A Művésznapló az alkotás útján segít neked, hogy önmagadra találj ebben az új kihívásokkal teli időszakban!

“Ami van – fogadd el,
ami volt – engedd el,
és higgy abban, ami jönni fog…”

Sonia Ricotti kanadai írónő szavain elgondolkodva, jelenleg is bizonytalanságok között, de reménykedve várom az igazi tavaszt és a jobb időket! Te is így vagy vele? Téged is megvisel ez a régóta tartó, vírusos időszak?

Itt a színpompás Művésznapló, ami megszólítja a lelked legmélyén rejtőző, érzékeny, kreatív nőt, aki képes a megújulásra, és aki képes erőt meríteni ebből a fura, megváltozott világból is.

Szeretettel ajánlom a Művésznaplót, új gondolatokat, új alkotásokat, új csodákat teremtve a papírlapjain és a lelkedben!

A nappalink falán – a nagylányom rajzai és iparművész nagymamám könyve mellett – amióta ideköltöztünk, ott áll a Művésznapló a polcon. Az első példány, amit nem ajándékozok el, nem adok oda senkinek, ez a sajátom. :) Már megszokott része a szobának, ritkán veszem kézbe. Most azonban késztetést éreztem, hogy levegyem, és fellapozzam. Jól esik erőt meríteni a régi rajzaimból és abból a sok gondolatból, melyeket különböző nagy művészektől, íróktól és gondolkodóktól gyűjtöttem össze anno.

Mennyire más értelmet nyer minden sora ebben a fura, szomorkás, veszteségekkel teli időszakban… Akárhol nyitottam ki, másképp szólított meg, mint amikor elkészítettem a könyvet, nagyon másképp. Mintha a könyv is idomulna ehhez az új világhoz, és igyekezne egy kis reménysugarat vagy örömöt csempészni a szívembe…

Olvass bele Te is, velem együtt:

“A magányosság érzésének elviselésében – öreg és fiatal korban egyaránt – az egyik legértékesebb menedéket a természet közelsége adja. Aki beágyazva érzi magát a keletkezés, az élet, az elmúlás nagy összefüggéseibe, annak nem kell félnie a magánytól, az öregedéstől, az élet küzdelmeitől, az elmúlástól”

/Riskó Tibor gondolatai/

Tovább pásztázva a könyvespolcot, egy másik kis könyvön akadt meg a tekintetem, a címoldalán ezzel a szöveggel:

“Minden viszontagság, kudarc és fájdalom magában hordja valamilyen vele egyenértékű jótétemény csíráját.”

/Napoleon Hill/

Ezek az üzenetek most, 2021-ben valami egészen érdekes megvilágításba helyezik azt a sok rosszat, ami ebben az évben történt velünk, és reményt adnak, hogy “igen, semmi sem hiábavaló, a sok rosszat valami nagyon jó kell, hogy kövesse. Kell, hogy ez a nehéz időszak valamit adjon is, ne csak elvegyen…”

Jelenleg amit nekem ad: csendet, befelé fordulást, elmélkedést, elfogadást, önmagammal és a családommal való törődést, várakozást, reménykedést, átértékelést, és remélem, hogy utólag visszatekintve mindebben felfedezem majd a megújulás csíráját is – amiről a fenti Napoleon Hill idézet szól.

Ebben a nehéz időszakban, amit már nem is kell részletezni, hiszen a világon minden ember életét valamilyen szinten befolyásolja… Negatív érzésekkel, szomorúsággal, bizonytalansággal, aggodalommal, gyásszal tölti meg. Soha ezelőtt nem gondoltuk, hogy egy vírus ilyen változást hoz az egész világon, akkor sem, ha a történelemkönyvekben meséltek hasonló esetekről. Most már mindenki érzi, megtapasztalja a saját bőrén, a közvetlen ismerősei, rokonai körében, hogy ez a jelen. Ezt át kell valahogy vészelni, és bízni kell abban, hogy jóra fordulnak a dolgok.

Számomra most a Művésznapló is új szerepben tündököl: már nem csak színező, napló, album egyben, hanem egy társ is! Egy útitárs azon az úton, ahol most egy mély gödörben érezzük magunkat, és kell a kapaszkodó, kell “valaki”, aki szép rajzokkal, szép gondolatokkal kiutat mutat ebből a gödörből.

