Mielőtt meghalok, szeretnék…

mielott-meghalok

Candy Chang művésznő New Orleans-ban, egy elhagyatott házat óriási táblává változtatott, amin egy mondatot kellett befejezni:
“Mielőtt meghalok, szeretnék ___________.”
A környékbeliek – meglepő, megrendítő és vicces – válaszai rád is nagy hatással lesznek.

Mi a Te válaszod?

Nézd meg a videót, és gondolatban már készülj a régi, gyerekkori vágyaid és kreativitással kapcsolatos terveid megvalósítására!

Ha nem szeretnél tovább halogatni, én segítek megvalósítani a terveidet!

Csütörtöktől (dec. 8-tól) mindkét otthonról végezhető nagy online kurzusom megrendelhető lesz, ünnepi köntösben, karácsonyi akció keretén belül!

Tarts velem, e-mailben és Facebookon is megosztom majd veled a részleteket!

Addig is, egy kommentben írd meg, mi a Te válaszod?
“Mielőtt meghalok, szeretnék ______________.”

Tetszett ez a bejegyzés? Kérlek, hogy oszd meg a Facebookon! Köszönöm, ezzel sokat segítesz nekem :)

Szólj hozzá!

35 hozzászólás a(z) “Mielőtt meghalok, szeretnék…” bejegyzéshez
 1. AvatarBogi Rozi

  Bogi

  Szeretnék sok minden csinálni, amit eddig nem csinálhattam. Segíteni akinek lehet, és mindeközben élni, élni, élni és élni.

  Válasz
 2. AvatarSpisák Andrásné

  Kedves Zsófi!
  Nagyon aranyos vagy! Valamivel mindig sikerül felvidítanod a lelkemet. Mit szeretnék? Szeretném őszinte tiszta szívvel szeretni azt, aki vagyok, hogy másoknak is sok szeretetet tudjak adni. Szeretnék még sokat rajzolni, festeni és szeretnék elutazni egy festői tengerpartra. Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!
  Szeretettel! Zsuzsa

  Válasz
 3. AvatarDörner Ilona

  …szeretném, ha a bakancslistám valamennyi tétele mellett pipa lenne!

  Kedves Zsófia! Áldott ünnepeket kívánok!

  Válasz
 4. AvatarMarika

  Adjon a jó Istenke Neked sok erőt és egészséget családod körében és szeress minket ismeretleneket úgy mint eddig.Segits minket ezután is ķöszönök minden leveledet! Sokat jelentel nekem .Boldog Karåcsonyt és Új Esztendőt!!! Marika

  Válasz
 5. AvatarÉva

  Visszatérő álmaiban úszom és autót vezetek(mindig jogsi nélkül).
  Szeretnék a valóságban is úszni és autót vezetni…

  Válasz
 6. AvatarElena

  Jó ez az úszás és autóvezetés. :-)
  Csatlakozom!!!
  Na meg a bakancslistás bejegyzés…
  Ahhoz is !
  Egyébként meg szeretek úgy élni, ahogy most…
  Pedig semmi extra nincs benne. Csak béke és sok-sok szeretet. :-)

  Kedves Zsófi! Nem ismerlek személyesen, de valami kedves finomságot érzek körülötted mindig.
  Nem tudtam, hogy van kisbabád. Így ez a karácsony tényleg még szebb lesz nektek. ( Is . :-)

  Kívánom mindenkinek, hogy váljon valóra, amit kívánt. :-)
  (Bár ahhoz mi is kellünk ám, lányok. Nem jön az magától…)

  Válasz
 7. AvatarMária

  Mielőtt meghalok, szeretnék végre találkozni azzal a személlyel, akit nekem rendeltek és akinek engem rendeltek, ha egyáltalán létezik ez az én számomra is.
  És persze szeretnék festeni, néha írni, egészségesebbnek lenni, és talán egy kiskertes házban boldogan élni a párommal, amíg lehetséges.

  Válasz
 8. AvatarKati

  Szeretném a családomat, barátaimat biztonságban tudni, a bakancslistámon pedig hőlégbalonozás van, és egy tengeri hajóút van.

