fbpx

1) Kreatív Boldogság Kurzus

Örömrajz, örömfestés, melynek célja a benned rejlő kreativitás felélesztése, ápolása. A legbelső, legmélyebben rejtőző, ösztönös képességeidet tárhatod fel, és olyan alkotásokat hozhatsz létre, amik tényleg a lelkedből szólnak. A kurzusaim közül ez a legszabadabb, a leginkább személyre szabható, ezért nekem ez a személyes kedvencem, egyben a legelső munkám, amit otthoni alkotásra készítettem. Sokan ezzel kezdik, mert önbizalmat, bátorságot ad az alkotáshoz.

Milyen stílusú rajzokat készíthetsz a segítségével?

2) Varázslatos Pasztell Kurzus

Porpasztell és olajpasztell leckék, izgalmas technikák, amik már kezdő szinttől élvezetesek. Segítségével egy igazán örömteli és kezdők számára is élvezetes technika, a pasztell rejtelmeibe vezetlek be. Már a kezdetektől sikerélményt ad, ezért imádom ezt a technikát. Nem véletlenül a művészetterápiás foglalkozások egyik legfontosabb kelléke: a pasztellkrétát a papírhoz érintve felszabadítja a legbelső éned! Ebben a kurzusban azok is örömüket lelik, akik számára az élethű alkotás a cél. Segítségével elmerülhetsz a portrérajzolás rejtelmeiben is.

Milyen stílusú rajzokat készíthetsz a segítségével?

3) Tavaszi Élménykurzus

Csodás virágokat, mini tájképeket, erdőt, mezőt, tündérvilágot festhetsz a tavaszi újjászületés jegyében.

Szeretnél egyszerű technikákkal látványosat, szépet alkotni?
Íme, ezeket a technikákat gyakorolhatod a videóim segítségével: akvarell és olajpasztell + néhány kiegészítő eszközzel izgalmas, vegyes technikák. A lényeg az egyszerűségen van: kevés eszközzel, egyszerű technikával szépet alkotni!

Olyan technikák ezek, melyek kevés eszközzel, pénztárcakímélő változatban is megvalósíthatóak! Minden technikán belül léteznek hobbi művészeknek való termékek, melyek véleményem szerint kiváló minőségűek, és élvezet velük az alkotás a kezdőknek is. Amelyik technikában jobban elmélyednél, abban később is bővítheted az eszköztáradat! Kezdésnek azonban egy minimál felszerelés is elegendő!

A leckék elkészítésében segítségemre volt Szabó Fanni. Az ő munkáival együtt még színesebb, még változatosabb a tavaszi élménykurzus.

Milyen stílusú képeket készíthetsz a segítségével?

4) Nyári Élménykurzus

Tematikus leckegyűjtemény, ami felér egy képzeletbeli világkörüli utazással, sokféle technikával és témával a világ minden tájáról. Lecketára kiapadhatatlan forrása lesz az új alkotásaidnak, és ha kedved tartja, a zimankós télen a nyárba is elutazhatsz a leckék és inspirációk segítségével. Kiaknázhatod, hogy a természetben járva minden apróság inspirációt adjon az alkotáshoz.

Milyen stílusú alkotásokat készíthetsz a segítségével?

5) Tenger Élménykurzus

Lágy hullámok, csillogó víztükör, a kék ezer árnyalata, idilli tengerpart, mélytengeri élővilág vagy viharos tenger…mind mind megfestheted a leckék segítségével. Előképzettség nem szükséges, teljesen kezdő szintről is bátran bele lehet vágni – sikerélményed lesz! Az alkotás útján felfrissülsz, feltöltődsz, lélekben mintha egy gyors kiruccanást tennél a tengerpartra!

Elmerülhetsz az akvarell és az olajpasztell technikák izgalmas világában, és érdekes, vegyes technikákat is kipróbálhatsz.

Milyen stílusú alkotásokat készíthetsz a segítségével?

Plusz sok-sok inspiráció, videó, motiváló sikersztori és saját élmény, melyek vezetnek majd az új úton, amelyen hamarosan elindulsz.

A leckék stílusa, felépítése és mondanivalója nagyban eltér egy átlagos, hétköznapi rajz- vagy festőlecke anyagától! A leckék többsége nem azt célozza meg, hogy tökéletesen, valósághűen le tudj rajzolni valamit. Nem a hagyományos módon tanít rajzolni és festeni. Nem fogod úgy érezni magad, mintha iskolapadban ülnél, ahol számonkérik és elvárják, hogy megtanulj szabályos kört vagy élethű portrét rajzolni.

Ezeknek a leckéknek a segítségével sokkal többet kapsz:

 • alapokat, melyekre szabadon, a saját stílusban építkezhetsz tovább
 • ösztönző erőt, hogy az alkotás tényleg szívből jövő és felszabadult legyen
 • mankót, hogy az egyes technikák alap trükkjeit elsajátíthasd
 • sok-sok tippet, hogy az egyes leckéket hogyan tudod a saját képedre formálni
 • megannyi inspirációt, melyekből ezernyi saját ötletet fejleszthetsz
 • ötleteket, hogy az egyes feladatokat hogyan tudod a meglévő eszköztáraddal megvalósítani
 • szabad, improvizatív, örömteli lesz az alkotás, melyben nem a sablonok, nem a másolás, nem a végeredmény kapja a főszerepet, hanem az alkotás közben átélt “flow” érzés

Ez a gyűjtemény valóban elhalmoz majd téged inspirációval, tanulnivalóval, lehetőségekkel. Rajtad áll, mikor, milyen tempóban, mit használsz fel belőle. Teljesen a saját igényeidre tudod alakítani.

