Ilyen volt nekem 2017 veletek…

Hello 2018!

Először is szeretnék mindenkinek még egyszer nagyon boldog és kreatív alkotásban gazdag új esztendőt kívánni! Köszönöm, hogy 2017-ben is olyan sokan és lelkesen követtétek a munkámat!

Szinte hihetetlen számomra is, hogy tavaly a Facebook oldalamon átléptem a 40 ezer fős követőtábort, és ez a szám azóta is csak növekszik! :) Nagyon köszönöm nektek, hogy figyelemmel kíséritek a posztokat! A jövőben is próbálok sok-sok újdonsággal, érdekességgel, kreatív és inspiráló témával jelentkezni.

Íme számokban a 2017-es év:

A Facebook

Összesen 44 186 követő Facebookon,
396 poszt,
56 000 reakció!

Huh, azért ez nem semmi! :)

Ezek voltak 2017 legnépszerűbb Facebook posztjai:

3. helyezett: A legnagyobb művészeknek nincs szükségük vászonra…
2. helyezett: Soha ne add fel az álmaid!
1. helyezett: Álom szett iskolakezdéshez :)


Ajándék emailes leckék

Jelenleg 45 ezren követitek az ajándék emailes leckéimet, és nagyon sokan elküldtétek nekem a rajzaitokat. Ezúton is szeretnék gratulálni nektek a csodás alkotásokhoz!

Íme egy kis válogatás az első lecke után készített képeitekből:

(Kis Klára Anna, Mesznerné Edina, Erdei Krisztina, Molnár Melinda, Csík Erika, Müller Krisztina alkotásai.)


A blog

A 2017-es évben 342 270-en látogattátok meg a weboldalamat.

Megkértelek titeket, hogy írjátok meg melyik városból, országból követitek az oldalamat! Jó volt látni, hogy akadnak olyanok, akik pl. Ausztriából, Németországból, Angliából, Svédországból, Amerikából vagy éppen Giraltárból követnek! :)

A legtöbben az alábbi bejegyzésemhez szóltatok hozzá:
Fénykép vagy festmény?

A legtöbben pedig ezt kedveltétek:
Virág festés különleges technikával


Élő programok

És végül, de nem utolsó sorban, nem hagyhatom ki az élő programokat sem!

Itt láthatjátok 45 másodpercben a 2017-es összes csoportképet a Festőpartykról és az Anya-Lánya festőklubokról! Összeszámolva több mint 250 festmény készült a Kreatív Boldogság Műhelyben! :) Nagyon örülök, hogy mindig vannak bátor, új, teljesen kezdő jelentkezők, a többször visszatérő “törzstagok” mellett!


Mik a legújabb terveim 2018-ra?

 • dolgozom a színezőn, amit már olyan régóta ígérek nektek :)
 • sokat alkotok majd együtt a kislányommal (Julcsi, 2 éves) – és ezzel kapcsolatban tervezek több blogbejegyzést, leckét, gondolva a kisgyerekes anyukákra, akik szeretnének egy örömteli közös tevékenységet gyakorolni a babájukkal/kisgyerekükkel. :)
 • minden évszakban készülök valami meglepetés akcióval, gondolva azokra, akik az e-mailes leckéknél többre vágynak.

BÚÉK, tarts velem 2018-ban is!

Most pedig írd le egy kommentben, neked mik a legfőbb – alkotással / művészettel / kreativitással kapcsolatos terveid 2018-ban:
Tetszett ez a bejegyzés? Kérlek, hogy oszd meg a Facebookon! Köszönöm, ezzel sokat segítesz nekem :)

Szólj hozzá!

23 hozzászólás a(z) “Ilyen volt nekem 2017 veletek…” bejegyzéshez
 1. AvatarSzirmaay Katalin

  Kedves Zsófi! Én az unokáimmal szeretnék foglalkozni, mint eddig is, technikákat tanítani, és rajzolni tanítani korukhoz képest. Marci 5 éves, nagyon szeret rajzolni, festeni, agyagozni, lelkes és ügyes. Ádám 3,5 éves szintén lelkes, de ő még a tökéletes szinezéssel szeret legjobban foglalkozni és állatok egyszerű ábrázolása érdekli. Régen én is festettem rajzoltam , verseket illusztráltam, sőt üvegeket terveztem és kiviteleztettem. Alkalmazott grafikát is tanultam és munkámból adódóan hirdetéseket, óriásplakát teveket és katalógusokat terveztem, kiviteleztettem. Mindíg követem hasznnos, ötletekben gazdag tanácsaidat és nagyon kedvelem. Köszönetteel Szirmay Katalin