  Válasz
 9. AvatarKiss Józsefné

  Mielőtt meghalok szeretnék minden embert boldognak látni.Szeretném hogy az unokáim is Boldogok legyenek mindig,bár szerintem most is azok ,hogy sikerüljön nekik minden amit elterveztek.Szeretném látni ,hogy a gyermekeim továbbra is Boldogságban szeretetben éljenek.És Szeretném ha minden e mber egészséges lenne. Ugye ez nem sok amit szeretnék…….. BOLDOG SZERETETTELJES KARÁCSONYT KÍVÁNOK.! Anna

  Válasz
 10. AvatarHeiszám Ildikó

  Kedves Zsófi!

  Nagyon tetszett a videó.
  Mielőtt meghalok,szeretnék sok szép zenét tanulni,előadni,tanítani.Szeretnék megtanulni sokkal jobban rajzolni és festeni.Szeretnék megtanulni angolul,franciául,németül.
  Szeretnék sokkal jobb lenni,mint eddig.Szeretnék egészségesebben élni,jobban bízni a jóban.Szeretnék még jobb emberi kapcsolatokat.
  És mindenek felett szeretnék békét a lelkemben és azon kívül.

  Sok szeretettel üdvözöl,boldog,szép Karácsonyt és további nagyszerű alkotásokat,jó egészséget az egész Családnak az új évben is!

  Ildikó

  Válasz
 11. AvatarMária

  Kedves Zsófia! Mindig nagy örömmel olvasom a bejegyzéseidet. Sajnos a férjem halála miatt szinte
  teljesen “lefagytam”. Remélem hamarosan követni tudom a tréninget és elgondolkodom egy
  zarándokúton. Boldog Karácsonyt kívánok!

  Válasz
 12. AvatarKiss Aurélné

  Kedves Zsófi!
  A te örömöddel tudok azonosulni, nem azért , mert hasonló élményeim élem át újra.Mert a kapcsolatunk, ha laza is, de már érzelem járja át, ismerősöm vagy, és ez tesz dolgaid iránt nyitottá.Viszont a ” fal ” látványa inkább lesújtott, mert ronda.Az ember tudja, hogy ilyen fogalmak, mint ember, vágy, halál, boldogság csak elvontan élnek.Ha a kapcsolatokból kihal az intimitás, csak a ” tömeg ” fogalma marad meg bennünk.Az emberben nem fér el milliók iránti kiváncsiság.Mondjuk 20 válasz után jönnek a sablonok,a jópofiskodás. Elég volt !Mondjuk a Móricz novella címe mond valami Egyszer jóllakni.Ilyesmi nem kerül ki a tömeges falakra, ugyan kit érdekel.
  Persze, senkinek a játékát nem akarom elrontani.

  Válasz
 13. AvatarPostáné Klára

  Az élettől csak annyit szeretnék, hogy valaki szívből szeressen! Az életben mindig én futottam a szeretet után. Egyszer engem is valaki tudna szívből szeretni? Csak ennyi a vágyam, mielőtt meghalok!!

  Válasz
 14. AvatarPista

  Szeretnék magam körül boldog embereket látni. Boldog Karácsonyt és jó egészséget, sok örömet és szépséget az új esztendőben.

  Válasz
 15. AvatarFKlara

  Kedves Zsófika és Többiek! Amikor zarándoklaton voltam, megismertem az Ároni áldást, amely úgy kezdődik,hogy “Áldjon meg Téged az Úr ” . Hívd be az interneten. Ezt kívánom Karácsonyra . . . is.Szives üdvözlettel : Klára 2016.12.07. Nagytarcsa

  Válasz
 16. AvatarÉliás Zsuzsa

  Kedves Zsófia! ( Gyermekem is Zsófia, legszebb név nekem, úgy mint a Te szüleidnek is bizonnyal a legszeretettebb!)
  Olyan jó ötleteid vannak, amit kis késéssel meg is nézek és felhasználom a munkám során.
  Rajz tanár vagyok, hetente 400 kis alkotóval kreatívkodunk. Szeretek együtt dolgozni velük. Szoktam mondani nekik,, ha ügyesek vagytok tanulunk tőletek és sikerélményetek van, vagy ti tanultok a többiektől- Ilyen egyszerű!”
  Köszönöm a nagyszerű ötleteidet! Szeretettel látom lelkesedésed, rajz iránti szereteted. Pontosan tudom milyen csodálatos érzés ,hiszen MIELŐTT MEGHALOK, SZERETNÉM: Mindennap megköszönni a JóIstennek, hogy 50 éve azt csinálom amit szeretek.

  Válasz