Szeretnélek meglepni valami izgalmas dologgal…

Egy otthoni videós élménykurzussal, mellyel tengernyi élménnyel gazdagodhatsz. A téma: A NYÁR!

Az hideg, borongós napok sok-sok lehetőséget kínálnak arra, hogy végre időt szánhass a hobbidra: rajzolhass és festhess!

Az otthon végezhető nyári élménykurzus elképesztően nagy sikernek örvendett, és ennek örömhírét szeretném veled is megosztani! Sok anyuka, nagymama és kreatív alkotó páros, gyermekkel, unokával együtt csinálta nyáron a kurzus feladatait.

Most azonban elkezdődött az ovi és az iskola, a gyerekek a nap nagy részét nem otthon töltik. Azok számára, akiknek a nyár egy nagy kihívás volt a gyerekek miatt, most felüdülés az a pár óra, amit magukra és a saját kedvteléseikre fordíthatnak.

Ha ehhez a táborhoz tartozol, akkor a 4 ÉVSZAK ÉLMÉNYKURZUS nyári része igazi ajándék lesz számodra! Felidézheted a nyár legszebb emlékeit, és nyugodt, gyerekzsivaj-mentes alkotó percekben kreatívkodhatsz otthon, a saját kedvedre!

Ha pedig szeretnél a gyermekeddel/unokáddal együtt alkotni, ez a kurzus akkor is számos lehetőséget rejt, kifejezetten olyan feladatokkal, melyeket a kicsik, nagyok és felnőttek is élvezettel gyakorolhatnak. A gyerekek igazán értékelik majd azokat a délutánokat, estéket vagy hétvégéket, amikor leülsz velük alkotni. Ez a közös élmény nagyon meghatározó számukra! Kiegyensúlyozottabbak, felszabadultabbak és elégedettebb gyerekek lesznek.

Ha az anyukájuk is felszabadultabb és nyugodtabb az alkotásnak köszönhetően, az pedig csak fokozza a jótékony hatást!


Örökítsd meg a nyár emlékeit!

 • Nem kell hozzá elutaznod otthonról!
 • Nem kell személyes tanfolyamon részt venni!
 • Nem kell hozzá semmilyen tapasztalat, rajztudás!
 • Nem kell időre kész lenni a feladatokkal!
 • Nem kell másokhoz alkalmazkodni, másoknak megfelelni!
A lényeg röviden:

 • Ez egy otthon elvégezhető, interneten követhető kurzus.
 • Kifejezetten nyári, rajzos és festő feladatokkal van tele, amit bármikor, bárhol csinálhatsz.
 • Teljesen kezdőknek szól, és óriási sikerélményt ad!
 • A saját tempódban csinálhatod, a saját kedved szerint.
 • A videós leckék rendkívül részletesek, egyedül is prímán boldogulsz majd velük.
Megrendelem az élménykurzust! >>

Milyen témájú feladatokat tartalmaz A NYÁRI élménykurzus?
A leckék nagyon sokszínűek, rengeteg féle technikát mutatnak be, és igen széles a paletta a témákat tekintve is. Egy dolog összefogja őket: mind a nyárhoz kapcsolódnak! A 30 extra részletes, videós feladatot 6 nagy fejezetbe gyűjtöttük össze neked, hogy könnyebben tudj válogatni, illetve eligazodni a tengernyi kreatív leckében.

Nézz bele a videókba!


A 6 nagy fejezet:

1. fejezet
Utazás távoli vidékekre

Nem teheted meg, hogy elutazz a Karib-tengerre vagy Hawaiira? Sebaj, én sem jártam még ilyen messze, de vonz a távoli tájak művészete, és ebben a fejezetben bemutatom, hogyan tudsz inspirációt gyűjteni a saját alkotásaidhoz ezeknek a távoli vidékeknek a művészetéből, kulturájából.

2. fejezet
Szokatlan eszközök használata

A nyári idő lehetővé teszi, hogy sokáig kint legyünk, a szabadban alkossunk és szabadon kísérletezzünk. A kísérletező-kedv nagyon fontos: a gyerekekben még megvan az a félelmek nélküli vágy, hogy valami új dolgot fedezzenek fel, és bátran kísérletezzenek. Kísérletezés közben keletkeznek a legjobb ötletek, majd meglátod. Egy sor szokatlan ötletet mutatunk be, hogy lásd, milyen fontos a találékonyság és a kíváncsiság az alkotásban.

