Site icon Sárhidai Zsófia

Nincsenek véletlenek

Hétvégén egy rövid kirándulást tettünk a családdal. Teljesen véletlenül bukkantunk egy csodahelyre, amiről eddig azt sem tudtuk, hogy létezik, pedig pár kilométerre lakunk tőle.

Egy kis tó az erdő közepén! Elsősorban horgászok számára, de más látogatók előtt is nyitva van bizonyos napokon. A kapuja előtt állva picit bekukucskáltunk, elolvastuk a kiírást, és szerencsénkre pont nyitva volt.

Belépve egy olyan mesés látvány tárult elénk, hogy teljesen ledöbbentünk. Festői szépségű tó, gyönyörű növényzet, manó- vagy tündérlakra emlékeztető pici kunyhók… Az első gondolatom az volt, ez fantasztikus, milyen jó lenne lefesteni! Nincsenek véletlenek, ez olyan, mintha nekem teremtették volna ide! :)

A nagyobbik lányom is ott ugrált mellettem, hogy ő is le akarja festeni. Aztán persze a kisebbik is, őt utánozva. :) Serényen fotóztunk, mutatok is pár képet… de azt hiszem, nem adja vissza teljesen azt a különleges látványt, a csillogó víztükör és a manóházak hangulatát.

Jövő héten biztos festek valamit az emlékképek és fotók alapján. Legközelebb pedig, ha arra járunk, rajzfüzettel, eszközökkel felszerelkezve megyünk, az biztos. :) Még padok is voltak a tóparton, az egész olyan hivogató volt, hogy „gyere, itt alkotni kell!”

Itt találjátok a Sződligeti horgásztavat: https://bit.ly/3sQ4qOn

Tetszik az inspiráció?
Ismersz hasonló „rejtett” csodahelyet?
Írd meg nekem egy hozzászólásban! >>

Exit mobile version