“Remek, nagyon jól hangzik! Kérem a leckéket! >>”
Kattints ide! >>

Ha szükséged van segítségre, azt is megkapod…

A leckegyűjteményhez egy online klubtagság is jár: tagja leszel az Alkotókedvű Nők Klubjának!

Ez egy online közösség, amit minden nap elérsz, és nézd csak, mi mindenre jó ez…
Az alábbi 10 pontban összefoglalom:

💕 Rokon lelkekre találhatsz! Láthatod, kik még a tagjai, mind hozzád hasonló, alkotni vágyó nők – kapcsolódhatsz hozzájuk, inspirációt meríthetsz az alkotásaikból. Vannak teljesen kezdők, újrakezdők és olyanok is, akik évek óta tagjai, aktív hobbi művészek.

🎨 Ez egy olyan platform, ahol tényleg azzal foglalkozol, amit szeretsz. Neked is lehet saját profilod, ahol megoszthatod, tárolhatod, csoportosíthatod a saját alkotásaidat.

Kérdezhetsz, tanácsot kérhetsz a tagoktól és tőlem.

🤗 Csupa pozitív, támogató hozzászólásra, építő kritikára számíthatsz! Mindenki hamarabb ráérez, miben jó, mi az ő stílusa, mert itt igazán kedves és empatikus nők vannak, majd meglátod!

🎯 Motivált maradhatsz, nem leszel teljesen egyedül a problémáiddal.

💙 Semmi sem kötelező, rád van bízva, mennyire használod ki a közösség adta lehetőségeket. Csendes megfigyelőként és aktív posztolóként is jól érezheted itt magad.

A klubtagoknak több segítség jár! Olyan inspiráló tartalmakat olvashatsz, motiváló videókat nézhetsz, kulisszatitkokat leshetsz el, amiket a nagyközönséggel nem osztok meg, csak a klubtagokkal.

🖼️ A kurzus feladatain túl is kapsz alkotnivalót! Minden hónapban megosztok olyan ihletadó feladatot is, ami nem közvetlenül a kurzushoz kapcsolódik, és minden tag alkothat azzal kapcsolatban – így egymást is inspiráljuk a feltöltött alkotásokkal.

🖌️ Részt vehetsz az általam kiírt külön kis pályázatokon, nyereményjátékokon, és értékes művészkellékeket nyerhetsz.

🙋‍♀️ Terveim között szerepel, hogy személyes találkozókat, közös kiállításlátogatást, laza klubdélelőttöket szervezzek a tagoknak.

Ha megrendeled a Nagy Leckegyűjteményt, automatikusan jár neked ez a klubtagság.
Várunk szeretettel az Alkotókedvű Nők Klubjában!

Nézd csak, miket alkottak az eddigi klubtagok a leckék hatására…

Testemonialok

“Ez nekem való, már az olvasgatástól is tisztára belelkesültem! :)”
Kattints ide, ha szeretnél klubtag lenni! >>

A saját történetem…

Szeretném veled megosztani, miért célom, hogy segítsem a hozzád hasonló kezdő vagy amatőr művészeket!

Mert én is hozzád hasonló vagyok, én is végigmentem ezeken a lépcsőfokokon, amiket most Te szeretnél!

Először is: ovis koromban imádtam rajzolni, és ez az imádat egészen addig fenn is maradt, amíg nem kezdtek el velem a rajzszakkörön kockát, gyűrött konyharuhát, unalmas kancsókat, széket és hervadt virágokból álló csendéletet rajzoltatni. Én már akkor maradtam volna a magam kis tündérvilágában, és mesés illusztrációkat készítettem volna az olvasmányaimhoz.

De sajnos a követelmény más volt, és én meg akartam felelni, hogy felvegyenek a képzőművészetire. Ami persze nem sikerült, és az én életem teljesen más irányba ment tovább: elvégeztem egy másik egyetemet, ahol újságírást tanultam, majd a Zeneakadémián nyertem el egy állást, aminek akkor nagyon örültem.

De évek maradtak ki rajzolás nélkül, és sajnos ezen a munkahelyen én nem tudtam úgy kiteljesedni, nem tudott úgy szárnyalni a kreatív énem. :( A feladataim monotonak, szárazak voltak, a nap nagy része irattologatós unalommal telt. Esténként hulla fáradtan estem haza, és nem is volt erőm rajzolni.

Amikor már erősen éreztem a hiányát, visszakanyarodtam, és elkezdtem újra rajzolni: hogy megtaláljam a saját stílusom, és örömömet leljem a munkámban. Autodidakta módon képeztem magam, és igyekeztem elmerülni minél többféle technikában, hogy megtudjam: mi az, ami igazán nekem való. Kezdetben a színes ceruza, majd a pasztell, most az akvarell és az olajpasztell a nagy kedvenc. Online és élő foglalkozásokat szerveztem, pl. a Szépművészeti Múzeumban, majd Magyarországon elsőként elkezdtem festőpartykat szervezni.

Aztán teltek az évek, és új fejezet jött az életemben: anya lettem. Újra háttérbe szorultak a saját elfoglaltságok, és szinte megszűnt számomra az “én-idő”. Az első időkben ez természetes volt, de most már visszatekintve látom, hogy túl sokáig ragadtam benne, és nem törődtem azzal, ami pedig mindennél fontosabb: hogy én jól legyek. Minden előbb volt: a gyerekek, az otthoni teendők, minden. Nem szakítottam időt az alkotásra sokáig. Annyira magával sodort a gyerekekkel való sok teendő, hogy már se lelkileg, se testileg nem éreztem jól magam.

A saját bőrömön tapasztaltam, milyen az, amikor hiányzik az alkotás, a kreativitás… Ez bizony kihatással van az ember egészségére, a családtagok lelki állapotára, a kapcsolatokra, mindenre. Az elégedetlenség érzése sokszor csak lappang, nem tör felszínre, mindig csak halasztódik a megoldás… De nincs meg a lelki béke.

