Léleksimogató kisfilm az alkotás és a képzelet teremtő erejéről

Carlos Lascano kisfilmjét szeretném veletek megosztani. Mindössze 9 perc, érdemes végignézni… Engem nagyon megérintett a film, és eszembe jutott, hogy gyerekként mindig lerajzoltam, mit szeretnék karácsonyra, mit szeretnék csinálni a hétvégén, milyen ruhát szeretnék a játékbabámnak… Közben erősen elképzeltem, hogy ezek teljesen valóságos dolgok, mintha már a jelenben is léteznének… és a mai napig szoktam így alkotni.

A vizualizáció tényleg működik, sokszor tapasztalom, hogy a rajzom a jövőben “életre kel”! Ez nem valami csodának köszönhető, hanem csakis annak, hogy alkotás közben erősítem magamban azokat a gondolatokat, amik a céljaimhoz vezetnek. :)

Nézd meg a filmet, aztán írd meg róla a véleményedet!

Hogy tetszett a kisfilm?
Írd meg egy kommentben! Köszi!

Tetszett ez a bejegyzés? Kérlek, hogy oszd meg a Facebookon! Köszönöm, ezzel sokat segítesz nekem :)

Szólj hozzá!

605 hozzászólás a(z) “Léleksimogató kisfilm az alkotás és a képzelet teremtő erejéről” bejegyzéshez
  1. Avatarvad margit

   CSodálatos jó is lenne ha több ilyen ember gyakorolná ezt így .Köszönöm hogy megnézhetem.Köszönöm ezt a csodás ajándékot.

  2. AvatarHelen Bereg

   A képzelet ereje. Ehhez eszközül a rajzot használta fel a lány, de bármi lehet a közvetítő. Tetszett.

  3. AvatarDebreceni Balázsné

   Köszönöm szépen ezt az élményt!! Csodás!! A rajzon keresztül megvalósíthatjuk álmainkat és másoknak is örömet jelent!!

  4. AvatarHatár Ilona

   Lélek melengető, az imagináció erejének és hatalmának érzékletes bemutatása.
   Egy dal jutott eszembe: “Színezd újra, színezd újra az életed, ha megfakulna…”
   De a film éppen azt mutatja be, hogy nem kell megvárni, amíg megfakul, sőt! Meg sem fakul, ha használjuk a teremtőerőnket.
   Nagyon szépen köszönöm. :)

  5. AvatarNagy Zoltánné Marcsi

   Igen. Nagyon megkapó. Jó lenne, ha befolyásolhatnánk a világot.Sajnos nem így van.

  6. AvatarHajni

   Csodálatos kisfilm :) Köszönöm! Megmutatja, hogyan színezhetjük kedvünkre a világot :) Csakis rajtunk múlik, hogy fekete-fehérben, avagy inkább színesben szemléljük környezetünket.

  7. AvatarVárkonyi Rita

   Nagyon kedves, pozitív hangulatú kisfilm. A művészet sok embert képes összekovácsolni és megmozgatni.

  8. AvatarKis Klára ANNA

   A képzelet csodákra képes. Sajnos nagyon sok ember ezt nem tudja.
   Köszönöm szépen.
   Anna

  9. AvatarFehér Róza

   Ez fantasztikus a képzelet ereje csodákra képes felvidította az egész napomat! Köszönöm.

  10. AvatarFityus Mária

   Köszönöm a filmet,nagyon tetszett.Sokat mondott így is hogy nem beszélt benne a fiatal hölgy.

  11. AvatarKovács Mária

   Vidám, ám egyben megható is volt számomra a film. Mutatott egy lehetőséget arra, hogyan lehet szebbnek, játékosabbnak látni magunk körül a világot. Meglátni mindenben a tökéletest, örömet szerezni másoknak. Olyan elmélyülten, szeretettel rajzolt, hogy a képzeletében újra kisgyermek lett. A lehetetlen is valóra vált, átélhette a szüleivel való találkozást. Ők valószínűleg már nem élnek. A rajzolás Neki boldog pillanatokat okozott.
   Köszönöm Zsófi!

  12. AvatarTímea

   Tetszett a videó 😊 👍
   (Sajnos csak így tudok kommentet írni..)

  13. AvatarBezniczáné Anna

   Kedves Zsófia!

   Nagyon szép kisfilm, öröm volt megnézni, köszönöm, hogy megmutattad! :)

   Üdv: Anna

  14. AvatarHuszka Edit

   Nagyon tetszett! Különleges volt.Még nem láttam ehhez hasonlót,meg is hatódtam tőle!

  15. AvatarSzalczer Anna

   Fantasztikus, hogy mennyi szeretet és ötlet van ebben az ügyes kezű lányban. A fantázia és tehetség erejével tud humort és egyben szeretetet adni másoknak ismeretlenül, és végül adni saját magának is. Ez teszi őt igazán boldoggá.

  16. AvatarSoós Angyalka

   Köszönöm Zsófi a megható ès egyben elgondolkodtató filmet! Nagyon tetszett a gondolat szabadsága ès a kèpzelet teremtő ereje .A lány egyszerűsège ès a belőle áradó szeretet,amivel szebbè teszi a világot.A derűjèvel ès a kèpzeletèvel mindent megszèpít maga körül ès mindent átforfit ,szèppè varázsol.
   Üdvözlettel: Angyalka

  17. AvatarErzsébet

   Kedves Zsófia!

   Köszönöm szépen. Csodálatos, megindító, lélekemelő. Szép és jó lelke van a fiatal hölgynek. Így valósuljon meg minden az életben ahogy ő tette a képzelő erejével. Ilyen szép legyen a világ!

 1. AvatarVernyik Erzsébet

  Nagyon tetszett és megerősített,kedvet kaptam,hogy gyakrabban leüljek festeni.Sok dologgal vagyok úgy,hogy nehezen kezdem el,de amikor benne vagyok ,határtalan boldogságot érzek.Ilyen pl. a gyaloglás a
  természetben,színek keverése,festegetés.Mindig csak az a bizonyos első lépés……..aztán jön a többi:)
  Köszi Zsófi!

  Válasz
  1. AvatarAlícia

   Ez csodálatos! :) megmutatja, hogy egy rajznak milyen nagy ereje van

 2. AvatarÁgi

  Csodás film volt! Árad belőle az optimizmus és a szeretet.Nem tartozik szorosan a témához,de a művész cipője is figyelemre méltó!

  Válasz
 3. AvatarSzekeresné Tóth Éva

  Fiatalon, gondtalanul a képzelőerő szárnyal. Betegen, fájó gondok mellett
  üdítően hat ez a sok gyönyörűség.
  Köszönöm a mini tréning részvételt.

  Válasz
 4. AvatarAndi

  Varazslatos es elgondolkodtato! :) Csak sajnos neha olyan nehez a mokuskerekbol kiszallni es valami szepet, valami olyat alkotni amitol egy kicsit mi es a vilag is jobbak lehetunk…

  Válasz
 5. AvatarHadnagy Ilonka

  Amikor a képzeletunk es a fantáziák pozitív irányba elszabadul es elszakadunk a valóságtól,nagyon jo érzés főleg ha közben alkotunk is valami szépet.Nagyon tetszett a kis film,köszönöm!

  Válasz
 6. AvatarFóKati

  Köszi, hogy megosztottad, tényleg szivet melengető élmény.
  Ráadásképp inspirál arra, hogy újra elővegyem a “Teremtődoboz”-om, amiben rajzolt, írt, vagy újságképes formában lapulnak az én álmaim.
  És valóban, ahogy írod, gyermekkorban ez még milyen ösztönös volt, hogy papírra vessük, amit szeretnénk!

  Válasz
 7. AvatarAranyvölgyi Judit

  Zsófi ez a film rólad szól! Te vagy ez a lány, aki szebbé mosolygósabbá szeretné tenni a világot!
  Köszönjük!

  Válasz
  1. AvatarMikes Julianna

   Egyetértek Aranyvölgyi Judit hozzászólásával, mivel Te is hasonló személyiségű hölgy vagy. A kedves leveleid, melyben mindenkit bátran biztatsz a belső boldogság megtalálására, a rajzolás, a színek és a festés örömére. A leveleidet olvasván, szinte hallom a kedves, biztató hangod. A zenei aláfestés párosult a hölgy boldogságával, rajzaiba képzelt világa, szinte életre keltek.
   Nagyon tetszett és köszönöm, hogy megnézhettem ezt a kisfilmet.
   Üdvözlettel: Mikes Julianna

 8. Avataréva schmutz

  Megható a lány egy boldog nő kiegyensúlyozott személy.Tanulságos kis film hogy ilyenek is lehetünk rajtunk múlik csak.Sokat lehet tanulni belöle.Köszönöm.

  Válasz
 9. AvatarMekesné Katona Irma

  Tetszett a film. Ő meg tette az első lépést és lerajzolta a képzeletét. Örömöt okozott ön magának és nekünk ,aki meg nézte a filmet. Alkotni jó. Az hogy elkészül egy kép, legyen akár ceruza , kréta , festék amivel alkotunk. A vég eredmény számít milyen élményt adtunk önmagunkból.

  Válasz
 10. AvatarKiss Katalin

  A kisfilm nagyon is elgondolkodtató, több szálon is futó, és én magam a családfelállítási terápiás gyakorlatban is hasznát fogom venni. Nagyon köszönöm, hogy megosztotta velem!
  Ja, és hogy Zsófia hatására ismét elkezdtem rajzolni, festeni, kifejezni, színekkel gondolkodni? Szerintem hatalmas dolog, sokat nyertem vele! Még ezer pozitív hatása van, ami leírhatatlan!

  Válasz
 11. AvatarVeramami

  Szeretettel köszöntelek, egy csodás élmény volt megnézni a filmet.Valami ilyen az az érzés amit érzek ha alkotni leulok,Csend van csak a lelkem száll mega gondolataim . Koszonom Zsofi,
  Udv neked: Veramami

  Válasz
 12. AvatarEmese

  Nagy élmény volt a film és teljesen egyetértek az előttem szólókkal, különösen Aranyvölgyi Judittal, azzal a kiegészítéssel, hogy Neked sikerült is!!! :-) – erre én vagyok az egyik bizonyíték, mindent köszönök!

  Válasz
 13. AvatarKörtvési Adrienne

  Ez a csodás kisfilm éppen arról szólt, hogy nem vagyunk rabjai a körülményeinknek ha a bennünk élő fiatalságot megőrizzük, ha nyitottak vagyunk a világra, ha a szeretet vezeti a lépéseinket, ha engedünk a lelkünkben megbúvó vágyainknak és életre keltjük őket, pusztán csak a gondolat erejével! És ez olyan erőt képes kölcsönözni az embernek, amilyenre csak ebben az eufólikus állapotban képes, mert egy másik, magasabb dimenzióba repít! Köszönöm az élményt!

  Válasz
 14. AvatarSzilvási Judit

  Kedves Zsófia!

  Nagyon megfogott a lány gyönyörű, nyílt tekintete. A kisfilm témája magával ragadott, és engem is arra inspirált, hogy alkossak. A “tapéta” mintájából gondoltam, hogy csakis francia film lehet, amelyeket nagyon is kedvelek. A hozzászólások is tetszenek. A kisfilm végén csorogtak a könnyeim…
  Köszönöm Neked!
  Üdv.: Szilvási Judit

  Válasz
 15. AvatarWollein Mária

  Köszönöm a filmet.Tetszett,megható történet!
  Elgondoltat,hogy vajon én hogyan nézem a világot?-kellene változtatni rajta.

  Válasz
 16. AvatarBagoly Erzsebet

  Alkotasra keszteto kedves kisfilm ,csupa mosoly,josag .Ez bizonyitja hogy muszaly szepeket alkotni hogy szebbe tegyuk a vilagot :Koszonom ,Begoly Erzsebet

  Válasz
 17. AvatarEnikő

  Zseniális . Bárcsak én is és minden ember képessé tudna válni, szeretettel tekinteni mindenre, mindenkire, és szeretetben élni. A jóság nagyon jól jönne már ennek a világnak.

  Válasz
 18. AvatarIrénke

  Nagyon tetszett, megható volt. Úgy érzem nekem is több időt kellene rajzolással töltenem. Köszönöm!

  Válasz
 19. AvatarFischer Éva

  Nagyon-nagyon – valóban lélekmelengető – gyönyörű kisfilm volt, kétszer is megnéztem egymás után. Tanulságos egyben megható, pozitív irányba megindító alkotás, illetve a témája. Én is tanultam belőle. Valamit (vagy valakit) nagyon szeretnék még elérni az életben, azt hiszem evvel a módszerrel fogom elkezdeni. Köszönöm. Mindenképpen kell rá időt szakítani (kár hogy nekünk itt a városban nincs annyi időnk, hogy csak kisétáljunk a vízpartra és alkossunk. Igaz itt a Duna a közelemben, csak hajtjuk a pénzt, s nem vesszük észre a körülöttünk lévő csodás dolgokat, amik elhessegetik a negatív energiáinkat!)
  Köszi Zsófi szívesen megnéztem. Máskor is tegyél fel ilyeneket, kell ez az embereknek.
  Üdv.: Fischer Évi

  Válasz
 20. AvatarPongó Judit

  Nagyon szép kisfilm! A képzeletünk valósággá válik, csak hinni kell benne, és elfogadni. Pontosan ezért fontos jó dolgokat kívánni. Minden megtörténik.

  Válasz
 21. Avatarmárta

  Kedves Zsófi! Valóban egy nagyon kedves lélekmelengető
  kisfilm volt. Élvezet volt nézni a képzelet, fantázia alkotta
  “folyamatokat. Köszönöm neked! :)

  Válasz
 22. AvatarMarika

  Csodás élmény volt, elvarázsolt! Az a gyönyörűség ami a képzeletében megszületett, az később valósággá vált. Megerősítette a film, hogy amit az ember el tud képzelni, azt meg is tudja valósítani, ha elég elszánt. Hálás vagyok az élményért!

  Válasz
 23. AvatarDávid Erzsébet

  Nagyon szép, és megható! Megtanított, hogy ilyen pozitívan is lehet szemlélni a körülöttünk lévő világot. Nagyon köszönöm, igazán nagy hatással volt rám.

  Válasz
 24. AvatarMária

  Az alkotás öröme , amiről szól ez a film csodás. A mély szeretett ami sugárzik belőle megható. A többit már elmondták előttem. Köszönöm.

  Válasz
 25. AvatarHorváth Attila

  A Rajzolás ,festés mindig boldoggá tesz ! Ez egy más világ ,nem mindenki érti ! Ez egy nagyon szép film , mikor hozzá látok alkotni ,egy egészen más világba kerülök ! Minden meg szűnik körülöttem !

  Válasz
  1. AvatarOravszki Erzsébet

   Nagyon különleges világa van ennek a lánynak.csodálatos dolog hogy a részévé válhattam.köszönöm ezt szép élményt.

  2. AvatarSzőke Sándorné

   Csodálatos lélekmelegítő kisfilm, mely a színtelen világból színeset varázsol a képzelettel!
   Köszönöm!

  3. AvatarJutka

   Ez egy csodálatos film.Igen a képzeleterőnkkel sok mindent el tudunk érni,csak nem igazán alkalmazzuk.Elsősorban pozitiv irányba kell gondolkodni.Amit igazán akarok,azt elképzelem és sok esetben müködik a dolog,csak tényleg gondolni kell rá és elképzelni.
   Köszönöm a filmet,megerősitett.

  4. AvatarJANCSÓK ANNAMÁRIA

   Ha mindenki így gondolkodna jobbá,szebbé válhatna a világunk!

  5. AvatarNagy Tímea

   Csodálatos érzés ami futkosott rajtam. Szinte úgy éreztem, mintha én is részese lettem volna.
   Köszönöm!

  6. AvatarJuhász Krisztina

   De jó lenne ha egy rajzzal mindent szebbé lehetne tenni,és akkor ez a világ is sokkal szebb lenne.

  7. AvatarSzép Katalin

   Mikor leülök rajzolni belekébzelem magam. Ez a film erre nagyon jó példa.

