Már csak január 10. (kedd) éjfélig tudsz csatlakozni. Ne maradj le!
Kattints ide, és jelentkezz! >>>
A megrendelési lehetőség lezárult. A Tavaszi Élménykurzus jelenleg nem rendelhető.

“Tavasz van! Élvezd az alkotást, élvezd a természet szépségeit!”

Készítettem egy kis tavaszi motivációs videót, kattints ide, és nézd meg!

Vár rád a TAVASZI ÉLMÉNYKURZUS!

Olvasd el a részleteket, majd görgess az oldal aljára, és töltsd ki a MEGRENDELŐLAPOT!

Fess velem pompás tavaszi virágokat, fákat, mezőt, erdőt, tündérvilágot! Újulj meg Te is a tavaszi témák és az alkotás hatására! 

Egy nagy csokornyi tavaszi témájú videós lecke vár rád, amit a saját otthonodban,  a saját tempódban valósíthatsz meg!

Ha szeretnéd az éledező, zöldellő, majd virágba boruló természetet megörökíteni az alkotásaidban, akkor ennek a gyűjteménynek minden leckéje kincs lesz számodra! Csupa olyan téma, amit imádni fogsz: erdő, mező, levelek, virágok, tündérvilág…

Nézd csak, milyen pompás képeket készíthetsz a segítségemmel…
Te is képes vagy arra, hogy ezekhez hasonló képeket alkoss:

Minden képhez videó, és részletes leírás tartozik, mellyel kezdőként is könnyedén elboldogulsz.

Ahogy megújul, és megtelik színekkel a természet, úgy bontakozik majd ki a benned rejlő kreativitás is!

Számomra ez az év legizgalmasabb, legnagyobb változást hozó időszaka, nagyon szeretem! A hosszú téli várakozás után annyira jól esik végre élvezni a napsütést, a madárcsicsergést, a nyíló virágok pompáját… Az év talán leginkább inspiráló, és legtöbb ötletet, ihletet, alkotóerőt adó időszaka ez!

Használd ki, hogy most együtt bontakozhatsz ki a természettel! Amerre csak mész, csodás témát ad az alkotáshoz a természet minden apró részlete: egy zöld levél, egy virágszirom, egy csicsergő madárfióka, egy tavaszi zápor, egy erdei kirándulás… Mennyi szép inspiráló téma az alkotáshoz!

Alkotni mindig öröm: bármikor, amikor feltöltődésre, kikapcsolódásra vágyunk, ott a lehetőség! Ezt a lehetőséget meg kell ragadni! Nem érdemes hagyni, hogy csak teljen az idő, és a régóta dédelgetett vágyaid feledésbe merüljenek!

Neked mi jut eszedbe a tavaszról?

Szabadság?
Újjászületés?
Napsütés, virágok?
Kirándulás?

Bármi is legyen az első gondolatod, az alkotás egész biztosan hozzá kapcsolható!
Nézd csak:

 • Szabadság: az alkotás felszabadulttá, lazábbá tesz téged, és a tavasz azért is nagyszerű, mert a hideg, szürke és sötét tél után ilyenkor több lehetőség nyílik a kreatív hobbid gyakorlására! Egyre világosabb és melegebb van, akár kabát nélkül is kilibbenhetsz az ajtón, hónod alatt a kis festőszetteddel, és mehetsz alkotni…

 • Újjászületés: ez a tavaszi időszak nagyon kedvez mindenféle új hobbi kipróbálásához! Van bennünk egy nagy adag lendület, tavaszi frissesség, és egy vágy, hogy kicsit megújulhassunk. A rajzolás és a festés szuper lehetőség arra, hogy lelkileg megújulj, és felfedezz magadban olyan képességeket, amik eddig rejtve voltak!

 • Napsütés, virágok: szép tavaszi időben sokan vágyódnak kirándulni erdőbe, vízpartra, vagy csak ki a közeli parkba, és élvezni a napsütést, a madárcsicsergést, a zöld lombokat… Aki alkot, annak bármi témát ad a természetben: egy apró falevél, egy virágszirom, a vízcsobogás, vagy csak önmagában a napfény is. Élvezd ki a tavaszt, a jó időt, az egyre világosabb estéket!