3. fejezet
Intuitív alkotás

Gondoltál-e már arra, hogy teljesen elszakadj attól az elvárástól, hogy élethű legyen a képed? Hogy szabályok és kötöttségek nélkül valami olyat alkoss, ami tetszik, és elégedett vagy vele? Amikor csak az érzéseidre, a megérzéseidre támaszkodva szinte hagyod, hogy a spontán ötletek és intuíciók vezessék az ecsetet a kezedben. Ezt úgy hívják, hogy intuitív festészet. Rendkívül felszabadító érzés: ebben a fejezetben található feladatok segítségével megtapasztalhatod!

4. fejezet
Természet, gyermekkor, egyszerűség, tisztaság

A nyár kedvencei vonulnak fel ebben a fejezetben: virágok, levelek, fák, gyümölcsök, tenger stb. – ismétlődő minták, egyszerű formák, és rendkívül egyszerű technikák, amiket teljesen kezdőként is élvezettel gyakorolhatsz. A végeredmény pedig szép lesz, és elégedettséggel tölt majd el téged.

5. fejezet
Honnan meríts ihletet a nyári alkotáshoz?

Milyen sok egyszerű téma létezik, ami ihletet adhat az alkotáshoz, és ott van a közeledben. Pl. egy színes nyári ruha, egy nyüzsgő strand, egy színes koktél, egy nyári vers, egy könnyed nyári regény, vagy csak önmagában a napsütés… Számos példát mutatunk, hogyan ültesd át ezeket az egyszerű témákat a papírra vagy a festővászonra.

6. fejezet
Inspiráló művészek – hogyan tanuljunk tőlük?

Kedvenc művészeinket mutatjuk be, akik minket a leginkább inspirálnak. Érdekes technikákat használnak, egy egyszerű témát szokatlan módon dolgoznak fel, vagy csak egyszerűen azért, mert képeik szemet gyönyörködtetőek, és szívesen díszítenénk velük a nappalink falát. Nemcsak nyáron. :) Olyan példákat mutatunk be, amik könnyen átvehetőek, és a kezdők számára is megvalósíthatóak.

Megrendelem az élménykurzust! >>

Milyen technikák szerepelnek a kurzusban?

 • akvarell festés
 • olajpasztell
 • kézzel festés
 • kollázs készítés
 • akrilfestés
 • pasztell ceruza
 • akvarell ceruza
 • tus, filctoll, tűfilc
 • + különleges, szokatlan eszközök – ez legyen meglepetés! ;)
A mindenit, ennyi féle technika egy kurzusban? – gondolhatod első olvasásra…

De ez ne ijesszen meg – sőt: gondolj arra, hogy mennyi ötletet, mennyi tudásanyagot szívhatsz magadba, amit aztán bármikor a későbbiekben alkalmazhatsz. Tehát ami nagyon fontos: nem muszáj minden technikában egyformán elmerülnöd. Pont ezért nagyszerű ez a kurzus, mert sokféle stílusba, sokféle technikába enged betekintést – hiszen a nyár is milyen sokszínű!

Minden technikán belül egy könnyen, és viszonylag rövid időn belül megvalósítható leckeanyagot fogsz kapni. Ezeknek a képeknek az elkészítéséhez nem kell tehát több napot, hetet vagy hónapot gyakorolnod, mert nagyon egyszerűek, mégis látványosak. Ez volt az egyik legfontosabb szempont a feladatok összeállításánál: könnyű legyen, hamar adjon sikerélményt, és büszkén tehesd ki a falra ezeket a képeket!

Nem muszáj mindent nyáron végigcsinálnod. Ha ősszel vagy télen kezdesz bele, nosztalgiából vagy elvágyódásból, akkor mást fog adni, mintha egy nyári délután ülnél le alkotni, esetleg szabad ég alatt. Lehetséges, hogy valakit a téli depressziótól mentenek majd meg ezek a feladatok. :)

Nem muszáj minden technikához eszközök tucatját bevásárolnod. Pont úgy találtuk ki a kurzust, hogy egy mini utazó szettel meg tudd valósítani a feladatokat. Hiszen nyáron Te is többet mozdulsz ki – ne kelljen egy bőröndnyi művészkellékre beruházni, és cipelni magaddal. Ez a kurzus ilyen szempontból is az egyszerűségre törekszik!

