fbpx
Már csak MA (kedd) 20:00-ig juthatsz hozzá az ajándékokhoz. Ne maradj le!
Kattints ide a megrendeléshez! >>>
Április 30. 20:00-kor lezárult az akciós megrendelési időszak. A Tenger Élménykurzust továbbra is meg tudod vásárolni, de már csak az extra leckék nélkül.

Fess csodaszép tengert!
Vadiúj kurzus otthoni alkotáshoz, mely képzeletben a nyugalom szigetére repít…

Te is szereted a tengert?
Most is oda vágyódsz?
Sokszor ábrándoztál róla, milyen jó lenne lefesteni?

Kérd az új leckéimet, melyekkel megtanulhatod, hogyan fess akvarellel és rajzolj olajpasztellel gyönyörű tengeri tájat!
Élvezetes, változatos, sokszínű videós leckék, melyekkel a tenger sokféle arcát megalkothatod.

Festhetsz lágy hullámokat, idilli tengerparti tájat, vagy akár viharos tengert és lenyűgöző korallzátonyt, halakat, vízi növényeket, mélytengeri világot…
Már a gondolata is lelkesít, felfrissít, lázba hoz?

Én is így vagyok vele, imádom a tengert, és mindent, ami vele kapcsolatos!

Itt a frissen megjelent TENGER ÉLMÉNYKURZUS, aminek a segítségével otthon vagy akár a nyaralás alatt is csodás képeket tudsz alkotni.

Pár kattintás, és már nézheted is a leckéket…

Kattints ide, ha már alig várod, hogy elkezdhesd a tengerfestést >>

Kérdések-válaszok a Tenger Élménykurzussal kapcsolatban

Pontokba szedtem neked a legfontosabb információkat. Kattints arra a pontra, amiről részletesebben is olvasnál:

🌊 Miről szól a Tenger Élménykurzus?

A Tenger élménykurzus segítségével megfestheted vagy megrajzolhatod a tenger legkülönfélébb színeit, hangulatait. Nemcsak tengervizet, tengerparti tájat, hanem mélytengeri világot is alkothatsz. Kezdők és haladók is találnak a kurzusban számukra hasznos, izgalmas és ihletet adó feladatot. A videós leckék extra részletesek, akár velem szinkronban is meg lehet alkotni a képeket, hiszen vágás nélkül mutatok minden mozdulatot.

A videós leckéken felül további inspirációkat is megosztok, régi mesterek tenger-ábrázolásaiból merítünk ihletet, és megfigyeljük, hogyan alkottak csodaszép tengeri tájképeket.

Sokféle stílust bemutatok, hogy te is bátran kísérletezz, és rátalálj a saját alkotói stílusodra!

🎨 Milyen leckéket tartalmaz a Tenger Élménykurzus?

6 leckét tartalmaz, ebből 4 lecke akvarell (illetve akvarellre épülő vegyes technika), 2 pedig olajpasztell.

1) A sokszínű tenger: akvarell képeslap-sorozat

2) Sziklás tengerparti táj, nyugodt tenger olajpasztellel

3) A kék bolygó: földgömb festés akvarellel

4) Lágy hullámok: absztrakt tengervíz akvarellel

5) Lenyűgöző korallzátony: tenger alatti világ olajpasztellel

6) Viharos tenger: esős, háborgó tenger akvarellel

+1) Sally West inspirálta tengerpart festőkéssel

Ezzel a leckével az akrilfestés iránt érdeklődőknek szeretnék kedveskedni.

+2) Tenger festés különleges eszközökkel

Izgalmas absztrakt képeket és érdekes felületeket hozhatsz létre, amit gyakorlás után bármelyik akvarell képeden alkalmazni tudsz majd.

+3) Tengeri csiga akvarell ceruzával

Az akvarell festékkel készült képeimen gyakran használok akvarell ceruzát is: itt egy nagyon egyszerű feladaton mutatom be a technikát, ami kezdőként is gyors sikerélményt hoz neked.

🎥 Milyen hosszúak a videók?

A 6 lecke összesen 225 percnyi videós leckét tartalmaz (ez több mint 3 és fél óra). Ezek között van 20 perces és 50 perces is. Akár egy nyaralás alatt meg lehet csinálni a leckéket, vagy otthon is, kisebb részletekben. 1 évig elérhető minden tartalom, tehát még télen is lehet töltődni ezekkel a tengeres leckékkel.

