Mintha valami szárnysuhogást hallottam volna…

Hallom már, angyal szárnya lebben,
Szívem, mint régen, meg-megrebben,
Itt vagy közel!
Itt vagy közel, óh, szép karácsony,
Rajtad csüng lelkem, semmi máson,
Jövel, jövel!”

Én is így érzek most, ahogy Benedek Elek írta, és eszembe jutott egy emlék, amikor olyan 6 éves lehettem, és Apukám teljes átéléssel, izgatottan mondta nekünk, hogy mintha valami szárnysuhogást hallott volna a szobából… és örökre megvan az a pillanat, amikor a szobába belépve ott állt a feldíszített, csodálatos fenyőfa… :)

Az utolsó nap most is gyermeki izgalommal, készülődéssel, és teljesen a családra hangolódva telik majd, miután az év zárásaként megírom neked ezt a levelet. :)

Köszönöm, hogy egész évben követted a üzeneteimet! Nagy öröm számomra, ha csak egy csepp inspirációval is hozzá tudtam járulni ahhoz, hogy felszabadultabban, nagyobb megelégedéssel tudj alkotni, amit csak szeretnél.

Nehéz év van mögöttünk… de azt hiszem, a legutóbbi, szomorú hangvételű levelem után most ne a búslakodáson legyen a hangsúly! :) Tekintsünk reménykedve, pozitívan a jövőbe! Engedjük, hogy a lelkünk teljesen ünnepi köntösbe öltözzön ezekre a napokra!

Az év utolsó hetéről van szó, és aztán magunk mögött tudva ezt a megpróbáltatásokkal, veszteségekkel teli évet, tiszta lappal, és a ránk váró sok-sok jó dologra koncentrálva kezdhetünk “új életet” 2021-ben!

Vajon mi az a sok-sok jó dolog, ami történhet velünk 2021-ben? Csak azon múlik, felül tudunk-e kerekedni a múltbéli negatív dolgokon, és helyet adunk-e magunkban, a lelkünkben az “új”-nak! Ehhez lehet, hogy idő kell, és nem megy csak úgy csettintésre, Szilveszter éjjelén… De a január egy kiváló időszak az új kezdethez!

Addig pedig adjuk át magunkat ennek a varázslatos, mesés karácsonynak, és éljük meg minden pillanatát, illatát, csillogását, csengettyűs zenéjét és szépségét, ahogy jólesik, ahogy a legjobban érezzük magunkat benne! Próbálj meg kizárni mindent, ami eltereli a figyelmedet: tedd félre a mobilod, a számítógéped, a negatív híreket, és éld meg minden pillanatát 100%-osan, mint régen!

Én is így fogok tenni, és ebben segítenek a kislányaim is, felidézve a saját gyerekkoromat, és azokat az önfeledt, boldog ünnepeket…

Kívánok ilyen varázslatos karácsonyt neked és a kedves családodnak is! Ha nem tud az egész család együtt ünnepelni, akkor is kívánom, hogy megtaláljátok a módját, hogy meghitté és emlékezetessé tegyétek az ünnepet!

Januárban újra találkozunk!

Sok szeretettel:
Sárhidai Zsófia

Ha szeretnél több száz inspiráló anyaghoz hozzáférni, és egy támogató alkotói közösség részese lenni, akkor csatlakozz a Titkos Művésznők Társaságához!

Ide kattintva megtudhatsz mindent a csatlakozásról »
Tetszett? Kérlek, hogy kattints a lenti ikonokra, és oszd meg a Facebookon! Köszönöm, ezzel sokat segítesz nekem :)

Megosztás a Facebook-on

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


2 hozzászólás “Mintha valami szárnysuhogást hallottam volna…”

  1. Pogonyi Györgyné szerint:

    Kedves Zsófi, Köszönöm, hogy inspirálsz,lelkesitesz és tanácsokkal látsz el egész évben. Remélem az uj évben több időt tudok biztosítani az új, csodás eszközeimmel való alkotásra. Karácsonyra a családom meglepett egy fantasztikus fadobozos készlettel amiben minden megtalálható a varázsláshoz.Perszte papirt is hozzá.Mostmár tényleg csak rajtam múlik. Jó itt látni sok sorstársat akik bátran kisérleteznek, alkotnak.
    Szeretettel kivánok neked ,alkotótarsadnak és minden csoporttagnak boldog Új Évet.

  2. Girán Józsefné Margit szerint:

    Higgy, remélj, szeress, mert boldog csak így lehetsz! Köszönöm a jókívánságokat és az inspiráló leveleket, képeket! Minden jót kívánok neked és családodnak! 🤗🌲