  Válasz
 2. AvatarSzilvási Judit

  Szia Zsófia! Kívánok Neked is boldog, szép és sikerekben gazdag új esztendőt. Teljesüljön minden vágyad, amit csak szeretnél elérni. Az elmúlt másfél évem nem sikerült valami jól, eü. családi, munkahelyi problémák “fűszerezték” az életemet. Idén elmegyek nyugdíjba, többet szeretnék a hobbijaimmal foglalkozni, rajz, festészet, lovaglás. Megszületett a kisebbik unokám, vele szeretnék a legtöbbet lenni. Szénnel, grafittal, tollal kívánok sokkal többet rajzolni. Most a többit kicsit háttérbe szorítom. Köszönöm a hasznos tanácsokat, amiket megosztasz, amikről értesítesz. Üdvözlettel: Szilvási Judit

  Válasz
 3. AvatarKontráné Zéman Éva

  Szia Zsófi! Nagyon boldog, vidám, egészséges, örömteli, sikeres évet kívánok Neked és családodnak! A család a legfontosabb mindenkinek. Nekem hét unokám van és abból a Julcsi lányomnál hármasikrek vannak. Most 1,5 évesek. A legnagyobb unokám 12 éves és az egyik rajzát beválogatták egy iskolák közötti vetélkedőbe. Az évet szeretném sok festéssel, rajzolással is színesíteni, mert a múlt évben alig volt időm rá. További jó munkát kívánok! üdvözlettel: Kontráné Zéman Éva

  Válasz
 4. AvatarTámcsu Ágnes

  Kedves Zsófia!
  Köszönöm a jókívánságokat, viszont kívánom neked és kis családodnak úgyszintén.
  A tervem továbbra is az, hogy folytatom a rajzolás tanulását és a selyemfestést. Selyemfestés terén nagy terveim vannak. Szeretnék függönyöket festeni az új lakásomba valamint képeket. Az elképzeléseim megvannak és folyamatosan megalkotom őket.Van egy másik hobbim is, a keresztszemes hímezés. Ezt mostanában kissé elhanyagoltam , de az időmtől függően folytatom azt is.
  Köszönöm a törődésedet, követem a tanácsaidat, tetszenek az ötleteid is.
  üdvözlettel Támcsu Ágnes

  Válasz
 5. AvatarOroszné Hegyes Zsuzsanna

  Kedves Zsófi!
  3 kis Gyermek és egy építkezés,alkotni nem volt túl sok időm az elmúlt évben, de 1-2 hónap és beköltözünk első IGAZI OTTHONUNKBA,így lesz mit és hol kreatívkodnom,végre!!!♥️
  Üdv.
  O.H.Zsuzsanna

  Válasz
 6. AvatarRába Györgyné

  Kedves Zsófia! Nagyon köszönöm a jókivánságokat,én is minden nden szépet és jót kívánok nektek. Nagyon csodálom a fantasztikus rajzaitokat és festményeiteket. Én is nagyon szerettem volna megtanulni, mivel nagyon szeretem a kreatív tevékenységeket / fafaragás, kötés, hímzés, virágoskert/. De sajnos pénzügyi befektetés már nem fér bele a nyugdíjamba, meg valószínű 70 éves kor után nem ildomos hobbira ennyit áldozni. Azért továbbra is gyönyörködom csodálatos munkáitokban.További sikeres alkotásokat kívánok.

  Válasz
 7. AvatarBrückler Judit

  Kedves Zsófi!
  Neked is boldog új esztendőt kívánok!
  Nagyon szeretem a blogodat, nagyon ügyesen csinálod. Mindig várom a leveleid. Mindig merítek belőle ötleteket. 2017-ben elég sokat festegettem és rajzoltam. Próbálok minél több embert a környezetemben megfertőzni:) Kívánom, hogy mindenki ki tudjon kapcsolódni és legyen egy kis külön világa…
  Köszönettel: Brückler Judit

  Válasz
 8. AvatarFábián Ilona

  Én is boldog új évet kívánok, És nagyon szeretném unokámat elvinni egy festő kurzusra

  Válasz
 9. AvatarErzsike Farkasne

  Kedves Zsófia!
  Gratulálok családodhoz,nagyon boldog kreatív új esztendõt kívánok!!
  Köszönöm törõdésedet, az inspirációkat! Most már nyugdílyasként még több idõm lesz alkotni, sõt 3 unokámmal együtt!! A fiatalabb
  leányom márciusban szül,nagyon várom. Így majd megyek Pestre, és részt szeretnék venni egy festõpartin is!! Nagyon köszönöm hogy Vagy nekünk! Köszönettel Erzsike

  Válasz
 10. AvatarKlári

  Kedves Zsófia!

