Baba-mama rajzok, festmények, illusztrációk

Szeretettel küldöm ezt a kedves képválogatást minden anyának és leendő anyának! Nagyon boldog vagyok, hogy november óta én is tapasztalhatom, milyen csodálatos érzés az anyaság, és milyen jó érzés gondoskodni egy kisbabáról. Ezek az alkotások tükrözik ezt a csodás érzést…

A képsorozatot egy saját rajzzal kezdem, melyet még a terhességem alatt alkottam:

Most pedig következzen egy válogatás olyan baba-mama képekből, melyek nekem nagyon tetszenek. Amint az időm és a kisbabám engedi, én is szeretnék valami hasonló kettős portrét alkotni… :)

Nagyon tetszenek Claudia Tremblay alkotásai, melyekből most többet is kiválogattam, mert mind annyira kedves és szép alkotás, hogy nem tudtam választani…

Az alábbi kép Katie M. Berggren alkotása, szintén nagyon kedves nekem:

Afsaneh Tajvidi rajza:

Eva Campbell alkotása:

Sascalia alkotása (ezen a néven találjátok meg az Etsy-n):

Jonene Ficklin alkotása:

Charles Sheldon lehetfinom pasztellrajza:

Kathryn Morris Trotter olajfestménye:

Brenda Burke festménye:

Francesca Strino alkotása:

… és végül, de nem utolsó sorban két világhírű alkotás:

Picasso „Anyaság” című képe:

Gustav Klimt: Anya a gyermekével

Hogy tetszenek a képek? Neked melyik a kedvenced?
Írd meg egy kommentben!

Követed az emailes inspirációimat és a videós leckéket?
Ha még nem, akkor itt tudsz jelentkezni »
Tavaszi Élménykurzus
Művésznapló

Kérlek, hogy írd meg a véleményed a bejegyzésről!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


26 hozzászólás “Baba-mama rajzok, festmények, illusztrációk”

  1. Bodrohi Józsefné szerint:

    Kedves Zsófi!
    Először is boldogságos babavárást kívánok sok szeretettel ❤
    Annyi szépséget láttam, hogy nincs szavam…..többször végignézve is nehéz választanom a meghitt pillanatokból. …….talán Claudia Tremblay ikrei vonzóak számomra, mivel én magam is ikres anyuka vagyok, a másik megkapó kép Charles Sheldon pasztellje
    Örömteli és egészséges életet kívánok Zsuzsó

  2. Dávid Erzsébet szerint:

    Kedves Zsófi! Minden kép gyönyörű, közöttük a Te rajzod is! Biztos vagyok benne, hogy még nagyon sok csodálatos képet fogsz alkotni, ebben a témában is. Köszönöm, hogy megosztottad velünk. Jó egészséget, sok örömet kívánok Nektek!

    1. Lantos Ferencné szerint:

      Kedves Zsófi! Mindegyik kép nagyon csodálatos, nekem legjobban tetszik Charles Sheldon pasztellrajza és a Te rajzod. Nagyon sok boldogságot, örömet és jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!
      Sok szeretettel: Katica

  3. Rózsa szerint:

    Kedves Zsófi!
    Minden alkotás egy szívdobbanás, gyönyörűség és csoda. Nagyon tetszik minden kép, de ha egyet
    lehetne csak választani, akkor Francesca Strino alkotását választanám. Nagyon tetszik az az áhítatos
    féltés, óvás, gyengéd szeretet az édesanya részéről és a gyermek az édesanyára áldást adó mozdulata. Sugározza a békés harmoniát.

  4. Szatmári Judit szerint:

    Kedves Zsófi mindig tudsz meglepetést szerezni rajongóidnak. Ezek a baba-mama rajzok csodásak, szinte nem lehet kiválasztani egyet sem mert mind gyönyörű. Az általad rajzolt kép mindent elárult a várandóságod gyönyöréről. Kicsi lányod a család szeme fénye nagyon nyugodt baba lehet, hogy még mellette sem feledkezel meg rólunk akik igazán szeretnek. KÍVÁNOK EGÉSZSÉGET-BOLDOGSÁGOT és még sok olyan munkát mellyel bennünket akiket elcsábítottál a rajz és festés csodás világába tájékoztatsz ismereteiddel. Köszönettel egy 4 unokás 68 éves nagymama.

  5. Papp Terézia szerint:

    Kedves Zsófi! Gratulálok pici lánykádhoz, lenyűgöző az alkotásod…. és a válogatásod, mind gyönyörű,…de első helyezett nálam Kathryn Morris Trotter..majd Katie m.Berggren és hát csodálatosnál csodálatosabb Claudia Tremblay alkotásai is. Hálás szívvel köszönöm , hogy mindezt együtt láthattam.

  6. Homoki Lászlóné szerint:

    Drága Zsófia!

