Újdonság: Neked is ott a helyed az alkotói Facebook csoportban!

Alkotói Facebook csoport

Képzeld, elindítottam egy újdonságot: van egy zárt Facebook csoportom, ahová Te is beléphetsz, ha van kedved: a csoportban hozzád hasonló alkotni vágyók, hobbi művészek osztják meg egymással az alkotásaikat, és ötleteket, inspirációt merítenek egymás rajzaiból, festményeiből.

Jó érzés másokkal megosztani az alkotásainkat…

Eddig csak otthon alkottál, egyedül, és félve mutattad meg másoknak a műveidet? Esetleg volt egy-két rossz tapasztalatod, élményed, mert a rokonoknak nem tetszett, hogy ezzel töltöd az idődet? Akkor ez a közösség tetszeni fog, mert itt nyitottak vagyunk minden műfajra, és a kezdők is bátran megoszthatják a műveiket. Van, aki élethű képeket alkot, van aki az absztrakt műfajban utazik, van aki még csak ceruzával próbálkozik, és van olyan is, aki olajfestékkel, pasztellel, akrillal… Szóval színes a paletta, nagyon színes a csoport!

Jó érzés tartozni valahová, ahol hasonló érdeklődésű emberek vannak…

Biztos Te is egyetértesz ezzel: jó érzés látni, hogy másokat is foglalkoztat az alkotás, attól függetlenül, hogy a hétköznapi életben mással foglalkoznak: van a csoportban könyvelő, fodrász, irodai asszisztens, nyelvtanár, kismama, nagymama, elfoglalt anyuka, szóval mindenféle korosztály, és mindenféle foglalkozású nő. Tartozz Te is a közösséghez, tetszeni fog!

Új ötleteket, tippeket kaphatsz a csoportban!

A csoportban sok a kezdő, illetve sok a haladó is, akik nagyon szívesen megosztják a kezdőkkel a tapasztalataikat. Sokszor jobb dolog egy olyan embertől tanácsot kapni, elfogadni, aki hozzád hasonlóan nemrég még teljesen kezdő volt, és ugyanazokkal a problémákkal, kihívásokkal küzdött, mint most Te. Építő kritikákat kaphatsz!

Nem baj, ha kezdő vagy, sőt…!

Nem baj, ha még bátortalan vagy, és először csak elképedve nézed majd, milyen ügyesek és tehetségesek a többiek! Bízz magadban, hogy Te is képes vagy nagy fejlődésre, és meglátod ez a csoport ebben is motivál majd! Ha kezdetben csak nézegeted mások műveit, és ötleteket gyűjtesz a sajátodhoz, az sem baj! Gyere, légy tagja ennek a nagyszerű csoportnak!

Nézd, milyen szuper alkotásokat osztottak meg eddig a tagok… Összeállítottam egy kis válogatást az elmúlt 2 hét legérdekesebb, legszebb képeiből.

[metaslider id=”17501″]

Néhány hozzászólás a csoporttagoktól:

“Kb 20 éve kezdtem, de 3 gyerek, munka stb. mellett nem volt időm. Sok sok év kimaradt…Tele van a ház a festményeimmel, de a szűk családomon kívül nem kaptam pozitív visszajelzést. A gyerekek kirepültek, de időm most sincs több. Viszont a tőletek kapott pozitív jelzésektől olyan “szárnyakat” kaptam, hogy úgy érzem csak ezt csinálnám éjjel-nappal… :)
Ezért hálás vagyok nektek!”
(Nagyné Jáborszki Erika)

“Vízfestékkel próbálkoztam festegetni. Nem tanultam, és csak iskolás koromban rajzoltam utoljára. Még nem találtam magamra, valami saját stílust szeretnék találni!
Sok sikert és kellemes időtöltést kívánok mindenkinek!”
(Dittrich Ernőné Keresztes Júlia)

“Eddig azért nem raktam ki semmit, mert az a tapasztalatom, hogy valamiért nem tartják művészetnek az oktatók, csak a valósághű alkotásokat. Nagyon tetszik amit csinálsz, ahogyan csinálod!”
(Illésné Bagi Marcsi)

… szóval csak bátran, akár élethű, akár absztrakt, akár intuitív festmény, a csoportban örömmel fogadjuk!

Mi a teendőd, ha szeretnél csatlakozni a csoporthoz?