Hiszem, hogy a Művésznapló sorai és képei minden nőhöz szólnak, mindenkit megérintenek valahogy, mindenkit picit másként. Ugyanaz a mondat vagy kép más asszociációkat, más mondanivalót hordoz nekem, és mást minden Művésznapló tulajdonosnak.

Az egész összeállításnak van egy íve, amiben helye van a negatív érzéseknek, a kudarccal, szomorúsággal, halállal, félelemmel kapcsolatos érzéseknek, de az egésznek van egy olyan pozitív kicsengése, ami reményt ad. Kívánom, hogy ez a tavasz igazi megújulás, igazi “kreatív felszabadulás” legyen neked is!

Rád vár! Szemet gyönyörködtető képekkel, kiszínezhető rajzokkal és léleksimogató gondolatokkal segít neked, hogy teljesüljön minden kreatív alkotói vágyad!

Ezerszínű Nő,
a Művésznapló

Exkluzív kiadvány: a Művésznapló egy igazi “kreatív-energia-bomba”, amit kinyitva magával ragad az alkotói vágy, és szárnyal majd a fantáziád…

Egy társ, aki inspirál, ihletet ad és alkotásra ösztönöz nap mint nap! Aki teret ad, hogy leírd, lerajzold, lefesd, lejegyzeteld azt a sok kreatív ötletet, belső képet és gondolatot, ami megfogalmazódik benned. A Művésznapló egy klasszikus, romantikus hangulatú, múltat idéző napló, emlékkönyv, művész útinapló, színező és rajzfüzet egyben! Telis-tele varázslatos, inspiráló rajzokkal, kiszínezhető illusztrációkkal és kreatívan, egyéni elképzelés szerint folytatható, aprólékosan megrajzolt képekkel.

A rajzok mind a saját, eredeti, kézzel készült illusztrációim, melyek a ma divatos színezőkkel ellentétben mind digitális módosítás nélkül, az eredeti, apró kis ceruza- és tűfilc vonalakat tartalmazva kerültek bele a Művésznaplóba. Első lapozásra is óriási a különbség: mintha egy gazdagon illusztrált mesekönyvet vagy művészeti albumot tartanál a kezedben, melyet a saját ötleteid alapján alkothatsz tovább, és amit a saját gondolataiddal tölthetsz meg.

A Művésznaplóban szereplő rajzaim 18 év alkotó munkáját ölelik fel, hiszen van olyan rajzom, ami 2000-ben készült, még a gimis éveim alatt, a legfrissebbeket pedig már anyukaként, az elmúlt években készítettem. Számomra a Művésznapló tehát a legkedvesebb rajzaim gyűjteménye is, egy saját művészeti album.

Gondolj csak bele: a Művésznaplóval egy olyan gyűjteményhez is hozzájutsz, aminek képeit akár külön-külön bekeretezve a lakásod falát is díszítheted. Hogyan lehetséges ez? A Művésznapló egy olyan különleges megoldással készült, hogy a lapjai egyesével kivehetőek, és szabadon felhasználhatóak, önálló grafikaként bekeretezhetőek. Többek között ettől is olyan különleges és értékes a Művésznapló!

Kérdések és válaszok a Művésznaplóval kapcsolatban

Kiknek ajánlom?

Ajánlom minden alkotásra vágyó nőnek, a fiatal felnőttektől az idősebb korosztályig! A Művésznaplóban szereplő illusztrációk és gondolatok a női lélekre hangolva, a nőkben rejlő kreatív erőt és ösztönöket megmozgatva nagy hatást gyakorolnak a tulajdonosukra.

Nőként, anyukaként ajánlom minden nőnek, aki gyermekre vágyik, vagy már gyakorló anyuka, esetleg nagymama! Az a teremtő folyamat, mellyel egy új élet fogan meg bennünk, hasonlítható ahhoz a kreatív alkotó folyamathoz, mely minden nőnek lételeme, és ami mélyről, ösztönből fakad: az alkotás.

A rajzolás, a festés és az írás is olyan kreatív tevékenység, olyan teremtő folyamat, ami segít kifejezésre juttatni a benned mélyen elrejtett vagy eltemetett gondolatokat, ötleteket, érzéseket, kincseket.