Hová jutottam el, miután ezt felismertem magamban?

Újra elkezdtem alkotni, dolgozni, új dolgokat megvalósítani. Így született meg a Művésznapló, a Nagy Leckegyűjtemény és az Alkotókedű Nők Klubja. Amiben tagként, résztvevőként, segítőként én is részt veszek, és hozzád hasonlóan én is egy új életet építek, amiben igazán jól érezhetem magam.

Szeretném tehát, ha velem együtt Te is rálelnél egy olyan kiegyensúlyozott, teljes életre, amiben igazán “otthon” érzed magad, és amiben önazonos lehetsz. Emellett pedig a környezeted, a családod is jól érezheti magát, mert egy nyugodt és boldog nőt, anyát, nagymamát lát majd benned.

Ragadd meg ezt a lehetőséget, és engedd ki a kalitkából a kreatív énedet! Meglátod, szárnyalni fogsz, és csodaszép dolgokat fogsz alkotni a leckéink és a klubtagság segítségével!

“Igen, jár nekem ez a fajta kikapcsolódás, szeretnék csatlakozni, és kérem a leckegyűjteményt!!”
Kattints ide! >>

Hogy néz ki ez a Nagy Leckegyűjtemény, hol tudod majd elérni?

Minden tartalom egy zárt weboldalon elérhető, ahová a megrendelést követően egy felhasználónévvel és jelszóval tudsz majd belépni. Otthon, a saját számítógépeden, laptopodon, tableteden vagy mobilon is követheted a leckéket.

Tudom, hogy ez ma már nagyon fontos szempont, sok weboldal mégsem követhető olyan jól mobilnézetben. Mi erre is nagy hangsúlyt fektettünk, hogy bárhol, bármikor szeretnél alkotni, tanulni, inspirálódni, akkor tökéletes minőségben élvezhesd ezt az oldalt!

Így néz ki az oldal, ahol a leckéket és az online klubot is eléred:

“Szeretném megrendelni, kérem a leckegyűjteményt!”
Kattints ide! >>

Kinek való ez a leckegyűjtemény és a hozzá tartozó klubtagság?

Olyan nőknek, anyukáknak és nagymamáknak, akik szeretnek, vagy szeretnének rajzolni, festeni, és ebben a hobbiban kiteljesedni. Akik vágynak rá, hogy az alkotás útján teljesen kikapcsolódhassanak, és lelkileg feltöltődhessenek. Akiknek régi, gyerekkori vágyuk ez, csak az élet úgy hozta, hogy mindig valami más volt az elsődleges: a munka, a család, az otthoni teendők, a házimunka, a főzés, a kötelességek. Most azonban fordulóponthoz érkeztek, és eljött számunkra az az idő, amikor már nem kell, nem szabad tovább elnyomni ezt a kreatív oldalt, teret kell neki biztosítani, hogy szabadon szárnyalhasson.

Ajánlom kezdőknek, szárnypróbálgatóknak, autodidakta művészeknek, lelkes hobbi művészeknek.

Csak nők csatlakozhatnak?

Igen. A leckékhez járó klubot, az Alkotókedvű Nők Klubját kifejezetten nőknek hoztuk létre. Továbbá a kurzusok témája, stílusa, mondanivalója mind a kreatív alkotásra vágyó nőket szólítja meg. Ennek nem az a célja, hogy diszkrimináljuk az alkotni vágyó férfiakat, egyszerűen csak szeretnénk megőrizni ennek a klubnak az eredeti célját, és szeretnénk, ha a tagok ide belépve mindig egy támogató, női kör részesei lehessenek.

„Ez pont nekem való! Szeretném megrendelni!”
Kattints ide! >>

Kinek NEM való a Nagy Leckegyűjtemény?

Ha a hagyományos rajzoktatás híve vagy, és el sem tudod képzelni, hogy videók segítségével, otthon egyedül is képes vagy fejleszteni magad, akkor ez a lehetőség nem neked való. Ha folyamatos tanári visszajelzésre, értékelésre, kritikára vágysz, akkor szintén nem javaslom ezt a fajta tanulási módszert, mert ezeket nem tartalmazza a program.

Ha a legfőbb célod, hogy élethű vagy fotorealisztikus képeket alkoss, és a másolást szeretnéd tökélyre fejleszteni, akkor ez szintén nem az a program, ami neked szól. Biztosan létezik más lehetőség, ami jobban megfelel az igényeidnek, de én nem ezt tűztem ki az elsődleges célnak, hanem az alkotás élvezetét! Köszönöm, ha ezt megértéssel fogadod.

Fontos tudnod azt is, hogy ez a program nem művészképző, és nem is a hivatásos művészek platformja. Nekem az is célom, hogy a tagok elégedettek legyenek, és ehhez fontos leírnom ezeket a dolgokat is, hogy ne legyen félreértés és csalódás.

„Jó, hogy elmondtad, de ez nem rám vonatkozik. :) Szeretnék a részese lenni!”
Kattints ide!

Miben különbözik ez a lehetőség más magyarországi kurzusoktól?

A félreértések elkerülése végett szeretem leírni, hogy a Nagy Leckegyűjtemény és az Alkotókedvű Nők Klubja nem személyes tanfolyamot vagy alkalmakat jelent! Minden lecke otthonról, az internet segítségével követhető, visszanézhető, bármikor megnézhető a tagság ideje alatt. Személyes tanfolyamot most nem tartok, kifejezetten otthoni tanulásra készítem a tananyagokat, erre specializálódtam. :)

A klubtagok között vannak kis falvakban élő tagok, akik számára nincs is más lehetőség, és örömmel vesznek részt az ilyen online kurzusokon. De vannak külföldi tagok is, akik annak örülnek, hogy az anyanyelvükön van ilyen lehetőség, amit bárhonnan elérnek.