 1. A csoportba való belépéshez Facebook regisztráció szükséges.
 2. Kattints ide, és nyomj a “Csatlakozás a csoporthoz!” gombra!
  https://www.facebook.com/groups/zsofiasarhidai/
 3. Ezután 3 egyszerű kérdésre kell válaszolnod.
 4. Ezt követően kérem a türelmedet, az adminisztrátor jóváhagyja majd a jelentkezésedet, és erről értesítést is kapsz a Facebook-on keresztül.
 5. A jóváhagyást követően tagja vagy a csoportnak. Olvasd el csoportszabályzatot, mielőtt elkezdesz tevékenykedni (posztolni, hozzászólni) a csoportban!

Kellemes időtöltést és ötletgyűjtést kívánok a csoportban!

Belépés az alkotói csoportba >>

Írd meg itt egy hozzászólásban is, mit szólsz az újdonsághoz, és hogy belépsz-e a csoportba! :)
Köszi!

Tetszett ez a bejegyzés? Kérlek, hogy oszd meg a Facebookon! Köszönöm, ezzel sokat segítesz nekem :)

Szólj hozzá!

63 hozzászólás a(z) “Újdonság: Neked is ott a helyed az alkotói Facebook csoportban!” bejegyzéshez
 1. Spisák Andrásné

  Kedves Zsófi!
  Köszönöm a lehetőséget, de egyenlőre nem tudok csatlakozni,mert nincs Facebbook a számítógépünkön.
  Dolgozunk rajta, hogy legyen és akkor majd jelentkezem.
  Üdvözlettel! Zsuzsa

  Válasz
 2. Kimlei Katalin

  Rég óta követőd vagyok, képeket is küldtem.
  Nagyon tetszik az oldalad. Te vagy a Face-nyitó oldalamon.

  Üdv. Kati

  Válasz
 3. Horváth Ágnes

  Megtisztelő a megkeresésed, s bár szívesen megmutatnám munkáimat másoknak is, de én nem töltöm minden időmet a festéssel – amit persze nagyon sajnálok – és nem is tudok feltenni képeket,( csak ha segítségem akad hozzá, ami ritka, mint a fehér holló), nem tudom követni napról napra mások munkáját, ezért nem csatlakozom. Talán máskor, később, amikor a mostani gondjaim megszűnnek!

  Válasz
 4. Kabdebonné Ruszkai Éva

  Kedves Zsófi!
  Örülök a lehetőségnek! Óvodapedagógusként kedvtelésből festegetek, már amennyire kevés szabadidőm engedi! Ötleteket eddig is kaptam és lestem el Tőled, melyeket ez úton is megköszönök!
  Üdvözlettel : Éva

  Válasz
 5. Lukács Mária

  96-ban kezdtem el a rajzolást kedvtelésből Azóta folyamatosan tanulok, sok gyakorlással. Az jó dolog, ha másnak is tetszik, inspirál a továbbiakhoz. Jó, hogy megismerhettem a Zsófiát, gratulálok a munkásságához. Szívesen csatlakozom a csoporthoz.

  Válasz
 6. Molnár Ferencné

  Jó ötlet, szívesen csatlakozom. Ėrtékelem, és csodálom mások alkotásait. Sokat lehet tanulni és inspirálódni. Köszönöm a lehetőséget! Klári

  Válasz
 7. Keresztes Györgyné

  Nagyon jó ötlet az alkotói csoport izgalmas lesz megismerni mások alkotásait.
  Köszönöm, Zsófi, hogy gondoltál rám.

  Válasz
  1. Kovács Józsefné Márta

   Kedves Zsófi!
   Gratulálok az ötlethez. 4 éve nyugdíjas pedagógus vagyok, szeretek kötni, horgolni,hímezni,természetesen rajzolni is. A rajzaimat a négy fal között őrzöm. most talán meg merem mutatni.
   A művészetek szeretetére anyai nagyanyám nevelt, most is hálás vagyok érte.

 8. Völgyesiné Zováth Mária

  Zsófi köszönöm szépen a megkeresést,a lehetőséget.Nagyon jó ötletnek tartom.Igen belépek a csoportba.Bár én nagyon kezdő vagyok, és csak hobbiból csinálom,és az elmúlt hónapokban a szabadidőm is úgy alakult,hogy kevés időt tudtam ezzel tölteni, de talán ezután.Nekem a pasztelezés tetszik jobban,próbálkozom.Üdvözlettel, Völgyesiné Zováth Mária

  Válasz
 9. Bojtos Istvánné

  Nagyon tetszik az ötlet: az alkotói csoport létrehozása. Úgy érzem a csoportban a helyem.

  Válasz
 10. Juhász Lászlóné

  Kedves Zsófi!