  8. AvatarFrey Andrea

   Felemelő kis film.Mesés és jókedvre derített.Szép lehet így élni

  9. AvatarKincses petra

   Szia! nekem nagyon tetszett a kisfilm ,én is nagyon szeretek rajzolni.Ha nagy leszek remélem én is ilyen ügyes leszek. Szia! Petra

  10. AvatarSzékely Gáborné

   Fantáziánkkal megváltoztathatjuk, szebbé, színesebbé, gazdagabbá tehetjük a világot, és közben mi magunk is változunk.
   Székely Zsuzsa

  11. Avataradel

   Szia Zsófi!

   A kisfilm tényleg jó és kedves.
   A leckéket nem kaptam meg, lehet, hogy félreértettem valamit?

   üdvözlettel: Adél

  12. AvatarDodog Anett

   Ez valóban egy lélekemelő fantasztikus film! A vonzás törvénye tényleg működik, ha minden porcikánkkal átérezzük és úgy teszünk, mintha már megtörtént volna velünk vagy elértük azt a vágyott dolgot, amit szeretnénk. Ha alkot az ember a szív hangja szólal meg és megszűnik minden körülöttünk! 😊
   Köszönöm!!

  13. AvatarMajor Márta

   Csodálatos, hogy a képzelet mennyire szebbé és élhetőbbé teszi a világot.

  14. Avatarbárcsak mindenki ilyen tisztán és szeretettel látná a világot

   Szívet melengető érzés volt nézni eszt a kislányt.Bárcsak mindenki ilyen tisztán és szeretettel látná a világot.Milyen színes meleg és szeretni való hely lenne
   köszönöm a lehetőséget

  15. AvatarKiss Ildikó

   Kedves Zsófi!
   Minden álmunk valóra válhat,ha eléggé hiszünk benne!
   A szeretet csodákra képes!
   Örülök,hogy a csapatod tagja lehetek!

 26. Avataradriana veszelei

  Nagyon szép volt a kis film! A színek képesek elvarázsolni az életünket …csak hagyni kell őket! A papíron és nem csak ott képesek vagyunk alkotni azt a világot amire álmodunk ! :) ….a végén éreztem ,hogy a LILA haza jön és a kis szegfű él ,pompás színnel a vázában …..

  Válasz
 27. AvatarSzmetena Gézáné

  Valóban lélekemelő ez a kisfilm.Ezt a világszemléletet kell megtanulnunk és nem engedni,hogy eltérjünk ,ne bízzunk.Igen, ez nehéz.Ez igaz lehet? Elkezdem.Köszönöm.

  Válasz
 28. Sárhidai ZsófiaSárhidai Zsófia Szerző

  Sziasztok!
  Nagyon örülök, hogy ennyire tetszett nektek ez a kisfilm, és hogy ennyien írtatok! Már keresem is a következő inspiráló anyagot, amit megoszthatok veletek… :)
  Szép hétvégét nektek!
  Üdvözlettel:
  Zsófi

  Válasz
  1. AvatarSzüle Ági

   Kedves Zsófika, örülök, hogy címlistádon lehetek, meg tudsz örvendeztetni o d a a d á s o d d a l , s ahogy megosztod, ami mindnyájunkat megörvendeztet. Még ezt kell majd Tőled megtanulni!

 29. AvatarSzilágyi Judit

  …és a lány arca, mosolya, nézése olyan kedves, tiszta, hogy ettől még szívet melengetőbb az a 9 perc.

  Válasz
 30. AvatarRécsányiné Jutka

  A nézetem szerint a gondolat valóban teremtő erővel rendelkezik. Felemelő volt látni ezt vizuálisan is és meghatódtam a nyitottságán a tisztaságán az önzetlenségén és a feltételnélküliségén. Számomra ezt közvetítette ez a kisfilm, ami egy csepp boldogság volt.

  Válasz
 31. AvatarJudit

  Csodálatos huncut mosolyával azonnal magával ragadva az Ő csodálatos világában szemlélhettem mesés alkotásait. Köszönöm Zsófi !

  Válasz
 32. AvatarZsuzsanna Morell

  Ebben a rideg , érzelem nélküli világban nagyon jó volt megnézni! A rajz kifejezi az érzelmeinket, sok minden kiolvasható belőle!Bárcsak sok ilyen ember élne a Földön!

  Válasz
 33. AvatarKovács Ilonka

  Nagyon tetszett, lenyűgözött. A képzelet ereje mire képes.
  Köszönöm, hogy láthattam!!!

  Válasz
 34. AvatarHolczerné Bényi Maria

  Sokan vágyunk kedves szép dolgokra , ebben a szomorú világban ez a kedves kis film homlokomról még néztem el tüntette a ráncot, felhőtlenűl kacagtam, igazán tetszett.

  Maria

  Válasz
 35. AvatarAgi

  Szép kis film a képzelőerő hatalmáról, a megvalósításról, mi mindenre képes az ember, csak erősen akarni kell. Képzelet és valóság határa összemosódik. Jó éjt:)

  Válasz
 36. AvatarPéter Szabó Veronika

  Hát igen! Ez gyönyörű volt számomra! A magányos ember képes ilyen gyönyörűségre! Képzeletei határtalanok .Addig jó, míg tudunk álmodozni, mert addig nem vagyunk magányosak! Teljesen meghatódtam!!! :)

  Válasz
 37. AvatarBaucsek Mónika

  Amikor ilyen, hangulatban vagyok, az hiszem nem vagyok normális. Köszi h láthattam magam kívülről. :)

  Válasz
 38. AvatarCsekő Izabella

  Amelie csodálatos világa című film jutott eszembe, köszönöm a LILA csodálatos világába való beteintést! :) Áldás! Hála érte köszönet neked Zsófi, hogy megosztottad velünk és köszönet az alkotóknak, főszereplőnek, hogy elkészítették ezt a csodálatos, inspiráló alkotást!!! Várom a folytatást! SZÍN-ezd újra a világot! Hálás köszönettel Iza :)

  Válasz
 39. AvatarMoór Krisztina

  …a valóság és álom egymásba fonódása…. csodálatos ábrázolás! Köszönöm szépen ezt a hiánypótló utazást!

  Válasz
 40. AvatarKovács Piroska

  Ismét megnéztem, csodálatosnak találtam a kisfilmet. Ilyen angyalokra lenne szüksége ennek a mai “csúnya és gonosz” világunknak. Én is így szeretnék szaladni kislányként a Szüleimhez, akiket sajnos már nagyon régen elveszítettem.

  Köszönöm a mesésen szép élményt.

  Válasz
 41. AvatarDér Ilona

  Szívet, lelket melengető, játékos, ugyanakkor mélyen elgondolkodtató kisfilm. Érdemes többször is megnézni, csodálom , hogy mi-mindent rejt ez a személyiség! Köszönöm ezt az élményt!

  Válasz
 42. AvatarPotyondi Katalin

  Látom, sok embert elragadott!
  Ezt kellene megtanulni mindenkinek ebben az agy mosott világban.
  Szerintem nem lehetetlen.
  Én is köszönöm az élményt!

  Válasz
 43. AvatarKovácsné Margó

  Köszönöm ezt a kisfilmet. Öröm járt át, jó volt nézni és látni azt a nyugodt boldog békés örömöt amit az alkotás adott a lánynak. Átvettem a kisugárzását. Üdv Margó

  Válasz
 44. AvatarSallai Csilla

  Köszönöm,hogy megnézhettem ezt a filmet.Boldog vagyok,hogy kaptam az élettől ezt a képességet.Minden festményemben benne van a lelkem,és számomra megszűnik a való világ.Amikor leteszem az ecsetet,azt szoktam mondani.hogy oké,akkor most lépjünk be a valóvilágba,de mindig megbánom.Ez a film gyönyörű,és gratulálok az alkotójának.

  Válasz
 45. AvatarGyöngyvér

  A szemléletváltás nagyon fontos. Miként látjuk a világot. Nézhetjük szürkén csak a nehézségeket de ha egy kis színt viszünk bele mindjárt minden élőbbé válik :)

  Köszönöm ezt a kis lélekemelőt videó formájában :)

  Válasz
 46. AvatarTakács Rózsa

  Bármit csodálatossá át tudunk változtatni fantáziánk, grafit és színes “ceruzák” által, nem kell hozzá sok pénz, csak alkotói szenvedély.

  Válasz
 47. AvatarSződy Éva

  Köszönöm ezt a megható filmet.
  Szívet melengető és gondolatokat ébresztő volt. Milyen szép is lenne ez a világ,ha az emberek ilyen szemmel néznék és nem csak a képzelet lenne a segítségünkre,hogy jobbá,szebbé,emberségesebbé tegyük.
  A szeretet az ,ami süt belőle és a tiszta lélek fantáziája,aki a jóságon ,segíteni akaráson keresztül nézi a világot.
  Fantázia világ…a valóságban,ami átsegít a valóságon és szebbé teszi.
  Köszönet érte.
  Éva.

  Válasz
 48. AvatarBerecz Attiláné

  Nagyon szép és felemelő érzés volt nézni ezt a kisfilmet! Köszönöm az élményt! Fantasztikus lenne néhány színes ceruzával így megszépíteni a világot! Bárcsak sikerülne… :)

  Válasz
 49. AvatarKati

  Kedves Zsófi!
  Nagyon megható ez a kisfilm. A huncut mosolyú lány, szinte képes volt a világot megváltoztatni. Sok ilyen kellene ebbe a megkeményedett időben, amikor az emberek nem néznek egymásra, mert kizárólag a mobiljukkal vannak elfoglalva. Mindenkinek látni kellene , hogy ráébredjen másként is látható a környezetünk. A rajz sok szépséget láttathat. Köszönöm.

  Válasz
 50. AvatarGregus Melinda

  Megható és kedves kisfilm.
  Nagyon nagy lelki élmény!
  Számomra az volt az üzenete, hogy ha merjük megélni a fantáziánkat, az érzéseinket és mindezt valamilyen kreatív formában is kifejezzük, a legszürkébb napokat, helyeket és embereket is más színben látjuk.
  Köszönöm!…

  Válasz
 51. AvatarKovács Klára

  Sugárzik belőle a világ szeretete, ami a legfontosabb az életben. Érdekes, hogy az egész életet rajzokban látja, ez a kreativitásának kulcsa, olyan, mint a fotósnak, mindíg bekkattan a művészi kivágás, a környező világból.

  Válasz
 52. AvatarKovács Lászlóné

  Nagyon tetszett a film, ebben a rohanó világban szüksége van mindenkinek egy kis boldogságra, ha ez az alkotás útján jön elő, akkor azt kell csinálni. Amikor festek vagy rajzolok megszűnik körülöttem minden más, csak a pillanat számít.

  Válasz
 53. AvatarPusztai Éva

  Nagyon köszönöm, hogy megosztottad velünk Zsófi!
  A szívem összeszorult mikor néztem, és furcsa boldogság töltött el.
  Hiszek benne, hogy amit igazán elhiszünk, hogy úgy lesz, AZ ÚGY IS LESZ!
  És ha azt lerajzoljuk, lefessük, még inkább tudunk hinni benne!
  Még egyszer Köszönöm!
  Szép Estét mindenkinek :)

  Válasz
 54. AvatarPomázi Károlyné, Évi

  A szeretettel és hittel teljes gondolatok ereje, csodákra képes. Nagyon szép és számomra megható film volt. Eszembe juttatta, amikor gyermekkoromban sokat rajzoltam. Remélem, hogy újra eltudom kezdeni a rajzolást a minitréning segítségével és felelevenedik bennem ez a képesség.

  Köszönöm.

  Válasz
 55. AvatarPatat Hédi

  Ez gyönyörű kisfilm és azt üzenem mindenkinek, hogy próbálja meg egy kicsit így látni a világot(és meg is kéne valósítani) mert így sokkal boldogabb emberek élnének a világon.

  Válasz
 56. AvatarSzabó Éva

  Hálásan köszönöm, hogy megnézhettem ezt a gyönyörű kisfilmet, minden várakozásomat felülmúlt! A szívemhez szólt, a vége pedig nagyon meghatott! Olyan régóta nem láttam ilyen lélekemelő alkotást! Megerősítette bennem, hogy mennyire fontos a képzeletünket használni, a gondolatnak pedig teremtő ereje van! A rajzolás, festés boldogabbá teszi az ember életét, kiteljesíti azt.

  Üdv: Vica

  Válasz
 57. AvatarAnna

  Látom mire képes az elme a kéz,a gondolatot,szíve szeretetét képzeletét meg tudja örökíteni,és szinte át viszi a másik ember tudatába. Köszönöm Zsófi ! te is egy ilyen kedves ember vagy.Remélem én is szerető kedves ember vagyok leszek míg élek!

  Válasz
 58. AvatarBátori Zsuzsi

  Milyen jó is lenne, ha egy ilyen kis angyal szállna közénk, s ilyen módon rendezné a kapcsolatokat, felvirágozná a házakat, színesebbé tenné a világot, boldogabbá az embereket! Szeretetet varázsolna oda, ahova csak néz! S az ember a képzelőerejével mindezt meg is teremthetné, s míg rajzol-fest, sokszor meg is teszi.
  Nagyon tetszett!
  Köszönöm Zsófikám
  Zsuzsi

  Válasz
 59. AvatarMiklósi Ibolya

  Nagyon tetszett ez a kisfilm. Saját tapasztalatból tudom, hogy a festés rajzolás átrepít, egy másik világba.

  Válasz
 60. AvatarSándorné B.Éva

  Köszönöm, hogy velem is megosztottad ezt a gyönyörű kisfilmet!
  Léleksimogató és megható volt!

  Válasz
 61. AvatarSüle Melinda

  csodás, irigylésre méltó pozitív látásmód, Lila csodaországban :) nagyon tetszett

  Válasz
 62. AvatarDr. Koczkásné Bencze Anita

  Kedves Zsófi!

  Nagyon tetszett ez a kisfilm. Csodálatos, lélekmelegítő hatása volt számomra. :) A képzelet ereje fantasztikus és annak magvalósulása ebben az alkotó filmben megjelenítve látni, zseniális volt. Nekem a gyerekoromból a “varázsceruza” c. mese jutott róla az eszembe, mindig szerettem volna egy ilyen ceruzát amivel megvalósulnak az álmaink, de még nem próbáltam ki – ezek után itt az ideje, hogy kipróbáljam….
  Köszönöm ezt az inspiráló élményt! Remélem hamarosan látunk még hasonlót. :)
  Üdv: Anita

  Válasz
 63. AvatarKlári

  Nagyon tetszett a kisfilm, igazán jólesik a lelkemnek ilyet látni. Feltöltődöm, és méginkább próbálom a jót, a szépet sugározni a külvilág felé. Ez is azt mutatja, hogy olyan a világ, amilyennek én látom!

  Válasz
 64. AvatarTimár Zsuzsa

  Kedves Zsófi!
  Igen. Elvarázsolt. Minden rajtunk múlik.
  Leírok egy történetet, ami egy kolléganőmmel történt sok éve. A férje Olaszországba ment kiküldetésre. Hozott neki egy szép ruhát, ami 2 számmal kisebb volt a méreténél. Mit mondott a kolléganőm? Hát nem édes, hogy ő engem ilyennek lát?
  Legyen ilyen minden házaspár!
  És fessünk, táncoljuk el, szívjuk be a friss levegővel a szeretetet és megelégedést.
  Üdvözlettel Zsu

  Válasz
 65. AvatarM: Maria

  Kedves Zsófi,

  ma pont egy ilyen filmre volt szükségem, építő, felemelő, öröm, teremtés, köszönöm szépen! :-)

  Szeretettel, Marcsi

  Válasz
 66. AvatarTóth Kata

  Nagyon szép film. Igazán melyre ható.Nekem nagyon tetszett, örömteli, megható, lényegre törő.
  Köszi :)

  Válasz
 67. AvatarSzekrényes Zsuzsánna Ildikó

  Kedves Zsófi!
  Kicsit csaltam, de sajnos muszáj volt. elromlott a gépem és nem tudtam megnézni a kisfilmet.
  Valóban csodás és inspiráló. Milyen jó lenne néhány rajzeszközzel szebbé, jobbá tenni a világot.
  Köszönöm, hogy láthattam.
  Ildikó

  Válasz
 68. Avatarpető zsuzsa

  A kisfilm elragadó, ahogy a művész beleéli magát az alkotás örömébe. Kitárul a világ. Színes lesz minden körülötte. Köszönöm neked Zsófi, hogy láthattam ezt a csodás alkotást. További szép napot.

