fbpx

Júliusi ihletadó minden napra

Hogy bírod ezt a forróságot? Megértem, ha nehezen, és talán eszedbe sem jut ilyenkor az alkotás… Ezért most egy olyan inspirációs listát állítottam össze, amin csupa üdítő, vidám, nyári témaötlet szerepel. Hátha ezzel kedvet csinálok, és találsz olyan helyszínt, pl. vízpartot, árnyas lugast, vagy erdőt, ahol kedved támad a szabadtéri alkotáshoz.

Kedved támadt, hogy alkoss valamelyik témában, vagy valamelyik helyszínen?
Írd meg nekem egy hozzászólásban!

Követed az emailes inspirációimat és a videós leckéket?
Ha még nem, akkor itt tudsz jelentkezni »
Tavaszi Élménykurzus
Művésznapló

Kérlek, hogy írd meg a véleményed a bejegyzésről!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


7 hozzászólás “Júliusi ihletadó minden napra”

 1. Mánya Ildikó szerint:

  Kedves Zsófi!

  Engem ezek inspirálnak most: szökőkút, fenyőerdő, madáritató, tópart, smaragdzöld, erdei kunyhó, hullám. Ezek közül fogok alkotni valamit! :D
  Nagyon tetszik a „zenére alkotás” ötleted is! :)

 2. Bogācsi Istvànně szerint:

  Kedves Zsófia! Màr elkezdtem a festèst. Tenger partot , hullàmokkal A kisunokàm is kedvet kapott a rajzolāshoz ès igy lerajzola a cicàt. Sajnos ez hősèg nagyon megvisel, ezèrt mèg nem sokat festettdm.Kószönöm a segitsěget

 3. Cseh Kornélné Éva szerint:

  Jó rémák igazán aktuális.

 4. Molnár Józsefné szerint:

  Szia Zsófi!
  Nagyon jó ötletek
  Szerintem az évszaknak is megfelelő téma és ezért az én választásom a zivatarfelhő, szitakötő, tópart, friss gyümölcsök és az esti séta.
  Köszönöm: Anna

 5. Dr Lukács Valéria szerint:

  Kedves Zsófia!
  Nagyon köszönöm a sok hasznos és inspiráló levelet.
  Én az utam elején vagyok nagyon, csak a vágy van meg egyelőre. Nagyon érdekelne az ” Aranyhíd” és az „Esthajnal csillag ” témád.
  Köszönettel: Vali

 6. Egry Zsuzsa szerint:

  Legszivesebben mindet megfesteném, esetleg kombinálva, sok kékkel és zölddel és vidámsággal. Ehhez képest a meglévő témáim is csak várnak…
  Holnap elkezdem.
  Zsuzsa

 7. Magyar Istvánné szerint:

  Kedves Zsófia!
  Nagyszerű témákat írtál,amik közül többhöz is lenne kedvem: pl. „tejút, szitakötő , Balaton,esthajnalcsillag,zivatarfelhő”. Bízom benne,hogy találok majd rá lehetőséget,hogy belefogjak! Jelenleg nagyon lekötnek a tennivalók-főként a kertben.
  Már az is örömet szerez,ha megnézem inspiráló alkotásaid,ötleteid valamelyikét.Igazán profi a honlapod is,örülök,hogy csatlakoztam.Köszönöm!