...mi lenne a leginkább a lelkedhez szóló karácsonyi ajándék?

Hunyd be a szemed, és gondolj valamire, amire vágysz!

Szerepel benne az alkotás, a tökéletes kikapcsolódás, a kreativitás, a gyerekkorod óta dédelgetett álmaid?

Ha igen, akkor én 5 féle csodás ajándékot is ajánlok neked, amivel meglepheted magadat…
Ha gyönyörködni szeretnél: Művésznaptár 2020Elsőként egy újdonsággal szeretnélek meglepni. Elkészült a legújabb kincsünk, a 2020-as Művésznaptár. A benne szereplő akvarell képek mind a kislányom, Rozina érkezése előtt készültek, a várandósságom alatt. Egy csodára várva, tele szeretettel, a természet szépségeivel és titokzatos üzeneteivel.

A lakásod dísze lehet ez a falinaptár, ami egy “aprócska ablak” a természetre. A képeken szereplő erdők, mezők, virágok, ez a változatos és sokszínű növény-rengeteg ezen az aprócska ablakon keresztül a Te lakásodba is beköltözhet.

Kívánom, hogy a naptár képeivel pozitív érzések, nyugalom és szeretet is költözzön az otthonodba!

A képek akvarell technikával készültek, egy kis utazó festő-szettel. Nézd meg, hogyan… Ehhez kattints a lenti videóra!


"Mekkora a mérete?”
Az akasztóval együtt 31 cm magas. A szélessége pedig 18 cm.

Miért nincsenek benne névnapok, ünnepek és jegyzetelési lehetőség?
Ezt a naptárat első sorban dekorációnak készítettem, azt szeretném, hogy a hangsúly az alkotásokon legyen.Ha tetszik, és szeretnél a képekben gyönyörködni egész évben, akkor az oldal alján lévő űrlapon meg tudod rendelni!
Ha nemcsak gyönyörködni, hanem inspirálódni és színezni is szeretnél: Művésznapló – Ezerszínű Nő

Sok éves munkám gyümölcse, rengeteg rajzzal, festménnyel, színezni való grafikával. Egy vaskos könyv, melyben minden benne van, ami lendületet adhat neked egy új korszakhoz. Minden oldala alkotni, gondolkodni, újat teremteni hívogat majd.

Kattints a lenti videóra, és kukkants bele!


Amikor először kézbe veszed, az olyan lesz, mint gyerekként kinyitni egy mesekönyvet, melyre álmodban sem gondoltál azelőtt… “Hú, de szép!” – mondja mindenki. :)

Kinyitva pedig rádöbbensz majd, mennyi kincs, értékes gondolat és mennyi szín lakik benne. Segít előcsalogatni a benned rejtőző, ezerszínű, kreatív nőt is, meglátod!

Ha téged is elbűvöl a Művésznapló mesés világa, akkor az oldal alján lévő űrlapon meg tudod rendelni!
Ha felszabadult alkotásra, kikapcsolódásra és lelki feltöltődésre vágysz: Kreatív Boldogság Kurzus

12 hónapra elegendő izgalmas, kreatív, kifejezetten kezdőknek és bátortalanoknak szóló feladat, alkotnivaló és léleksimogató útravaló. :) Otthoni alkotásra lett megalkotva, a feladatok online követhetők, egy zárt, jelszóval védett weboldalon.

Azoknak ajánlom, akik nem az élethű alkotásra, hanem felszabadító, érzelmeket felszínre hozó, intuitív rajzolásra és festésre vágynak. Akiket az alkotás lélekszépítő és önismereti oldala érdekel jobban.


Ha ezt választod, segítek megküzdeni a gátlásaiddal, félelmeiddel, melyek abban hátráltatnak, hogy felszabadultan alkoss.

Szeretnél megnézni egy minta leckét a kurzusból?
Semmi akadálya, kattints ide! >>

A kurzus anyaga egyedülálló, nem hasonlítható a hagyományos rajz- és festőleckékhez. Ha készen állsz, hogy előcsalogasd a benned rejtőző művésznőt, akkor rendeld meg a lap alján lévő űrlap segítségével!