  Válasz
 69. AvatarSára Nyiri

  Ez egy gyönyörű kisfilm. Elképesztő hogy ez a lány milyen optimista mert szebbé kedvesebbé jobbá akarja tenni ezt a világot.10 éves vagyok de ezt a csodát nem szemmel hanem lélekkel kell felfogni köszönöm hogy részese lehettem!

  Válasz
 70. AvatarKató

  Nagyon köszönöm, hálás vagyok hogy megosztottad (én is továbbadtam ;) …) A többiek már leírták a lényeget, szeretném ha körülöttem egyre több ilyen ember forgolódna…

  Válasz
  1. Avataribolya

   Nagyon tetszett! A pozitiv kepzeleterojobba, szebbe, sznesbbe teheti vilagunkat!koszonom, hogy megnezhettem!

 71. AvatarFarkasné Ági

  Gondolatátvitel helyett rajzátvitel a lélek erejével. Nagyon szép volt. Köszönöm.. Farkasné Ági

  Válasz
 72. AvatarPintér Réka

  Sok ember,aki sosem rajzol nem érti hogy egy művész mit él át rajzolás közben :) a barátaim is mindig azt kérdik,hogy hogyan csináltam,de én mindig azt mondom nekik,hogy azt rajzolom,amit látok. Aztán rámutatnak az egyik rajzomra:akkor ez mi?
  A legtöbb rajzom sárkány,vagy egyéb mítikus lény. Összesen három barátom van,aki megérti,hogy igazából egy külön világban élek,és egy egyszerű dologban,mint például a papagájomban egy fenséges sárkányt látok,vagy épp a felhőkben egy égi csatát. Ha kreatív vagy,egy nap sem unalmas,mert el tudod magad foglalni a saját képzeletedben(egyszer hosszú autóútra mentünk a családdal,és már egy órája az ablakon bámultam kifelé,anya megkérdezte,hogy jól vagyok-e,mert elég csöndben vagyok. Én pedig elmagyaráztam beki,mintha egy természetes dolog volna,hogy éppen most győzik le a krokodilok a kalózokat(felhők). Egyedül a tíz éves húgom értette.)

  Válasz
 73. AvatarAnderka Rita

  A rajzolás a lélek és ez a lány hitt benne hogy az úg lesz és tényleg úgy lett ! 😇

  Válasz
 74. AvatarMikoláné Szabina

  Csodálatos!
  Természetesen amellett amit a többiek már kirészleteztek,nekem még az is eszembe jutott, hogy szerintem sokan túl komolyak lettünk az éveinknek, sorsunknak köszönhetően. A lány egyfajta Pán Péteri szívvel megáldva úgyvélem egy kicsit ezen a hozzáálláson is próbál változtatni. .

  Válasz
 75. AvatarSzujó Mária

  Meseszép világ lenne, ha ennyire egyszerűen lehetne intézni dolgokat!!!! Nagyon jó érzés tölti el az ember szívét e kisfilm láttán!!!! (ebben a rohanó, embertelen, pénz központú világban, azért vannak még csodák…… :) ) Nagyon szépen köszönöm………..

  Válasz
 76. AvatarCsiszár Terike

  Kedves Zsófi. Nem is tudom hol kezdjem a mondókámat. Igazán nagyon tetszett ez a kis film a maga egyszerűségével , de mégis egy olyan töltést adott a lelkemnek, hogy egy kicsit bele is borzongtam. A kis hölgy a választott alany képéhez társította a rajzolt elképzelését / akár pajkos, akár életszerű / és gondolatával elérte azt, hogy valóságos, érezhető legyen , netán még tapintható is. Fenséges volt látni és érezni a hatását. Nagy inspiráció ez, ki kell próbáljam. Köszönöm!

  Válasz
 77. AvatarCserháti Imréné

  Kedves Zsófi!
  Köszönöm az élményt. A film nagyon megható volt. Jól ábrázolta, hogy a képzelő erőnek mekkora hatalma van. Habár én nem embereket rajzolok, festek, mégis, amikor leülök alkotni, egy egészen más, csodálatos érzés kerít hatalmába. Az örömöm akkor válik teljessé, ha másoknak is tetszik a remekművem és ezzel számukra is élményt tudok nyújtani.
  Még egyszer nagyon köszönöm!

  Válasz
 78. AvatarTölgyes Edit

  Bűbályos a kislány, meg az egész történet. Kétségtelen, hogy a fantázia határtalan tud lenni, de nem mindenki tudja lerajzolni is! Ez a varázslat!
  Ezt kellene megtanulni.
  Egyébként gratulálok a foglalkozásodhoz, biztosan nagyon sok ember lelki világát teszed szebbé az alatt az idő alatt, amíg veled vannak. Feltehetően minden gondjukat elfelejtik arra az időre.

  Válasz
 79. AvatarRozsnyainé Király Kati

  Az jutott eszembe miközben néztem a kisfilmet, hogy biztos kisüt a nap,ha ez a kislány belép az ajtón.Valóban inspiráló,különösen ha az ember fogékony rá.Sajnos sokan furcsának találnák és nem értenék.Szerencse, hogy Ő ezzel kicsit sem törődik.Köszönöm az élményt.Üdv. Kati

  Válasz
 80. AvatarSiposné Kovács Eszter

  Az alkotásnak ezen formája, segít megismerni legmélyebb belső valóságunkat. Megtapasztalhatjuk,jobban megérthetjük azt a teremtő erőt, ami a világot mozgásban tartja,szembesülhetünk vele, hogy ez nem rajtunk kívül létező dolog,hanem bennünk van. Szembesülhetünk azzal is, hogy amit gondolunk, azzá válhatunk. Kérdések sora vetődhet fel bennünk(ki vagyok,mit is akarok,mi az érték számomra, merre menjek…?A kisfilm nagyszerűen tükrözi, hogy a derűs szemlélődés milyen módon hat képzeletünkre, és a számunkra fontos pillanatot megragadva repít minket az alkotás útján (ha megengedjük magunknak,hogy repítsen)!

  Válasz
 81. AvatarIldikó

  Kedves Zsófi!
  Ez egy gyönyörű film!Többet fogok rajzolni!Ez egy teljesen más világ!Elvarázsol,szárnyra kap,kiszínez,elvesz hozzátesz,öltöztet,nevettet….boldoggá tesz!
  Még sokszor meg fogom/fogjuk nézni!
  Kedvesemnek mutattam a rajzomat melyet Zsófi Te inspiráltál,mihez ötleteket kaptam tőled,s azt mondta szeretne együtt rajzolni velem:)
  Köszönjük:Ildikó

  Válasz
 82. AvatarAndrea

  Kedves Zsófi!

  Tetszett a kisfilm, főleg a vége, meghatódtam! Sikeresen el tudok veszni a mindennapok monotóniájában, ez a rövid film eszembe juttatta milyen voltam régen és hogy tudok egy kicsit vissza térni önmagamhoz, kilépni a valóságból – ha csak két vonalat húzok a papírra már az is jó érzés, csak meg kell tenni, ahogy az első minitréninges leveledben Te is írtad! :)

  Nagyon köszönöm!!! :)

  Válasz
 83. AvatarGiczi Annamária

  Kedves Zsófi !
  Köszönöm , hogy láthattam ezt a kisfilmet ! Nekem erőt adott a hétköznapok elviseléséhez .
  A képzelet határtalan !
  A saját környezetemet én is szebbé , izgalmasabbá, színesebbé varázsolhatom . Ez már csak rajtam áll vagy bukik .
  Még egyszer nagyon köszönöm !!!

  Válasz
 84. AvatarSimi Klementina

  Valóban csodálatos élmény volt! Valóság meseszerű világban. Kreatív és inspiráló. Felemelő élmény volt
  végig nézni. Nagyon tetszett! :) Köszönöm!
  További szebb napot mindenkinek!! :D

  Válasz
 85. AvatarMüller Zsuzsa

  Működik, ez biztos. A jót, a rosszat egyaránt képesek vagyunk megteremteni. Teremteni, mert a gondolatnak teremtő ereje van. A gondolatátvitel csak akarat kérdése. A tiszta és szép gondolatok, melyeket a fantázia és képzelet utolérhetetlen gazdagsága erősí,t szebbé, és emberibbé tehetik a világunkat. Empátia szükséges hozzá. Sokat gyakorolva, csodatévő erővé válhat. Szükségünk van rá.

  Válasz
 86. AvatarSzabó Magdi

  Csodálatos, lélekmelengető, amit láthattunk e filmben. A gondolat és képzelet szüleménye mindez a gyönyörűség.

  Válasz
 87. AvatarFülep Éva

  Köszönöm Zsófi.Örülök,hogy Rád találtam,egy csodálatos világba csöppentem általad.

  Válasz
 88. AvatarKULCSÁR SIMONNÉ

  Ébredés után néztem meg a kisfilmet .Olyan hatással volt rám , hogy az egész napomra pozitív energiát sugároz majd. Ez az igazi kreativitás.Az iskolákban is ezt ,és így kellene tanítani.Nagyon köszönöm az élményt.

  Válasz
 89. AvatarPataki Krisztina

  Nagyon tetszett💖Imádok “álmodozni”!Bár én nem rajzolok,de “elképzelek”.Megnyugtat,ellazít,boldogabbá tesz.Álmodhatunk magunknak egy világot.Nem kell,hogy gazdagabb vagy egyszerűbb legyen….csak….legyen más ☺.Mesebeli.

  Válasz
 90. AvatarEgyed Barbara

  Nekem nagyon tetszett, igazán inspiráló és elgondolkodtató kisfilm. Köszönöm, hogy megosztottad velem is.:)

  Válasz
 91. AvatarMarcsi vagyok!

  Csodás volt a film. Nagyon szép dolgok történtek benne. Valóban, a képzeletünkben nincs akadály,m inden megtörténhet, s lehet erőt ad a hétköznapok gondjait legyőzni. Köszönöm, hogy láthattam.

  Válasz
 92. AvatarMagyarovicsné Bádi gertrúd

  Évek óta vágyam ez a szabadság. Ezt kívánom magamnak. Egyenlőre csak magam vagyok az akadály. Köszönöm!

  Válasz
 93. AvatarMária

  Nagyon szép volt a film, én is mindig szerettem volna így rajzolni. Hatvan felé kezdtem festegetni, de sajnálom, hogy ilyen sokáig kimaradt ez az életemből. Festés közben nincs idő, nincs tér, csak magam vagyok, benne vagyok a képemben.

  Válasz
 94. AvatarAnna

  Anna 2017.03.30

  Csodalatos a film. En ateltem mar az alkotas csodalatos oromet. Mindenkinek javaslom , hogy csinalja
  mukodik, es boldogabba teszi az eletet.

  Válasz
 95. AvatarRauthné Bölcsföldi Klára

  Mikor elolvastam az üzenetet-több alkalommal is tettem- arra gondoltam, no ez nem nekem való… Én soha sem tudtam rajzolni, Egyszer egy kisfiú ismerősöm, unalomból rászedett, Ő rajzol egy vőlegényt, nekem a menyasszony jutott, katasztrófa volt, kínlódás volt az egész..,végül azt mondta, hagyd abba,ezt a nőt még én sem venném el…Hát ez volt az első és az utolsó alkotásom…de amit tiszta szívből csinálok, írok…
  Most is az jutott eszembe,hogy mindenről tudok írni.Leülök az udvarunkba, a mindenki padjára és ugyanúgy jár az agyam,mint itt a rajzoló kislánynál ,persze ez a kis tündérke fantasztikus, annyi
  ötletet ad és kedvet,szeretetet hozzá,hogy szinte szárnyal az ember.Észre sem veszi az ember és jönnek a kis magam fabrikálta mesék,történetek..pl.az udvarunkban röpködő l, huncutkodó lepkékről-imádom őket, vagy a hozzám költözött fehér galambról,stb.Nagyon szeretem a zenét,attól tanul meg az ember lebegni.
  észrevétlenül.Nemrégen egy kis tavaszköszöntő féleséget írtam , -sajnos már nem aktuális ,a havas táj miatt..Sokáig éltem külföldön,a hosszú út oda-vissza azzal telt el, hogy le irkafirkáltam a fejemben piszkozatban sok mindent.Vannak időszakok persze, amik direkt kényszerítik az embert,hogy tollat ragadjak,mostanában a fotómmal dekorálok…Ez is nagy élmény.Csodálatos ez a kislány és története,tele van pozitívummal,gratulálok.Ötleteket ad,azt hiszem az oda-figyelés a legfontosabb az életükben.Köszönöm,hogy elolvashattam,hogy láthattam a kis filmet ez minden befogadónak egy szép ajándék.

  Válasz
 96. AvatarKinga

  Nagyon szép kis film, ami arra búzdit hogy soha ne adjam fel a reményt. Nagyon szépen köszönöm.

  Válasz
 97. AvatarZsuzsanka

  A SZÍVÉVEL LÁT AZ EMBER. A SZEM ÉS A KÉZ ” CSAK ” ESZKÖZ, AMIVEL ALKOTÁSBA ÖNTHETJÜK AZ ÉRZELMEINKET, EZZEL OKOZVA ÖRÖMET A LÉLEKNEK.

  NAGYON SZÉP KIS FILMECSKE VOLT. KÖSZÖNÖM.

  Válasz
 98. AvatarBalogh Vivien

  Szia Zsófi.

  Nekem nagyon tetszett a videó. Kedvet kaptam a rajzoláshoz és követni foglak. Én is úgy vagyok hogy
  elkezdeni nagyon nehéz de utána sokkal könnyebb.

  Válasz
 99. AvatarVargáné Hánis Mária

  Gyönyörű film! Akarattal, önbizalommal majdnem minden elérhető. köszönöm, hogy láthattam!

  Válasz
 100. AvatarZsidai Niki

  Nagyon inspiráló kisfilm. Kiegyensúlyozottságot sugároz. Imádtam! Valahogy én is így érzem magam amikor alkothatok. Levakarhatatlan a mosolyom. :)

  Válasz
 101. AvatarJudit

  Köszönöm a kisfilmet. Megerősített abban, hogy a művészet eszközivel ki lehet szakadni a hétköznapi megszokott világból, és szebbé tehetjük az életünket.

  Válasz
 102. AvatarFekete Ilona

  Sajnálom, én nem vagyok ilyen. Két vaskosclábbal állok a földön. Nagyon bájos volt a kislány, a rajzot, mint egy gyermek, úgy használta a rajzot, álmodozott. Én nem ilyen vagyok.

  Válasz
 103. AvatarSzöllőskeiné Pakot Ágnes

  Köszönöm Zsófi!
  Nagyon tetszett nekem is, “Amelie” jutott eszembe róla (azt a filmet is nagyon szeretem). Számomra is kedvcsináló, még ha a tehetség hiányzik is :( Viszont az alkotás öröme még ezt is pótolja!

  Válasz
 104. AvatarZin

  Kedves kis film. Hosszú évekig én is így láttam a világot.. De mostanra már el szürkültek a színek..

  Válasz
 105. AvatarZsuzsa

  Nagyon szép kis film. Örömteli egy színes világba kicsit elvonulni a hétköznapokból. Amikor elvonulunk rajzolni ,festeni ezt tesszük. Csodás világot varázsolhatunk magunknak.