A hagyományos rajziskolákhoz képest óriási előny, hogy nem vagy fix időponthoz kötve, nem kell alkalmazkodnod másokhoz. A saját időbeosztásodnak megfelelően, a saját tempódban haladhatsz az anyagokkal, és ha kedved van, hol aktívabban, hol passzívabban követed majd a klub életét. Tudom, hogy vannak időszakok az ember életében, amikor nem oldható meg a folyamatos aktív részvétel.

Nem kell utaznod sem, mindent otthonról tudsz követni, szervezni, megalkotni!

Ezért is áll rendelkezésedre egy év, hogy a lehető legtöbb dolgot kiaknázhasd ebből a lehetőségből, de ne kelljen vele sietned, vagy aggódnod, hogy pl. az egészségi állapotod vagy elfoglaltságaid miatt nem mindig fér bele az idődbe az alkotás és a tanulás.

Ez nem egy olyan tanfolyam, amit elvégzel, és aztán nincs folytatás, nincs segítség, és elsikkad az egész. Nem fogod megunni közben sem, mert itt folyamatos a motiváció, az egymás inpirálása, folyamatosan új alkotnivalók gyűlnek az oldalon!

Ez nem egy hagyományos kurzus, ami másolásra és élethű ábrázolásra tanít meg! Nincs értékelés, kritika, szintfelmérő, vizsga, más tagokhoz hasonlítgatás, semmi ilyesmi! Mindent otthon valósíthatsz meg, és ha szeretnél tanácsot vagy segítséget kérni, arra természetesen van lehetőség!

Ez nem egy túl nehéz tananyag, ami elrettenti a kezdőket! Ez egy olyan leckegyűjtemény, ami az első perctől élvezetes, örömöt ad, és teljesen egyénre szabható. Azt valósítasz meg belőle, amihez kedved van! Sokféle technikát kipróbálhatsz, de nincs benne annyi kötöttség, mint a hagyományos kurzusban.

Ez nem igényel drága felszerelést! Nem szükséges az elején méregdrága művészkellékeket beszerezni, mert a leckéket úgy építettem fel, hogy a legegyszerűbb eszközökkel (pl. vízfesték, olajpasztell kréta) is el lehessen kezdeni, és élvezni lehessen!

Ez nem egy bármikor megvásárolható,
bármikor elérhető lehetőség! Évente csak pár alkalommal lehet csatlakozni!

„Szeretném megrendelni magamnak!”
Kattints ide!

Szeretnéd, ha a családtagjaid egy elégedettebb, boldogabb nőt, anyát, nagymamát látnának benned a hétköznapokban?

Ha azt látnák, hogy milyen jól érzed magad a bőrödben, és milyen szépeket rajzolsz meg festesz?

Ez egy elérhető, megvalósítható cél! Meglátod, akár pár hónap alatt is képes vagy nagy változásra!

… és akkor olyan más lesz minden a környezetedben is:

 • Amikor a családtagjaid alig várják, hogy fess nekik…
 • Amikor a gyerekek/unokák csodálva nézik, milyen szépeket rajzolsz…
 • Amikor a férjed elismerően jegyzi meg, milyen büszke rád…
 • Amikor a barátaid meghatódva bontják ki az általad készített ajándék festményt…
 • Amikor mindenkinek feltűnik a környezetedben, mennyivel nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb és elégedettebb vagy…
 • Amikor a szomszédasszony megkérdi: mi a titkod, min változtattál?

Az fantasztikus érzés!

És Te csak mosolyogsz magadban, mert tudod a titkot:
Végre alkotsz, végre önmagad vagy!

„Szeretném ezt átélni, kérem a Nagy Leckegyűjteményt!”
Kattints ide!

Miket tartalmaz a Nagy Leckegyűjtemény?

🗓️ 365 napig az összes kurzusom anyaga elérhetővé válik számodra. Hűha! Ez aztán nem semmi, ugye? :)

🎨 Kreatív Boldogság Kurzus leckéi: kikapcsolódás, önbizalomnövelés, lelki béke megtalálása az alkotás útján.

✏️ Varázslatos Pasztell Kurzus leckéi: porpasztell, olajpasztell, pasztell ceruza, technikai trükkök, fantáziaképek és élethű rajzolás vegyesen.

🌷 Tavaszi Élménykurzus leckéi: csodás virágokat, mini tájképeket, erdőt, mezőt, tündérvilágot festhetsz a tavaszi újjászületés jegyében.

🌞 Nyári Élménykurzus leckéi: rengeteg féle technika, fantáziadús leckék, utazáshoz, otthonra, gyerekekkel, unokákkal együtt és egyedül is élvezhető, egyszerű és mégis szép alkotások hozhatóak létre.

🌊 Tenger Élménykurzus leckéi: akvarellel és olajpasztellel alkothatsz csodás tengervizet, tengerparti tájat, mélytengeri világot… élvezheted a kék ezer árnyalatát és a tengerfestés kedvező lelki hatásait!

🔴 300+ lelkesítő, ihletet adó, alkotásra buzdító írott és videós tananyag, melyek folyamatosan elérhetőek, visszakereshetőek.

Folyamatosan bővülő tartalom: tehát onnantól kezdve, hogy belépsz, nem csak a meglévő elképesztően bő tartalomtárat éred el, hanem folyamatosan inspiráló és motiváló újdonságok jelennek majd meg, amik egyrészt fenntartják a lelkesedésedet, másrészt mindig valami új dologra tanítanak majd meg!