Ajándék a Kreatív Boldogság kurzushoz: ha a kurzust a december 12. éjfélig tartó akcióban megrendeled, akkor ajándékba kapsz mellé egy szuper akvarell ceruza készletet; egy A/5-ös méretű rajzblokkot, amit kis mérete miatt bárhová kényelmesen vihetsz magaddal; és egy szuper minőségű, A/4-es méretű rajzblokkot is. (Az ajándékok értéke 6 500 Ft.)
Ha élethű alkotásra, technikai tippekre és aprólékos rajzolásra vágysz: Varázslatos Pasztellrajz Kurzus

Szintén 12 hónapra elegendő alkotnivaló azoknak, akik élethű alkotásra, portrérajzolásra, részletes útmutatóra és technikai segítségre vágynak. Otthoni alkotásra lett megalkotva, a feladatok online követhetők, egy zárt, jelszóval védett weboldalon.

Azoknak ajánlom, akik szeretnének színes pasztell portrét, állat portrét rajzolni, és szeretnék megtanulni a pasztell technika minden csínját-bínját. Kezdőknek, illetve azoknak ideális, akik a grafit portrékon túllépve a színek birodalmába is szeretnének belépni…

Nézz bele a kurzus videóiba! Láthatod, hogy miket alkothatsz a segítségével!


Ha eddig elégedetlen voltál a rajzaiddal, és azt gondoltad, azok nem hasonlítanak a valóságra, most szárnyakat kapsz majd, meglátod!

Hamar sikerélményt ad, már az első leckével! A leckék végére pedig rengeteg olyan technikai trükkel leszel gazdagabb, melyekkel lenyűgöző rajzokat készíthetsz majd.

Megnéznél egy minta leckét a kurzusból?
Semmi akadálya, kattints ide! >>

Ajándék a Pasztell kurzushoz: ha a kurzust december 12. éjfélig tartó akcióban megrendeled, akkor ajándékba kapsz mellé egy szuper pasztellkréta készletet; egy A/5-ös méretű rajzblokkot, amit kis mérete miatt bárhová kényelmesen vihetsz magaddal; és egy szuper minőségű, A/4-es méretű rajzblokkot is. (Az ajándékok értéke 6 500 Ft.)
Ha a hátad közepére sem kívánod a hideg, zimankós, szürke telet, és az alkotásaiddal szeretnéd megidézni a nyarat, akkor: Nyári élménykurzus

Rengeteg színes, különleges és élvezetes technika az akvarelltől a kollázson át a tusrajzig, 30 részből álló, több mint 800 percnyi videós anyag. Különleges és szokatlan eszközöket is bevetünk, hogy minél egyedibb alkotások szülessenek. Otthoni alkotásra lett megalkotva, a feladatok online követhetők, egy zárt, jelszóval védett weboldalon.

Azoknak ajánlom, akik kezdők, kísérletező kedvűek és szeretnek újra gyerekek lenni. Szülőknek, nagyszülőknek különösen ajánlom, akár a gyerekekkel való közös alkotáshoz is!

Sok-sok vidám és gondtalan alkotó óra vár azokra, akik benne vannak egy kis időutazásban: vissza a nyárba, vissza a gondtalan gyerekkorba… Kukkants bele a kurzus videóiba!


Megnéznéd, hogy milyen egy videós lecke a kurzusban?
Semmi akadálya, kattints ide! >>

Tetszik? Ha szeretnéd átélni akár egyedül, akár gyerekekkel együtt ezt a rengeteg színes, kreatív kalandot, akkor rendeld meg a kurzust a lap alján!

Ajándék a Nyári kurzushoz: ha a kurzust december 12. éjfélig tartó akcióban megrendeled, akkor ajándékba kapsz mellé egy szuper akvarell festék készletet; egy A/5-ös méretű rajzblokkot, amit kis mérete miatt bárhová kényelmesen vihetsz magaddal; és egy szuper minőségű, A/4-es méretű rajzblokkot is. (Az ajándékok értéke 6 500 Ft.)
Kérdések és válaszok…

Hogyan jut el hozzám a csomag? Hogyan fizethetek?
A csomagodat a GLS futárszolgálat kézbesíti. A futárnak készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz.

Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Ha a megrendelésed értéke eléri a 10 ezer Ft-ot, akkor átvállaljuk a szállítás díját. Ha nem éri el, akkor pedig mindössze 990 Ft-ért eljut hozzád a csomag. (A csomagot csak magyarországi címre tudjuk elküldeni.)

Hogyan érhető el az otthoni internetes kurzus?
A kurzus 1 teljes évig elérhető, egy jelszóval védett zárt weboldalon keresztül, ahová csak a résztvevők léphetnek be. A felhasználónevedet és a jelszavadat a csomagodban fogod találni.

Milyen eszközökön követhető a kurzus?
Asztali számítógépen, laptopon, tableten és okostelefonon is követhető. Csak internet hozzáférés szükséges, semmi más.

Számíthatok még valamilyen ajándékra?
Minden kurzus mellé 6 500 Ft értékben kerülnek művészkellékek. Ráadásul, ha a megrendelésed összértéke eléri a 15 ezer Ft-ot, akkor még az egyik kedvenc alkotásom vászonkép nyomatával is megleplek, amelynek az értéke 4 900 Ft. :)

Mi történik, ha nem tetszik amit rendeltem?
Semmi gond. Ha nem tetszik a csomag, az átvételtől számított 30 napon belül lehetőséged van visszaküldeni, és a teljes vételárat visszakapod.

Hogyan tudok rendelni?
Az alábbi űrlapon jelöld meg, hogy mit szeretnél megrendelni, add meg az adataidat, és nyomd meg a [Megrendelem!] gombot! Ilyen egyszerű :)
Megrendelési űrlap

1. Jelöld meg, hogy mit szeretnél megrendelni!
  • 10 ezer ft-os rendelés felett ingyenesen szállítjuk a csomagodat.
  • 15 ezer ft-os rendelés felett ajándékba kapsz egy csodás vászonképet.
  • Ha több kurzust is megrendelsz, akkor kedvezményt kapsz.
Itt látod majd a futárnak fizetendő összeget...
2020-as Művésznaptár
18x31 cm-es falinaptár, Sárhidai Zsófia akvarell képeivel. Egy "aprócska ablak" a természetre.
Ár: 3 990 Ft
Művésznapló - Ezerszínű Nő
Művészeti album, színező, napló. Egy társ, aki inspirál, ihletet ad és alkotásra ösztönöz nap mint nap!
Ár: 8 900 Ft
Kreatív Boldogság Kurzus
12 hónapos otthoni kurzus + ajándékok 6500 Ft értékben (akvarell ceruza készlet, A4-es és A5-ös rajztömb)
Ár: 24 900 Ft
Varázslatos Pasztellrajz Kurzus
12 hónapos otthoni kurzus + ajándékok 6500 Ft értékben (pasztellkréta készlet, A4-es és A5-ös rajztömb)
Ár: 24 900 Ft
4 évszak videós élménykurzus - A nyár
12 hónapos otthoni kurzus + ajándékok 6500 Ft értékben (akvarell festék készlet, A4-es és A5-ös rajztömb)
Ár: 14 900 Ft
Itt látod majd a futárnak fizetendő összeget...
2. Kérlek, hogy add meg az adataidat!

A Te adataid

Név *

Email *

Telefon * (Erre a számra megy az SMS értesítő a futártól)

Postázási adatok
Erre a címre küldjük a csomagot.

Címzett neve *

Irányítószám *

Település *

Utca/házszám *


A postázási és a számlázási cím megegyezik.

Számlázási adatok
Az alábbi névre és címre állítjuk ki a számlát.

Címzett neve *

Irányítószám *

Település *

Utca/házszám *

Kiegészítő információk

Itt megadhatsz bármilyen megjegyzést a rendeléssel kapcsolatban.


3. Már csak meg kell nyomnod a [MEGRENDLEM] gombot!FONTOS INFÓK:
A megrendelés elküldése után kapni fogsz egy válasz e-mail-t, amiben visszaigazoljuk a megrendelésed. Ezután elkészítjük a csomagodat, amit futár fog elvinni neked. A csomag árát neki kell majd fizetned. Az érkezéséről SMS-ben is kapsz előzetes értesítőt. A csomagot csak magyarországi címre tudjuk elküldeni.Kérdésed van?

Írj az info [kukac] zsofiasarhidai [pont] com címre!

Adatvédelem | ÁSZF