  Válasz
 106. AvatarIbolya

  A fantázia csodás dolog. Ha valaki képes a saját kis világát szebbé varázsolni, már sokat tesz magáért. Ha ezt másoknak is meg tudja mutatni, akkor már a világért is tett valamit. Hiszen minden szép és jó kiszorít valami rosszat. Akárcsak a filmbeli lány rajzai. Köszönöm.

  Válasz
 107. AvatarKelemen Renáta

  Kedves Zsófi!

  Ez a kis film nagyon tetszett nekem. Át adja és megmutatja hogy egy alkotó milyen fantáziával, teremtéssel rendelkezik. Mert minden amit alkotunk abban ott vagyunk mi magunk, az érzelem világunk, lelkünk, vágyaink. Minden egyes alkalommal mikor rá tekintünk egy-egy alkotásunkra már fel is elevenedik mind az amit akkor éreztünk, át éltünk amikor a képet készítettük. Mint egy kis film úgy pereg előttünk. Minden alkotásnak története van amit csak maga az alkotó ismer. Viszont ez a kis film döbbentett rá arra hogy teremtő erőm növelhessem, hiszen a gondolat nem elég, az érzés az ami aktíválja. Mind az az érzés amit akkor érzünk míg megalkotjuk azt amire vágyunk…legyen az bármi. És milyen jó érzés vágyainkat a két szemünkkel is látni amit nap mint nap ha ránézünk emlékeztet, újra átéljük amíg egy nap hupsz ott is lesz az életünkben, váratlanul, mint egy csoda. Köszönöm neked hogy megosztottad velünk! Hálás vagyok érte!
  Köszönöm!!
  Legyen szép napod!😊

  Válasz
 108. AvatarEdit

  A valóság és a képzelet közötti csoda, olyan amilyennek mi szeretnénk! Boldogság! ❤ csodálatos! Nagyon tetszett, köszönöm!

  Válasz
 109. AvatarGabi

  Nagyon kedves kis filmet kuldtel, nagyon koszonom.
  Az agykontrolon tanultak jutottak errol eszembe, hogy milyen ereje van a gondolatnak, ez esetben a gondolat altal megszuletett rajznak.
  Amit kicsit szomorunak tartok, hogy a gyerekkori almodozasok felnottkorra kivesznek, ha nem apolja azt az ember.

  Válasz
 110. AvatarKalmárné Zsanett

  Nagyon elgondolkodtató és egyben megindító volt. Sajnálatos, hogy manapság mennyire kevesen találják meg a szépet az életben, s az is, hogy a képzeletünket egyre inkább nem használjuk.
  Köszönöm a filmet, igazán szép volt!

  Válasz
 111. AvatarCsillikné Fehér Eszter

  Bámulatos, hogy még mindig a szépet és jót látja meg mindenben. Csodálatos tehetséggel van megáldva.

  Válasz
 112. AvatarMarianna

  Mesés! Lélekmelengető, meghitt, egyfajta nyugalmat sugárzó! Kellemes volt végignézni.

  Válasz
 113. AvatarTercsi

  Már el is felejtettem, hogy így is lehet…
  Számomra ez a kisfilm azt mutatja meg, hogy a világ igenis lehet olyan, amilyennek mi látni szeretnénk. Ha valaki pesszimistán áll hozzá a dolgokhoz, akkor a jókedv gyakran kerüli, és mindenben csak a rosszat látja. Ha viszont valaki igenis meg akarja látni a jót a dolgokban, akkor mosolyogni fog, és ha ahelyett, hogy egy problémán rágódik, máris a megoldást látja, akkor az meg is fog oldódni… vagy ha nem, mint a film végén az elvesztett szeretteinkkel való találkozás, akkor is lehet a szomorkodás és magány helyett a szép emlékekből való táplálkozást választani. :)
  Én régebben “mosolyokat” gyűjtöttem, és naplószerűen vezettem, hogy kinek mivel sikerült mosolyt varázsolni az arcára :)
  Köszönöm ezt a videót! :)

  Válasz
 114. AvatarSoós Renáta

  Kedves Zsofia!
  Lélekemelő kis film volt s milyen mokásan lehet elüzni a gondokat tetszet a szekfü benne tetszett a kis szarv az idös bácsin minden tetszett benne meglepö hogy ő zsirkrétával rajzolta szebbé a világot fantasztikus amit ez a kis film megmutatott köszönöm

  Válasz
 115. AvatarFarkasné Győrfi Mária

  Érdekes kisfilm volt. A lány lelke keltette életre a képet és fantáziája rajzolta a történést. Csak a szépet akarta látni. A vidámat , mert az ő lelke ilyen. Jó lenne hasonlítani rá.

  Válasz
 116. AvatarSzabóné Cseh Ibolya

  Végig mosolyogva néztem a filmet, annyira a hatása alá kerültem. A kis “varázsló lány” csodás fantáziával rendelkezik, amerre lép, színesssé és elevenné varázsolja a környezetét….. bár csak így tudnék rajzolni. Sokat kell még gyakorolnom….. Köszönöm az élményt és a lehetőséget. Még egyszer végignézem a filmet …. nagy hatással volt rám.

  Válasz
 117. AvatarDevecsainé Váradi Mária

  Kedves Zsófi! Nagyon kedves igazán megható kis film volt, és nagyon tanulságos, hogy milyen egyszerűen széppé tudjuk tenni az életünket.

  Köszönöm

  Üdv

  Marcsi

  Válasz
 118. AvatarFitos Zita

  Kedves Zsófi!

  Köszönöm a filmet, jó volt megnézni.Mosolyt csalt az arcomra.

  Üdv

  Zita.

  Válasz
 119. AvatarLazok Aliz

  Szeretnék a főszereplő helyében lenni. Eszembe se jutott h igy is lehet, hozzá gondolva.

  Válasz
 120. AvatarVarga Eszter

  Elvarázsolt és egyben elgondolkoztatott azon, ha mindenki ilyen szívet fejlesztene ki csodálatos világban tudnánk élni, amire nagy szükségünk is lenne. Háború, békétlenség, szomorúság ,csúfolódás, versengés, nem lenne, csak öröm, boldogság, szeretet,egymás megbecsülése, jóindulat mindenki felé. Én ilyen világban szeretnék élni. A film nézése alatt ezt éreztem. Legalább a 9 perc alatt el tudtam felejteni a rossz dolgokat . Köszönöm ezt az élményt.

  Válasz
 121. AvatarOsváth Helga

  Lélekmelengető! Csodálatoa ahogy a gondolaltok mint valóság jelennek meg. Ha ilyen egysxerű lehetne sokkal boldogabb lenne a világ!!! Köszön9m, hogy megmutattad ezt a kisfilmet! ☺

  Válasz
 122. AvatarPálmai Mártonné

  Kedves , hogy így törődik mások lelkivilágával .A rajzolásban találja meg az “Élet” pillanatait és milyen jó, hogy ilyen gyógyító ereje van. Köszönöm

  Válasz
 123. AvatarNagy Antalné

  Gyönyörű kis film. Nagyon tetszett. Képzeletünket, álmainkat megvalósíthatjuk rajzban. Olyan színesre amilyennek szeretnénk. Megalkothatjuk a lehetetlent is. Ez egy csodás élmény ami felvidít, boldoggá tesz. Köszönöm.

  Válasz
 124. AvatarHutterer Tamásné

  Kedves Zsófi!
  Ez a kisfilm, egy nagyon kedves, “csibészes”, pozitív hangulatú, lelket melegséggel eltöltő. Fantáziadús ifjú hölgy, ügyes rajzkészségével, megszépíti, élhetőbbé, színesebbé varázsolja környezetét. Csodás képesség az övé, amit megoszt velünk, és pozitív gondolatokat ébreszt a kisfilm nézőiben is.
  Köszönöm az élményt. Érdemes többször is vissza-visszatérve megnézni e alkotást.
  Üdvözlettel: Ildikó

  Válasz
 125. AvatarSchreiber Andrea

  Kedves Zsófi!
  Nagyon köszönöm ezt a szelíd,bájos filmet. A lelkemet simogatta. és felnyitotta a szemem, hogy így is lehet látni a körülöttem levő világot.
  Hálás vagyok, hogy megosztottad.

  Válasz
 126. AvatarSaci

  Kellemes ,rá mutat arra , hogy mindenkibe meg van a fantázia elképzelése és ha nem is tudjuk megvalositani de ha le rajzoljuk a lelkünket is melegitjük azzal. Nagyon tetszet.

  Válasz
 127. AvatarJerkó Zsuzsanna

  Szia! Nagyon tetszett a kis videó! Csodálatosan bemutatja mi minden jót tud teremteni a képzelet, a gondolat az akarat ereje és a Varázsceruza. :) Köszönöm!

  Válasz
 128. AvatarKati

  :) Nagyon szép kis film! Köszönöm!
  Még nincs rá módom, de remélem találkozom veled valamikor, nagyszerű dolog amit csinálsz!!!
  Teszel valamit, valami fantasztikusat értünk emberekért, amiben Te is jól érzed magad. Köszönjük!

  Kati

  Válasz
 129. AvatarSándorné Balázs Bestrix

  Olyan sokan írtatok, hogy nem is tudtam elolvasni, szóval ennyi sok jó, és szép gondolatú ember! Ilyenkor arra gondolok, hogy, ha mindenki bátor lenne és csak a saját részét megtenné, hogy szebb legyen a környezete…, akkor ez a hullám messze elér. A rajzolás hasonlitható egy szép, értékes tartalmú könyvhöz, egy hangszeren való játékhoz. Elrepít, magával ragad, kitárul a világ, megnyílik egy másik dimenzió, és egy másfajta gondolkodás, egy más élet lehetősége. Olyan egyszerű, csak mi gondoljuk bonyolultnak, elérhetetlennek. Hálás vagyok a kisfilmért! A hideg futkosott a hátamon, mert tudom, bizonyosságot szereztem már egy ideje, hogy amit el lehet képzelni, amit mi el tudunk gondolni, azt meg is tudjuk valósítani. Elérhetővé válik és élővé tesszük! Köszönöm a lehetőséget, hogy rajzolhatok, hogy tanulhatok. (bár most aktívan nem tudom megtenni, de kijegyzetelem, ami fontos számomra, elkezdtem, de mert időre és türelemre van szükség mindehhez, a rajzoláshoz, vizsgáim után nekilátok, sajnos a küldött anyagok nélkül, ami persze hátrány), de köszönöm Zsófi, hogy ennyire kedves és szeretetreméltó vagy!

  Válasz
 130. AvatarInci

  Aranyos kisfilm, élveztem a huncutságot a pillanat megfogását az érzelem tükrözését.

  Válasz
 131. AvatarZsanett

  Nagyon tetszett a kis film,boldog 9 perc volt.Nem kell mindig nagy dolgokat tennünk,hogy nagy dolgok történjenek,néha egy kis részlet is segít csodát tenni.
  Köszönöm.

  Válasz
 132. AvatarMóni

  Köszönöm neked ezt a csodás szösszenetet. Láttam már ezt a kisfilmet akkor is magával ragadott és most is. Csöndben, szó szerint szájtátva, lélegzetvisszafojtva néztem végig. Nincsenek rá tökéletes szavak. Egyszerűen léleksimogató.
  Hálás köszönet mindenért :)

  Válasz
 133. AvatarKisné

  Ha a rajzokkal befolyásolni lehetne a valóságot, ha jobbá, szebbé, boldogabbá lehetne tenni a világot, akkor azt hiszem sokat rajzolnék….

  Válasz
 134. AvatarZávodi Eszter

  Köszönöm ezt a kedves lélekemelő filmet. Miközben néztem, arra gondoltam, hogy sajnos elfelejtettünk álmodni.Újra kell tanulnunk, a szépet látni és érezni.

  Válasz
 135. AvatarTopor Márta

  Nagyon aranyos kisfilm. És számomra olyan hihető. Fotósként nagyon sokszor hallom vissza, hogy a képeim mennyivel szebb világot mutatnak , mint a valóság…Én is szeretnék így rajzolni! Hiszem, hogy egyszer lesz olyan! Köszönöm, Márti

  Válasz
 136. AvatarImreh Éva

  Aranyos és kedves kis film! A kis lány képzetelvilágát csodás modon kiadja,és ezáltal megelevedik mind az amit ő gondol – képzel a környezetéről illetve arról a mi a rörülötte élö dolgok vannak, próbálja tovább gondolni rajzaival! Nagyon érdekes és elgondolkodtató kis film volt!!!!!!!
  Köszönöm szépen, hogy megmutattad a ” képzelet erö” hogy működik!!!!

  Kellemes hétvégét kivánok Önnek: I. Éva :) :)

  Válasz
 137. AvatarRózsika Halmosné

  Gyönyörű!!!Csodálatos!!!
  Istenadta tehetség!!!!
  Nagyon köszönöm,hogy megnézhettem!!!

  Válasz
 138. AvatarVinczéné Sáró Erzsébet

  Varázslatos volt a kisfilm.Nagyon tetszett a gyermeki ártatlanságot tükrözte.Jó volna egy ilyen világban élni.

  Válasz
 139. AvatarÉVA

  A lány aki szebbé mosolygósabbá teszi környezetét, gondolatát átviszi arra akit néz
  és ettől boldog boldogság a kisugárzása is.
  Tetszet !

  Válasz
 140. AvatarPintér Gizella

  Kedves Zsófia!
  Csodálatos,és megható volt végig nézni a videót.Köszönöm szépen ezt az érzést,azt hogy megerősített a hitemben, a képzelet erő által eljutunk a valóságba, és az alkotás jó dolgokat képes véghez vinni a lelkünkben. s ez által közelebb kerülhetünk az álmainkhoz. boldog emberré tesz.Köszönöm Neked ezt az élményt!

  Válasz
 141. AvatarF.Ferencz Krisztina

  Kedves Zsófi!

  Nagyon kedves volt a film, és azt hiszem csodálatos dolog a “fantázia” amivel meg vagyunk áldva, pláne aki használja is:) Én is fejben dolgozom és bárcsak képes lenne visszaadni a kezem mindazt a színes világot melyet az elmém elképzel, alkot.

  Köszönöm, hogy megosztottad Velem:)

  Üdvözlettel:

  F. Krisztina

  Válasz
 142. AvatarIlona

  Tetszett!
  Én tényleg azt gondolom, ha valaki így tudja kifejezni magát, s a gondolatait, annak igencsak ezzel kell foglalkozni…. Igazából , úgy tűnik Ő egy “kis angyal”. az angyalokra meg szükség van……
  De, a fantáziánkat is mgmozgatt.a…
  .

  Válasz
 143. AvatarVégh Szilvia

  Kedves Zsófi!

  Kreatív a lány, élénk a fantáziája. köszönöm a kisfilmet.

  Végh Szilvi

  Válasz
 144. AvatarJulianna

  Kedves Zsófia!
  Köszönöm, hogy láthattam ezt a csodálatos, lenyűgöző összeállítást.
  A képzelet és a valóság összefonódása. Nem csoda, hanem számomra varázslatos.
  Nekem nagyon tetszett! A tehetség lebilincselő!

  Válasz
 145. AvatarKorbács Zsuzsanna

  A kisfilm nagyon tetszett kreativ játékos fantáziadús jó volt megnézni nem tudom hogy a rajzok tényleg valósággá válnak

  Válasz
 146. AvatarKocsis Józsefné,Zsuzsi

  Úgy kezdte ,hogy az ellentétét rajzolta a valóságnak, fantáziadús,és mintha belelátott volna az emberek képzeleti világába.Mindent szépnek látott,és úgy is jelenítette meg.

  Válasz
 147. AvatarLipuszné

  Ilyenek is lehetnénk : csak rajtunk múlik?! . Nagyon köszönöm ,hogy megosztottad velem is a kisfilmet.
  Üdv: Mária

  Válasz
 148. AvatarJudit

  Szia Zsófi, nagyon tetszett a film, de akad okyan ember, akinek nem? Lehet, de az biztósan nem a te köreidben mozog! Csak mosolyogva lehet nèzni, és nagyon jó érzésekkel tölt el. Köszönöm! 😊

  Válasz
 149. AvatarSerfőző Helén

  Csodálatos hogy valaki ilyen szépnek tudja látni a világot, annak ellenére hogy a valóság elég lesújtó!!! Látszik rajta az örök optimizmus, és az állandó segíteni akarás. Olyan mint egy “jótündér”! Erőt ad mindenkinek a szürke hétköznapokhoz!
  Köszönöm hogy megosztottad velem!

