróbálom. Jó ötlet lehetne a csoport tagjainak a bemutatkozása, ha nyitottak erre.

 48. Petö Piroska dr szerint:

  Nagyon tetszik,hogy ilyen sokoldalu vagy.A gyermekeid is biztos sokat tanulnak ebböl.Az eredeti szakmád lepett meg
  Müvész vagy.Zene?

  1. Sárhidai Zsófia avatar Sárhidai Zsófia szerint:

   A művész vonal családi „örökség”, nagymamám és anyukám iparművészek voltak, tőlük tanultam sokat, és nem iskolai keretek között.

 49. Halmos Szilvia szerint:

  Szia Zsófi!
  Nem lepődtem meg semmin!
  Inkább hasonlóságokat véltem felfedezni benned és bennem.
  Én is idén leszek 42 éves,meditálok,sokat mozgok,szeretem a természetet és a rajzolást,festést.Bár én egy állattól sem félek igazán.S szintén két gyermekem van.
  Örülök,hogy megismerhettelek!
  Örülök,hogy ilyen tudatosan,egészséges mentalitással élsz!
  További boldog életet és jó alkotást kívánok!

 50. Monika szerint:

  Kedves Zsófi,
  nagyon tetszett a rendhagyó email-ed, jó ötlet volt a sok inspirációs üzenet között, amiket szintén szeretek❣️
  Monika