Ha úgy érzed, benned is ott motoszkálnak ezek a vágyak, és ösztönös késztetést érzel, hogy alkoss, az nem véletlen: meg kell élni ezeket a vágyakat, teret kell adni nekik.

Sokan küzdenek olyan lelki vagy testi tünetekkel, melyek részben a kreativitás elnyomásából, az alkotás iránti vágy elhanyagolásából fakadnak. Időről-időre én is küzdök ilyen problémákkal, amikor az alkotás háttérbe szorul, és igazi gyógyír számomra, amikor újra kiélhetem ezeket a vágyaimat.

Az alkotás tehát a lélek és ezen keresztül a test, a női egészség ápolása is, ez nagyon fontos!

Az alkotás igazi terápia minden nőnek. Miközben alkotsz, írsz, rajzolsz a Művésznaplóba, tudat alatt elmélyült munkát folytatsz: munkát önmagadért, a lelki egészségedért és ezen keresztül a testedért is. Miközben alkotsz ebbe a Művésznaplóba, egy olyan önismereti utazásban lesz részed, amit nem is gondolnál: alkotás és olvasás közben feldolgozol bizonyos múltbéli eseményeket, átgondolod a kapcsolataidat. A figyelmedet olyan dolgokra irányítod, amik segítenek kialakítani egy igazán harmonikus életet. Melyben önazonos lehetsz, felvállalva a gyengéidet és büszkén megmutatva az erősségeidet.

(Röviden arról, hogy kiknek nem való a Művésznapló: A Művésznapló nem egy egyszerű színező, melyet bárkinek ajánlanék. Ennél több, különlegesebb, komolyabb, mind témájában, mind megjelenésében. Nem gyerekeknek szól, mert a rajzok témája, az illusztrációk aprólékossága, a rajzokhoz tartozó gondolatok, idézetek inkább felnőtt nőknek szólnak. Ezt azért tartom fontosnak kihangsúlyozni, mert ez a Művésznapló remek ajándék, és ha nem saját célra szeretnéd megvenni, akkor is mindenképp felnőtteknek ajánlanám.)

Kinek ajándékozd a Művésznaplót?

A benne szereplő rajzok, idézetek, gondolatok egy jelentős része a nőiségről, az anyaságról, a női szépség kortalanságáról, a női lélekről szólnak. Igazi léleksimogató a Művésznapló, akár fiatal anyuka, akár idősebb nagymama kapja ajándékba. Biztos vagyok benne, hogy meghatódva fogja lapozgatni, különösen akkor, ha a belső oldalra írsz pár saját gondolatot, neki ajánlva a Művésznaplót…

 • Aki szeret írni…
 • Aki szeret rajzolni…
 • Aki be van fásulva a munkájába, a hétköznapokba…
 • Gyermekre vágyó nőknek…
 • Elfoglalt anyukáknak, akiknek kevés az szabadidejük…
 • Énidőre vágyó anyukáknak…
 • Önmegvalósító nagymamáknak…
 • Lelki támogatásra vágyó nőknek…
 • Művészetet kedvelő nőknek…
 • A szépet, az igényeset, a különlegeset kedvelő nőknek…
 • Hobbi művészeknek…

Milyen kívülről?

Kézbe véve egy vaskos, dupla spirál kötésű, kemény fedeles, igazi különlegesség, egy könyv, egy napló, egy színező és egy művészrajzlaptömb egybegyúrva. Borítóján Sárhidai Zsófia: Újjászületés című illusztrációjának színes változata. Ugyanennek a képnek a tűfilces, még nem színezett változata megtalálható a Művésznaplóban, rengeteg más alkotás mellett, melyet a saját elképzeléseid szerint folytathatsz, illetve tölthetsz meg színekkel.

A Művésznapló nagy alakú, A4-esnél nagyobb méretű könyv, melynek minden egyes oldala perforált, kivehető, így akár egyesével be is keretezhető, önálló alkotásként kitehető a lakásod falára, vagy elajándékozható. Szóval igazi többfunkciós, szuper hatékonyan és sokoldalúan felhasználható a Művésznapló.

Milyen belülről?