  Válasz
 150. AvatarEmőke

  Imádtam, főleg a kávéház és a parkos jelenetet. Szívesen megnézném, egész estés filmben.

  Válasz
 151. AvatarFodor Tiborné Gabi

  Kedves Zsófia !
  Köszönöm a kisfilmet amivel szebbé tetted ezt a b orongós napot.
  A fantázia, a képzelőerő megteremtheti a csodát és a gondolat megtalálhatja a másik embert !
  Nagyon tetszett !
  Gabi néni

  Válasz
 152. AvatarSzabó Gyuláné

  Fantasztikus tehetség ez a lány.Valóra váltja az emberek titkos vágyait,belelát a lelkükbe.

  Válasz
 153. AvatarGabriella Gurisatti

  Aranyos, tanulságos kis film volt, tele különböző jó érzésekkel! tetszett

  Válasz
 154. AvatarTajtiné Marika

  Gyönyörű. És már kezdenék rajzolni ilyen szépen. =D Szeretnék. Köszönöm.

  Válasz
 155. AvatarGábor Zoltánné

  Csodálatos kis film, megmutatta, hogyan lehet a szürkeséget színessé tenni a képzelet segítségével ! Léleksimogató volt, köszönöm!!

  Válasz
 156. AvatarKirály Józsefné

  Nagyon jó kis film! Csak éppen a képzelet és a rajztehetség hiányzik belőlem, hogy ilyesmit alkossak.
  Ez viszont elkeserít!

  Válasz
 157. AvatarFülöp Edit

  Kedves Zsófi!
  Csak alátámasztani tudom, hogy a vizualizáció mennyire valóságos az életünkben. Öt évvel ezelőtt voltam először egy jobb agyféltekés rajz tanfolyamon. Egy gyönyörű kislányt rajzoltam, s később kiderült , pont akkor fogant meg a kicsi unokám.
  A művészfilmek jegyzékhez lenne egy kérdésem. Mindegyiket szeretném megnézni, de alig -alig tudom előhívni egyiket ,másikat. Lehetséges, hogy valami más módszer segít, vagy esetleg meg lehet vásárolni őket?
  Üdvözlettel: Fülöp Edit

  Válasz
 158. AvatarSchumeth Erzsébet

  Ez tényleg csodás, és azt bizonyítja, hogy csak rajtunk múlik, mit teremtünk, mi van a szívünkben.
  Szeretettel:
  Erzsi

  Válasz
 159. AvatarMarcsi

  Csodálatos ez a kisfilm. A gyermeki képzelőerő velünk is megláttatja a körülöttünk lévő szépséget.Köszönöm a lehetőséget, hogy láthattam.

  Válasz
 160. AvatarArnóth Bernadett

  Kedves Zsófi!

  Érdekes kisfilm volt. Ahogy haladt előre a történet úgy változtak az érzéseim.
  A legelején magamra ismertem én is szeretem meglátni a jót, a színeket, másokon segíteni, a bámulást, hogy furcsa vagyok mit csinálok (pl: olyan helyen fényképezek ami mellet más elmegy).
  A végén pedig egy idézet jutott eszembe Dumbledortól: Rossz úton jár az aki álmokból épít várat és közben elfelejt èlni.

  Válasz
 161. AvatarGalambos Ani

  Kedves Zsófia!

  Nagyon tetszett a kis film.megmutatta,hogy a képzeletnek nincs határa az alkotásban.Engem nagyon inspirált.

  Válasz
 162. AvatarBettiRabi

  Köszönöm! Sírtam egy jót a végén, ennyit a beleélésről… Nagyon szép film és mindig megérint. A vicces az, hogy amikor rajzos kedvemben vagyok, akkor jártamban-keltemben máshogy látom a világot, mintha gondolatban rajzolnék. Elképzelem, hogyan rajzolnám, színezném a tájat, amit látok. Nem emlékeztem a filmre, de most megértettem, hogy ennek a filmnek és a te levelezős rajztanfolyamodnak a hatására volt ilyen furcsán jó érzésem két éve és most is.

  Válasz
 163. AvatarSzentirmay Edit

  Gyönyörű utazás volt. Inspiráló, leheletfinom, bájos és egyben megható.
  Köszönöm kedves Zsófi, hogy ennek is részese lehettem.
  Sz. Edit ☀🌞

  Válasz
 164. AvatarSárga Ili

  Nagyon tetszett! A valóság, képzelet ablakot nyit a világra. Ön magunk felfedezése.

  Válasz
 165. AvatarCservenkay Mariann

  Zsofikám! Nagyon bájos volt és üditő volt nézni! Igen én is ilyen voltam valamikor,csak valahol elveszett ez az énem. Azota is keresem,mondjuk sosem volt annyi önbizalmam,hogy egy káveézóban le üljek rajzolni,pedig titkon vágytam rá. Mégegyszer köszi, ez kisfilm nagyon jol esett a lelkemnek. Mariann

  Válasz
 166. AvatarBerkesi Sándorné (Hédi)

  Végigbőgtem. Köszönöm. Gyerekkorom óta magamnak színezem a világot.

  Válasz
 167. AvatarFancsalszky lászlóné

  Nagyon kedves, nagyon ügyes főleg a legutolsó kép kombináció ,a képzelőerő fantasztikus. Zsófikám köszönöm.

  Válasz
 168. AvatarNémeth Gyuláné

  Nagyon tetszett. A rajzolás öröme egész lényét boldogsággal tölti el, amit aztán visszasugároz környezetére.
  Zsuzsa

  Válasz
 169. AvatarBiszakné Gáspár Erzsébet

  Nagyon tetszett a kisfilm ! Régebben amikor még tudtam busszal utazni és várni kellett a váróteremben , én is rajzolgattam a megállóban lévő embereket. nagyon jó gyakorlás volt.

  Válasz
 170. AvatarSzabóné Bánáti Gabriella

  Igen, a művészetek (és nem csak a képzőművészet) megtanítanak szebbnek látni a világot. Észrevenni a körülöttünk lévő legapróbb szépséget is.

  Válasz
 171. AvatarDiófalvi Erzsébet

  Ezt a huncut kis filmet már láttam egy előző leveledben. Akkor is és most is nagyon felvidított. Ha az én képzelőerőm is ilyen jól fejlett lenne……

  Válasz
 172. AvatarJudit

  Köszönöm Zsófi!
  A kisfilm a játék értéke- Élet és lényeglátás szépsége, a máshogy-látás színeivel. Nagyon szép – és annál sokkal több!
  Judit

  Válasz
 173. AvatarÓnodi Marianna

  Rendkívül léleküdítő volt. A képzelet, a képzelőerő szabadságot ad. Örömöt okoz.
  Engem meghatott:)
  Üdv:
  Marianna

  Válasz
 174. AvatarHeiszám Ildikó

  Igazi alkotó időtöltés,kedvet kaptam én is..
  Mi emberek milyen buta módon is használjuk a képzeletünket: a rombolásra.
  Ez a kedves kis “tündér”tudja,hogyan kell szebbíteni,jobbítani a világot.
  Köszönöm!

  Válasz
 175. AvatarVámos Imréné

  Csodálatos egy kisfilm. Ez is csak azt bizonyítja, hogy szegényen is lehet gazdag színes gondolatvilágunk. Mindig minden a fejben dől el és a mi gondolkodásunkkal teremtjük meg a jövőnk. Köszönöm, hogy megnézhettem Csodás napot.

  Válasz
 176. Avatarmargó

  Nagyon tetszet ez a kisfilm . Megérintett a játékossága és a szeretette fantasztikus volt.

  Válasz
 177. AvatarGáncs Nelli

  Csodálatos , lenyűgöző a hangulata a kisfilmnek. Bele képzeltem magam az eseményekbe, vidámsággal, felhőtlen boldogsággal töltött fe. A szabadsággal, a képzelet, a fantázia szabadságával. Ezt érzem az érzést élem át én is alkotás közben. Köszönöm az élményt, az utazást a fantázia világába.

  Válasz
 178. AvatarGál Melinda

  Kedves Zsófia! Jól megríkattál! Az érzés amit éreztem a kisfilm közben, leírhatatlan! Köszönöm Neked 💓

  Válasz
 179. AvatarSzontaghne Loni

  Kedves Zsófi!
  Tüneményes kis film!

  Köszönöm szépen, hogy elkuldted !
  Sokat lehet belőle tanulni, főleg emberileg.

  Válasz
 180. Avatarpicassso

  💖CSODÁLATOS💖

  💜Ilyen az,amikor a LÉLEK megmutatkozik és képet kapunk az őszinte tiszta SZERETETről💜
  💝ajándék volt💝
  ❣️KÖSZÖNÖM❣️

  Válasz
 181. AvatarIlona

  Nagyon tetszett a kisfilm, ezt már láttam valamikor, akkor is, most is magával ragadott. Úgy érzem, a rajzolás a rajzolót és a rajz nézőjét is egy másik világba repíti. A rajzoláshoz valóban kell a képzelőerő, ezt mostanában teljesen elfelejtettem.
  Köszönöm a leckéket, mindegyik kedvet, ötletet, inspirációt ad a rajzoláshoz.

  Válasz
 182. AvatarBajusz Mihályné

  Nagyon érdekes és tanulságos a kisfilm. Az alkotásnak csak a képzelet szab határt. Minden élethelyzetben megoldást talált a hölgy. Nem csak saját, hanem mások számára is.

  Válasz
 183. AvatarCsaba

  Nagyon szép volt , megható , hogy megpróbál mindeütt jót cselekedni . Igazi JÓTÜNDÉR !

  Válasz
 184. AvatarSándornè Csizmárik Mária

  Köszönöm Neked, egy másik dimenzióba repìtett😘😍nagyon jóó. 💓💓

  Válasz
 185. AvatarPetrovácz Józsefné Aranka

  Nagyon megható történet az alkotás egyéni öröméről mellyel megszépül a világ .és mások számára is tud adni örömet akiből sugárzik a jószándék , szeretet. Köszönöm

  Válasz
 186. AvatarScheibliné Kati

  A film fantasztikusan jó !!! Remélem sokunkat a saját pozitiv világszemléletének és határtalan képzeleterejének megformálásával sarkalni fog egy új valós vagy képzelt alkotás készítéséhez.

  Válasz
 187. AvatarÉva

  A képzelet szebbé teszi a körülöttünk lévő világot.Köszönöm szép volt a kis film , magával ragadó.

  Válasz
 188. AvatarDotter katalin

  Csodálatos élményt nyújtott ez a kis film.Nagyon aktuális lenne így változtatni a Világon!Remélem,sikerül változtatni a saját világomon

  Válasz
 189. AvatarSzegediné Bözse

  Nagyon kedves film. Bárcsak nekem is lennének ilyen színes ceruzáim! Valóban, ha azt képzeljük, hogy amit nagyon szeretnénk már meg is van ( nem törődve azzal, milyen módon), meg fog érkezni. Tapasztalatból mondom….

  Válasz
 190. AvatarUgróczky Csilla

  Kedves Zsófi! Klassz lenne, ha tényleg így is működne életünk pozitívra hangolása! Igyekszem kipróbálni, mert szerintem vmit nem egészen jól csinálok. Tetszett a kis film, hisz így járni- kelni s rajzolni, akár móka is lehet! Alig várom a szünetet, hogy kipróbálhassam! Nagyon fontos, hogy a szomorúságból hamar ki tudjunk zökkenni! Hiszem, hogy sikerülni fog és az én rajzaim is életre kelnek idővel!!! Ha van még hasonló kis film, szívesen megnézném!
  Köszönöm!

  Válasz
 191. AvatarDóri

  Nagyon motiváló film, egyszerűen fantasztikus dolgokat lehet a képzelőerőnkel létrehozni, és ennek igazi példája ez a film, ahol a lány arra akar minket ösztönözni, hogy legyünk bátrabbak, és váltsuk valóra az alkotással az álmainkat.

  Válasz
 192. AvatarJusztin Katalin

  Csodás, kedves , bájos és felemelő volt egyszerre. A legfantasztikusabb, hogy igaz is. Köszönöm.

  Válasz
 193. AvatarMónika

  Nagyon megérintett a kisfilm.Mennyivel szebb lenne mindenki élete ha az emberekből ilyen formában bontakozna ki a feszültség.
  Szívesen megosztanám a világhálón.Köszönöm!

  Válasz
 194. AvatarHervay Tamás

  Nagyon jó a film. Ám, ha ismerjük a nyelvünket, még jobb, mert nem véletlenül azt mondjuk: el képzel, hiszen itt ez is történik, képekben mondja el a gondolatait, ám az ő nyelvén ez nem függ össze, mármint a képekben gondolkodás az nem elképzelés. A KéP szó direkt módon nem jelenik meg a kifejezésekben. Ennek az összefüggésnek felismerése azonban többletet ad a filmnek is.

  Válasz
 195. AvatarHorváthné Éva

  Ilyen az igazi Müvész.,a fantázia és a vizualizácio korlátlan, Nálam akkor szokott ilyen lenni mikor kukorica csuhéból állatokat készitettem /pl. puputevét és az fantasztikus/ remélem újra elkezdhetem ezt majd akkor megszünik m

  Válasz
 196. AvatarMohácsi Sándorné

  Kedves Zsófi!
  Amióta megkaptam a könyvedet, egy olyan mámoros öröm érzés karmai között élek, hogy semmit igazándiból nem tudok csinálni, mint simogatom, nézegetem és örülök. hogy ilyen tüneménynek a birtokosa lehetek. A ma küldött videó,csak fokozta ezt az érzést bennem.
  Áldott ajándékot kaptál a SORS-tól, ugy látom nagyon jól kufárkodsz ezzel az ajándékkal.
  Ha felocsudok ebből az állapotból és elég bátor leszek a színezéshez, akkor is fogok Írni.
  Köszönöm,hogy VAGY és erről tudomást szerezhettem.
  Szeretette. Éva

  Válasz
 197. AvatarTakácsné Tar Beáta

  Kedves Zsófi!

  Vidám, ötletgazdag, kedves, alkotó, és még sorolhatnám. Nagyon tetszett a film.
  Nálunk megkezdődött a nyári szünet, nem tudom, hogy a gyerekek miatt mennyi időt tudok foglalkozni a rajzolással. A férjemre nem nagyon számíthatok. Teszek egy próbát. Úgy örülök, hogy rád találtam.
  Annyira, de annyira jó leckéket küldesz. Összeszedettek, pozitívak, kidolgozottak.
  Köszönöm, hogy időt szánsz rám. Nagyon köszönöm.

  Takácsné Tar Beáta

  Válasz
 198. AvatarCziffra Ági

  Nagyon tetszett. Valóban sokszor jó lenne lerajzolni azt, amit képzelünk, és jó lenne ha az valósággá válna.

  Válasz
 199. AvatarZsuzsa

  Megnéztem a filmet, amiről minden pillanatban más jutott eszembe. Az optimizmus, a jóság, ez egy tündér, varázslat, s azzá válik minden amivé változtatjuk. S azonkívül,…mikor elkezdtem nézni a filmet azt gondoltam, hogy az a 9 perc milyen sok. S úgy magával ragadott, hogy sajnáltam hogy ilyen hamar vége!

  Válasz
 200. AvatarBogya Rózsa

  Kedves Zsófi!
  Azt hiszem Rousseo szerint, “amit az emberi elme kigondol azt meg is tudja valósítani” ez a kis film is arra tanít, hogy merjünk nagyokat álmodni, mivel a szeretet örök!
  Köszönöm: Rózsa

  Válasz
 201. AvatarBalogh Éva

  Érzelem , boldogság , a képzelet csodálatos ereje , megvalósulás , fantázia megvalósulása !

