Elindítottam az Instagram oldalamat, gyere, nézd meg!

Paradox módon ez a mostani, aggodalmakkal és félelmekkel teli időszak hozta elő belőlem, hogy a saját kis életemet is rendbe tegyem, átalakítsam.

Bevallom, két kisgyerek mellett az utóbbi időkben nagyon elmaradt az életemből az alkotás. A várandósság alatt szinte szárnyaltam, sorra alkottam a képeket, aztán mindez teljesen háttérbe szorult.

Azóta 7 hónapos lett a kisebbik lányom, és szerencsére tökéletesen elvan az apukájával is. Persze azért a közelben vagyok. ;) De igyekszem kihasználni az időt, és napi 1-2 órát a munkával is foglalkozom, illetve alkotok.

A nagyobbik lányom 4 éves, vele már szuperül lehet együtt alkotni, és ő szívesen részt is vesz mindeféle kísérletezésben, új technikák kipróbálásában. Egy igazi kis partner, akivel öröm együtt alkotni.

Arra gondoltam, picit jobban bepillantást engedek abba az örömteli alkotásba, amit délelőttönként átélünk itthon. Lefotózom a képeket, kis videókat készítek majd, és igyekszem sok hasonló anyukának, valamint nagymamának tippeket adni az otthoni alkotáshoz.

Tarts velem, kövess Instán is! Nap mint nap gyarapszik majd az én kis “képes naplóm”…

Az Instagram oldalam ide kattintva érhető el >>

Követed az emailes inspirációimat és a videós leckéket?
Ha még nem, akkor itt tudsz jelentkezni »
Tavaszi Élménykurzus
Művésznapló

Kérlek, hogy írd meg a véleményed a bejegyzésről!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük