Alkotni, fejlődni szeretnél?
Vonz a rajzolás, a festészet?
Sosem késő, hogy belevágj egy új, lélekszépítő hobbiba…

Szeretnélek meghívni téged az alkotói csapatomba , ahol megosztom veled az összes rajzos-festős kulisszatitkomat, és egy kedves, művészlelkekből álló csapattal együtt segítek neked kibontakozni az alkotói utadon.

A Lelki Egészség Világnapja alkalmából október 10-től (vasárnaptól) október 20-ig (szerdáig) van lehetőség a csatlakozásra. Én így szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy milyen fontos, hogy legyen egy hobbink, ami hozzájárul a harmonikus élethez és a lelki egészséghez!

Nade hogyan vonatkozik ez rád?
Miért szeretném, hogy Te is csatlakozz?

Szeretném, hogy jól érezd magad, hogy feltöltődj a videós leckéim és az inspiráló feladataim segítségével. Szeretném, hogy azt érezd, csak úgy buzog benned az alkotás iránti vágy, és ez feldobja minden napodat.

Szeretném, hogy megtapasztald azt, amit a többi csoporttag is: az alkotás az életed részévé válik, és nem engedi, hogy bármilyen nehézség, munkahelyi probléma, magánéleti gond túlságosan kibillentsen az egyensúlyból. Mindig ott lesz az alkotás, ami feltölt, ami kikapcsol, ami lelki békét ad.

Szeretném, hogy kezdőként ne érezd elveszve magad a technikákban, a feladatokban, és fogom a kezed 1 teljes éven át (vagy még tovább is!), segítek neked kibontakozni az első bátortalan ecsetvonásoktól!

Ez egy olyan lehetőség, amihez csatlakozva mától biztosan megváltozik az életed: lesz egy hobbid, aminek hódolva megtelnek a szürke hétköznapok értelemmel, szépséggel, örömmel.

Te is szeretnéd ezt megtapasztalni?
Jön a hideg, borongós, begubózós időszak, meglátod, jót fog tenni egy ilyen újdonság az életedben!

Merj belevágni!
Életkor, foglalkozás, végzettség, semmi ilyesmi nem számít

Én 39 éves vagyok, gyerekkorom óta alkotok, sokféle stílust, technikát kipróbáltam, és mindig tanulok is valami újat, ez egy véget nem érő fejlődési folyamat. Úgy érzem, nagyon jól megtalálom a hangot az idősebb korosztállyal is, ezért sok nyugdíjas, nagymama csatlakozik a csoportomhoz. Egymást is lelkesítjük, segítjük!

Várlak szeretettel a csoportomban, aminek a neve:

Titkos
Művésznők
Társasága

Kik azok a “titkos művésznők”?
Milyen társaságot alkotnak?

A titkos művésznők olyanok, mint amilyen Te is vagy!

Igen, én hiszek benned, Te is egy titkos művésznő vagy, és igen, rád is vonatkozik az, amit most leírok! Minden szava! :)

Munka után, a sok otthoni teendő után, a családért tett kötelességek után esténként vagy hétvégén jön el a Te időd: amikor alkothatsz, kiteljesedhetsz, kreatívkodhatsz, ahogy csak szeretnél.

Nem vagy hivatásos művész, de szeretnél fejlődni, kikapcsolódni, és szépeket alkotni. Az alkotás útján megtapasztalni, milyen a valódi éned, a legbelső kis titkos művésznő-éned!

Képzeld el, annyira sok hozzád hasonló nő van, akinek hasonlóak a problémái és az álmai, hogy hozzám az elmúlt 8 év alatt 45 ezren iratkoztak föl a leckékre!

Mára megérett és kiforrott bennünk egy új ötlet, egy közösség létrehozásának az ötlete. Ami a sok hasznos leckén, inspiráción túl egy olyan pluszt ad neked és a hozzád hasonló titkos művésznőknek, amitől úgy érzed majd, szárnyalsz a lelkesedéstől! Hogy tartozol valahová, ahol tisztelnek, támogatnak, ahol önmagad lehetsz és megmutathatod, mire vagy képes, illetve mit szeretnél elérni.

Az ötlet megszületéséről és az előzményekről személyes történetet is megosztok veled picit lejjebb… Addig is olvass el minden hasznos infót a társaságról, hogy megtudd, milyen csodás hónapok jönnek az életedben…!