  Tetszik, amit csinálsz, jó a marketing tevékenységed, érdekelnek a leckéid.
  De be kell vallanom, hogy én csak elolvasom őket, alaposan, de alkalmazni nem fogom.
  Kreativ nő vagyok, 75 éves, és vannak a terveim 2018-ra.
  Mottom: Terveknek muszáj lenni, mert anélkül az élet nem minőségi élet.
  Dreamweaver megtanulása egy új honlap készítéshet. Foltvarrás, papírmunkák, fonás újságpapírból, kötés és horgolás szerepel az ez évi terveim között. Rajzolás csak firka szinten az előzőek tervezéséhez. De azért szeretném tovább olvasni remek kis leckéidet.
  További sok sikert Klári

  Válasz
 11. AvatarDr. Gulyás Gizella Ph. D.

  Zsófika köszönöm az újévi jókivánságodat én hasonlokat kivánpk neked és kedves családodnak. Legyetek nagyon boldogok, sikeresek és egészségesek.
  TERVEIM, hajjaj volnánK, de le sem merem irni, mert nincs hozzá egészségem, amely egyre csak romlik és romlik. Tehát leghőbb kivánságom, hogy javuljon az egészségem és semmi más.
  Ne tedd közzé soraimet, mert csak szomorúságot árasztanal
  szeretettel üdvözöllek: Gizellla

  Válasz
 12. AvatarOttlecz Gézáné Lesz Jutka

  Köszönöm a jókívánságokat, Neked is legyen szép a 2018.-as év! Kaptam ajándékba egy rajzmappát, és festőkészletet, szeretném kihasználni a sok szép anyagot.Főleg virágokat szeretek festeni, előrajzolás nélkül, csak a hangulatom szerint.Felér egy alapos meditációval, és még maradandó is.Szóval köszönöm a kedvességed, és minden jót kívánok Neked és családodnak is.

  Válasz
 13. AvatarMarossy Margit

  Kedves Zsófi!
  Nagyon sok mindent tanultam Tőled, s igyekszem alkalmazni is
  Nagyon szeretem a természetet, a szép tájakat, s ezeket igyekszem megörökíteni, megfesteni.
  Bevallom, szoktam másolni is képekről, ezek jó gyakorlatok.
  2018-ban is főleg tájképeket szeretnék festeni, s fejleszteni a technikámat. persze, csak rajzlapra, mert
  anyagiakban többet nem engedhetek meg magamnak,
  Ezek a képek nem a nagyközönségnek szólnak, csak a saját gyönyörűségemre készülnek.
  Üdvözlettel
  Margit

  Válasz
 14. AvatarBorsos Antalné

  Köszönöm a megkeresést és a Jókívánságot. Most tevőlegesen nem
  tudok részt venni a munkátokban, mert küzdöttem egy rosszindulatú
  betegséggel. Márciusban szürke hályoggal műtenek, így csak gyönyörködhetek
  a munkáitokban. Boldog és eredményes 2018 évet kívánok.

  Válasz
 15. AvatarMika Judit

  Kedves Zsófia! köszönöm a jókívánságokat, viszont kívánom, hogy a leírt terveid megvalósuljanak.
  Én most kicsit másfelé kacsingatok /mixed média/, ahhoz nem feltétlenül kell rajzolni. De szeretem a rajzaidat, sok felületen találkoztam velük. Azért köszönöm, ha továbbra is kapok leckéket, ha nem is mindig tudom megnézni.

  Válasz
 16. AvatarMoos Julianna

  Kedves Zsófia ! Voltak és vannak terveim, amiknek életben tartásában segítség, hogy követem facebookos bejegyzéseid. Valaha mindenem volt a rajzolás, grafikákat is készítettem. Egy rövid ideig tanítottam is . Elkanyarodott kicsit az életem, de gyerekeimmel való kézműveskedés pótolta a sajátot. Most már “halaszthatatlan” ,hogy újra magamra találjak a képzőművészettel való tevékenységben . Köszönöm kitartó, szívélyes biztatásod és boldog alkotó új évet kívánok .