  Válasz
 202. AvatarGallay Viktória

  Kedves Zsófi :) !

  Szó szerint Léleksimogatás volt :)
  Nagyon Köszönöm !!! és a Leckéket is Csodálatosak :) Mindegyikben ott a FÉNY ! <3

  Válasz
 203. AvatarBorsyné Drégelyi Ágnes

  Tetszett. Úgy gondolom aki rajzol az varázsló. Élettelen dolgokba életet varázsol magának és mindenkinek. Úgy láttatja másokkal a tárgyakat amilyennek ő látja

  Válasz
 204. AvatarSzabó Jolán

  Engem is megérintett, ez mesés képzeletfejlesztő kisfilm. Nagyon helyesen, mindent jobbá és szebbé szeretett tenni, az elképzelés erejével a főszereplő és ez sikerült is. Tudom ez hatásos, nekünk is arra kell fókuszálnunk, amit elakarunk érni. Köszönöm.

  Válasz
 205. AvatarRusznyák Borbála

  Jó lenne,ha a lerajzolt vágyaink,álmaink ha csak rövid időre is valósággá válnának,ha a rajzaimmal segíteni,örömet szerezni tudnék másoknak.Nagyon tetszett a film.
  Én nagyon szegényes körülmények között nőttem fel.Szinte mindennapos álmom volt,hogy egy szép,rendezett lakásban ébredek,de soha nem rajzoltam le.Talán ha lerajzolhattam volna………….

  Válasz
 206. AvatarBodnár Edit

  Köszönöm szépen, nagyon tetszett! Ebből látszik a képzelet határa, határtalan! De másként nem is lehetne alkotni, hisz alkotásunk változhat menet közben is, vagy hozzá, illetve elvehetünk. A képzelet a rosszat, szépre változtatja, a szomorút , vidámra! Léleképítő kisfilm volt, köszönöm!

  Válasz
 207. AvatarJoó Nikoletta

  Bármilyen alkotómunka ilyen hatással lehet az ember mindennapjaira…egy sütemény megsütése,kertészkedés,lakberendezés/lakótér,szoba átrendezés/..Mindenkinek meg kell találni a neki legkedvesebbet ,de ezek ötvözése a rajzolás festés élményével és ezáltal ezek megörökítése az minden lelket színesebbé varázsol!Köszönöm,nekem ez jutott eszembe a filmről….

  Válasz
 208. AvatarGombás Zoltánné Rita

  Csak rajtunk múlik hogy a képzeletünk erejével,szinessé és élettel telivé varázsoljuk az életünket.Boldogok azok az emberek ,akik ott is észreveszik a szépet,ahol mások semmit sem látnak.
  Köszönöm. Rita

  Válasz
 209. AvatarVelez Viktória

  Kedves Zsófi!
  Először is hadd köszönjem meg a kitartásodat és a sok fáradozásodat, hogy másokból előcsalogasd a kreatívságot és az alkotásokból születő boldogító érzéseket. A kisfilm nagyon meghatott. Az egész átjárta a szívem. És a végét meg is könnyeztem. Köszönöm. Igyekszem lépést tartani a leckékkel, bár nagyon elfoglalt vagyok két szépséges kutya mellett. Üdvözlettel, Viktória

  Válasz
 210. AvatarAnikó

  Szép kis film! Elbűvölő, kedves a hangulata. A rajzon keresztül megmutatja, hogy az emberi képzelet szabadon tud szárnyalni, és a gondolatoknak teremtő ereje van. Olyan a világ, amilyennek mi magunk a belsőnkből sugározzuk.

  Válasz
 211. AvatarNagy Eliza

  Nagyon érdekes. A lelki állapotot és az érzelmeket tükrözi. Hogy egy helyzetben a másik mit érez és mit szeretne. Nagyon tetszik a meglepetés. Köszönöm szépen.

  Válasz
 212. AvatarDeli Amarilla

  Nagyon tetszett. A művészet, és a szeretet erejével megváltoztatta a világot. A szürkeséget, színesre festette. A színektől pedig kialakult a boldogság. Jó lenne, ha minden ember így gondolkodna, nem lenne annyi szomorúság a földön. Köszönöm az élményt.

  Válasz
 213. AvatarBaloghné Balázs Mária

  Köszönöm ezt a filmet !
  Pár percbe szavak nélkül .nagyon sok érzelem érzés volt!

  Szép napot! Köszönöm !

  Válasz
 214. AvatarSzalontai Antal

  Szia kedves Zsófi ! Mind ez idáig küldött leckéket számomra mind tetszettek , vannak amiket tudok ismerem és csinálom én is a művészeti munkáimban . Az utolsó előtt küldőtt poltré lecke pont jól jött nekem ahol leírtad nekem a módjátt a variációs lehetőséget ezt köszönöm . A többi poltré alkotások szintén tetszik .
  A máta küldött Carlos Lascano fantázia , képzelőerő , vízualizáció címü videót végig néztem . Mindent képes vagyok elkészítteni csak a feketével körbe húzottat nem szeretem bele tenni , a 80-as években ugyan ezt ajánlotta de én nekem nem tetszet . Amugy mind jó szép és tetszenek ez idáig küldőtt leckék . Köszönöm szépen !

  Válasz
 215. AvatarSzepesi Józsefné

  Köszönöm ,hogy küldted ! Nagyon szép és akik még nem tudunk rajzolni de próbálgatunk , sokszor ha látunk egy jelenetet és tetszik jó lenne lerajzolni .

  Válasz
 216. AvatarSzabó Adél

  Nekem nagyon tetszik. Fantáziadús. Elképesztő, mire képes a fantázia!:) A film is nagyon jó. Sok érzést váltott ki belőlem. Amúgy nagyon szépen rajzol a lány.

  Válasz
 217. AvatarErika

  Nagyon tetszik a film, minden, amit látott és gondolt a lány meg tudta rajzolni, inspiráló az egész látásmódja.

  Válasz
 218. AvatarTóth Lászlóné

  Szenzációs ötletek, csak gratulálni tudok!
  KÖSZI!
  Szívesen nézem a leckéidet.
  Üdvözlettel ; M

  Válasz
 219. AvatarJantyik Péterné

  Köszönöm,nagyon kellemes érzések fogtak meg.
  Gondolat olvasás teremtőereje és kifejezése rajzban, nekem ez jött le ! Üdv.: Jantyikné Mara.

  Válasz
 220. AvatarCsenge

  Nagyon tetszett!
  Tényleg így van ez…ha bele tudjuk látni a szépet a körülöttünk lévő világba, akkor szebb is lesz!!
  Köszönöm, hogy elküldted!!!
  Cs.

  Válasz
 221. AvatarHegyiné Melinda

  Nagyon inspiráló és beszippant a film a maga kis világába! Nagyon helyes kis történet!

  Válasz
 222. AvatarTóth Lászlóné

  Kedves Zsófia! A kisfilmről két gondolat jutott az eszembe: ” a gondolat csodás és varázslatos ereje és a másik az, hogy a világ olyan szép (lehet) lesz, amilyennek mi látjuk! “

  Válasz
 223. AvatarTóth Lászlóné

  A képzelet nem ismer határokat! :) Tőlünk függ milyen színben látjuk a korulottunk lévő világot! :)

  Válasz
 224. AvatarBaráth Zoltánné

  Ez a kisfilm, válasz az egyik versemre, amiből most idéznék egy pár sort.
  ” Kérlek, állj meg egy pillanatra, és láss!
  Az élet sokszínű szemüvegén át.
  Lásd meg, legalább egyszer,
  mi az, mire nem egyszer,
  hanem oly sokszor fittyet hánysz.
  Mert csak nézel, s nem látod,
  körülötted az igaz világot.”
  Többféle szemüvegen keresztül szemlélhetjük a világot.Rajtunk múlik melyiket választjuk! Köszönöm,hogy megnézhettem,ezt a tanulságos kisfilmet.
  Baráthné Ágica

  Válasz
 225. AvatarCzikora Borbála

  A kisfilm nézése közben ezekre gondoltam: meglátni , észrevenni azt, amit más nem fedez fel. A meglátás adja a gondolat erejét, a gondolat beindítja a fantáziát, majd inspirál a továbbiakra.
  Aranyos és mosolyt ébresztő volt a kisfilm.

  Köszönöm!

  Válasz
 226. Avatarracskóné marika

  Kedves kis film .Ez a Művész …..egy természetfeletti ajándék ,annak aki megkapja,hogy lerajzolja,amit érez.

  Válasz
 227. AvatarFarkashidai Molnár Éva

  A gondolat ereje rajzokban elbeszélve.
  Boldogok kik igy látják a vilFágot.
  Lelket simogató volt.
  Köszönöm Zsófi.

  Éva

  Válasz
 228. AvatarVarga Dezsőné Kláranéni

  Zsófikám csodálatos volt a kis filmed, a meglátásművészete és a határtalan fantázia , megértettem hogy valaki nem csak ügyes kell legyen, hanem mindezekkel az eszközökkel is rendelkeznie kell ahhoz hogy igazi művésszé váljon. No én csak a magam örömére szeretnék valamelyes eredményt elérni.
  Köszönöm az ajándékot,öröm volt megnézni.
  Szeretettel: ölel Kláranéni

  Válasz
 229. AvatarStengerné Forgony Éva Andrea

  Nagyon kedves kisfilm. Mindenkinek hasonlóan kellene gondolkodni és akkor nem itt tartana a világ. Ilyen jó humorral lehet átvészelni az embertársaink okozta sértéseket, problémákat. Nagyon tetszett nekem.

  Válasz
 230. AvatarSZILVIA

  Érdekes kisfilm. Megszínesíti a szürke hétköznapokat. Varázslatos erővel hatnak a képek!

  Válasz
 231. AvatarPintér Ida

  Nagyon kedves volt a kisfilm,köszönöm,hogy Zsófikám megosztottad velem. Leragadtam,az általános iskola rajzainál,mely 50 évvel ezelőtti állapot. Min már korábban irtam,mostanában kezdtem tanulni a rajzolást,egy jobb agyféltekés rajztanodai kurzuson vettem részt . A kezdő,kezdője vagyok,de lenyügöz lelkesedésed és próbálkozom jelenleg a grafit alkalmazásával. Nagyon köszönöm segitséged lépésről-lépésre csinálom bízva,hogy fejleszti bennem a kreativitást másképp látom művészetét,amig aktívan dolgoztam kevés volt az időm magamra.

  Válasz
 232. AvatarAnna Kubiszyn

  Nagyon tetszik!. Az alkotás és a képzelet, vizualizáció együtt jár. A művész ott kezdődik, hogy ez az élete része. A film. és most különösen nagy érzelmi hatást tett rám, hiszen halottak napja közeleg és bizony még ilyen sok év távlatában is az utolsó kockák szereplőiben saját szüleimet és magamat láttam.

  Válasz
 233. AvatarKiss Gábor

  Köszönöm Zsófia a kisfilmet, felemelő, szívet melengető volt a a látásmód megközelítése, bemutatása. A rajz-, képzelőerő szárnyán eljutni- eljuttatni valakit a vágyai régiójába – ez nagyszerű dolog.
  Köszönöm, erőt adtak a képsorok.
  Szép napot, Kiss Gábor

  Válasz
 234. AvatarJakab Jánosné

  Nagyon szép kisfilm. A képzelet erejével tudott teremteni dolgokat a végén nagyon érzelemdús megoldással . Nagyon tetszett. Köszönöm.

  Válasz
 235. AvatarRacz Andrea

  Kedves Zsofi!
  Nagyon tetszett a film! Elgondoltat, tanit, megmosolyogtat! A kepzelet nem ismer lehetetlent!:) Koszonom az elmenyt!:)
  Mosolygos, szep napot kivanok!
  Andrea

  Válasz
 236. AvatarAniko

  Erről a filről a Miss Potter című film jutott eszembe, ami szintén egy szép történet. Életrajzi film Renée Zellweger főszereplésevel. Az ő szellemisége, szinte ugyanolyan, mint az általad küldött filmben látott kislányé.

  Válasz
 237. AvatarIldikó

  Köszönöm!
  Nagyon aranyos, és szívmelengető kis film. Azt hiszem egy kis fantázia időnként tényleg csodákat tehet.

  Üdvözlettel : Ildikó

  Válasz
 238. AvatarMiskolcziné Éva

  Igen, tetszett, és jó lenne, ha így rajzolással össze lehetne hozni ebereket. Sajnos én még nem tudok.
  Üdvözlettel: Éva

  Válasz
 239. AvatarKelemen Erzsébet

  Hát, mit is mondjak. Kicsit elvarázsolt ez a videó, én inkább földhözragadt gondolkodású vagyok. Amúgy szép. Gondolatébresztő. Köszönöm. Az eddigieket is köszönöm. Inspirálóak. Üdvözlettel, Kelemen Erzsébet.

  Válasz
 240. AvatarBéres Bertalan

  Megnéztem a kisfilmet némi késedelemmel. Igazán megérintett. Kár lett volna kihagynom.
  Szavak nélkül üzeneteket, mély érzelmeket és ébresztő gondolatokat közvetítő történet. KÖSZÖNÖM a videó megosztást.

  A tehetséges művésznő boldog pillanatokat él meg azzal, hogy szabadjára engedett fantáziájával, jó szándékú gondolataival, a rajzain keresztül egy ideális valóságot kreál vázlatfüzetében. A környezete pedig elkezdi tükrözni a gondolatai által megnyilvánuló pozitív valóságot. Ez nem más mint, amit valamennyien tudatosan, vagy tudattalanul de teszünk és tapasztalunk létünk minden pillanatában – használjuk jóra is, rosszra is – a gondolatunk és a képzeletünk teremtő ereje. (Nekem ezt sugallta)

  Válasz
 241. AvatarNégyesiné Juhász Éva

  Igen, Zsófi, megszívlelendő, erősíteni magamban, azokat a gondolatokat, amelyek céljaimhoz, jobb közérzetemhez vezetnek- még így 78 év fölött is-, és történhet csoda.
  Üdvözlettel:

  Igen, Zsófi,erősíteni kell magamban azokat a gondolatokat, amelyek céljaimhoz, jobb közérzetemhez, megfelelő egészségemhez vezetnek, még így 78 év fölött is.
  Üdvözlettel:
  Éva néni

  Válasz
 242. AvatarMakuláné Gulicska Valéria

  Megható, gyönyörű kisfilm. Köszönöm. Kívánom, hogy az alkotás mindenkinek ilyen boldog pillanatokat szerezzen!

  Válasz
 243. AvatarSárvári Júlia

  A kisfilm jól mutatja, hogyan kapunk ötleteket, inspirációt a való életből, ha figyelünk Azután ezeket továbbgondolhatjuk, részben, vagy egészben használhatjuk. Működhet a fantázia, a kreativitás. Rajtunk áll, mit kezdünk a látottakkal.

  Válasz
 244. AvatarMegyeri Judit

  Köszönöm! A gyermekeimet is elvarázsolta!
  Régi kedvenc mesefilmemet a “Varázsceruzát” láttam művészi kivitelben!
  Még egyszer köszönöm ezt a csodás filmet! :)

  Válasz
 245. AvatarFöldiné Deák Ana

  Nekem tetszett. Ötletes volt a kávézó és humoros is. A fantázia sok mindent megold
  .Milyen szép volt az odon, megkopott házakból házakbol a rajzal kihozott szépségek.
  Szerény szobából a rajzal milyen barátságos otthon lett a festett cicával és a tengerre néző ablakkal.

  Válasz
 246. AvatarFarkasné Kövi Anita

  Nagyon szép volt! Számomra az Emberi Lélek nagyságáról szólt elsósorban, hogy az Életben sok minden tényleg “csak” hozzáállás kérdése! A Világ olyan lesz, amilyenné mi alakítjuk. Ez pedig felelősség. Ebben a kisfilmben magamat is véltem felismerni, szeretem szebbé-jobbá tenni a dolgokat magam körül! Elgondolkodtató, inspiráló….nyomokat hagy maga után. Köszönöm.