  Jelentkeztem a csoportba, sőt azt hittem, hogy a jelentkezésem sikerült, hiszen az összes képet meg tudtam nézni. Az igaz, hogy én nem küldtem még egyet sem, de ennek csupán technikai okai vannak. Én még egy kis segítségre szorulok a számítógép ilyen célú felhasználásában. Szerintem hamarosan tudom pótolni, mert a ” segítség” hétvégén megérkezik. Addig is mindenkinek szívből kívánom az alkotás örömét!

  Válasz
 11. Gazdik Éva

  Nagyon örülök az alkotói csoportnak.Sokat tudunk segíteni egymásnak ötletekkel,tippekkel.Várom a csoport többi tagjával való kapcsolatteremtést.

  Válasz
 12. Nadj Ágnes

  Kedves Zsófi. Köszönöm a megkeresést. Szívesen csatlakoznék a csoporthoz, remélem sikerül. Nagyon jó kezdeményezésnek tartom. Én nagyon amatőr vagyok, de mindig szerettem – magam kedvére rajzólni. Köszönöm a lehetőséget. Üdvözlettel; Nadj Ágnes

  Válasz
 13. Peterdi Évi

  Kedves Zsófi!
  Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám. Örülök, hogy beléphetek a csoportba.Igyekszem figyelni és tanulni.

  Válasz
 14. Vámos Regina

  Kedves Zsófi!
  Nagyon örülök ennek a csoportnak. Szívesen lennék a csoport tagja. Én is szeretek rajzolni, festeni, bár még kezdő vagyok. Szívesen nézem meg mások alkotásait. Köszönöm a csatlakozási lehetőséget!

  Válasz
 15. Lang Györgyné Regina

  Zsófika megtisztelő a meghívásod, nagyon kedves vagy. Szívesen csatlakozom,
  ha nem kell minden nap időre kezdeni, mert mivel más elfoglaltságom is van
  nem tudok napi szinten jelen lenni az oldalon. Mivel nem rég szinezgetek, festegetek az hogy szeretem csinálni az több, mint a szakmai tudásom.
  Baráti üdvözlettel: Regina

  Válasz
  1. Szőnyi Péterné

   Nagyon köszönöm a lehetőséget Zsófi, szeretnék csatlakozni a csoporthoz, bár nem túl sok időm van rajzolgatni sem. De nagyon szívesen megnézném mások munkáit! Üdvözlettel: Andrea

 16. Farkasne Erzsike

  Zsófia nagyon köszönöm ezt a lehetõséget, és beléptem a csoportba! Nagyon tetszik a csoport létre hozása! Neked sok sikert kívánok
  Üdv.Farkasne Erzsike

  Válasz
 17. Schmidt Miklósné Piroska

  Kedves Zsófi!

  Köszönöm az írásaidat. Nagyszerű dolgokat osztottál meg velem.
  Remek ötletnek tartom az újdonságodat., köszönöm a meghívást. Szeretnék én is tagja lenni ennek a csoportnak.

  Válasz
 18. Szőnyi Graciella

  Kedvtelésből festek, itt helyben már több kiállításon részt vettem. Ez most újdonság, valami más, mint az eddigi kiállítási lehetőségek, kíváncsi vagyok a csoportra, s mindarra , ami itt történik. Ezért jelentkezek.

  Válasz
 19. Nagyné Vései Viktória

  Már gyerekként is imádtam a rajzolgatást de valamiért más felé sodort az élet, apró fellángolás próbálkozás volt többször is. Azonban most lesz egy éve, hogy teljesen hatalmába kerítette ezáltal győnyőrű művészet. Amikor csak tehetem festék valamit, vagy tanulom a festés apró fortélyait. Imàdok mások remekeiben is gyönyörködni. Köszönöm szépen a lehetőséget,hogy a csoport tagja lehetek.
  Nagyné Vései Viktória

  Válasz
 20. Herbert Ildikó

  Kedves Zsófi!
  Nagyon tetszik az ötlet és élni is szeretnék a lehetőséggel. Mindíg nagy érdeklődéssel olvasom az e-mailjaidat és nézem a képeidet. Még abszolut kezdő vagyok.

  Válasz
 21. Tünde

  Szia Zsófi! Tetszik az újdonság,szeretnék a csoport tagja lenni, sokat lehet tanulni és ötletet gyűjteni.
  Köszönöm a lehetőséget.