Megrendelem az élménykurzust! >>

10+1 dolog, amivel gazdagabb leszel, ha ezt a NYÁRI ÉLMÉNYKURZUST megcsinálod:

 1. Ez a kurzus egy valóságos BOLDOGSÁG-BOMBA: felnyitja a szemed, hogy milyen csodaszép a természet, milyen ihletforrás rejtőzik a legapróbb falevélben is, és milyen csodás dolgokra vagy képes Te magad egyedül!
 2. ÉNIDŐT nyersz: nem könnyű a hétköznapokban, munka, család, sok-sok tennivaló mellett valódi, értékes időt szánni magadra és a hobbidra. Ez a kurzus segít, hogy ez rendszeresen, heti több alkalommal is megvalósuljon.
 3. Tele leszel KREATÍV ENERGIÁVAL: azt fogod érezni a hatására, hogy szuper ötleteid vannak, amiket szinte azonnal meg akarsz majd örökíteni papírra vagy vászonra.
 4. ÜGYESEBB leszel: az a sok technika, amit majd kipróbálsz, nemcsak az ösztönösen benned meglévő kreatív nőt csalogatja elő, hanem a kézügyességedet is fejleszti.
 5. MOTIVÁLT leszel: tele leszel tettvággyal, és nem fogod azt érezni, hogy a nyár csak a punnyadásról szól. Hasznosat, értékeset, szemet gyönyörködtetőt alkothatsz pihenés, nyaralás közben is.
 6. LAZA leszel, megszabadulsz az eddigi kötöttségektől: erről is szól a nyár és ez a kurzus. Megtanulsz megfelelési kényszer nélkül, felszabadultan, örömmel alkotni.
 7. SZÍNESEBB leszel: az a sok szép kép, amit a kurzus alatt készítesz, nemcsak a lakásodat, hanem Téged is, a lelkedet is színesíti majd.
 8. LELKES leszel: az újdonság érzése minden egyes feladatnál pozitív energiával, lendülettel, kíváncsisággal tölt majd fel.
 9. ÚJFAJTA KAPCSOLATOT teremthetsz a családtagokkal, barátokkal: akár többen is alkothattok együtt, a feladatokat követve. Micsoda öröm ez a barátnőknek, gyerekeknek, unokáknak, meglátod!
 10. KIEGYENSÚLYOZOTTABB leszel: a lelked megtelik jó érzéssel, ha alkotsz, és ennek hatása nem múlik el később sem. Nyugodtabb, elégedettebb leszel a nap többi részében is.
+1. Alig várod majd a folytatást! :) Egy olyan hobbival gazdagodsz, ami hosszú távon örömöt, vidámságot, és egyben lelki nyugalmat is ad!

Kiknek ajánlom?

Elsősorban nőknek, aki alkotni, kikapcsolódni, feltöltődni vágynak, és ezt mind szabadon, a saját időbeosztásukhoz igazítva szeretnék megvalósítani. Mindig van férfi érdeklődő, megrendelő is, nekik azt szoktam javasolni, hogy természetesen ugyanúgy végigcsinálhatják a feladatokat, ha nem zavarja őket, hogy a leírások, a témaválasztások elsősorban a nőket szólítják meg. Tehát férfiaknak is ajánlom, nincs nemi diszkrimináció! :)

Milyen korosztálynak? Elsősorban felnőtteknek. Az életkor nem számít, hiszen a feladatok témája egyaránt izgalmas a fiataloknak és az idősebbeknek is. Ha kamasz gyereknek vagy kisebb gyereknek szeretnéd ajándékozni, akkor is azt javaslom, hogy közösen alkossatok. A feladatok mindegyikét nem tudják lekövetni és önállóan megcsinálni a gyerekek. Felnőtt segítsége szükséges, ezt fontos elmondanom.

Teljesen kezdőknek ajánlom, és azoknak, akik többféle technikára kíváncsiak, és egyszerű feladatokon keresztül szeretnének hamar sikerélményt is szerezni. Ha teljesen kezdő vagy, vagy eddig csak néhány technikát próbáltál ki, ez a kurzus egy valódi kincsesbánya lesz számodra!

Kiknek nem ajánlom?

Azoknak, akik mindenképp csak élethű képeket szeretnének alkotni. (Nekik a Varázslatos Pasztellrajz Kurzusom megfelelőbb.)

