Site icon Sárhidai Zsófia

30 napos kihívás: Te képes vagy rá?

Ha igazán nagyon akarsz valamit, bármire képes vagy 30 napig! Neked mi a legfontosabb célod, amit szeretnél megvalósítani?

Ha minden nap teszel egy apró lépést a kitűzött célod felé, akkor már elégedett lehetsz magaddal. De mi van, ha ez nem megy, mert sok a munka, sok a stressz, és úgy érzed, a fáradságtól nem igen marad időd és energiád a fejben eltervezett dolgokért cselekedni is. Csak halogatsz és halogatsz…

Egy olyan videót szeretnék megosztani veled, ami tuti, hogy lázba hoz, és cselekvésre inspirál! Rám nagy hatással volt:

Matt Cutts: Próbálj ki valami újat 30 napig!
„Ha igazán nagyon akarsz valamit, bármire képes vagy 30 napig!”

2 szempontból is eredményes lehet a 30 napos kihívás:

1. Ha valami újat akarsz kipróbálni, 30 nap elegendő, hogy megtapasztald, hogyan változik meg tőle az életed. Kezd kicsiben: ha 30 nap alatt sikerül akár egy apró dologgal színesíteni a szürke hétköznapokat, a sikeren felbuzdulva nagyobb önbizalommal vághatsz bele egy újabb cél megvalósításába.

2. Ha valamilyen rossz szokástól akarsz megszabadulni, nincs az a frusztráló érzés, hogy egyik napról a másikra fel kell hagynod azzal, ami addig az életed része volt.
30 nap alatt könnyebben fog menni, mint egyik pillanatról a másikra, nem? :)
Ismered a mondást:
„A szokás az szokás, nem az ablakon kell kihajítani, hanem apránként kell letessékelni a lépcsőn.” (Mark Twain)

Lássam, Te milyen új dolgot próbálnál ki 30 napig, vagy milyen rossz szokásodtól szabadulnál meg erre az időre! Írd le bátran, az segít, hogy be is tudd tartani! :)
Aztán ki tudja, lehet, hogy olyan pozitív változást tapasztalsz a következő 30 napban, hogy önként meghosszabbítod a kihívást…

Exit mobile version