Rengeteg illusztráció (színes rajzok, festmények, kiszínezhető és tovább rajzolható képek, apróbb illusztrációk vegyesen). Minden oldal exkluzív, minőségi művész papír, mely minden grafikus technikához kiváló: színes ceruza, akvarell ceruza, pasztell ceruza, tűfilc, olajpasztell, pasztellkréta, grafit ceruza… Az oldalak perforáltak, ami azt jelenti, hogy egyesével kivehetőek, és egyes technikákhoz akár rajztáblára téve is alkothatsz rájuk.

A spirálozás egyébként azt is lehetővé teszi, hogy egy asztalon, vagy az öledbe fektetve, vagy a teraszon ülve, esetleg utazás közben is alkothass bele. Becsukva szépen védve vannak az alkotások, nem szóródnak szét, mint egy mappából, nem gyűrődnek össze, nem vesznek el – egy helyen vannak, és elkísérnek mindenhová. Mivel az oldalak kivehetőek, így külön-külön műalkotásként akár be is keretezheted őket, így elajándékozhatod, vagy dísztheted vele az otthonodat…

Mik a témái?

Nőiség, lélek, várandóság, születés, gyermekkor, növekedés, fejlődés, szépség, szerelem, harmónia, kiteljesedés, elmúlás – mindez a természetből vett szinonimákkal: rügyezés, virágzás, gyümölccsé érés, levélhullatás, téli álom…

A főbb helyszínek a természet megnyugtató és feltöltődést biztosító színterei: rétek, erdők, vízesés, patak, tópart, lugas, csillagos égbolt, felhők… Ezeken a csodás helyszíneken jelennek meg a női léthez metaforikusan kapcsolható szereplők: a virágok, madarak, pillangók és a mesevilágból hívott apró kis szereplők: tündérek, manók, fantázialények.

A képek összhatása, ezekkel a szövevényes, egész kis történeteket felidéző illusztrációkkal olyan, mint egy felnőtteknek szóló mesekönyv. Egy olyan mesekönyv, mely abban is segít, hogy ezekkel a mesebeli illusztrációkkal felidézd a gyermekkorod, és ezáltal még nagyobb lendületet vegyen az alkotókedved. Hiszen gyerekként még mindenkiben ott él az a tiszta, ösztönös alkotó vágy, ami mentes mindenféle megfelelési kényszertől, sablontól és sikerélmény-hajhászástól.

Példaként lebeg előttem a kép, amikor a kislányom átszellemülten esik neki egy-egy rajzának, és “csak úgy” húzza a vonalakat a kis marokkrétájával. Benned is ott van ez a felszabadult gyermek, és ez a Művésznapló segít előcsalogatni. Megszólítja benned azt a gyermeket és azt a nőt, aki legbelül vagy!

A képeimen felfedezhető apró lények, tündérek, manók, mesebeli alakok szimbolizálják azt a tiszta gyermeki lélekkel és lelkesedéssel felfedezhető új világot is, ami vár rád, alkotó nőként!

A Művésznapló alcíme:
Ezerszínű Nő…
Mit takar ez az alcím?

Ahogy színezel, alkotsz, rajzolsz, írsz, firkálsz, jegyzetelsz, tervezel a Művésznaplóban, úgy válnak a nehéz, ólomszürke hétköznapok könnyedebbé, színesebbé. Ahogy kinyitod a Művésznaplót, magával ragad egy érzés, hogy “igen, nekem alkotnom kell!”

Ahogy megtöltöd színekkel a Művésznaplót, úgy válsz Te is fokozatosan Ezerszínű Nővé!

Terveim között szerepel, hogy a Művésznapló további változatokban is megjelenik majd, de ez az első, és ezért viseli ezt a különleges címet.

Milyen technikákhoz jó?

Minden oldal exkluzív, minőségi művész papír, mely minden grafikus technikához kiváló: színes ceruza, akvarell ceruza, pasztell ceruza, tűfilc, olajpasztell, pasztellkréta, grafit ceruza… Az oldalak perforáltak, ami azt jelenti, hogy egyesével kivehetőek, és egyes technikákhoz akár rajztáblára téve vagy az öledbe fektetve is alkothatsz rájuk. Mivel az oldalak kivehetőek, így külön-külön műalkotásként akár be is keretezhetőek, elajándékozhatóak. A fedőlap kemény, így egyben mappaként is üzemel, szépen megtartja és összefogja az alkotásokat.