 • Kirándulás: minden ember vágyik arra, hogy néha új helyeket ismerjen meg, és kiszakadjon a megszokott környezetéből, munkából, városi monotonitásból. Főleg tavasszal, amikor egy rövid kirándulás is annyi élményt, szépséget, örömöt nyújt testileg és lelkileg is… Aki pedig alkotni vágyik, a természet tényleg egy kimeríthetetlen ihletforrás. Ki kell próbálnod, milyen érzés egy tóparton ülve festegetni, csak úgy, a saját kedvedre!


A tavaszi időszak nagyon ideális ahhoz, hogy kiteljesedj az alkotás segítségével!

Ez egy otthon elvégezhető videós leckesorozat, kezdőknek!

 • Nem kell hozzá elutaznod otthonról!
 • Nem kell személyes tanfolyamon részt venni!
 • Nem kell hozzá semmilyen tapasztalat, rajztudás!
 • Nem kell időre kész lenni a feladatokkal!
 • Nem kell másokhoz alkalmazkodni, másoknak megfelelni!

A lényeg röviden:

 • Ez egy otthon elvégezhető, interneten követhető kurzus.
 • Kifejezetten tavaszi, rajzos és festő feladatokkal van tele, amit bármikor, bárhol csinálhatsz.
 • Teljesen kezdőknek szól, és óriási sikerélményt ad!
 • A saját tempódban csinálhatod, a saját kedved szerint.
 • A videós leckék rendkívül részletesek, egyedül is prímán boldogulsz majd velük.

Milyen témájú feladatokat tartalmaz A TAVASZI ÉLMÉNYKURZUS?

A leckék nagyon sokszínűek, rengeteg féle technikát mutatnak be, és igen széles a paletta a témákat tekintve is. Egy dolog összefogja őket: mind a tavaszhoz kapcsolódnak! A 25 extra részletes, videós feladatot 6 nagy fejezetbe gyűjtöttem össze neked, hogy könnyebben tudj válogatni, illetve eligazodni a kreatív leckében.

A 6 nagy fejezet:

1. fejezet: Virágok

Emlékszem, gyerekkoromban ujjongva üdvözöltük a kertünkben az első hóvirágokat, az ibolyákat, aztán a tulipánokat… Most is hasonló örömmel tölt el, amikor végre lehet gyönyörködni ezekben a növényekben. Ebben a fejezetben különböző stílusú virágokat alkothatsz akvarellel. Áttetsző virágszirmokat, virágcsokrot, virágkoszorút, fantázia-virágokat. Egyszerű technikákat mutatok, amiket teljesen kezdőként is le tudsz majd követni!

2. fejezet: Fantázia, szabadság, újjászületés

Ebben a fejezetben főszerepet kap a szabad festés. Szárnyalhat a fantáziád, teret kap a szabad asszociáció és az intuíciók alapján történő festés. A tavaszt és a hozzá kapcsolódó fogalmakat, például az újjászületést szimbolizálhatja egyetlen zöld levél vagy egy rügyező ág… vagy eszünkbe juthat róla a tavasz tündére… Mind csodaszép, fantáziamegmozgató téma! Az akvarell mellett a másik kedvenc technikám is helyet kap: az olajpasztell!

3. fejezet: Tájképek

Régi vágyad, hogy tájképet fess? Kezdd kicsiben! Ezek a leckék az első perctől örömteli kikapcsolódást és sikerélményt biztosítanak! Szerintem eddig nem is gondoltad, milyen egyszerűen is lehet tájképet festeni: pár ecsetvonással, néhány különböző „folt” létrehozásával szemet gyönyörködtető kis tájképeket alkothatsz. Melyikkel kezdenéd: magas hegyek, homokos tengerpart vagy tavaszi mező? Rád bízom, mind végtelenül egyszerű és szép… Kipróbálhatod a vászonra való festést is!