🖌️ Szívesen belevágnál, de azt sem tudod, hogyan, mivel, milyen eszközökkel kell elkezdeni?

Nehézkes lenne számodra az eszközök beszerzése?

Ne aggódj, ezért találtam ki, hogy MŰVÉSZKELLÉK CSOMAGGAL együtt is megrendelheted tőlem a kurzust. Összeválogattam a legfontosabb művészkellékeket, amik kifejezetten kezdőknek való, nagyon kompakt kis készletek. Kiváló minőségű alapanyagok, amikkel már a kezdetektől élvezheted az alkotást. Többféle technikába is belekóstolhatsz a segítségemmel, minden együtt lesz a csomagban. Időt, energiát, utánajárást, utazást spórolhatsz meg ezzel, hiszen ez a csomag összekészítve várja, hogy eljusson hozzád.

Lássuk részletesen, mit tartalmaz a MŰVÉSZKELLÉK CSOMAG, amit az otthon elvégezhető kurzusomhoz kérhetsz:

– akvarell festék készlet ecsettel, kihajtható műanyag palettával: az általam kedvelt szilkés verzió, amit kezdőknek is könnyű használni. Nagyon helyes kis készlet ez, amit akár utazáshoz, szabadtéri alkotáshoz is magaddal vihetsz. Kiváló lehetőséget ad a színkeverés felfedezéséhez, mert a legfontosabb alap színeket tartalmazza. Ez az a készlet, amit a Tenger Élménykurzus leckéihez leginkább ki tudsz használni.

– akvarell ceruza készlet: használható grafikus és festményszerű képek készítéséhez, illetve kiváló kiegészítője az akvarell festéknek, az apróbb részletek megrajzolásához. Különleges anyagból készül, ami víz hatására elmosódik, élvezet vele alkotni!

– olajpasztell készlet: egyik kedvenc eszközöm, krémes állagú, intenzív színű kréták, melyekkel több rétegben lehet dogozni, és igazán izgalmas technikákat tudsz kipróbálni. Az alap készlet tartalmazza a legfontosabb színeket, amikből még százféle árnyalatot ki tudsz keverni, a krémes állagnak köszönhetően. Gyönyörű élénk színű tengervizet vagy épp mélytengeri világot tudsz vele alkotni.

– akrilfesték készlet ecset-válogatással: amikkel a kezdetektől örömteli lesz az alkotás. Ez az a festék, amivel tényleg szinte bármilyen felületre alkothatsz: papírra, vászonra, fára, farostlemezre, csempére, falra… Az ecsetek kiváló minőségű, szintetikus sörtéjű, nagyon tartós ecsetek.

– porpasztell készlet: puha, porlékony, pigmentgazdag kréták, melyekkel élvezet az alkotás. Csodásan keverednek a színek, megtapasztalhatod azt is, milyen érzés közvetlenül a kezeddel megsimítani a papírt és keverni a színeket.

– univerzális művész vázlatfüzet, ami rengeteg féle technikához használható: akvarellhez, akrilhoz, akvarell ceruzához, porpasztellhez, olajpasztellhez, méretének köszönhetően utazáshoz, szabadtéri alkotáshoz is kiváló!

– saját gyártású praktikus rajztábla, melyet bárhová magaddal vihetsz, és az utazásaid során is alkothatsz rajta. Az öledben is elfér, nem foglal feleslegesen nagy helyet. Mérete: 34 cm x 25 cm

A fent felsorolt kellékek közül a tenger kurzushoz legfontosabbak az akvarell illetve olajpasztell készletek. Azért egésztettem ki más eszközökkel is, hogy még több technikát ismerhess meg, és mégszélesebb legyen a látómeződ. Előbb találod majd meg azt a technikát, ami neked igazán testhezálló! Ezzel a MŰVÉSZKELLÉK CSOMAGGAL tehát nemcsak a kurzus elkezdését szeretném megkönnyíteni, hanem az is célom, hogy további technikákat is kipróbálhass.

