Site icon Sárhidai Zsófia

Extra inspiráció & zene otthoni alkotáshoz

Fedezz fel egy új világot, ami kiutat jelent a mostani stresszes, monoton, strapás és szürke hétköznapjaidból!
Felejtsd el a gondjaidat, tedd félre a nyomasztó problémákat egy kis időre, és szánj egy pár órát csak magadra! Hétvégére úgyis borongós, zivataros időt mondanak, és ha már otthon kell maradnod, miért ne dobhatnád fel a napodat valami szuper kreatív dologgal! Szeretnék veled megosztani egy gyönyörű videót, ami tuti, hogy Téged is alkotásra inspirál majd! Sőt, még zenét is adok hozzá, hogy még hangulatosabb legyen…

Nagy kedvencem és példaképem Flora Bowley, amerikai festőművésznő, akinek a portlandi festőműhelyébe pillanthatsz most be, és megnézheted, hogyan alkot! Ebben a pár percben számos technikát leshetsz el, és olyan ötleteket gyűjthetsz, amiket akkor is meg tudsz valósítani, ha még soha az életben nem próbáltál ilyesmit!

Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne olyat festeni, rajzolni, alkotni, ami egyedi, ami büszkeséggel és elégedettséggel tölt el… De féltél tőle, hogy neked ez nem fog menni, akkor ezeket a negatív gondolatokat most tedd félre! Itt nincs hibalehetőség, nincs rossz megoldás, nincs olyan, hogy „erre születni kell”!

Tényleg lehet úgy alkotni, hogy közben ne legyen benned semmilyen frusztráció, bizonytalanság, hogy vajon jó-e, amit csinálsz, tetszeni fog-e másoknak… csak pozitív érzések legyenek benned, és maga az alkotás 100 %-os lelki feltöltődést, pihenést és kikapcsolódást jelentsen? Létezik ilyen? Én hiszek benne, hogy igen, és ha megnézed a videót, lehet, hogy Te is azonnal ecsetet ragadsz majd, mert ezt ki kell próbálni! :)

Kattints a képre, és indítsd el a videót!
Engem teljesen lenyűgözött, és már vagy 10-szer megnéztem! :)

Festőművésznő: Flora Bowley
Aláfestő zene: Kyrstyn Pixton

Szép hétvégét és örömteli alkotást kívánok a fenti inspirációkkal! :)

Exit mobile version