Azoknak, akik egy technikában szeretnének elmerülni, és azt tökélyre fejleszteni. Ez a NYÁRI kurzus nem erről szól, itt sokféle technikát érintünk, és egy igen színes palettát ismerhetsz meg, mindegyiket alap szinten.

Gyerekeknek önálló alkotásra nem ajánlom, mert a videók lekövetése, az eszközök használata felnőtt segítségét igényelheti.

Technikai részletek:

Hogyan juthatsz hozzá a kurzushoz?

A kurzust a lenti megrendelőlap kitöltésével lehet megrendelni. Amint ezt megtetted emailben megkapod a fizetési infókat. A kurzus díját banki átutalással és banki pénztári befizetéssel is fizetheted. A kurzus interneten követhető, egy zárt weboldalon. A belépési adataidat a kurzus díjának megérkezése után emailben küldjük el neked.

Mikortól elérhető a kurzus, van-e időkorlát?

A kurzus akkortól elérhető számodra, amikor megkapod a hozzáférésedet. A feladatok 12 hónapig elérhetőek.

Milyen eszközökön követhető a kurzus?

Asztali számítógépen, laptopon, tableten és okostelefonon is követhető. Csak internet hozzáférés szükséges, semmi más. A leckék mindegyikéhez kiváló minőségű, full HD videó tartozik, de ehhez sem kell más, csak internet kapcsolat.

Mi történik akkor, ha mégsem tetszik neked a kurzus?

100% elégedettségi garanciát vállalok minden kurzusra:
Ha nem tetszik, ha nem vagy elégedett az otthoni kurzussal, a hozzáférésed kezdetétől számított 30 napon belül lehetőséged van élni az elégedettségi garanciával, és akkor a teljes árat visszakapod.
Mennyibe kerül?

4 ÉVSZAK ÉLMÉNYKURZUS
A NYÁR

6 nagy fejezetből, 30 részből álló leckesorozat. Minden leckéhez full HD videó (összesen több, mint 800 percnyi!!!), sok-sok képes leírás, illusztráció, gyakorlatok lépésről-lépésre. A leckék fő témája: a nyár. Számtalan izgalmas, kezdőknek szóló technika, többek között: akvarell, akril, pasztell, ceruza, filc, kollázs… Jelszóval védett saját felület, ahová belépve 12 hónapig elérhetőek számodra a leckék. Akár számítógépről, akár telefonról.

Mindössze 14 900 Ft


Remélem, hamarosan Téged is az új kurzus résztvevőjeként üdvözölhetünk!

Ha bizonytalan vagy a rendelést illetően, keress bátran, szívesen válaszolunk minden kérdésedre! Az e-mail címünk: info [kukac] zsofiasarhidai.com


Szeretettel: Sárhidai Zsófia és Szabó Fanni
a 4 ÉVSZAK ÉLMÉNYKURZUS készítői,
a Kreatív Boldogság Műhely lelkes csapattagjai


Most rajtad a sor! A lenti űrlapon tudod leadni a megrendelésedet:

MEGRENDELÉSI ŰRLAP

4 ÉVSZAK ÉLMÉNYKURZUS - A NYÁR
12 hónapos elérhetőséggel

Fizetés módja: átutalás
(Az átutaláshoz szükséges adatokat a megrendelésed után azonnal elküldjük neked emailben. Miután az átutalásod megérkezett a számlánkra, elküldjük neked a kurzushoz tartozó felhasználónevedet és jelszavadat.)

ÁR: 14 900 Ft
1. Kérlek, hogy add meg az adataidat!

A Te adataid

Név *

Email *

Telefon *

Számlázási adatok
Az alábbi névre és címre állítjuk ki a számlát.

Név *

Irányítószám *

Település *

Utca/házszám *

Címzett neve *

Irányítószám *

Település *

Utca/házszám *

Kiegészítő információk

Itt megadhatsz bármilyen megjegyzést a rendeléssel kapcsolatban.


2. Már csak meg kell nyomnod a [MEGRENDLEM] gombot!FONTOS INFÓK:
A megrendelés elküldése után kapni fogsz egy válasz e-mail-t, amiben visszaigazoljuk a megrendelésed, és megadjuk az átutaláshoz szükséges adatokat. Amint az átutalásod megérkezik, 1 munkanapon belül elküldjük a kurzushoz tartozó felhasználónevedet és jelszavadat, és már kezdheted is az alkotást.
ÁSZF | Adatvédelem

Sárhidai Zsófia