  Válasz
 247. AvatarCRETNÉ NÉMET MAGDOLNA

  Kedves Zsófia!
  Tetszett a film. Én nem olyan lélek vagyok mint Te. Én is szerettem rajzolni fiatal koromban, de akkor még nem volt lehetőség ilyen keretek közt tanulni a rajzolást, mint most.
  Ebben a világban a mai fiataloknak sokkal könnyebb, ha a valóságban nem jutnak el bizonyos helyekre, de a világhálon nem csak elképzelni, da valóságot látni is tudják.
  Nekem nem voltak ilyen álmaim, amit elképzeltem, hogy valóra is válhat.
  Én realista vagyok én szeretem a szépet (és ami nem szép, szegényes, emberek rossz körülmények között élnek stb.) és azt szerettem volna megörökíteni.
  Én már 71 éves leszek és most jutottam el odáig, hogy van akkora önbizalmam, hogy le tudjak rajzolni egy portrét, arcot, egy tájat, vagy egy állatot (pl. a cicám) .
  Engem ez hajt és ebben lelném örömömet, hogy megörökítsek bizonyos dolgokat.
  Bár eddig csak kép alapján rajzoltam, élő képeket még nem és nem is tudom mikor leszek alkalmas rá.
  Tömören ennyit tudtam hozzáfűzni a filmhez.

  Üdvözlettel
  Cretné NM.

  Válasz
 248. AvatarKatalin

  Gyönyörű gyermeki fantázia, szomorú, ėbresztő remėnytelisėg. Mėlyen ėrintett. Köszönöm. 💐

  Válasz
 249. AvatarCsarnai Istvánné

  Köszönöm Zsófi, hogy megnézhettem. Nagyon tetszett. A képzelet ereje … Ha mindenki így látná a világot, ilyen pozitívan, minden sokkal szebb lenne. Üdvözlettel: Katalin

  Válasz
 250. AvatarMezei Gáborné

  Kedves Zsófi!
  A kisfilm nagyon ötletes volt, és tetszett, sok dologra mutatott rá, hogy tehetnénk szebbé kapcsolatainkat vagy, hogy melyik embernek már külsőre is megmutatkozik milyen jellem rejlik az arca mögött.
  Ami elsőre eszembe jutott az az volt, hogy:
  – a rajzolás boldoggá tesz
  – jó fantázia és emberismeret kell hozzá
  – képzeletünk szárnyalhat a rajzok által
  -és végül az álmaink akár valóra is válhatnak.
  Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy a csoporthoz tartozhatok, nagyon ügyes vagy és köszönöm,hogy az amatőr rajzolni szerető embereket hozzájuttatod az alkotás öröméhez.
  Tisztelettel: Mezei Gáborné

  Válasz
 251. AvatarHatvani Ildikó

  Nagyon jól rajzol a kislány.Kiegészítve a fantáziájával,varázslatról is beszélhetünk.

  Válasz
 252. AvatarVödrös Jánosné Ibolya

  Köszönöm segítő szándékodat. .Csodálatos film . ..Kicsit át éltem a gyermekkoromat. Nagyon megérintett. A hőlgy ahogyan a valóságot , eszébe jutott emlékeit ,képzeletét lerajzolta. Nagy szeretettel és elmélyűlten rajzolt.
  Köszönöm: Zsófi

  Válasz
 253. AvatarNadobán Alexandra

  Hát igen mindenképp elgondolkodtató, hogy minden csak azon múlik milyen szemmel nézzük a világot. Nekem tetszik ez a fajta megközelítése a pozitív gondolkodásnak.
  Annyira tetszik h meg is osztom.😊
  Köszönöm💟

  Válasz
 254. AvatarTóth Aranka

  Nagyon magával ragadó kisfilm, nagyon tetszett. A gondolatok teremtő erővel bírnak.
  Köszönöm, hogy megosztottad velem.

  Válasz
 255. AvatarJulianna

  Nagyon kedves kis film! Szerintem az életben így van, hogy mindenben meg kell látni a lehetőséget, mint a kislány a filmben.

  Válasz
 256. AvatarFekete Dóra

  Nagyon jól mutatja be az alkotás csodáját a videó. Az hogy jobbá lehet ezzel tenni az embereket az biztos. Örülök hogy én is boldogabbá tehetek másokat a képeimmel.
  Köszönöm:Dóra

  Válasz
 257. AvatarSimon Zoltánné

  Nagyon tetszett. Bájos kis film. Megindító…kedvcsináló a rajzoláshoz. Bemutatja a képzelő erő mikre képes .
  Köszönöm.

  Válasz
 258. AvatarSzucsi ildiko

  Szép napot minden el ismerésem az alkotonak tele van fantáziálval és reménnyel

  Válasz
 259. AvatarSimonné Fótos Ilona

  Szia! Csodálatos ez a kisfilm! Az emberi képzelet, fantázia határtalan! Gyerekkoromban is sokat rajzoltam, mert porcelánfestő szerettem volna lenni. A távolság a szülőktől, visszatartott. Ahogy visszagondolok a rajzaimra, hogy minden csupa függöny, és drapériával díszített ajtók, ablakok voltak. Ez tényleg így van nálam. Most a rajz ráébresztett arra, hogy sok mindent úgy rendeztem, ahogy annak idején lerajzoltam. Köszönöm a videót, és a leckéket is. Nagyon hasznosak.

  Válasz
 260. AvatarHervay Tamás

  Ezt a videót egyszer már láttam nálad. Nagyon kedves filmecske. Alapja valószínűleg a varázsecset c. kínai mese. Természetesen ezek a dolgok működnek, ha nem erőltetetten akarjuk, csak erősen rágondolva a célra szeretnénk valamit, és főként, ha másoknak, másokért tesszük. És persze a rajzolás nem feltétele.

  Válasz
 261. AvatarEdit Juhàsz Pèternè

  Szervusz !
  Nagyon tetszett a film, elèrzèkènyûltem ! Akàr èn is lehettem volna ….. köszönöm 🌹

  Válasz
 262. AvatarMagdolna Kelemen

  Nagyon aranyos kisfilm és tényleg arról szól, hogy , ha használod a fantáziád, mi mindent meg tudsz egyénileg persze alkotó képzeletedbe bízva, változtatni, jobbá tenni a világban, életünkben.

  Válasz
 263. AvatarFrissné Toth Ilona

  Köszönöm, tegnap megkaptam az Albumot, mag a rajztömböt. Gyönyörű az album. A film megható. Tényleg színesebb a világ, ha az ember a képzeletet kifejezi. Az alkotáshoz elsősorban szerintem azkell, meg olyan filmek, mint amit megmutattál. Köszönöm szépen.

  Ilona

  Válasz
 264. AvatarJENEI JULIANNA

  Tetszett a film. Egy kis álmodozó,sok a képzelőerő,fantázia dús.egyszerű szürke dolgokból szines képekké tudja varázsolni.Lelki egyensulyban van,boldog

  Válasz
 265. AvatarBerencsi Alexandra

  Köszi ! Nagyon gyönyörű volt a film ez sokat jelent számomra ,mert gyerekènt a szüleim ellöktek ,ès a mamám nevelt fel,majd 15èvesen elvesztettem,így kerültem vissza a szüleimhez,ès ez által kezdtemel rajzolni , hogy az èrzèseimet kifejezhessem. Hogy másokkal is èreztessem azt amit èn èrzek .

  Válasz
 266. AvatarJakabné Kovács Melinda

  Kedves Zsófi,
  gyönyörű volt a videó, a hangulata, a mondanivalója. Köszönöm.
  Nagyon megérintett.

  Szép hétvégét kívánok. Melinda

  Válasz
 267. AvatarKriszta

  Nagyon cuki! Megszépült a világ, tényleg úgy érezhető, hogy valósággá, boldog élettel telivé váltak a képek.

  Válasz
 268. AvatarBoros Antal

  Szépség, ceruza színes káprázat érzelmek, sokasodó értelmek, forgatag érdeklődők, némi csintalan képzelet gazdagsága, s vissza a valóba, simogató ölelő karok közé. Embernek maradni, s közben varázsolni.

  Válasz
 269. AvatarAranka Farkas

  Köszönöm szépen nagyon tetszett.Gyònyorù kedves kis szórakoztató kis film.Szivemet felmelegitette. köszönöm szépen

  Válasz
 270. AvatarHajnal Zsuzsa

  Csodálatos, ha a fantázia tehetséggel párosul. Aki képes önmagát -nem szavakkal- kifejezni, az boldog ember lehet. Nagyon tetszett a film és már azelőtt megosztottam, mielőtt a felkérést elolvastam volna. Azt gondoltam, hogy a barátaimnak ezt feltétlenül látnia kell. Köszönöm, hogy megosztottad velem!

  Válasz
 271. AvatarSzécsényi Miklósné

  Nagyon tetszett: igen kell a képzelet a csodás dolgokhoz. Aztán jöhet az alkotás. Fantasztikus gratulálok, csodállak

  Válasz
 272. AvatarGubacsi Lászlóné

  Érdekes kisfilm volt. Tetszett a főszerepló élethez való hozzá állása. Mindenben a szépet és a jót látja. Nagy képzelőerővel rendelkezik, amit a zsírkrétájával ( ” varázsceruza” ) arra használ fel, hogy széppé tegye a dolgokat, vagy rendbe tegye azt ami elromlott. De benne van a kisördög, a huncutság is.

  Válasz
 273. AvatarSallos Zsuzsa

  Nagyon aranyos a kisfilm és igen huncut a leányka! A képzeletvilága sokrétű és felettébb kreatív. Köszönöm Neked! Üdv Zsuzsa

  Válasz
 274. AvatarAndrea

  Kicsit nyomasztó volt a film. Magány, bezárkózottság, a színes, belső fantázia világon kívül csak szürkeség van. Őszintén? Nem tetszetta film. A végén valami csattanót vártam volna. Például valaki, mondjuk egy fiú lerajzolja ezt a lányt és ezáltal a lány megtalálja a szerelmet….. vagy valami ilyesmi….

  Válasz
 275. AvatarKovács Zita Andrea

  Szavak nélkül is közvetített. A kifejezőerő és a művészet összefügg. Tetszett a film. Biztató hogy csak rajtunk áll hogy széppé és örömmé tegyük környezetünket.

  Válasz
 276. AvatarGaras Zsóka

  Nagyon tetszett! Az ábrándozás, fantáziálás a mai digitális világban kimarad az életünkből, pedig nagyon fontos lenne megélni ezeket a pillanatokat. Köszönöm!
  Zsóka

  Válasz
 277. AvatarNagyváradi Andrea

  Köszönöm a filmet. Nagyon tetszett.
  Nekem két dolog jutott eszembe:
  Az egyik, hogy nagyon messze vagyok attól, hogy mindenről a rajzolás jusson eszembe.
  A másik, hogy van hová fejlődnöm és egy kis lelkesedéssel, gyakorlással milyen szép utat jàrhatok be, egy boldog utat.

  Válasz
 278. AvatarPfeifer Anita

  A képzeletnek nincs határa, s ezzel szebbé és színesebbé válik a napunk, ha ezt jól ki tudod fejezni, akkor ezt az érzést mással is meg tudod osztani.

  Válasz
 279. AvatarLákicsné Gérusz Ágnes

  Nagyon szép, megható és felemelő érzéseket ad ez a kis mesetörténet, ami, ha akarjuk valósággá válik!

  Válasz
 280. AvatarÉva Gáspárné

  Csodálatos volt a videó.
  A képzelet ereje elrepíthet bennünket a csodák birodalmába, melyek a vizualizálás segítségével csodákra képes. 3 hónapja kezdtem rajzolni, olaj pasztellel festeni, és kedves Zsófia a segítségeddel tanulni, de többször azon kapom magam egy-egy témánál alkotás közben, hogy a képzeletem elragad, mely csodálatos érzés. A videóban a fiatal lányon látni, hogy alkotásán, rajzán keresztül kellemes érzés fogja el, melyet a képzeletének, a vizualizálásnak is köszönhet.
  Köszönöm, hogy megnézhettem.
  Éva

  Válasz
 281. AvatarAngéla

  Köszönöm ezt a szép ajándék filmet! Íme a bizonyíték, hogyha a gondolat életre kél, megszépítheti a világot, az életünket.

  Válasz
 282. AvatarBujákiné Dóka Mária

  A képzeletnek nincs határa.Mosolyt csalt az arcomra.Azt hiszem a rajzolás hiányzott az életemből.Szerintem sokszor nézem majd újra és újra….Köszönöm

  Válasz
 283. AvatarPető Piroska

  Nagyon tetszett a kis film, érezni lehet hogy az alkotás boldoggá tesz.Köszönöm.

  Válasz
 284. AvatarSzűcs Józsefné

  Kedves Zsófi! Nagyon köszönöm az eddig elküldött “anyagokat”. Mindig örömmel olvasom őket és nézem meg a videókat. Elvaràzsolnak màsok kreatív megnyilvánulásai. Elámulok egy-egy mű megszüntetését nézve, de sajnos én még nem tartok ott hogy bármire vállalkoztak. Már az is öröm számomra, hogy kapók ilyen videókat, beleélhetem magam mások alkotói folyamatába. Még egyszer köszönöm, és várom további jelentkezéseidet. Nyugdíjas pedagógus vagyok, szabadidőmben unokáim tanulását segítem, és ha itt atavasz, kertészkedek.Örülök hogy ismeretek. Üdvözlettel Teréz

  Válasz
 285. AvatarAnnamari

  Nagyon tetszett!!! Aranyos….és jó érzés volt ilyet is látni. Ez tényleg így van, ahogy a “mesében” és az igazság az, hogy mikor rajzol v. fest az ember tényleg egy másik világban érzi magát, teljesen kikapcsol és ott van lelkileg amit készít. Gondolom ezzel sokan így vannak.
  Bár……ha életre kelne mint a videón is…… nem ilyen világot élnénk azt hiszem….. :)

  Válasz
 286. AvatarKis Erzsébet

  Egyszerűen varázslatos volt!!!
  Már, ahogy megszólalt a zene! A kis hölgy huncut mosolya, ahogyan alkotott, elbűvölt!
  Olyan átszellemült volt az arca!
  Gyönyörű volt a táj is, mintha a mesében lettem volna.
  KÖSZÖNÖM: Erzsébet

  Válasz
 287. AvatarIldikó

  A gondolat teremtő ereje nekem hasonlóan működõtt. Nagyon vágytam egy kiskertre, rajzolgattam, elképzeltem, pedig esély sem volt rá akkor. Végül a férjem előteremtett egy telket. Most pont olyan amilyet megrajzolam. A legjobban én lepődtem meg amikor most előkerült a régi rajzom.

  Válasz
 288. AvatarNagy Éva

  Szia kedves, erről a varázsceruza kis animációs rajzfilm jutott az eszembe, arról szólt amikor jó kezekben, és jó ember rajzolt vele, de egyszer aztán egy kapzsi megszerezte, és borzalmak születtek belőle…valahol most itt is, ott is tartunk…. szia nagy Éva

  Válasz
 289. AvatarAnikó

  Nagyon kedves film, és inspiráló is! Ezt a játékot én is játszani fogom, már tudom is, hogy mi lesz az első dolog, amit továbbrajzolok :-))

  Válasz
 290. AvatarNóra

  Köszönöm az ajándékot. Ezért viszek magammal mindenhová papírt, ceruzát és radírt. Mindenhol kaphat az ember ihletet.

  Válasz
 291. AvatarKecskeméti Andrea

  Tanulságos az biztos. Hiszem hogy mindenki képes lenne így élni, legalábbis törekedni kéne rá. Én igyekszem. :)

  Válasz
 292. AvatarFekete Mariann

  Rendkívül lélekemelő kis film, amire a mostani világunknak nagy szüksége lenne. Igaz ugyan , hogy némi érzelmi inteligenciával rendelkezni kell a megértéséhez, de sokak számára ez nem probléma. Az alkotás, a jóra, szépre, pozitív élményekre való törekvés már önmagában egy nagyon jó irány az életben. Nagyon tetszett, már jól indul a napom.Köszönöm.