    A képek mindegyike maga a csoda, mert nincs is annál nagyobb öröm és boldogság mikor valaki ANYA.
    Az anya és gyermeke közötti szeretet le lehet festeni, le lehet írni, de érezni az valami felülmúlhatatlan! Ugye te is így érzel? Kívánom sok öröm és boldogság legyen minden napotok!
    Irénke

  7. Várnay Krisztina avatar Kriszta szerint:

    Drága Zsófi!
    Szeretettel gratulálok, hosszú, boldog, egészséges életet kívánok nektek.
    Kriszti

  8. Vargáné Horváth Andrea avatar Andi szerint:

    Kedves Zsófi!
    Szívből gratulálok a Pici Kincsetekhez. Legyen benne nagyon sok örömötök. Fantasztikus érzés Édesanyává lenni. 3x élhettem meg, és mindhárommal csodálatos érzés.
    A képek nagyon tetszenek. Biztosan Te is szépeket, és különlegeseket fogsz alkotni.
    Szeretettel, és üdvôzlettel, Andi

  9. Hegedűs Erzsébet dr. szerint:

    Kedves Zsófi!
    Legelőször: nagyon sok szeretettel köszöntelek az anyukák sorában. Sok öröm, időnként aggodalom vár rád, de ez a világ legnagyobb ajándéka. Biztosan nagy inspirációt jelent a babád a művészetedben.
    Én már nagyi lettem, és fantasztikus élmény volt az egész csodát újra élni.
    De a képekről. Nagyon kedvesek, meghatóak, köszönet értük. Nekem az a finoman lehelt pasztell különösen tetszik, de Picasso felülmúlhatatlan!
    Szeretettel köszönt Zsike

  10. Réthy Hajnalka szerint:

    Francesca Strino, Charles Sheldon és Brenda Burke képei tetszenek a legjobban!

  11. Klára szerint:

    Nagyon szépek! :)

  12. Niki szerint:

    Kedves Zsófi!
    Nekem is novemberben született a kisbabám. :) Remélem, majd én is tudok alkotni valami babás képet. Most egy ideig mandalákat színezek, aztán majd meglátom.
    A képek közül a tied tetszik a legjobban :) Meg Klimt, mert ő a kedvenc festőm.
    Sok boldogságot nektek!

  13. Budainé Gabi szerint:

    Kedves Zsófi! Nagyon sok örömet,boldogságot és jó egészséget kívánok Neked és pici Babádnak. Csodálatosak ezek a képek, melyeket küldtél , szinte nem is lehet választani, de mégis amelyik legjobban tetszett: Charles Sheldon pasztellrajza.

  14. Marika szerint:

    Csodálatosak,én is ebben a témában szeretnék valamit alkotni.
    Köszönöm.

  15. Mària szerint:

    Kedves Zsófi!nekem mindegyik tetszik de a legelső amit te készitettél és az 5-ik de mind megható!Én is édesanya vagyok két nagylànyom és egy 2 éves fiú unokàm van.Gratulàlok a kis pici tüneményedhez!sok boldogsàgot!és egészséget örömöt kîvànok nektek!

  16. Lajta Brigitta szerint:

    Nekem Charles Sheldon és Brenda Burke tetszik legjobban.

  17. Szűcs Marika szerint:

    Kedves Zsófi! Nagyon boldog egészségben és szeretetben gazdag anya-baba hónapokat, majd anya-gyerek éveket kívánok. A saját rajzoddal kezdődő képek sorozatából én nem tudok választani, mert „ezt is szeretem, ezt is szeretem” és végül mindegyiket szeretem jelzővel tudom illetni. Csodálatos alkotások, mint ahogyan Isten legcsodálatosabb ajándéka az anyaság. A kis babák érkezésével olyan szavakkal elmondhatatlan életerő, szeretet árad reánk, aminek megtapasztalása soha el nem múló emlékként él bennünk, akik már átélhették ezt, azok nagyon jól ismerik ezeket az emlékeket. Éppen ezért olyan nagy öröm hallani, amikor egy asszonyból anya lesz, mert tudjuk milyen szép hónapok évek várnak reá. Egészen biztos vagyok, hogy hatalmas inspirációt kapsz majd a kisbabádtól, kíváncsian várom az általa inspirált alkotásaidat. Minden jót kívánok számotokra.

  18. Ragadics Jánosné szerint:

    Kedves Zsófi!
    Csodálatosak ezek a képek! Együtt érzek veled, hisz nekem most januárban született a második unokám! Az egyik kisfiú 23 hónapos, a másik kislány, most 3 hetes!
    Kívánok nektek is csodálatos együtt töltött mindennapokat , és jó egészséget! Nagyon szép az első rajzod a születendő kisbabáról! Remélem nemsokára láthatjuk a csodálatos alkotásaidat, de most a legfontosabb a baba gondozása! Szép napot és nyugalmas éjszakákat!

  19. Göblösné Dauda Katalin szerint:

    Nekem legjobban a következő festők képei tetszettek: Eva Campbell, Charles Sheldon, Brenda Burke, Picasso és Gustav Klimt .

  20. Karolina szerint:

    Csodálatosak Zsófi!