  Válasz
 22. Becze Tünde

  Kedves Zsófi, belépek az alkotói csoportba, noha nem vagyok nagy facebookos. Örülök ennek a lehetőségnek. Amint alkalmam adodik képeket is teszek fel. Becze Tünde

  Válasz
 23. Márti

  Szia Zsófi
  Nagyon jó ötlet,és természetesen jelentkeztem is. Igaz,nagyon kevés időm van rajzolgatni,festeni,persze igyekszem,és jó látni mások alkotásait,lelkesedését,hallani a biztatást. Nagyszerű dolognak tartom.

  Válasz
 24. Nyersné Vajda Márta

  Köszönöm, nagyon kedves vagy! Egyeőre még mindig hezitálok… Nem alkotó, inkább gyönyörködő, tapasztalatgyűjtő néződ-lolvasód vagyok!

  Válasz
  1. Sárhidai ZsófiaSárhidai Zsófia

   Ha szeretsz gyönyörködni mások alkotásaiban, akkor biztosan nem fogsz csalódni. :)

 25. Udvardi Györgyné Cili

  Tűfilc rajzok vagy csak vonalak a saját magam gondolat terelésre. Szerinted belefér a csoportba ?

  Válasz
 26. Farkas Gitta

  Kedves Zsófi! Köszönöm a lehetôséget,örülök,ha megoszthatom pár mûvemet;kíváncsi vagyok más munkáira és a véleményére.

  Válasz
 27. Némethné Aranyodi Mária

  Kedves Zsófi!
  Köszönöm a hívásodat. Sajnos technikai okok miatt nem tudok képet küldeni, de érdekel és jó dolognak tartom az alkotói csoportban való részvételt. Folyamatosan követem a munkádat. Nagyon tetszik amit csinálsz és ahogyan csinálod. Köszönettel:
  Némethné Marika

  Válasz
 28. Molnár Antal

  Kedves Zsófi !
  Nagyon köszönöm a meghívást,a lehetőséget.Én még kezdő vagyok.Így még képekkel nem tudok bemutatkozni. De szeretnék tőletek tanulni. Hátha sikerülne.
  Üdvözlettel Anti.

  Válasz
 29. Margit

  Kedves Zsófia!
  Köszönöm a lehetőséget, s csatlakozom hozzátok. Egyelőre még kevés időm van rajzolgatni, festeni, de próbálkozom a magam örömére. Tudom, hogy a tehetség legkisebb szikrája sem rejtőzködik bennem, de rájöttem, hogy nagyszerű élmény alkotni, még akkor is, ha az nem valami tökéletes. Ha az időm engedi, mindent nézek az interneten, ami a rajzolással, festéssel kapcsolatos, próbálok ellesni technikákat, ötleteket. Szívesen nézem az alkotásaidat, mások alkotásait, s amihez kedvet kapok, azt kipróbálom.

  Válasz
 30. Bakos Ilona

  Nagyszeru otlet, biztos sokan leszunk szeretnek sok kepet latni es talan en megbatorodom es elkezdek festeni.Szeretem a kepeket szeretnek festeni,a tehetsegem lehet ezutan bontakozik ki.Sok jo kepet a csoportnak.

  Válasz
 31. Babidoricsné Nagy Piroska

  Kedves Zsófi!
  Szívesen csatlakozom alkotói csoporthoz!!
  Nagyon bízom n hogy sok csodálatos barátra találok. Én 67éves nyugdíjas vagyok. Régóta keresem a helyem. Már sok mindent kipróbáltam! Olaj, akril,víz festést.kavics festést I. Ezen kívül verseket is írok. Szeretnék hasznos tagja lenni a csoportnak.
  Tisztelettel üdvözlök mindenkit!
  Piroska.

  Válasz
 32. Gáborné Antal Zsuzsanna

  Kedves Erika!
  Minden vágyam, hogy már végre beléphessek, de most még nem fog menni. Rengeteg tanfolyami munkám van kb. ápr.8-ig. De megpróbálom. Ezer éve nem rajzoltam, nem festettem, más dolgokban vagyok kreatív. Pedig nagyon szeretnék. Meg is van hozzá majd minden, csak az idő…

  Válasz
 33. Galne Toth Maria

  Szeretnek csatlakozni a csoporthoz. Bar alkotasokat meg nem fogok kuldeni, mert nagyo kezdo szinten vagyok, de szivese gyonyorkodok masok munkaban.

  Válasz
 34. TÓTH TIBORNÉ

  Kedves Zsófia! Már egy jó ideje követőd vagyok,a hír oldalamon nyitó hírként vagy megjelölve .Nagyon tetszik amit látok,olvasok,bár én még nem raktam fel képeket.Üdv:Tóth Tiborné,Marika!