🌟 Kincsesláda: akár saját listát is létrehozhatsz azokból a kedvenc leckéidből, vagy egyéb tartalmakból. Ha épp nincs sok időd bogarászni, elmerülni az oldal anyagaiban, akkor csak kattintasz, kinyitod a saját kincsesládádat, és válogatsz a korábban összegyűjtött kincsek közül. :)

👭 365 napig részese lehetsz az alkotói közösségnek, melynek neve: Alkotókedvű Nők Klubja – amely támogat, feltölt és inspirál.

🗨️ Saját profil a kreatív éned bemutatására, melyben egy saját galériát is létrehozhatsz. Megoszthatod az alkotásaidat a közösség többi tagjával, mintha saját kiállítást rendeznél. Az alkotásaidban mások is gyönyörködhetnek, ötletet meríthetnek azokból.

👍 Új barátokat szerezhetsz, akik hasonló életkorúak, hasonló érdeklődési területtel, de mind egyedi stílussal, egyedi elképzelésekkel.

Mit tanulhatsz, mit profitálhatsz belőle?

Bátortalan, önbizalomhiányos kezdőből egy magabiztos, kreatív, életvidám nővé válsz, aki csak úgy dúskál az alkotnivalóban és az ötletekben! :)

A leckék segítségével lazább, felszabadultabb, sokoldalúbb és elégedettebb leszel.

Segít kilábalni egy nehéz élethelyzetből, egy befásult világból, ahol most érzed magad a munka, a sok teendő, sok kötelesség miatt. Vagy épp egy nagy változás miatt nem találod a helyed a világban (pl. nyugdíj kezdete) miatt. Új életcélt tűz ki eléd, és veled együtt lépked az oda vezető úton!

Segít, hogy jobban menedzseld önmagad és a kreatív álmaidat!

Ez a kép nagyon gáz, vegyük ki:

Segít kialakítani egy vadiúj életstílust: a kreativitás átszövi majd a hétköznapjaid, és megjelenik minden téren: az öltözködésben, a szabadidő kihasználásban, a főzésben, kerészkedésben, kirándulásokban, utazásokban… sorra megtölti az életed élvezetes, művészetekhez közel álló “csemegékkel”!

Az alkotás jótékony hatását az életed minden területén élvezheted majd: a szabad alkotás új energiákat szabadít fel benned, melynek hatására rugalmasabb leszel, ezáltal jobban kezeled majd a konfliktusokat, és sokkal jobban jelen tudsz lenni a saját életedben! Ki tudod élvezni minden pillanatát – ez nem is olyan egyszerű, mint elsőre gondolnád! A mai világban ezt újra kell tanulnunk. Ez a lehetőség ebben is segít! A magánéletben, a munkában, a társas kapcsolatokban, a gyerekekkel, illetve unokákkal is jobb, tartalmasabb kapcsolatot tudsz majd kialakítani.

A támogató közösség erejét használva új projektekbe vághatod a fejszédet, legyen szó akár a kezdetekről, pl. egy szuper alkotóműhely berendezéséről, vagy távolabbi tervekről, pl. a képeid eladásáról, kiállítás szervezésről, vagy egy kreatív utazás megszervezéséről a világ valamelyik művészeti fellegvárába.

Sok-sok élvezetes technika rejtelmeit tanulhatod meg: akvarell, pasztell, színes ceruza, tus, akrilfestés, kollázskészítés, különleges technikák, pl. festés különböző termések használatával, vagy kézzel festés stb.

Rengeteg lehetőséget rejt: az alkotáshoz, eszközbeszerzéshez, technikákhoz segítséget, tippeket kérhetsz, megoszthatod a saját tapasztalataidat.

Értékes embereket ismerhetsz meg: az online klubon belül rokon lelkekre, barátokra, alkotó-társakra találhatsz.

Folyamatosan fenntartja az érdeklődésedet, akár minden nap használhatod, így segít elérni a céljaidat!

Mit jelent, ha megrendeled a Nagy Leckegyűjteményt?

A Nagy Leckegyűjtemény megrendelésével élvezheted a fent felsorolt leckéket és lehetőségeket.

A leckék elérhetőségének kezdete: a befizetést követően kapsz egy visszaigazoló e-mailt. Ebben az e-mailben benne lesz a zárt weboldal címe, és a belépéshez szükséges adataid. A befizetés napjától kerek egy évig érvényes. Ezen belül annyiszor lépsz be, ahányszor csak szeretnél, és annyiszor nézed meg a feltöltött anyagokat, videókat, ahányszor csak akarod. Mindent a saját tempódban.

A leckék elérhetőségének vége: a befizetéstől számolva egy év elteltével lejár az elérhetőség, de természetesen meghosszabbítható. Vannak olyan tagok, akik már több éve újra és újra meghosszabbítják.

Mit mondanak azok, akik már kipróbálták?

Van köztük idősebb, fiatalabb, van aki nap mint nap alkot, van aki csak alkalomszerűen. Van aki kezdőként kezdte, és van aki már gyakorlottabb hobby művész volt, amikor csatlakozott. Van, aki már évek óta tag (amióta létrehoztam!) Sokfélék, és mind nagyon lelkesek! Mi az, ami megfogta őket, és amit szeretnek ebben az egészben? Olvasd el, mit írnak ők:

“Számomra ez egy nagyon kedves közösség, ahol egy cipőben járunk, mert mind szeretünk alkotni és ezen belül fejlődni. Itt bárki bátran megoszthatja a műveit, akkor is, ha csak most kóstolgatja a festési-rajzolási technikákat, akkor is, ha valami elvontabb dolgot sikerült papírra (vagy más egyébre) alkotnia, mert minden alkotásban a pozitívumokat keressük, így folyamatosan támogatjuk, bíztatjuk egymást. Ezáltal mind sikeresen fejlődünk. Kiváló ötleteket tanulunk egymástól. Mindenkit szívesen fogadunk be és vidámságból sincs hiány. :)”

Doba Anna

„Én is szeretném”
Kattints ide! >>

“Inspiráló az, hogy ilyen sokan vagyunk, akiknek ez szenvedélye, és sok új ötletet is kapok a többiek képeiből.”