  Válasz
 17. AvatarMáté Krisztina

  Nagyon szeretem ezt az oldalt nagyon nagyon jól érzem magamat veletek.
  Máté Krisztina

  Válasz
 18. AvatarTünde

  Szia Zsófi! Kivánok neked nagyon boldog sikeres szép 2018-as évet! Nagy érdeklődéssel várom a legújabb terveket a 2018-as évben! Sok sikert és erőt kivánok neked a rajz kurzus folytatásához!

  Válasz
 19. AvatarFehérné Csányi Mária

  Kedves Zsófi! Boldog új évet kívánok! Néhány éve üvegfestéssel foglalkozom, néha rajzolok, akrillal festek,
  és most kaptam egy színezőt is, ami nagyon tetszik. Szeretem az ötleteidet, biztos kipróbálok azok közül is néhányat. Csak télen van időm ilyesmire, mert tavasztól őszig a kertben ügyködöm.
  Üdvözlettel: Fehérné, Marcsi

  Válasz
 20. AvatarDekany Gabriella

  Kedves Zsófia, már 3 éve Bécsből követem a munkásságod, amihez őszintén gratulálok és további sikereket kivánok! Az én Életemben többször voltak un. Alkotói időszakok, de hogy megfogjam az ecsetet inspirációk kellettek ( sokszor a szerelem segített ) Nagyon köszönöm, hogy vagy, mert Veled újra sikerül megmozditani bennem a kreativitást. Sikeres és boldog 2018- at kivánok!

  Válasz
 21. AvatarKovács Márta

  Kedves Zsófi! Köszönöm a jókívánságaidat, viszont kívánom Neked és kedves családodnak! Kicsit késve de még mindig jobb későn mint soha.Nagyon sok gátló tevékenység volt az elmúlt évben,szeretnék kitörni ebből 2018-ban.Sokat alkotni! 14 éve festegetek főleg portrékat fényképről. Szeretnék váltani,megtanulni rajzolni különböző technikákat. Ezért is vettem meg az online kurzusodat de sajna nem igen volt időm az elsajátításához. Többet a 18 éves unokámnak sikerült. Nagyon tetszenek az alkotásaid,a marketing tevékenységed és a sokrétűséged! Hatalmas ötletnek tartom a Facebookon létrehozott csoportodat és ezúton is szeretném megköszönni,hogy részese lehetek! Kívánok kitartást,jó egészséget,sok sikert a 2018 évben is! Maradok nagy tisztelőd! Üdvözlettel Kovács Márta

  Válasz
 22. AvatarGeiszler Magdi

  Szia Zsófi,
  mit szeretnék elérni 2018.évben?
  A legnagyobb tervem, hogy legyen időm rajzolni és festeni. Családi elfoglaltságom teljesen felemészti minden időmet, és energiámat. Szeretnék valahogy egyensúlyt teremteni.
  Ennek érdekében eldöntöttem,hogy
  – mindennap rajzolok ,annyit, amennyi időm van.
  – minden héten készítek egy pasztel vagy akril képet. Méret megkötésem nincs. Lehet csak egy kicsi, vagy valami komolyabb, majd ahogy alakul, de festek.
  2018.év másik célja, hogy közelebb kerüljek saját stílusom megtalálásához. Nagyon tetszenek a képeid, tetszik a stílusod, de én hiába próbálok ilyen készíteni, nem nagyon megy. Ezért gondolom, hogy nekem is van saját stílusom ,de még nem találtam meg. Ebben szeretném a segítségedet kérni.

  üdv. Geiszler Magdi

  Válasz
 23. AvatarTevelyné Bosnyák Zsuzsa

  Kedves Zsófi! Eddig törtem a fejem, hogy mik is az én kreatív terveim,? De nálam ez nem így működik.
  Meglátok valamit, és egy pillanat alatt beindulok valamilyen irányba. Most lepukkantam, mert a napelemeim
  már kezdenek lefogyni. Most egy kicsit abbahagyom a festést, mert erőlködöm de nem jön ki egy ütős dolog
  belőlem. Ezért most az asztrológiát nézegettem, és most zoknit és díszpárnát fogok kötni amíg kisüt a nap….
  Van egy-két elég jó képem, majd elküldöm. Üdvözöllek: Zsuzsa

  Válasz