  Válasz
 35. Egervári Krisztina

  Kedves Zsofi!
  Nagyon köszönöm a meghívást. Mivel látássérült vagyok, még gondolkodom, hogy belépek vagy nem.

  Válasz
 36. Székelyné Kutasi Krisztina

  Nagyon jónak találom a csoportot, inspiráló kezdők számára és segítőkész. Tetszik ez a fajta kezdeményezés a hobbi festők – rajzolók felé. Jó dolog az is, hogy nem jár semmiféle kötelezettséggel illetve saját időbeosztás szerint lehet alkotni, mert nincsenek előre meghatározott feladatok és időhatárok.

  Válasz
 37. Yvy

  Kedves Zsófi!
  Nagyon jó ötlet, szívesen csatlakozom! Köszönöm a lehetőséget.
  Szép napot!
  Yvy

  Válasz
 38. Mandl Mari

  Nagyon jó az ötlet. mások munkája is tanulságos lehet.
  szeretnék tag lenni.
  üdvözlettel

  Válasz
 39. Bártfai Ernőné

  Nagyon ötletes,inspiráló, számomra is nagyon jó kezdeményezés.
  Elég kreatív vagyok.Sok dolgot készítettem hobbyként /unokáknak ,ajándékba stb./.összeszedem a fotókat az “alkotásaimról és elküldöm.
  Idős vagyok ugyan de szeretek alkotni.Öröm számomra és remélem annak is aki kapja.
  Üdvözlettel Ilusmama

  Válasz
 40. Lang Györgyné

  Nagyon kezdő lennék, mert eddig csak a felnőtt szinezőkkel foglalkoztam, de az is csodálatos nyugalommal, örömmel töltött el. Mivel én nem tudok minden nap foglalkozni e témával, főleg nem nappal. Hogyan tudnék veletek dolgozni?
  Az esti órákban tudok a géphez ülni. Ha így is megoldható akkor csatlakoznék.
  Leginkább tanácsokat kérnék a csoporttól is, mert gyerek koromban festettem utoljára. Amint láttam a videókat ez sem kor függő, így megpróbálhatnám.

  Válasz
 41. Malakuczi Éva

  Kedves Zsófi! Régóta követem a munkáidat folyamatosan olvasom az üzeneteidet! Csodálom a festményeidet! Örülök a lehetőségnek de napi szinten nem nézem a facebookos oldalt.Szívesen csatlakozom a csoporthoz és mikor időm engedi megnézem az alkotásokat! Jól jön egy kis inspiráció! Köszönöm!!

  Válasz
 42. Cseréné Gelencsér Zsuzsanna

  Kedves Zsófia!
  Tetszik a lehetőség, hogy egy alkotói csoport tagja lehetek. Szívesen nézem meg a feltett műveket, tanulok a nálam tapasztaltabbaktól.
  Üdvözlettel: Zsuzsa

  Válasz
 43. Barótfi Edit /Rátz Piroska

  Kedves Zsófi!
  Én már régen tagja vagyok ennek a csoportnak, és méghozzá elég aktívan. Én magam is felraktam régebbi képeimet, sőt, pár napja egy cicát az unokámnak, ezen felül, állandóan kapcsolatban vagyok a többiekkel is, mert mindenkit megtekintek, sőt, kommentálom, is. Nagyon meglepődtem, hogy ennyi tehetséges nő van mifelénk, és hogy milyen nagyszerű dolgot találtál ki ezzel a FB-csoporttal. Csak egy dologról feledkeztem meg! Hogy a FB-regisztrációm nem azonos a nevemmel, ezért nem is értettem, hogy miért nem reagálsz rám soha semmit. FB regisztrációm Rátz Piroska, ettől függetlenül minden mehet Edit megszólítással mint eddig. Üdv.

  Válasz
 44. Pintér Gizella

  Kedves Zsófi!
  Köszönöm a meghívást,és örülök hogy csatlakozhatok a csoportodhoz.Sajnos egyenlőre nincs módom arra hogy képeket tölthessek fel,de a későbbiekben szívesen élek vele!
  Üdvözlettel:Gizella

  Válasz
 45. Laki Erzsébet

  Kedves Zsófia!
  Én most csatlakoztam a csoporthoz.
  Nagyon jó ötletnek tartom, így állandó kapcsolatban lehetünk, segíthetjük egymást.

  Válasz