Site icon Sárhidai Zsófia

Vár Téged a Kreatív Boldogság Műhely csapata!

Új év, új kezdet és izgalmas újdonságok várnak rád a Kreatív Boldogság Műhelyben!
Szeretném bemutatni neked a csapatomat, akikkel találkozhatsz majd a festőpartykon és festőklub foglalkozásokon. A programjaim olyan népszerűségnek örvendtek az elmúlt években, hogy bővítettem a csapatomat, így még gyakrabban lesznek a kreatív partyk!

A csapatom minden tagja nagy izgalommal és lelkesedéssel várja a jelentkezésedet. A partykat abban a szellemiségben és stílusban fogják megtartani, amit én megálmodtam, és amit továbbadtam nekik: a legjobb kezekben leszel, mert ők mindent megtesznek azért, hogy a kreatív és intuitív fantáziafestés minden csínját-bínját átadják neked!

Az eddigi programokon is találkozhattál velük, hiszen ők 2011 óta a segítőim, és lelkes résztvevői voltak szinte az összes festőpartynak, amit tartottam. Ettől az évtől saját Festőpartykat és Anya-Lánya Festőklubot tartanak majd, a megszokott stílusban, szellemiségben, és hasonló mesés témákban, mint az elmúlt években.

Büszke vagyok rá, hogy így kinőtte magát az én kis egyszemélyes műhelyem, és most már rájuk bízhatom a foglalkozások nagy részét. Természetesen a háttérmunkában, az online tréningek vezetésében, és egyes rendezvényeken én is ott leszek, és találkozhatsz velem.

A csapatom tagjai mind tehetséges, kreatív emberek, akik szívvel-lélekkel alkotnak és segítenek neked, hogy Te is megtapasztald az alkotás felszabadító és lélekszépítő hatását.

Ismerd meg őket személyesen is:

Ajánlom figyelmedbe a legújabb programjainkat:

Festőpartyk:
Ha vágysz valami kreatív kikapcsolódásra egy fárasztó munkahét után, és szeretnél kezdőként valami csodaszép képet alkotni, akkor Kati & Kata vár téged a Festőpartykon.
Témák, időpontok és részletek az alábbi linken:
https://zsofiasarhidai.com/festoparty/

Anya-Lánya, Anya-Fia Festőklub:
Ha anyuka vagy, és szeretnél a gyermekeddel együtt festeni, lazítani, kikapcsolódni, akkor az Anya-Lánya, Anya-Fia Festőklub a Ti programotok! Kati & Kata, az anya-lánya páros vár benneteket nagy szeretettel!
Témák, időpontok és részletek az alábbi linken:
https://zsofiasarhidai.com/anya-lanya-anya-fia-festoklub/

Online tréningek vidékieknek:
Ha messze laksz Budapesttől, akkor továbbra is ajánlom az online tréningjeimet, amik segítségével otthon tapasztalhatod meg mindazt, amit a műhelyben tanítunk. 2015-ben több rajzos tréninggel, illetve kifejezetten anyukáknak szóló tréninggel készülök nektek.
Részleteket minden minitréning résztvevőnek e-mailben küldök majd.
Ha még nem vagy feliratkozva, itt jelentkezz:
https://zsofiasarhidai.com/ajandek/

Kreatív alkotásokban gazdag és nagyon sikeres évet kíván neked a Kreatív Boldogság Műhely csapata:
Zsófi & Kati & Kata

Te melyik programon szeretnél részt venni?
Írd meg egy kommentben!
Köszi!

Exit mobile version