Egry Zsuzsa

„Szeretném megrendelni én is!”
Kattints ide! >>

“Egyrészt a nagyon jó és saját tempóban végezhető online kurzusok miatt csatlakoztam, amikkel már régóta szemeztem.

Másrészt az is tetszett, hogy az alkotásaimat rendszerezhetem, és ha van kedvem (merszem), akkor meg is oszthatom a többiekkel. Ehhez pedig még jött extrának a fantasztikusan támogató közösség, ahonnan nem csak hogy biztatást és fejlődési ötleteket kapok, hanem a rengeteg feltöltött alkotás hatalmas inspirációt is ad!

És a zsúfolt hétköznapokban mindig motivál, mikor látom, mások mennyi újat osztanak meg, hogy én is tudjak időt szakítani az alkotásra.

Bár most egy passzív időszakban vagyok (egy hónapja költöztem vidékre, a kerttel rengeteg munka van, úgyhogy a kicsomagolással és berendezkedéssel nem sokat haladtunk, minden dobozokban áll), így is nagyon jólesik időnkênt végignézni a feltöltött műveket.”

Darvas Ágnes

„Kérem a leckéket én is!”
Kattints ide! >>

“A befogadàs-elfogadàs érzése, az, hogy ide mindig visszatérhetek, mèg akkor is ha esetleg sokàig nem jelentkeztem, és emellett az is, hogy mintha làthatatlan szàlként osszekotne minket a ugyanaz a szenvedély, a szépség keresése, a kreativitàs irànti vàgy.”

Szentgyörgyi Júlia

„Szeretnék én is klubtag lenni!”
Kattints ide! >>

“Azt hiszem, hogy harmadik éve csatlakoztam, és akkor nagyon jó döntést hoztam. Ma már hozzá tartozik az életemhez! Rengeteget fejlődtem a technikákban. Sok inspiráló videó és Zsófi Te is visszajelzel a képeinkkel kapcsolatban. Senki sem sürget saját tempómban dolgozhatok. Társaim egyre csodásabb képeket tesznek fel. Nagyon jó ez a zárt kör! Köszönöm neked Zsófi, hogy kitaláltad. Én mindenkinek szeretettel ajánlom.”

Vágási Mária

„Kérem a teljes leckegyűjteményt én is!”
Kattints ide! >>

“Számomra óriási inspirációt jelent!!
Köszönöm!”

Sántha Tamásné Éva

„Tetszik, szeretném kérni!”
Kattints ide! >>

“Zsófi, emailben is írtam neked, de itt is szívesen megosztom : pár éve az interneten találtam a weboldaladra. Először a képeid tetszettek meg, aztán érdekelni kezdett, hogy milyen technikával dolgozol.

A honlapodon talált videokat nagyon jónak találtam, ami tovább inspirált. Így folyamatosan új technikákat tanulok, és a saját stílusomat is fejlesztem. Az alkotó közösségben egymás munkáit is megnézzük, elismerő, -és segítő tanácsokkal is ellátjuk egymást időnként.

Jó, hogy te is rendszeresen visszajelzel a képeinkkel kapcsolatban, és hétről hétre újabb és újabb témákkal, és inspiráló videókkal jelentkezel.

Nagyon szeretem ezt az alkotói közösséget, sokat tanulunk egymástól is.
Korábban nem posztoltam, és képeket se tettem fel az internetre,mivel alapvetően nem szeretem, és az adatvédelmi elvek szerintem nem nyújtanak elég védelmet, de ez a közösség úgy látom, hogy zárt csoportként jól működik . Mindenkinek ajánlom a csoportot, aki Zsófi ajánlásait figyelembe véve, és azt tiszteletben tartva szívesen csatlakozna.”

Ódor Márta

„Kérem a videókat, leckéket, klubtagságot!”
Kattints ide! >>

“A legjobb az, hogy hasonló érdeklődésűek között vagyunk és így talán jobban értjük egymást. Nézhetjük mások munkáit is ami buzdítóan hathat ránk is.”

Csikós Zsuzsanna

„Megrendelem én is!”
Kattints ide! >>

“Nekem az a legjobb, hogy saját tempóm szerint haladhatok és visszajelzést is kapok, nem beszélve a sok-sok ötletről és technikáról! Nagyon örülök, hogy csatlakoztam.”

Ivády Réka

„Belevágok én is!”
Kattints ide! >>

“Önbizalomhiánnyal küszködtem, mert azt vártam magamtól, hogy tökéleteset alkossak, és mivel ez nem sikerült, elkeseredtem. Itt megtanultam, hogy maga az alkotás a legfontosabb, az elmélyülés, kikapcsolódás alkotás közben. Hasonló az énekléshez, amikor felülemelkedsz a gondokon, problémákon. Zenehallgatás közben alkotni egyenesen felüdülés, pihenés. A rajzaimra, festményeimre szinte mindig kaptam pozitív, bíztató reakciót, ami sokat segített abban, hogy bátran fessek. A leckéket érdemes követni és minden technikát kipróbálni, ekkor fedezi fel az ember magáról, hogy milyen „tehetséges”, melyik az a módszer, amit igazán kedvel, amiben élvezetét leli.”

