Baba-mama rajzok, festmények, illusztrációk

Szeretettel küldöm ezt a kedves képválogatást minden anyának és leendő anyának! Nagyon boldog vagyok, hogy november óta én is tapasztalhatom, milyen csodálatos érzés az anyaság, és milyen jó érzés gondoskodni egy kisbabáról. Ezek az alkotások tükrözik ezt a csodás érzést…

A képsorozatot egy saját rajzzal kezdem, melyet még a terhességem alatt alkottam:

Most pedig következzen egy válogatás olyan baba-mama képekből, melyek nekem nagyon tetszenek. Amint az időm és a kisbabám engedi, én is szeretnék valami hasonló kettős portrét alkotni… :)

Nagyon tetszenek Claudia Tremblay alkotásai, melyekből most többet is kiválogattam, mert mind annyira kedves és szép alkotás, hogy nem tudtam választani…

Az alábbi kép Katie M. Berggren alkotása, szintén nagyon kedves nekem:

Afsaneh Tajvidi rajza:

Eva Campbell alkotása:

Sascalia alkotása (ezen a néven találjátok meg az Etsy-n):

Jonene Ficklin alkotása:

Charles Sheldon lehetfinom pasztellrajza:

Kathryn Morris Trotter olajfestménye:

Brenda Burke festménye:

Francesca Strino alkotása:

… és végül, de nem utolsó sorban két világhírű alkotás:

Picasso “Anyaság” című képe:

Gustav Klimt: Anya a gyermekével

Hogy tetszenek a képek? Neked melyik a kedvenced?
Írd meg egy kommentben!

Tetszett ez a bejegyzés? Kérlek, hogy oszd meg a Facebookon! Köszönöm, ezzel sokat segítesz nekem :)

Szólj hozzá!

26 hozzászólás a(z) “Baba-mama rajzok, festmények, illusztrációk” bejegyzéshez
 1. AvatarGöblösné Dauda Katalin

  Nekem legjobban a következő festők képei tetszettek: Eva Campbell, Charles Sheldon, Brenda Burke, Picasso és Gustav Klimt .

  Válasz
 2. AvatarRagadics Jánosné

  Kedves Zsófi!
  Csodálatosak ezek a képek! Együtt érzek veled, hisz nekem most januárban született a második unokám! Az egyik kisfiú 23 hónapos, a másik kislány, most 3 hetes!
  Kívánok nektek is csodálatos együtt töltött mindennapokat , és jó egészséget! Nagyon szép az első rajzod a születendő kisbabáról! Remélem nemsokára láthatjuk a csodálatos alkotásaidat, de most a legfontosabb a baba gondozása! Szép napot és nyugalmas éjszakákat!

  Válasz
 3. AvatarSzűcs Marika

  Kedves Zsófi! Nagyon boldog egészségben és szeretetben gazdag anya-baba hónapokat, majd anya-gyerek éveket kívánok. A saját rajzoddal kezdődő képek sorozatából én nem tudok választani, mert “ezt is szeretem, ezt is szeretem” és végül mindegyiket szeretem jelzővel tudom illetni. Csodálatos alkotások, mint ahogyan Isten legcsodálatosabb ajándéka az anyaság. A kis babák érkezésével olyan szavakkal elmondhatatlan életerő, szeretet árad reánk, aminek megtapasztalása soha el nem múló emlékként él bennünk, akik már átélhették ezt, azok nagyon jól ismerik ezeket az emlékeket. Éppen ezért olyan nagy öröm hallani, amikor egy asszonyból anya lesz, mert tudjuk milyen szép hónapok évek várnak reá. Egészen biztos vagyok, hogy hatalmas inspirációt kapsz majd a kisbabádtól, kíváncsian várom az általa inspirált alkotásaidat. Minden jót kívánok számotokra.

  Válasz
 4. AvatarMària

  Kedves Zsófi!nekem mindegyik tetszik de a legelső amit te készitettél és az 5-ik de mind megható!Én is édesanya vagyok két nagylànyom és egy 2 éves fiú unokàm van.Gratulàlok a kis pici tüneményedhez!sok boldogsàgot!és egészséget örömöt kîvànok nektek!