*Megjegyzés: Egyes esetekben a csomag összetétele minimálisan eltérhet. Megrendeléskor az aktuális raktárkészletünknek megfelelően állítjuk össze az egyes csomagokat, így előfordulhat, hogy bizonyos termékeket más márkájú készlettel helyettesítünk, mint ami a fenti fotón látható. Garantáljuk, hogy a helyettesítő termékek azonos (vagy magasabb) minőséget képviselnek, mint a fenti listában szereplők. Tehát garantált, hogy minden esetben kiváló minőségű művészkellék csomagot fogsz kézhez kapni.

🎨 Milyen technikákat tanulhatsz a kurzussal?

A két fő technika, amit alkalmazok: az akvarell és az olajpasztell. Az akvarellhez különböző egyéb eszközöket is bevetek (pl. tűfilc, zselés toll), ezért ezt vegyes technikának nevezem.
Az olajpasztellen belül pedig nagy kedvencem a sgraffito technika, ami egy különleges karcolásos módszer, amivel aprólékos mintákat (pl. tengeri növényeket, halakat, apró részleteket) lehet alkotni.

💻 Technikai részletek:

Hogyan juthatsz hozzá a kurzushoz?

A kurzust az oldal alján találgató „MEGRENDELÉSI ŰRLAP” gomb megnyomása után lehet megrendelni. A kurzus interneten követhető, egy zárt weboldalon, melyhez a belépési adatokat a befizetésedet követően e-mailben küldöm meg.

Mikortól elérhető a kurzus, van-e időkorlát?

A kurzus azonnal elérhető számodra, ahogy megkapod a belépési adatokat az oldalra. Ettől kezdődően bármikor nekiállhatsz a feladatoknak, kerek 1 éved van a leckék feldolgozására.

Milyen digitális eszközökön követhető a kurzus?

Asztali számítógépen, laptopon, tableten és okos telefonon is követhető. Csak internet hozzáférés szükséges, semmi más. A leckék mindegyikéhez kiváló minőségű, full HD videó tartozik, de ehhez sem kell más, csak internet kapcsolat.

🎁 Attól tartasz, hogy nem lesz elég kitartásod ehhez a kurzushoz?

Nehezen tudod elképzelni, hogy fogsz boldogulni egyedül az alkotással?
Jó lenne időnként kérdezni, segítséget kérni, támogatást kapni?


Képzeld, erre is kitaláltam valamit:

A kurzus megrendelésével automatikusan tagja leszel egy online közösségnek, és élvezheted a klubtagság minden előnyét:


Az Alkotókedvű Nők Klubja egy online közösség, amit minden nap elérsz, és nézd csak, mi mindenre jó ez… Az alábbi 10 pontban összefoglalom:

💕 Rokon lelkekre találhatsz! Láthatod, kik még a tagjai, mind hozzád hasonló, alkotni vágyó nők – kapcsolódhatsz hozzájuk, inspirációt meríthetsz az alkotásaikból. Vannak teljesen kezdők, újrakezdők és olyanok is, akik évek óta tagjai, aktív hobbi művészek.

🎨 Ez egy olyan platform, ahol tényleg azzal foglalkozol, amit szeretsz. Neked is lehet saját profilod, ahol megoszthatod, tárolhatod, csoportosíthatod a saját alkotásaidat.

Kérdezhetsz, tanácsot kérhetsz a tagoktól és tőlem.

🤗 Csupa pozitív, támogató hozzászólásra, építő kritikára számíthatsz! Mindenki hamarabb ráérez, miben jó, mi az ő stílusa, mert itt igazán kedves és empatikus nők vannak, majd meglátod!

🎯 Motivált maradhatsz, nem leszel teljesen egyedül a problémáiddal.

💙 Semmi sem kötelező, rád van bízva, mennyire használod ki a közösség adta lehetőségeket. Csendes megfigyelőként és aktív posztolóként is jól érezheted itt magad.

A klubtagoknak több segítség jár! Olyan inspiráló tartalmakat olvashatsz, motiváló videókat nézhetsz, kulisszatitkokat leshetsz el, amiket a nagyközönséggel nem osztok meg, csak a klubtagokkal.

🖼️ A kurzus feladatain túl is kapsz alkotnivalót! Minden hónapban megosztok olyan ihletadó feladatot is, ami nem közvetlenül a kurzushoz kapcsolódik, és minden tag alkothat azzal kapcsolatban – így egymást is inspiráljuk a feltöltött alkotásokkal.

🖌️ Részt vehetsz az általam kiírt külön kis pályázatokon, nyereményjátékokon, és értékes művészkellékeket nyerhetsz.