Kiss Melinda

„Nagyon tetszik, szeretném én is!”
Kattints ide! >>

“Kíváncsian és nagy akarással álltam hozzá a feladatokhoz, mert egyre újabb dolgokat ismertem meg. Először a látszólag egyszerűbb feladatokat oldottam meg, utána a többit. A videók nagy segítség voltak. Nekem nagyon fontos volt, hogy viszonylag olcsóbb anyaggal is meg lehet oldani a feladatokat, vagyis a leírásaid, hogy mi szükséges a feladatokhoz.”

Benedekné Judit

„Megrendelem a leckéket!”
Kattints ide! >>

“Két éve vagyok tag. Elsősorban a kurzusok miatt csatlakoztam és egy fantasztikus közösséget találtam! Akiktől folyamatos inspirációt, támogatást és rengeteg jó tanácsot kapok! Nagyon jó érzés ennyi tehetséges ember között alkotni! Mindig meglátják a legjobbat a képeimben, ami engem is folyamatosan ösztönöz!

A leckék nagyon változatosak, inspirálóak! Segítségükkel több technikát is ki lehet próbálni! Itt mindenki megtalálhatja a saját stílusát! Köszönöm, hogy a tagja lehetek! :-)”

Szappanos Erika

„Kérem a Nagy Leckegyűjteményt!”
Kattints ide! >>

“Három éve vagyok tagja a közösségnek. Első évben többnyire nézelődtem, olvasgattam. Majd egy verses felhívás teljesen megmozgatta a fantáziámat és az elkészült képet megosztottam a csoportban. A kommentekből áradó szeretet és jóindulat, valamint segítőkészség egészen letörte a bátortalanságomat. Két éve nyáron lányommal együtt kipróbáltunk technikákat, ezután ő is tagja lett a csoportnak. Nagyon jó kis csapat tagja lehetek, ahol mindig lehet valakitől újat tanulni.”

Virágné Duplinszky Gabriella

🏷️ Mennyibe kerül?

 • 1 éves hozzáférés a kreatív tartalmakhoz, leckékhez
 • 1 éves hozzáférés az online klubhoz: Alkotókedvű Nők Klubja
 • Kreatív Boldogság Kurzus leckéi
 • Varázslatos Pasztell Kurzus leckéi
 • Tavaszi Élménykurzus leckéi
 • Nyári Élménykurzus leckéi
 • Tenger Élménykurzus leckéi
 • Folyamatosan bővülő, új tartalmak
 • Inspirációk, technikai tippek, eszközbemutatók, művésztermék-ajánlók
 • Extra leckék, csupa értékes plusz tudásanyag
 • Betekintés a kulisszák mögé (Ez a nagy nyilvánosság előtt nem lesz közzétéve.)
 • 30 napos próba garancia
Az éves tagság díja mindössze:
29 900 Ft
azaz 82 Ft naponta.

💳 Hogyan lehet befizetni a Nagy Leckegyűjtemény díját?

Az éves díjat bankkártyával vagy banki átutalással lehet fizetni.

⏰ Meddig él az ajánlat?

Ez az ajánlat csak [wfcp_olvaso_elerhetoseg_datum_vagy_ma] éjfélig él.
Ha nem akarsz lemaradni, kattints ide! >>

💬 Egy megjegyzés:

Ha egyenként szeretnéd megvásárolni a kurzusaimat, akkor az 109 500 Ft-ba kerülne. Most ennek az összegnek a töredékéért megkapsz mindent. SŐT, ezen felül a következő 12 hónapban megjelenő összes új leckékhez, videókhoz és inspirációkhoz is hozzáférsz majd. Ráadásul tagja leszel az alkotói közösségnek is, ami már önmagában is felbecsülhetetlen érték…

⚠️ Mi történik, ha jelentkezel, de nem tetszik a Nagy Leckegyűjtemény?

Ha az elérhetőség kezdetétől számított 30 napon belül meggondolod magad, indoklás nélkül visszaigényelheted a befizetett összeget. Ilyen egyszerű. Így semmit nem kockáztatsz.

Nehézkes lenne számodra az eszközök beszerzése?

Ne aggódj, ezért találtam ki, hogy MŰVÉSZKELLÉK CSOMAGGAL együtt is megrendelheted tőlem a Nagy Leckegyűjteményt. Összeválogattam a legfontosabb művészkellékeket, amik kifejezetten kezdőknek való, nagyon kompakt kis készletek. Kiváló minőségű alapanyagok, amikkel már a kezdetektől élvezheted az alkotást. Többféle technikába is belekóstolhatsz a segítségemmel, minden együtt lesz a csomagban. Időt, energiát, utánajárást, utazást spórolhatsz meg ezzel, hiszen ez a csomag összekészítve várja, hogy eljusson hozzád.

Lássuk részletesen, mit tartalmaz a MŰVÉSZKELLÉK CSOMAG, amit az otthon elvégezhető leckéimhez kérhetsz:

🩷 akvarell festék készlet ecsettel, kihajtható műanyag palettával: az általam kedvelt szilkés verzió, amit kezdőknek is könnyű használni. Nagyon helyes kis készlet ez, amit akár utazáshoz, szabadtéri alkotáshoz is magaddal vihetsz. Kiváló lehetőséget ad a színkeverés felfedezéséhez, mert a legfontosabb alap színeket tartalmazza. Ez az a készlet, amit a Tavaszi Élménykurzus leckéihez leginkább ki tudsz használni.

🧡 akvarell ceruza készlet: használható grafikus és festményszerű képek készítéséhez, illetve kiváló kiegészítője az akvarell festéknek, az apróbb részletek megrajzolásához. Különleges anyagból készül, ami víz hatására elmosódik, élvezet vele alkotni!

💛 olajpasztell készlet: egyik kedvenc eszközöm, krémes állagú, intenzív színű kréták, melyekkel több rétegben lehet dogozni, és igazán izgalmas technikákat tudsz kipróbálni. Az alap készlet tartalmazza a legfontosabb színeket, amikből még százféle árnyalatot ki tudsz keverni, a krémes állagnak köszönhetően. Élénk, tavaszias, virágos képekhez csodásan passzol ez a technika!