Ha tagja leszel a Titkos Művésznők Társaságának, azzal óriás léptekkel közelíthetsz majd a célod felé, és pár hónap alatt gyökeresen megváltozhat az életed. Sok rokon lélek, segítő szándékú hobbi művész és lelkes kezdő rajzoló, festő alkotja majd a csoportot!

 • Közösség – mely segít, támogat, pozitív energiát ad az alkotáshoz, és nem kritizál feleslegesen!
 • Életstílus – az alkotáson keresztül az életed minden területén pozitív változást érzel majd!
 • Örömalkotás – rajzolásra, festésre ösztönző, segítő tananyagok, melyekből inspirációt, motivációt, új technikákat tanulhatsz!

KÖZÖSSÉG – ÉLETSTÍLUS – ÖRÖMALKOTÁS

“Ez nekem való, már az olvasgatástól is tisztára belelkesültem! :)”
Kattints ide, ha szeretnél tag lenni! >>

Neked való ez a társaság?

Ez a társaság neked való, mert:

 • ahol az lehetsz, aki a lelked mélyén valójában vagy!
 • ahol kritikusok helyett megértő, kreatív rokon lelkekre és támogatókra lelhetsz
 • ahol tiszteletben tartják, hogy mindenkinek saját alkotói stílusa, saját egyénisége, és saját fejlődési ritmusa van
 • ahol tengernyi inspiráció vár, mellyel táplálhatod a titkos, kreatív énedet!
 • ahol leküzdheted a gátlásaidat, és egy szabad, kreatív, alkotó életstílust alakíthatsz ki a saját magad, és családod örömére!
 • ahol a kreatív éned az eddigi mellékszerep helyett végre a megérdemelt főszerepet nyerné el!

Ahol nem kell többé titkolnod, rejtegetned és elhanyagolnod  a benned rejtőző művésznőt!

Nem vagy hivatásos művész, igaz?
Talán csak autodidakta módon tanultál rajzolni, festeni, ugye?
Nincs önbizalmad ahhoz, hogy kitörj a mostani helyzetből, és valami többet hozz ki magadból?
Esetleg még teljesen kezdő vagy?


Nem baj! Tudom, ilyenkor hiába lelkesülsz be, azon gondolkozol, vajon Te alkalmas vagy-e, neked való-e ez a társaság? Megnyugtatlak, és ha tovább olvasol, már biztos leszel benne…

A legfontosabb, hogy vágyat érzel valami olyan élet kialakítására, amiben a kreatív éned nagyobb szerepet kap! Mert most csak egy kis mellékszerep, vagy epizódszerep jut neki, ugye?

 • Eddig csak titokban alkottál? Sokan nem is sejtik, milyen a valódi éned, és milyen kreatív vagy?

 • Napközben keményen dolgozol, ellátod a családot, megcsinálod a házimunkát, és csak ezek után következne az, ami valóban csak rólad szól?

 • Esténként vagy hétvégén végre lehetőséged van kiteljesedni, feltöltődni, kikapcsolódni?

 • A rengeteg napi teendő végeztével alig várod, hogy valami kreatív dologgal – rajzolással, festéssel – foglalkozhass?

 • Munka és család mellett próbálsz otthon egy kis énidőt kipréselni magadnak?

 • Nyugdíjasként igyekszel fejlődni a hobbidban, és egyben örömet szerezni az unokáknak?

Légy tagja a Titkos Művésznők Társaságának, és ezzel megnyílik előtted egy új világ: egy kreatív, élményekkel teli, bemutatkozási és fejlődési lehetőségeket rejtő internetes színtér, ami segítségével átalakíthatod a mindennapjaidat, és kiteljesedhetsz, mint kreatív művészlélek!

“HÚ, EZ NAGYON TETSZIK,
SZERETNÉK TAG LENNI!”
Kattints ide! >>

Milyen érzések, célok, gondolatok kapcsolódnak ahhoz az alkotó életérzéshez, ami neked is vágyad? 

Játsszuk azt, hogy válaszd ki a számodra legfontosabb 3 dolgot, ami ebből a szófelhőből megragad téged! Akár ki is írhatod magadnak egy külön kis papírra. Képzeld el, hogy ezek megvalósítható álmok, elérhető célok!