🙋‍♀️ Terveim között szerepel, hogy személyes találkozókat, közös kiállításlátogatást, laza klubdélelőttöket szervezzek a tagoknak.

Ha megrendeled a Tenger Élménykurzust, automatikusan jár neked ez a klubtagság.
Várunk szeretettel az Alkotókedvű Nők Klubjában!

“Jó érzés lehet egy ilyen támogató közösség tagjának lenni. Kérem a kurzust, szeretnék csatlakozni!”
Kattints ide! >>

“Inspiráló az, hogy ilyen sokan vagyunk, akiknek ez szenvedélye, és sok új ötletet is kapok a többiek képeiből.”

Egry Zsuzsa
“Két éve vagyok tag. Elsősorban a kurzusok miatt csatlakoztam és egy fantasztikus közösséget találtam! Akiktől folyamatos inspirációt, támogatást és rengeteg jó tanácsot kapok! Nagyon jó érzés ennyi tehetséges ember között alkotni! Mindig meglátják a legjobbat a képeimben, ami engem is folyamatosan ösztönöz!

A leckék nagyon változatosak, inspirálóak! Segítségükkel több technikát is ki lehet próbálni! Itt mindenki megtalálhatja a saját stílusát! Köszönöm, hogy a tagja lehetek! :-)”

Szappanos Erika
“Számomra ez egy nagyon kedves közösség, ahol egy cipőben járunk, mert mind szeretünk alkotni és ezen belül fejlődni. Itt bárki bátran megoszthatja a műveit, akkor is, ha csak most kóstolgatja a festési-rajzolási technikákat, akkor is, ha valami elvontabb dolgot sikerült papírra (vagy más egyébre) alkotnia, mert minden alkotásban a pozitívumokat keressük, így folyamatosan támogatjuk, bíztatjuk egymást. Ezáltal mind sikeresen fejlődünk. Kiváló ötleteket tanulunk egymástól. Mindenkit szívesen fogadunk be és vidámságból sincs hiány. :)”

Doba Anna

🟢 Kiknek ajánlom?

Azoknak a kezdőknek, akik még csak ismerkednek az akvarell- illetve az olajpasztell világával, és szeretnének szép tengeres képeket alkotni, otthon. A haladók számára is izgalmas ez a kurzus, mert érdekes vegyes technikákat is bemutatok, és megosztom a kulisszatitkaimat, amiket a nagyobb festményeimen is alkalmazni szoktam. De a videókban mindent jól követhetően, egyszerűbben mutatok be.
Ha hozzám hasonlóan rajongója vagy a tengernek, igazi feltöltődés lesz számodra ez a kurzus! Ha szeretnél teljesen önállóan, a saját képzeleted alapján festeni, akkor ajánlom ezt a kurzust, mert itt nem a realisztikus ábrázolás a lényeg, hanem a szabad, önfeledt, önálló alkotás.

Kiknek nem ajánlom?

Azoknak nem javaslom, akik elsősorban realisztikus (valósághű) képeket szeretnének alkotni, mert ez a kurzus nem ezt helyezi előtérbe, hanem a szabad, fantáziadús, önfeledt alkotást.

Csak nőknek szól?

Igen. A leckékhez járó klubot, az Alkotókedvű Nők Klubját kifejezetten nőknek hoztuk létre. Továbbá a kurzusok témája, stílusa, mondanivalója mind a kreatív alkotásra vágyó nőket szólítja meg. Ennek nem az a célja, hogy diszkrimináljuk az alkotni vágyó férfiakat, egyszerűen csak szeretnénk megőrizni ennek a klubnak az eredeti célját, és szeretnénk, ha a tagok ide belépve mindig egy támogató, női kör részesei lehessenek.

Téged visszatart valami a megrendeléstől?

Azt gondolod, már túl idős vagy ehhez?

Pedig NINCS felső korhatár! Nagyon sok nyugdíjas vagy nagymama korú nő rendelte meg a korábbi kurzusaimat is. Csodaszép képeket alkotnak, és az elmeséléseik alapján nagyon jó hatással van az egészségükre, a lelkiállapotukra, hogy alkotnak! Van olyan is, aki idősek otthonából jelentkezett, és a tanultakat megosztja a társaival is. Olyan jó dolog ez, nagyon nagy öröm számomra is! Szóval ne gondold, hogy túl idős vagy, ez ne jelentsen akadályt, rendeld meg bátran!