💚 akrilfesték készlet ecset-válogatással: amikkel a kezdetektől örömteli lesz az alkotás. Ez az a festék, amivel tényleg szinte bármilyen felületre alkothatsz: papírra, vászonra, fára, farostlemezre, csempére, falra… Az ecsetek kiváló minőségű, szintetikus sörtéjű, nagyon tartós ecsetek.

💙 porpasztell készlet: puha, porlékony, pigmentgazdag kréták, melyekkel élvezet az alkotás. Csodásan keverednek a színek, megtapasztalhatod azt is, milyen érzés közvetlenül a kezeddel megsimítani a papírt és keverni a színeket.

🩵 univerzális művész vázlatfüzet, ami rengeteg féle technikához használható: akvarellhez, akrilhoz, akvarell ceruzához, porpasztellhez, olajpasztellhez, méretének köszönhetően utazáshoz, szabadtéri alkotáshoz is kiváló!

💜 saját gyártású praktikus rajztábla, melyet bárhová magaddal vihetsz, és az utazásaid során is alkothatsz rajta. Az öledben is elfér, nem foglal feleslegesen nagy helyet. Mérete: 34 cm x 25 cm

A művészkellék csomag ára [wfcp_olvaso_elerhetoseg_datum_vagy_ma] éjfélig
29 900 Ft helyett
mindössze 24 900 Ft

(A művészkellék csomag kizárólag a Nagy Leckegyűjteménnyel együtt vásárolható meg.)


*Megjegyzés: Egyes esetekben a csomag összetétele minimálisan eltérhet. Megrendeléskor az aktuális raktárkészletünknek megfelelően állítjuk össze az egyes csomagokat, így előfordulhat, hogy bizonyos termékeket más márkájú készlettel helyettesítünk, mint ami a fenti fotón látható. Garantáljuk, hogy a helyettesítő termékek azonos (vagy magasabb) minőséget képviselnek, mint a fenti listában szereplők. Tehát garantált, hogy minden esetben kiváló minőségű művészkellék csomagot fogsz kézhez kapni.

Téged visszatart valami a megrendeléstől?

Azt gondolod, már túl idős vagy ehhez?

El kell árulnom neked valamit: nincs felső korhatár! Nagyon sok nyugdíjas vagy nagymama korú tag van, akik csodaszép képeket alkotnak, és az elmeséléseik alapján nagyon jó hatással van az egészségükre, a lelkiállapotukra, hogy alkotnak! Van olyan tag, aki idősek otthonából jelentkezett, és a tanultakat megosztja a társaival is. Olyan jó dolog ez, nagyon nagy öröm számomra is! Szóval ne gondold, hogy túl idős vagy, én szeretettel várom a jelentkezésedet!

Azt gondolod, hogy ez valami extra számítástechnikai ismeretet igényel?

Ne félj ettől, nem így van! Ha szoktál internetezni, semmilyen gondot nem fog okozni a használata. Van egy zárt weboldal, ahová pár kattintással beléphetsz, és minden leckét, inspirációt egy oldalról elérsz. Minden videót egyetlen kattintással el tudsz indítani, tehát semmilyen extra képességet ez nem igényel! Ha mégis bármilyen gondod van, segítünk! Még nem volt olyan gond, amit ne tudtunk volna rögtön megoldani! :)

Azt gondolod, hogy neked ehhez nincs tehetséged?

Ne félj ettől, nincs szükség semmilyen előképzettségre, vagy előzetes felkészülésre! Bőven elegendő az, hogy megvan benned az alkotás iránti vágy, a többit bízd rám! ;) Sok tag gyerekkorában alkotott utoljára. Vagy régen szeretett alkotni, de aztán másfelé sodorta az élet. Szuper részletes videók és útmutatók segítenek hogy a kezdetektől jó érezd magad alkotás közben!

Attól félsz, hogy kifizeted, de mégsem fog tetszeni? Vagy nem lesz rá időd? Vagy közbejön valami, és nem tudsz otthon alkotni? Munka, betegség, családi okok, bármi nehézség, ami miatt félbe kell hagynod?

Szeretném, ha nem kellene ilyesmitől tartanod, ezért téged is megillet a 30 napos próbagarancia: ha a jelentkezéstől számított 30 napon belül meggondolod magad, vagy vissza kell mondanod a jelentkezést, indoklás nélkül megteheted ezt, és a tagság teljes díját visszakapod.

Köszönöm az érdeklődésedet, de a Nagy Leckegyűjtemény és az Alkotókedvű Nők Klubjának ajtaja nem áll nyitva folyamatosan. Jelenleg nem tudsz csatlakozni.

Ha érdekel a lehetőség, kérlek figyeld az e-mailjeimet, küldök értesítőt a legközelebbi megrendelési és csatlakozási lehetőségről.

(Ha még nem jelentkeztél az e-mailes sorozatomra, ide kattintva megteheted >>)

[wfcp_olvaso_hc_keresznev], tudom, milyen régi vágyad, hogy az alkotás méltó helyet töltsön be az életedben, és igazán élvezni tudd azt. Minden segítséget szeretnék megadni neked ehhez, mert pontosan tudom, milyen érzés az, amikor az élet úgy hozza, hogy az alkotás háttérbe szorul. Újra és újra vissza kell térni hozzá, és ápolni kell a kreatív énünket, mert az alkotás valódi gyógyír a léleknek.


Szívből ajánlom neked a Nagy Leckegyűjteményt, és várom a megrendelésedet!
Sárhidai Zsófia

© Sárhidai Zsófia – ÁSZF | Jelentkezési űrlap >>