  Válasz
 5. AvatarBudainé Gabi

  Kedves Zsófi! Nagyon sok örömet,boldogságot és jó egészséget kívánok Neked és pici Babádnak. Csodálatosak ezek a képek, melyeket küldtél , szinte nem is lehet választani, de mégis amelyik legjobban tetszett: Charles Sheldon pasztellrajza.

  Válasz
 6. AvatarNiki

  Kedves Zsófi!
  Nekem is novemberben született a kisbabám. :) Remélem, majd én is tudok alkotni valami babás képet. Most egy ideig mandalákat színezek, aztán majd meglátom.
  A képek közül a tied tetszik a legjobban :) Meg Klimt, mert ő a kedvenc festőm.
  Sok boldogságot nektek!

  Válasz
 7. AvatarHegedűs Erzsébet dr.

  Kedves Zsófi!
  Legelőször: nagyon sok szeretettel köszöntelek az anyukák sorában. Sok öröm, időnként aggodalom vár rád, de ez a világ legnagyobb ajándéka. Biztosan nagy inspirációt jelent a babád a művészetedben.
  Én már nagyi lettem, és fantasztikus élmény volt az egész csodát újra élni.
  De a képekről. Nagyon kedvesek, meghatóak, köszönet értük. Nekem az a finoman lehelt pasztell különösen tetszik, de Picasso felülmúlhatatlan!
  Szeretettel köszönt Zsike

  Válasz
 8. AvatarAndi

  Kedves Zsófi!
  Szívből gratulálok a Pici Kincsetekhez. Legyen benne nagyon sok örömötök. Fantasztikus érzés Édesanyává lenni. 3x élhettem meg, és mindhárommal csodálatos érzés.
  A képek nagyon tetszenek. Biztosan Te is szépeket, és különlegeseket fogsz alkotni.
  Szeretettel, és üdvôzlettel, Andi

  Válasz
 9. AvatarKriszta

  Drága Zsófi!
  Szeretettel gratulálok, hosszú, boldog, egészséges életet kívánok nektek.
  Kriszti

  Válasz
 10. AvatarHomoki Lászlóné

  Drága Zsófia!

  A képek mindegyike maga a csoda, mert nincs is annál nagyobb öröm és boldogság mikor valaki ANYA.
  Az anya és gyermeke közötti szeretet le lehet festeni, le lehet írni, de érezni az valami felülmúlhatatlan! Ugye te is így érzel? Kívánom sok öröm és boldogság legyen minden napotok!
  Irénke

  Válasz
 11. AvatarPapp Terézia

  Kedves Zsófi! Gratulálok pici lánykádhoz, lenyűgöző az alkotásod…. és a válogatásod, mind gyönyörű,…de első helyezett nálam Kathryn Morris Trotter..majd Katie m.Berggren és hát csodálatosnál csodálatosabb Claudia Tremblay alkotásai is. Hálás szívvel köszönöm , hogy mindezt együtt láthattam.

  Válasz
 12. AvatarSzatmári Judit

  Kedves Zsófi mindig tudsz meglepetést szerezni rajongóidnak. Ezek a baba-mama rajzok csodásak, szinte nem lehet kiválasztani egyet sem mert mind gyönyörű. Az általad rajzolt kép mindent elárult a várandóságod gyönyöréről. Kicsi lányod a család szeme fénye nagyon nyugodt baba lehet, hogy még mellette sem feledkezel meg rólunk akik igazán szeretnek. KÍVÁNOK EGÉSZSÉGET-BOLDOGSÁGOT és még sok olyan munkát mellyel bennünket akiket elcsábítottál a rajz és festés csodás világába tájékoztatsz ismereteiddel. Köszönettel egy 4 unokás 68 éves nagymama.

  Válasz
 13. AvatarRózsa

  Kedves Zsófi!
  Minden alkotás egy szívdobbanás, gyönyörűség és csoda. Nagyon tetszik minden kép, de ha egyet
  lehetne csak választani, akkor Francesca Strino alkotását választanám. Nagyon tetszik az az áhítatos
  féltés, óvás, gyengéd szeretet az édesanya részéről és a gyermek az édesanyára áldást adó mozdulata. Sugározza a békés harmoniát.

