Alkosd meg az álmaid!

Szeretsz álmodozni? Vannak céljaid, amiket mindenképp meg szeretnél valósítani? Fontos, hogy minden nap tegyél értük, és ne merüljenek feledésbe, ne csak kampányszerűen foglalkozz velük! Most vászonra festheted ezeket az álmaidat, ezzel erősítheted magadban azt a hitet, ami kitartóvá és elszánttá tesz a megvalósításhoz, és a kudarcok alkalmával is lelket önt beléd.

Nem az a cél, hogy realisztikus képet fess, hanem egy olyan hangulatképet, ami visszaadja az álmaidhoz fűződő érzéseid, gondolataid, és minden nap emlékeztet rá, hogy cselekedj is a megvalósításukért!

Fantasztikus dolog, amikor intuitív módon, ezek a vágyaid színeket, formákat öltenek a vásznon: elszántabbá és szabadabbá tesznek… Olyan ez, mint egy vizualizációs feladat: amit nagyon erősen elképzelsz, és hiszel benne, hogy az meg fog valósulni, sokkal biztosabb lesz az odáig vezető út is. Ha ezt a képet megörökíted egy festményen, az minden nap arra fog emlékeztetni, hogy ezért kell küzdened, ebben kell hinned, ezért kell tenned minden nap egy apró lépést!

Népszerű témája volt ez már több festőparty-nak, és most szeretném veled is megosztani, milyen képek készültek ebben a témában. Inspirációt gyűjthetsz és bátorságot meríthetsz belőlük a saját festményed megalkotásához…

Sok sikert kívánok az álmaid megfestéséhez és megvalósításához!

Követed az emailes inspirációimat és a videós leckéket?
Ha még nem, akkor itt tudsz jelentkezni »
Tavaszi Élménykurzus
Művésznapló

Kérlek, hogy írd meg a véleményed a bejegyzésről!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Egy hozzászólás “Alkosd meg az álmaid!”

  1. Andi szerint:

    Kék, fekete, vörös.Ez a három szín talán a legmeghatározóbb mind között. Ellentétek: kihívás, félelem, öröm, nyugalom. Hangulatok, érzések kavarognak ezeken a képeken a színekkel kifejezve. A lendületes ecsetvonások, az érzelem hőfokát, a cselekvés sodrásának lendületét is kifejezik szeszélyes kanyarulataikkal, amik szinte a szelet is megidézik…légies, erőteljes, gyengéd és elhalványuló vagy épp életrekelő módon. A kék, a zöld, a fehér és a közöttük felvillanó sárga – nemcsak áradó nyugalmat, de a Valami utáni vágyat is megfogalmazzák. Valóságos történetek rajzolódnak ki, de a titkot magukba rejtik… Egyelőre ennyi…. :-) ANdi