4. fejezet: Az egyszerűség gyönyörködtet

Imádom az egyszerű dolgokat! Azt gondolom, hogy amíg nincsenek kiaknázva az egyszerű témák és technikák adta lehetőségek, nem is érdemes továbblépni… Na jó, nem tilos kísérletezni bonyolultabb technikákkal és több gyakorlást igényelő eszközökkel! ;) De olyan jó rádöbbenni, hogy az egyszerű dolgok is mennyi lehetőséget rejtenek…Ebben a fejezetben egyszerű mintákat, formákat, egyszerű kompozíciókat festhetsz.

5. fejezet: Tavaszi ragyogás

Egy különleges, csillogó festék bevetésével egyedivé varázsolhatod a képeidet! Rád van bízva, milyen mennyiségben használod: csak egy pár cseppet, pl. csillogó harmatcseppekhez, vagy picit nagyobb mennyiséget, például napsütésben csillogó levelek, virágok megfestéséhez… Ezt a különleges festéket bármilyen akvarellfestékkel keverheted, csodás új árnyalatokat létrehozva…

6. fejezet: Ispiráció-áradat

Biztos éreztél már olyat, hogy képtelen voltál nekikezdeni az alkotásnak, mert nem volt ötleteted, ihleted, vagy teljesen leblokkolt az üres fehér papír látványa. Ez a fejezet egy óriási motivációs és inspiráció-bomba, ami túllendít ezeken a nehézségeken! Külön rész szól arról, hogy hogyan alkoss a szabadban, illetve hogyan folytasd az alkotást, miután befejezted ezt a kurzust…

“HÚ, EZ NAGYON TETSZIK,
szeretném megrndelni a Tavaszi Élménykurzust!”
Kattints ide! >>

Milyen technikák szerepelnek a kurzusban?

 • akvarell
 • olajpasztell
 • kiegészítésként néhány izgalmas, vegyes technika, pl. akvarell + tűfilc

A lényeg az egyszerűségen van: kevés eszközzel, egyszerű technikával szépet alkotni!

Olyan technikák ezek, melyek kevés eszközzel, pénztárcakímélő változatban is megvalósíthatóak! Minden technikán belül léteznek hobbi művészeknek való termékek, melyek véleményem szerint kiváló minőségűek, és élvezet velük az alkotás a kezdőknek is. Amelyik technikában jobban elmélyednél, abban később is bővítheted az eszköztáradat! Kezdésnek azonban egy minimál felszerelés is elegendő!

10+1 dolog, amivel gazdagabb leszel, ha ezt a TAVASZI ÉLMÉNYKURZUST megcsinálod:

1) Ez a kurzus egy valóságos BOLDOGSÁG-BOMBA: felnyitja a szemed, hogy milyen csodaszép a természet, milyen ihletforrás rejtőzik a legapróbb falevélben is, és milyen csodás dolgokra vagy képes Te magad egyedül!

2) ÉNIDŐT nyersz: nem könnyű a hétköznapokban, munka, család, sok-sok tennivaló mellett valódi, értékes időt szánni magadra és a hobbidra. Ez a kurzus segít, hogy ez rendszeresen, akár heti több alkalommal is megvalósuljon, a saját igényeidre szabva.

3) Tele leszel KREATÍV ENERGIÁVAL: azt fogod érezni a hatására, hogy szuper ötleteid vannak, amiket szinte azonnal meg akarsz majd örökíteni papírra vagy vászonra.

4) ÜGYESEBB leszel: az a sok lecke, amit majd kipróbálsz, nemcsak az ösztönösen benned meglévő kreatív nőt csalogatja elő, hanem a kézügyességedet is fejleszti.

5) MOTIVÁLT leszel: tele leszel tettvággyal, és nem fogod azt érezni, hogy csak telnek a napok, anélkül, hogy bármit is csinálnál a saját kedvedre. Hasznosat, értékeset, szemet gyönyörködtetőt alkothatsz hétvégenként, pihenés közben is.