  Válasz
 14. AvatarDávid Erzsébet

  Kedves Zsófi! Minden kép gyönyörű, közöttük a Te rajzod is! Biztos vagyok benne, hogy még nagyon sok csodálatos képet fogsz alkotni, ebben a témában is. Köszönöm, hogy megosztottad velünk. Jó egészséget, sok örömet kívánok Nektek!

  Válasz
  1. AvatarLantos Ferencné

   Kedves Zsófi! Mindegyik kép nagyon csodálatos, nekem legjobban tetszik Charles Sheldon pasztellrajza és a Te rajzod. Nagyon sok boldogságot, örömet és jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!
   Sok szeretettel: Katica

 15. AvatarBodrohi Józsefné

  Kedves Zsófi!
  Először is boldogságos babavárást kívánok sok szeretettel ❤
  Annyi szépséget láttam, hogy nincs szavam…..többször végignézve is nehéz választanom a meghitt pillanatokból. …….talán Claudia Tremblay ikrei vonzóak számomra, mivel én magam is ikres anyuka vagyok, a másik megkapó kép Charles Sheldon pasztellje
  Örömteli és egészséges életet kívánok Zsuzsó

  Válasz
 16. AvatarHorváth Róbertné

  Kedves Zsófi! Minden alkotás gyönyörű. Gratulálok a babádhoz és, hogy anya lettél. Sok boldog pillanat vár rád ,és lesznek megpróbáltatások is.Idén leszek 66. Két fiam van és most is sok örömöm telik bennük, és büszke vagyok rájuk.Ők az én emlékoszlopaim. Már rég szerettem volna meg köszönni a sok kreatív ötletet , biztatást. 50 évesen kezdtem festeni és 8 évig vezettem egy festő csoportot. Sok kiállítást szerveztem, és néha elfáradtam, volt, hogy a Te gondolataid adtak erőt a folytatáshoz, így sikerült kivárnom azt az embert, akinek nyugodt szívvel adhattam át a csoport vezetését/20 festő, 2 kézműves/.Szeretek festeni,és sokat köszönhetek a festésnek, kiszakadtam a női lét taposómalmából.Ez csak rólam szól, ha festek nem létezik semmi más.Üdvözlettel:Horváth Róbertné/ Uhlár Marika/

  Válasz
 17. AvatarMaryam Alfalasi

  Kedves Zsófi!

  Én is nagyon sok örömet, boldogságot, és jó egészséget kívánok neked és a pici babádnak. És az alkotásod valóban mélyen részletességében tükrözi azt a csodás érzést és azt a szinte leírhatatlan szoros kapcsolatot…
  A képek közzül amelyik legjobban tetszenek számomra az a Claudia Tremblay alkotásai és Charles Sheldon lehetfinom pasztellrajza.
  Még egyszer sok boldogságot és örömet kívánok nektek! :)

  Maryam :)

  Válasz
 18. AvatarM: Maria

  Kedves Zsófi,

  nagyon tetszik a rajzod, gyönyörűséges! Júniusra várjuk első unokánkat, mióta tudok róla naponta elgondolkodom a csodán amit a rajzod olyan szépen illusztrál. Belefogtam egy kézimunkába, amit neki készítek és közben megélem már most, hogy találkozom és beszélgetek vele.

  Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!

  Válasz
 19. AvatarKata

  Kedves Zsófos!
  Én csak most csatlakoztam hozzád és remélem sokáig lankadatlan buzgósággal maradok a csapat tagja.

  A sok szép anxa- gyermek kép közül a következöket választottam:
  Claudia Tremblay 6. képe aranysárga alapon viragok között az anya kezeiben fogja kicsi fiát.
  Brenda Burke festménye és Carles Sheldon pasztelje tetszett. Meh a két nagy festő képei is.

  Válasz
 20. AvatarKinga

  Szia!
  A kislányommal együtt néztük meg a képeket. Nekünk legjobban az oldal elején látható virágos kép tetszik. Kislányom (4,5 éves) azt mondta rá, hogy ott a kis Jézuska.

  Válasz