Itt dolgozom, ilyen az alkotóműhelyem

Néha jó nyugtázni, ha valóra válik egy álom…Pár éve még csak a képzeletemben létezett az a kis alkotóműhely, ami azóta megvalósult, és itt áll a kertünkben. Így nézett ki a placc 2019-ben, amikor a második kislányom még csak pár hónapos volt:

És ide épült fel a kis faház, ami most alkotóműhely és iroda egyben. Így néz ki kívülről:

Így néz ki belülről…Itt készülnek a festményeim, rajzaim, illetve a videófelvételek is.

Jó nagy ablakai vannak, amiken keresztül sok természetes fény jön be, ami nagyon előnyös az alkotáshoz. Azért is szeretem, mert megnyugtató, jó érzés kinézni a kertünkre, sokszor az ihletet is ebből a látványból merítem.

Az alábbi képen láthatjátok a videókészítéshez szükséges felszerelésemet. A nagy fehér ernyőkre azért van szükség, hogy még jobb megvilágításban legyenek a készülő festményeim, amiket aztán az online kurzusaimban láthattok.

Itt láthatjátok a legutóbb készült munkáimat. Ezek mind az általam kedvelt vegyes technikával készültek: akvarell festék, színes ceruza, tűfilc bevetésével. Terveim szerint ezekből a képekböl rendelhettek majd karácsony előtt művészi nyomatot!

Itt pedig a kedvenc eszközeimet láthatjátok: Schmincke Horadam akvarell festék, Sennelier olajpasztell és Caran d’ache Pablo színes ceruzák:

A műhelyben sokszor eluralkodik az “kreatív káosz”, szóval mindenkit megnyugtatok, nem szokott mindig ilyen szép rend lenni. Legközelebb mutatok rumlis képet is! ;)

Tetszik a bejegyzés?
Inspirálnak a képek?
Te is tervezgetsz egy saját alkotóműhelyt?

Oszd meg velem a gondolataidat!

Követed az emailes inspirációimat és a videós leckéket?
Ha még nem, akkor itt tudsz jelentkezni »
Tavaszi Élménykurzus
Művésznapló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


25 hozzászólás “Itt dolgozom, ilyen az alkotóműhelyem”

 1. Csilla Sidó szerint:

  Úgy látom neked is a kék a kedvenc színed.

 2. Maria szerint:

  Nagyon szuper vagy.😊🫢❤️ A terveid,elképzelés,megvalósítás.Majd az álmod megosztàsa mi sokat segíthet a tétovázókon.Kik valamilyen okból eddig nem mertek így látni a világot.Köszönet és mindezért erőt,egészséget sok sikert néked.🌹😊

 3. Korponai Ágnes szerint:

  Kedves Zsófi!!
  Csodálatos kis kuckód van, elfogadnám szívesen. Sajnos ez már biztosan nem lesz,hisz tömblakásban élünk. Nagyon ügyes vagy, köszönöm szépen, hogy beengedtél a festői világodba. Én kezdő vagyok, de szívesen tanulok újat. Üdvözlettel:Ági
  .

 4. Breuer Erika szerint:

  Nagyon szeretnék festeni, rajzolni. Lányaimnak, családomnak, barátoknak. Telealkotni a házam! De nem tudok. Csak álmodozom… Műhelyről is…… Mindig próbálkoztam, rajzokkal, festéssel de nem jók…. 😑😔😕

 5. Breuer Erika szerint:

  Nagyon szeretnék festeni, rajzolni. Lányaimnak, családomnak, barátoknak. Telealkotni a házam! De nem tudok. Próbálkoztam, de nem jók…. 😑😔😕