Mi a helyzet azokkal, akik inkább írni szeretnek, rajzolni vagy színezni nem annyira?

A Művésznapló illusztrációi mind önállóan is megállják a helyüket, aprólékosan kidolgozott, mesekönyvbe illő képek. Tehát akár színezés nélkül is szemet gyönyörködtető és ihletet adó képek. Nemcsak rajzoláshoz, hanem íráshoz, versíráshoz, ötletek feljegyzéséhez stb. is inspirációt adnak.

A képek mellett pedig olyan gondolatok, idézetek szerepelnek, amik szintén motiválnak, bármilyen alkotó tevékenységről is legyen szó, amit Te kedvelsz. Bátran ajánlom tehát a Művésznaplót olyanoknak is, akik számára a színezés, rajzolás kevésbé fontos, inkább írásban szeretik kifejezni magukat.

Használható-e a Művésznapló “csupán” naplóként, jegyzetfüzetként, vagy emlékfüzetként?

Természetesen, a Művésznapló akár rajzolás, színezés nélkül is használható, azok számára, akiknek a főbb kikapcsolódást, önkifejezési módot az írás jelenti. A könyv illusztrációi önállóan, színezés nélkül is ihletadóak, elgondolkodtatóak, írásra és kreatív gondolkodásra ösztönzőek.

Mik a naplóírás, jobban mondva “Művésznaplózás” előnyei? :)

 • A Művésznaplóval Énidőt teremthetsz…
  A rohanással, munkával, sok idegeskedéssel, ügyintézéssel és tennivalóval zsúfolt nap végén valódi felüdülés lesz leülni a művésznaplód fölé, és kinyitni azt… Általa kapcsolatba kerülhetsz a valódi, legbelsőbb éneddel, és végre arra fókuszálhatsz, ami valóban fontos. A felszínes, a kötelező, a sokszor önfeláldozást követelő teendők után kell egy kis énidő neked is: ehhez teremt neked lehetőséget a Művésznapló. A felszínes dolgokról a benned rejlő értékekre irányítja a figyelmedet.

 • Fejleszti a kreativitást és intuitívabbá tesz…
  Az érzelmek, a kreatív én, az intuíció a jobb agyféltekéhez köthető, míg az ezek megfogalmazására használt szavakkal és nyelvi elemekkel a bal agyfélteke foglalkozik. A Művésznapló használatával olyan összehangolt munka jön létre a két agyféltekéd között, ami csodásan fejleszti a kreativitásodat! Egyre aktívabban működnek majd az intuícióid, az írás és a rajzolás együttesen olyan érzelmeket, esetleg félelmeket, negatív érzéseket is a felszínre hozhat, ami a lelki fejlődésedet szolgálja.

 • Szabadságot, motivációt és lelkierőt ad…
  A Művésznapló határtalan szabadságot ad: nem másokért csinálod, csak magadért, és úgy, ahogy az neked tetszik. Nem osztályozza, nem kritizálja és nem értékeli senki. Úgy alkothatsz bele, ahogy neked jó! A benne szereplő gondolatok motiválnak, lelket öntenek beléd, folytatásra ösztönöznek.

 • A leírt gondolatok közelebb juttatnak az álmaidhoz…
  A leírt gondolatok, saját magadnak feltett kérdések, ötletek, álmok, célok mind egyel magasabb szintre jutnak, ahogy leírod őket. Közelebb kerülsz a téged foglalkoztató kérdések megválaszolásához és az terveid megvalósításához, ha papírra veted őket! Próbáld ki, a Művésznapló ennek is helyet biztosít! Hidd el, nagyon fontos, hogy kézzel írsz a művésznaplóba, hiszen a kézírás, mint tevékenység egész másként hat az agyműködésre, mintha a laptopod billentyűzetét nyomkodnád.