6) LAZA leszel, megszabadulsz az eddigi kötöttségektől: erről is szól a tavasz és ez a kurzus. Megtanulsz megfelelési kényszer nélkül, felszabadultan, örömmel alkotni.

7) SZÍNESEBB leszel: az a sok szép kép, amit a kurzus alatt készítesz, nemcsak a lakásodat, hanem Téged is, a lelkedet is színesíti majd.

8) LELKES leszel: az újdonság érzése minden egyes feladatnál pozitív energiával, lendülettel, kíváncsisággal tölt majd fel.

9) ÚJFAJTA KAPCSOLATOT teremthetsz a családtagokkal, barátokkal: akár többen is alkothattok együtt, a feladatokat követve. Micsoda öröm ez a barátnőknek, gyerekeknek, unokáknak, meglátod!

10) KIEGYENSÚLYOZOTTABB leszel: a lelked megtelik jó érzéssel, ha alkotsz, és ennek hatása nem múlik el később sem. Nyugodtabb, elégedettebb leszel a nap többi részében is.

+1) Alig várod majd a folytatást nyáron és az év további részében! :) Egy olyan hobbival gazdagodsz, ami hosszú távon örömöt, vidámságot, és egyben lelki nyugalmat is ad!

Szeretném megrendelni a Tavaszi Élménykurzust!”
Kattints ide! >>

Kiknek ajánlom?

 • Elsősorban nőknek, aki alkotni, kikapcsolódni, feltöltődni vágynak, és ezt mind szabadon, a saját időbeosztásukhoz igazítva szeretnék megvalósítani. Mindig van férfi érdeklődő, megrendelő is, nekik azt szoktam javasolni, hogy természetesen ugyanúgy végigcsinálhatják a feladatokat, ha nem zavarja őket, hogy a leírások, a témaválasztások elsősorban a nőket szólítják meg. Tehát férfiaknak is ajánlom, nincs nemi diszkrimináció! :)

 • Milyen korosztálynak? Elsősorban felnőtteknek. Az életkor nem számít, hiszen a feladatok témája egyaránt izgalmas a fiataloknak és az idősebbeknek is. Ha kamasz gyereknek vagy kisebb gyereknek szeretnéd ajándékozni, akkor is azt javaslom, hogy közösen alkossatok. A feladatok mindegyikét nem tudják lekövetni és önállóan megcsinálni a gyerekek. Felnőtt segítsége szükséges, ezt fontos elmondanom.

 • Teljesen kezdőknek ajánlom, azoknak, akik egyszerű feladatokon keresztül szeretnének hamar sikerélményt is szerezni. Ha teljesen kezdő vagy, vagy eddig csak néhány technikát próbáltál ki, ez a kurzus egy valódi kincsesbánya lesz számodra!

Kiknek nem ajánlom?

 • Azoknak, akik mindenképp csak élethű képeket szeretnének alkotni. Ez a kurzus inkább a szabad alkotást helyezi előtérbe.

 • Gyerekeknek önálló alkotásra nem ajánlom, mert a videók lekövetése, az eszközök használata felnőtt segítségét igényelheti.

Technikai részletek:

Hogyan juthatsz hozzá a kurzushoz?

A kurzust az oldal alján találgató gomb MEGRENDELŐLAP kitöltésével lehet megrendelni. A kurzus interneten követhető, egy zárt weboldalon, melyhez a belépési adatokat a befizetésedet követően e-mailben küldöm meg.

Mikortól elérhető a kurzus, van-e időkorlát?

A kurzus azonnal elérhető számodra, ahogy megkapod a belépési adatokat az oldalra. Ettől kezdődően bármikor nekiállhatsz a feladatoknak, kerek 1 éved van a leckék feldolgozására.

Milyen eszközökön követhető a kurzus?

Asztali számítógépen, laptopon, tableten és okos telefonon is követhető. Csak internet hozzáférés szükséges, semmi más. A leckék mindegyikéhez kiváló minőségű, full HD videó tartozik, de ehhez sem kell más, csak internet kapcsolat.