  Válasz
 293. AvatarMelinda

  Fantasztikus és megható! Sok tapasztalatom van a vizualizáció területén, de ezt az oldalt még nem közelítettem meg. Elgondolkodtató.. Mi mindenbe bele lehet vinni. Elképesztő. 😊 Köszönöm, hasznos volt! 😊

  Válasz
 294. AvatarKollár-Orbán Mónika

  Köszönöm az élményt, nagyon inspirálló, Én is rajzolták, és filozófiáját sokat gyermekként.

  Válasz
 295. AvatarHeszele-Kiss Beatrix

  Kedves Zsófi!
  Nagyon szépen köszönöm.
  Csodálatos volt ez a kisfilm.
  Nehéz megfogalmazni pontosan mit is érzek most. Megható volt számomra.
  Rajzolás=Önzetlen szeretet❤️

  Válasz
 296. AvatarSzékely Sándorné

  Szépek a rajzok, szeretnék én is ilyet rajzolni, csak elég bot kezem van, tájképet fákat virágokat.

  Válasz
 297. AvatarLukács Anna

  Nagyon tetszett a kisfilm sokat lehet belőle tanulni.
  A rajzolás a kreatív énünket hívja “játékba”, ő a motorja az egésznek a kreatív tudatunkkal teremtjük meg a valóságot is :-)
  Köszönöm szépen.

  Válasz
 298. AvatarIbolya Berta

  Nagyon tetszett a videó. Lányról aki rajzban álmodik. Gyönyörű színekben mindenkinek valami kedveset ès jót.

  Válasz
 299. AvatarEppeldauer Ferencné

  Nagyon tetszett a videó.Igazán inspiráló, hogy a képzelet erejével csodásabbá tehetjük a saját és mások napjait.

  Válasz
 300. AvatarNagy Ilona

  Elöször megtapasztaltam a gondolat teremtő erejét különösen ha a lelkedben elültetve dédelgeted .Majd késöbb ,évekkel később került a kezembe egy ezzel foglalkozó könyv igy számomra megvilágosodás volt.Minden betüjét hittem mivel akkor értettem meg miért és hogyan tudtam megépiteni először a lakásomat majd a házamat “egyedül”.Minden részletét elképzeltem apró részletekig és erre gondoltam egyfolytában buszon,lefekvéskor,amikor csak volt egy kis szabad kapacitásom.Ezt láttam most a kisfilmen remélem sikerül lerázni magamról a negativ képeket amit mások próbálnak bevetiteni a tudatalattimba és helyette az a boldogitó
  szerelmetes élet valósul meg amire régóta gondolok és várva várok pont IGY MINT ITT A KISFILMBEN.NEM VAGYOK FENT A FACEBOOK-on ezért a fiam Strigens Márkusén lájkollak kedves széplelkü lány SÁRHIDAI ZSÓFI

  Válasz
 301. AvatarPalotai Katalin

  Nagyszerű, megható, inspiráló és elgondolkodtató kisfilm. Álladóan rohanunk, kritizálunk, ítélkezünk vagy éppen szomorkodunk…Pedig lehet szeretetben, hálával és reménnyel teli szívvel is lehet élni mindennapjainkat. Ha az ember szívében szeretet honol, a lelke tiszta, és őszintén áhítja a jót, akkor körülötte valóban minden csupa csoda. A szürke színek életre kelnek, kinyílik a világ. Nem létezik lehetetlen, ami által újra élheti gyermekkora legcsodásabb élményeit, s talán a veszteségek feldolgozása is könnyebben megy.
  Nagyon szépen köszönöm, hogy átküldted!

  Válasz
 302. AvatarGabriella

  Az ember képzelőereje határtalan. Néha könnyeket csal a szemünkbe, azért mert szomorúság tölt el, vagy azért mert boldogok vagyunk tőle. Így vagy úgy, de a hasznunkra válik. Ne szégyellj álmodni, ne szégyellj nagyot álmodni!

  Válasz
 303. AvatarAlthammer Erzsébet

  Csodálatos!!! Olyannyira megérintett, hogy sírtam is. Hihetetlen de van ereje a gondolatainknak!

  Válasz
 304. AvatarErzsi

  Köszönöm, hogy megnézhettem ezt a szép filmet. Itt a rajz volt a közvetítő eszköz a képzelet és a valóság között, de bármivel szebbé tehetjük a minket körülvevő világot amiben tehetségesek vagyunk vagy amit szívesen csinálunk. A lényeg, hogy legyenek álmaink, céljaink.

  Válasz
 305. AvatarGalambos Veronika Katalin

  A képzelet szivàrvànyossà varàzsolja a hétköznapokat.Köszönöm hogy megosztottad velem, emlékeztetve az alkotàsi vàgyamra.

  Válasz
 306. AvatarSZÜLE ÁGI

  Nagyon tetszett, reggeli teendőim után megnéztem és felemelte a szívemet. Hiszem, hogy így van! Jó, hogy elküldted. KÖSZÖNÖM, Szüle Ági

  Válasz
 307. AvatarRácz Károlyné

  Nagyon tetszett a film. Maga a téma, az érzések kifejezése. Rajzolással az érzéseinket kifejezhetjük és örömet adhatunk másoknak és magunknak is. A film megmutatja, hogy a képzelet szárnyalása határtalan lehet.

  Válasz
 308. AvatarAnita Kovács

  Zsófi, hálás vagyok hogy megosztottad. “Egy kulcs amivel megnyílhat a képzelőerő” így jellemezném. Köszönöm :-)

  Válasz
 309. AvatarCsillag Làszlóné Brigi

  Nagyon megindító és elgondolkodtató a film.A képzelet alkotàssá !esz ,az alkotâs életre kel.Valósággá vàlik a gondolat! Varázslatos erő rejlik a képzeletünkben hogy létrehozza az alkotást ami csak az emlékeinkben vagy a gondolatainkban létezik.

  Válasz
 310. AvatarTari Gabriella

  Köszönöm, ez tényleg varázslatos és nekem is sokat segít a pozitív gondolat, vizualizáció, hisz teremtjük a saját csodáinkat…. ÁLDOTT HÚSVÉTOT, CSODÁS ALKOTÁSOKAT NEKTEK! Hálával Tari Gabriella

  Válasz
 311. AvatarFarcné Jutka

  Tetszett a film. A lány körül megváltozott minden, boldog mert pozitiv dolgokat rajzol, élénk a fantáziája, és nagyon ügyes. Emailban nem tudom elküldeni a rajzaim, mert nem igazán értek hozzá. Csak rajzolok , és kikapcsol, és élvezem, amit csinálok.

  Válasz
 312. AvatarT

  Kedves Zsófia! Valóban szívmelengető a film. Úgy gondolom a rajzórákon tanévente ilyet és ehhez hasonlókat kellene levetíteni.
  Más: nekem az eszembe nem jutott volna, hogy ceruza rajzba zsírkrétával is lehet színezni.
  Sok szépet és hasznosat lehetne még írni…Köszönöm!

  Válasz
 313. AvatarCsörginé Katalin

  Nagyon tetszett és köszönöm ezt a filmet! Tovább is küldtem azonnal az unokámnak. Pontosan ilyen Emberke mint ez a lány a filmben. Az ő világuk egy csoda világ! Gyakran irigykedve figyelem. A végzettsége is ehhez kapcsolódó művészeti egyetemet végzett , már komoly felnőtt. Mégis a mesevilága fényt visz az arcára és szemébe amikor fest vagy rajzol. <3 Hálás vagyok a segítségedért is Zsófikám, bár most még mindég csak a vajjúdási szakaszban vagyok. Azt hiszem félek, hogy szégyent vallok az unokám előtt. Ígérem most már hamarosan belépek a ti mese világotokba. Szeretnék!!!! :)
  Üdvözlettel és köszönettel
  Katalin

  Válasz
 314. AvatarBujtor Bernadett

  Számomra egy igazi lélek utazás volt.Felemelő. Rajtunk múlik, mennyire látjuk meg a szépet a világban..a sját életünkben. Köszönöm.😊⚘

  Válasz
 315. AvatarAnikó

  Vidàm és egyben megható ez a film. Sok emberrel megnézetném, nagyon hatàsos és sokatmondó! Köszönöm!

  Válasz
 316. AvatarBoróka

  Nagyon kedves, különleges hangulatú film.
  Nekem tetszett. :-)
  Köszönöm, hogy megnézhettem.

  Válasz
 317. AvatarSzirbik Ágnes

  Gyönyörű, inspiráló, és mesés! A színek és a fantázia csodás egyesülése! Az élet szépségének, örömének kifejezése. Nagyon tetszik!

  Válasz
 318. AvatarMáténé Zsuzsi

  Elgondolkoztató, nagyon tetszett. Még akkor is ha egyedül vagyunk, akkor is lehetünk boldogok, ha kirajzoljuk magunkból a gondolatokat, színessen. A régi szép időkre vissza tekintünk az erőt önthet belénk.Ha régen megtörtént eseményt, lerajzolunk, még ha nem is pontossan,de mi tudjuk mit miért rajzoltunk, az segíthet, elmélyülni a régmulton és jobban érezzük magunkat.👍

  Válasz
 319. AvatarFruzsi

  Szerintem nagyon szép és szívbemarkoló és megmutatja hogy a rajz is lehet egy álómból akár több is mint egy hobby. Igaz 11 éves fejjel sokan mondják még nem értjük mi az élet tükre/titka de én kezdem meglátni 1 dolog miatt MIATTAD.❤ KÖSZÖNÖM!! Tényleg egészen léleksimogató

  Válasz
 320. AvatarFekete Erika

  Csodaszép,én megkönnyeztem.
  A végén eszembe jutottak a szüleim,akik már nem élnek.
  Édesanyámnak éppen tegnap lett volna a születésnapja.
  Nagyon hálás vagypk ezért az élményért,mert egy pillanatra úgy éreztem,hogy itt vannak mellettem.😊🤗
  Minden jót és sok sikert kívánok !

  Üdv: Erika

  Válasz
 321. AvatarErdélyi Katalin

  Köszönöm az élmény! Leirhatatlan érzés kerìtett hatalmába …! Csodálatos ,megható 😊

  Válasz
 322. AvatarKinga

  Nekem a zene varazslatos volt. Nagyon tetszett a lany oszinte es boldog mosolya es az hogy szep szinekbe latta a korulotte levo vilagot. En is sokat rajzoltam gyerekkoromba es most is imadom a szineket. Es egyet ertek azzal hogy bevonzhatjuk a kivansagunkat. Koszonom a filmet

  Válasz
 323. AvatarSzilvi

  Csodálatos kis film, az álmok elképzelések megvalósulásáról, önmegvalósításról, ösztönzés a belsö békéd elérésére, amikor a képzeleted valosággá , megfoghatóvá változtatja a világot!
  Csodálatos film volt!,-köszönöm szépen ezt az élményt!!!

  Válasz
 324. AvatarTorma Vincéné Zsuzsa

  Szia Zsófi

  Fantasztikus volt a film, borzasztóan ügyes keze van a hölgynek. Szeretnék én is rajzolni.
  Irigyeltem azokat az embereket akik így ki tudják fejezni magukat.

  Üdvözlettel Tormáné Zsuzsa

  Válasz
 325. AvatarÉva

  Köszönöm a meglepetést! Csodálatos volt látni az képzőerő , az empátia , a körülöttünk lévő világ széppé varázsolásának, alakításának a lehetősége!

  Válasz
 326. AvatarCsendesné Dolinay Margit

  Nagyon tetszett, szeretném ilyen könnyedén kezelni a ceruzát. Kezem a nehéz kemény munkához szokott.
  Lehet, hogy rövidesen lesz időm lenyugodnii, de nem lesz pénzem a hobbimra.

  Válasz
 327. AvatarSzabó Józsefné

  Kedves Zsófika!

  Nagyon szép a film. A képzelet, a fantázia és a művészet szebbé varázsolja a világot.
  A Te munkád, hogy sok embert bevonsz ebbe a világba, ezért nagyon értékes.
  Sok sikert, erőt, egészséget kívánok hozzá!

  Vilma

  Válasz
 328. AvatarZsuzsa

  Csodás volt!
  Kilenc percnyi animációval közvetíti a művészet lényegét: egyrészt az alkotás örömét, a művészi fantázia világát, a valóság egy másfajta megközelítését, másrészt a befogadóra gyakorolt hatását. A művész maga is átéli, de ki is váltja a különböző emóciókat. Így szebbé teszi a pillanatot önmaga és mások számára. Nevel, rávilágít arra, mi a lényeges, és mi a lényegtelen. Társad ad a magányosnak, örömöt, megnyugvást a szomorúnak, életet a hervadásnak, s megmutatja, hogyan hozhatjuk vissza azt ami elmúlt, azáltal, hogy egy pillanatra megállítja az időt, a gondolatot, az emlékezést. De azt hiszem, ez nem csupán a képzőművészet sajátja. Igaz ez miinden alkotásra. Legyen az akár zene, tánc, irodalom, színház, film, építészet, és talán valamennyire a technikai találmányok vagy a tudományos felfedezések. Ezek az alkotók – tudósok pont ezért halhatatlanok, mert olyat adnak embertársaiknak, ami igazán emberi és felejthetetlen. Köszönöm, hogy megosztottad, és én is láthattam, és elgondolkozhattam. Máris több értelme lett a mai napomnak. :)

  Válasz
 329. AvatarSárhidai Zsófia

  Nagyon tetszett a kisfilm. Minden benne van, ami a művészet lényege. Szépség, szeretet, jóakarat. Pszichikailag felszabadító. Közvetíti azt, ami van és amit szeretnénk. Köszönöm.

  Válasz
 330. AvatarKocsisné Szabó Katalin

  Nagyon szép meghato kisfilm. A művész szemével minden csodás. A világ békés boldog minden színes. A virágok kinyilnak az emberek boldogok csak egy kis kreativitásra van szükség. Szívét melengető történet. Köszönöm hogy megosztottatok velem.

  Válasz
 331. AvatarIbolya

  Szia Zsófi! Elnézést, hogy csak most írok, sajnos sokat vagyok távol az otthonomtól! Kicsit szétszórt az életem, nem is vagyok mindíg “ihletett” állapotban. Tüneményes a film, valóban szívmelengető, néha én is járok a “képzeletemben” csak lerajzolni nem tudom! Remélem majd az is eljön!
  Üdvözlettel: Ibolya

  Válasz
 332. AvatarBori Marianna

  Köszönöm szépen neked ezt a csodás néhány percet ! Az emberi lélek olyan mint a kiskert. Ha beültetjük virágokkal illatozik és színpompás lesz ! Tele örömmel, mosollyal, boldogsággal. Már ez a tartalmas, kedves kisfilm is nagyon jót tett az én lelkemnek. Szegény sclerosis multiplex által gyötört lelkemnek. Még jól vagyok, de állandó árnyék van a fejem fölött. Keresem hát a fényt, a színeket, meséket. Hisz az elragad, magával ragad ! Mindegy ha rajz, ha hang, ha csak egy szál fű, ami az élet csodája. Látnom kell, éreznem kell, élveznem kell a csodát. Az élet csodáját :)

  Válasz
 333. AvatarSzőkéné Zsuzsi

  Köszönöm, hogy megmutattad. Nagyon kedves film, jó kedvre deríti az embert. Nekem ezek a gondolatok jutottak eszembe: hogy mi is szebbé tehetjük a világot, csak észre kell vennünk hol tudunk kedvességet, egy mosolyt egy jó szót adni az embereknek és akkor az ő napjuk is szebb lehet. A világunk csodálatos és csak rajtunk múlik, hogy meglátjuk ezeket a csodákat vagy csak a rossz dolgokra összpontosítunk. Tegyük mi is színessé az életünket!

  Válasz
 334. AvatarFöldesi Ilona

  Nagyon szép történet arról, hogy lehet szépnek latni a világot, és az álom valósággá válhat!

  Válasz
 335. Avatar