 • Türelmesebb, nyugodtabb nő leszel, megszűnik a stressz…
  Belső béke, nyugalom, csend, elmélyedés. Megszűnik a stressz. A “művésznaplózás” több fronton is ezt szolgálja: az írás illetve alkotás közben csökken a pulzusszám, lassul és mélyül a légzés, javul a fókuszálás képessége, megnő a türelmed, érezhetően lecsendesedik majd az elméd. Sokan meditáció-közeli élményként tartják számon.

 • Fejleszti az önismeretet…
  A naplód a Te tükörképed: add meg a módját, és válaszd a Művésznaplót, ami igényes, szép, exkluzív, és ötvözve van benne mindaz, ami vonz téged: alkotás, írás, rajzolás, kreatív nővé válás, fejlődés, önismeret, motiváció… Használat közben olyanná válik, amilyen Te vagy: megtelik a gondolataiddal és a rajzaiddal.

Milyen problémákra jelenthet megoldást a Művésznapló?

 • ha sokat stresszelsz: a Művésznapló valódi gyógyír, a zsúfolt hétköznapokból egy csendes tevékenységbe vezet.

 • ha kevés az “énidő”: a Művésznapló minden nap ott vár rád az íróasztalodon, és utánad kiált majd: “gyere, itt az idő alkotni!” :)

 • ha eddig háttérbe voltak szorítva a kreatív álmaid: nincs több halogatás, üresen maradt rajzlapok… a Művésznapló felébreszti a benned szunnyadó művésznőt!

 • ha fokozottan érdekel mostanában a nőiség, anyaság témája: a Művésznapló egy valódi kincsesbánya lesz számodra. Rajzai és idézetei meghatóak, megérintik a női lelket, elgondolkodtatóak, és előremozdíthatják a témával kapcsolatos problémáidat.

Egy kis személyes

A Művésznapló különleges számomra, úgy alkottam meg, hogy szívem-lelkem beleadtam. Még soha ilyen lelkesedéssel nem dolgoztam egyik munkámon sem, mint ezen. Ehhez nagyban hozzájárul a Művésznapló fő témája is, ami mostanában engem is nagyon foglalkoztat: a nőiség, az anyaság megélése, nehézségei, szépségei, minden csoda, ami a gyermekek és a nők lelkivilágával kapcsolatos. Így hát szívből ajánlom a Művésznaplót minden nő társamnak, minden gyermekre vágyó nőnek, illetve anyukának, nagymamának!

Szeretnék most idézni a Művésznapló kezdő oldaláról, az Előszóból:

“Köszönet a kislányomnak, anyukámnak és a nagymamámnak – ők a Művésznapló rajzainak legfőbb ihletadói, valamint azok az emlékek, tapasztalások és érzések, amik az elmúlt években leginkább foglalkoztattak… Amik papírra vetülve segítenek megőrizni a fontos pillanatokat, és kifejezésre juttatni, elmélyíteni azokat. Amiket se szóval, se zenével, se tettekkel máshogy kifejezni nem lehet: csak a rajzolás útján.”

Azt hiszem, ez összefoglalja a lényeget, és közvetíti számodra is, hogy egy olyan munkát adok ki a kezemből ezzel a Művésznaplóval, ami rendkívül fontos számomra, és amire rengeteg idő és energiát fordítottam az elmúlt hónapokban, sőt… években. :)

Ha a Művésznapló bemutatása kedvet csinált neked az alkotáshoz, akkor rendelj belőle bátran! Előre is nagy szeretettel kívánok neked kellemes rajzolást, írást és boldog pillanatot, mint Művésznapló-tulajdonos!

Az 5 legfontosabb dolog, amiért a Művésznapló különleges, és amiért érdemes most megrendelned: 

 1. Újdonság és kuriózum.
  A Művésznapló egy teljesen új, eddig nem létező kiadványtípus, ami új fejezetet nyithat a könyvkiadás világában: ha imádod az újdonságokat, le kell csapnod rá!

 2. Rendkívül komplex.
  Napló, színező, album, amibe rajzolhatsz, alkothatsz, színezhetsz, jegyzetelhetsz, tervezhetsz, rendkívül sokoldalúan felhasználhatod!

 3. Kívül-belül mesés.
  Ihletet ad, szemet gyönyörködtet, alkotásra inspirál. Kézbe véve magával ragad az érzés: “igen, nekem alkotnom kell!”

 4. Művészeti album is egyben.
  Az elmúlt 18 évből válogattam össze neked a kedvenc rajzaimat: ez rendkívül megnöveli az értékét, hiszen akár egyesével ki is veheted a lapokat, és be is keretezheted a képeket.

 5. Csak itt rendelhető meg!
  Saját kiadásban jelent meg, sehol máshol nem kapható.

…és végül az 5 legfontosabb dolog, amit a Művésznapló ad neked, amitől jobban érzed majd magadat:

 1. Énidő: nyugalom, csend, béke, alkotás – akár otthon, akár utazás közben. Igen, ez kell nekem! :)

 2. Inspiráció: szépséges rajzok, gondolatok, csupa lélekhez szóló, és a kreatív énedet megmozgató téma.

 3. Önismeret: a mesés képek elvezetnek a legbelső énedhez: ahhoz a kisgyermekhez és ahhoz a nőhöz, aki legbelül vagy!

 4. Lelki egészség: az alkotás nem csupán kikapcsolódás, hanem mélyebb hatású, a lelki egészséget támogató folyamat.

 5. Teljesség, önazonosság: ha nem alkotsz, nem lehetsz az, aki valójában vagy. A Művésznapló teret ad a vágyaidnak és útmutatóul szolgál, ha letértél a saját ösvényedről.

Ha a Művésznapló bemutatása kedvet csinált neked az alkotáshoz, akkor rendelj belőle bátran! Előre is nagy szeretettel kívánok neked kellemes rajzolást, írást és boldog pillanatot, mint Művésznapló-tulajdonos!

Fontos tudnivalók a rendeléssel kapcsolatban:

Hol lehet megvásárolni?

A Művésznapló Sárhidai Zsófia saját kiadású könyve, mely kereskedelmi forgalomban, könyvesboltokban, üzletekben nem kapható, csak és kizárólag ezen az oldalon keresztül rendelhető meg.

Hogyan jut el hozzám a csomag?

A csomagot a GLS futárszolgálat fogja kézbesíteni. A futár érkezése előtt sms-ben kapsz tájékoztatót a várható időpontról.

Hogyan tudok fizetni?

A futárnak készpénzzel és bankkártyával is tudsz fizetni.

Mit tegyek, ha több példányt is szeretnék?

A megrendelési űrlapon a “Kiegészítő információk” mezőbe írd bele, hogy hány példányt szeretnél!

Mi történik, ha nem tetszik a Művésznapló?

100% elégedettségi Garancia: Ha nem tetszik a csomag, az átvételtől számított 30 napon belül lehetőséged van visszaküldeni, és a teljes vételárat visszakapod.

Most rajtad a sor! A lenti űrlapon tudod leadni a megrendelésedet…

RENDELÉSI ŰRLAP

MŰVÉSZNAPLÓ - Ezerszínő NőÁR: 8 900 Ft + 1500 Ft szállítási költség

1. Kérlek, hogy add meg az adataidat!

A Te adataid

Név *

Email *

Telefon * (Erre a számra megy az SMS értesítő a futártól)

Postázási adatok
Erre a címre küldjük a csomagot.

Címzett neve *

Irányítószám *

Település *

Utca/házszám *


A postázási és a számlázási cím megegyezik.

Számlázási adatok
Az alábbi névre és címre állítjuk ki a számlát.

Címzett neve *

Irányítószám *

Település *

Utca/házszám *

Kiegészítő információk

Itt megadhatsz bármilyen megjegyzést a rendeléssel kapcsolatban.


2. Már csak meg kell nyomnod a [MEGRENDLEM] gombot!FONTOS INFÓK:
A megrendelés elküldése után kapni fogsz egy válasz e-mail-t, amiben visszaigazoljuk a megrendelésed. Ezután elkészítjük a csomagodat, amit futár fog elvinni neked. A csomag árát neki kell majd fizetned. Az érkezéséről SMS-ben is kapsz előzetes értesítőt.Ha bizonytalan vagy a rendelést illetően, keress bátran, szívesen válaszolok minden kérdésedre!
Az e-mail címem: info [kukac] zsofiasarhidai.com

Üdvözlettel: Sárhidai Zsófia,
a Kreatív Boldogság Műhely vezetője

© Sárhidai Zsófia – ÁSZF