Azt gondolod, hogy neked ehhez nincs tehetséged?

Ne félj ettől, nincs szükség semmilyen előképzettségre, vagy előzetes felkészülésre! Bőven elegendő az, hogy megvan benned az alkotás iránti vágy, a többit bízd rám! ;) Sok megrendelőm gyerekkorában alkotott utoljára. Vagy régen szeretett alkotni, de aztán másfelé sodorta az élet. Szuper részletes videók és útmutatók segítenek hogy a kezdetektől, hogy jól érezd magad alkotás közben!

Attól félsz, hogy kifizeted, de mégsem fog tetszeni? 

Vagy nem lesz rá időd? Vagy közbejön valami, és nem tudsz otthon alkotni? Munka, betegség, családi okok, bármi nehézség, ami miatt félbe kell hagynod?

Szeretném, ha nem kellene ilyesmitől tartanod, ezért 30 NAPOS ELÉGEDETTSÉGI GARANCIÁT vállalok a Tenger Élménykurzusra! Ha nem tetszik, ha nem vagy elégedett az otthoni kurzussal, a befizetéstől számított 30 napon belül lehetőséged van visszamondani, és akkor a teljes árat visszakapod. 

“Egyrészt a nagyon jó és saját tempóban végezhető online kurzusok miatt csatlakoztam, amikkel már régóta szemeztem.

Másrészt az is tetszett, hogy az alkotásaimat rendszerezhetem, és ha van kedvem (merszem), akkor meg is oszthatom a többiekkel. Ehhez pedig még jött extrának a fantasztikusan támogató közösség, ahonnan nem csak hogy biztatást és fejlődési ötleteket kapok, hanem a rengeteg feltöltött alkotás hatalmas inspirációt is ad!

És a zsúfolt hétköznapokban mindig motivál, mikor látom, mások mennyi újat osztanak meg, hogy én is tudjak időt szakítani az alkotásra.

Bár most egy passzív időszakban vagyok (egy hónapja költöztem vidékre, a kerttel rengeteg munka van, úgyhogy a kicsomagolással és berendezkedéssel nem sokat haladtunk, minden dobozokban áll), így is nagyon jólesik időnkênt végignézni a feltöltött műveket.”

Darvas Ágnes

🏷️ Mennyibe kerül?

“Mit kapsz a kurzusban?”
Az otthonról elérhető internetes kurzus:

  • 6 részből álló leckesorozat. Minden leckéhez videó, sok-sok képes leírás, illusztráció, gyakorlatok lépésről-lépésre. A leckék fő témája: a tenger.
  • Kezdőknek szóló technikák: akvarell és olajpasztell.
  • Jelszóval védett saját weboldal, ahová belépve elérhetőek számodra a leckék.
  • Számítógépről, táblagépről és okostelefonról is elérhető a teljes tartalom.
  • 12 hónapos elérhetőség a kurzushoz.
  • 12 hónapos klubtagság az Alkotókedvű Nők Klubjában, ami egy online közösség: itt segítséget, támogatást, és további inspirációt kapsz az alkotáshoz.

A Online Tenger Élménykurzus ára a klubtagsággal

mindössze

9 900 Ft

A kurzus árát bankkártyával vagy átutalással is tudod fizetni. A befizetésedet követően 1 teljes évig eléred a Tenger Élménykurzus minden leckéjét. Akkor foglalkozhatsz az alkotással, amikor szeretnél. Nem kell semmihez és senkihez igazodnod, a saját otthonodban, a saját időbeosztásod szerint alkothatsz. A teljes anyagot elérheted KEVESEBB, MINT HETI EGYETLEN KÁVÉ árából.

A megrendelési lehetőség lezárult. A Tenger Élménykurzus jelenleg nem rendelhető.

Remélem, hamarosan Téged is a TENGER ÉLMÉNYKURZUS résztvevőjeként üdvözölhetlek, és kíváncsian, lelkesen vágsz majd bele a leckékbe! Ha még bizonytalan vagy a megrendelést illetően, keress bátran, szívesen válaszolok minden kérdésedre!

Az e-mail címem: info [kukac] zsofiasarhidai.com

Üdvözlettel:
Sárhidai Zsófia

© Sárhidai Zsófia – ÁSZF