Téged visszatart valami a megrendeléstől?

Azt gondolod, már túl idős vagy ehhez?

Pedig NINCS felső korhatár! Nagyon sok nyugdíjas vagy nagymama korú nő rendelte meg a korábbi kurzusaimat is. Csodaszép képeket alkotnak, és az elmeséléseik alapján nagyon jó hatással van az egészségükre, a lelkiállapotukra, hogy alkotnak! Van olyan is, aki idősek otthonából jelentkezett, és a tanultakat megosztja a társaival is. Olyan jó dolog ez, nagyon nagy öröm számomra is! Szóval ne gondold, hogy túl idős vagy, ez ne jelentsen akadályt, rendeld meg bátran!

Azt gondolod, hogy neked ehhez nincs tehetséged?

Ne félj ettől, nincs szükség semmilyen előképzettségre, vagy előzetes felkészülésre! Bőven elegendő az, hogy megvan benned az alkotás iránti vágy, a többit bízd rám! ;) Sok megrendelőm gyerekkorában alkotott utoljára. Vagy régen szeretett alkotni, de aztán másfelé sodorta az élet. Szuper részletes videók és útmutatók segítenek hogy a kezdetektől, hogy jól érezd magad alkotás közben!

Attól félsz, hogy kifizeted, de mégsem fog tetszeni? 

Vagy nem lesz rá időd? Vagy közbejön valami, és nem tudsz otthon alkotni? Munka, betegség, családi okok, bármi nehézség, ami miatt félbe kell hagynod?

Szeretném, ha nem kellene ilyesmitől tartanod, ezért 30 NAPOS ELÉGEDETTSÉGI GARANCIÁT vállalok a Tavaszi Élménykurzusra! Ha nem tetszik, ha nem vagy elégedett az otthoni kurzussal, a befizetéstől számított 30 napon belül lehetőséged van visszamondani, és akkor a teljes árat visszakapod. 

Mennyibe kerül?

“Mit kapsz a kurzusban?”
Az otthonról elérhető internetes kurzus:

 • 6 nagy fejezetből, 25 részből álló leckesorozat. Minden leckéhez full HD videó, sok-sok képes leírás, illusztráció, gyakorlatok lépésről-lépésre. A leckék fő témája: a tavasz.
 • Kezdőknek szóló technikák: akvarell és olajpasztell.
 • Jelszóval védett saját weboldal, ahová belépve elérhetőek számodra a leckék.
 • Számítógépről, táblagépről és okostelefonról is elérhető a teljes tartalom.
 • 12 hónapos elérhetőség a kurzushoz.

A kurzus ára mindössze

24 900 Ft

A kurzus árát bankkártyával vagy átutalással is tudod fizetni. A befizetésedet követően 1 teljes évig eléred a Tavaszi Élménykurzus minden leckéjét. Akkor foglalkozhatsz az alkotással, amikor szeretnél. Nem kell semmihez és senkihez igazodnod, a saját otthonodban, a saját időbeosztásod szerint alkothatsz. A teljes anyagot elérheted KEVESEBB, MINT HETI EGYETLEN KÁVÉ árából.

…most rajtad a sor! Az alábbi gombra kattintva március 16. éjfélig tudod leadni a megrendelésed:

A megrendelési lehetőség lezárult. A Tavaszi Élménykurzus jelenleg nem rendelhető.

Remélem, hamarosan Téged is a TAVASZI ÉLMÉNYKURZUS résztvevőjeként üdvözölhetlek, és kíváncsian, lelkesen vágsz majd bele a leckékbe! Ha még bizonytalan vagy a megrendelést illetően, keress bátran, szívesen válaszolok minden kérdésedre!

Az e-mail címem: info [kukac] zsofiasarhidai.com

Üdvözlettel:
Sárhidai Zsófia

© Sárhidai Zsófia – ÁSZF | Jelentkezési űrlap >>