Ha belépsz a Titkos Művésznők Társaságába, csupa olyan inspirációt, segítséget, barátságot, ismeretséget kapsz, ami segít tovább lépkedni azon az úton, ami a célodhoz vezet!

Ti írtátok, a ti szavaitokat írtam itt össze:
(Vajon benne van a Te 3 legfontosabb vágyad is?)

Rengetegen írtatok nekem, több mint 4500 válasz jött arra a kérdésre, hogy “milyennek szeretnéd magad látni fél év múlva?” Elképesztően sok hasonló volt köztük, kortól, foglalkozástól, lakóhelytől, tanulmányoktól, mindentől függetlenül.

Érdekes, hogy a célok között a legtöbben az alkotáson túlmutató, nagyobb és általánosabb célokat fogalmaztatok meg. Ez fantasztikus, és tényleg azt mutatja, hogy bíztok benne, hogy az alkotás képes szebbé és boldogabbá varázsolni az életeteket, és képes eljuttatni benneteket oda, ahol egészen biztosan jól fogjátok magatokat érezni: a valódi önmagatokhoz!

Pár sorban összefoglalom, hogyan fogalmaztatok legtöbben, a lényeget összegyűjtve és egybegyúrva:

“Szeretnék egészséges, elégedett és vidám emberré válni, aki halad a céljai felé. Aki élvezi, hogy szépet alkot, és ezzel nemcsak önmagának, hanem a családjának is örömet okoz. Szeretnék önmagamra találni, tartalmasan és értelmesen tölteni a szabadidőmet. Szeretnék többet alkotni, magabiztosan, önállóan. Nyugodt, kiegyensúlyozott életet szeretnék.

Egészen röviden:

JOBBAN SZERETNÉM ÉREZNI MAGAM!

És igen, van köztetek, aki elégedett a mostani életével, és van, aki beteg, ágyhoz kötött, szomorú, tele gondokkal. De az közös bennetek, hogy vannak az alkotáshoz kötődő céljaitok, és haladni szeretnétek valamerre.

Az alkotás útján ez valóban sikerülhet: a rajzolás és a festés elérhető mind az örömben, mind a bánatban! Hogy hogyan, abban segítsek én és a Titkos Művésznők Társasága.

Biztos tele vagy kérdésekkel. Na de milyen ez a társaság, mit nyújt neked, hogyan lehet otthonról, interneten keresztül részt venni a közösség életében, stb? Olvass tovább, leírom…

Hogy kell ezt elképzelni? Mi történik, ha belépek a Titkos Művésznők Társaságába?

Első lépések a Titkos Művésznők Társaságában:

Képzeld el, hogy belépsz egy társaságba, ahol büszkén és őszintén bemutatkozhatsz, nem kell palástolnod, hogy bizonytalan vagy, és nincs önbizalmad. Hiszen a többiek is hasonlóak, sokan kezdők, vagy kevés gyakorlatuk van az alkotásban. Egy dolog közös: a vágy, hogy élvezd az alkotást!

Kezdetnek átnézheted azt a több száz hasznos anyagot, amit feltöltöttünk nektek a társaságba: rajz- és festőleckék mindenféle stílusban, inspirációk az alkotóműhely kialakításától az alkotó életstílus megvalósításán át a különféle programokig, amik igazi csemegék egy olyan művészet iránt rajongónak, mint amilyen Te vagy.

Saját profilt alakíthatsz ki az online felületen, ahová írhatsz, alkotásokat tölthetsz fel, vagy akár saját kiállítást is rendezhetsz! Ha pedig nem vagy ennyire extrovertált, akkor csak a saját magad szórakoztatására gyűjtögeted a képeidről készült fotókat, saját magad motiválására és inspirálására használod azt a rengeteg hasznos anyagot, ami elérhető.

Nem kell attól tartanod, hogy a Te műveid “nem elég jók”, vagy “nem elég színvonalasak” – hiszen itt nincs ilyen jellegű mérce! 

A legfontosabb, hogy ez a társaság az alkotást mint önkifejezést, élményt, ösztönös megnyilvánulást hirdeti majd, nem pedig egy teljesítményt, ahol a végeredmény a lényeg. Nem kell tartanod kritikától, hiszen itt nem ez a fontos!

“Szimpatikus, szeretnék tag lenni!”
Kattints ide! >>

Miket alkothatsz, milyen újdonságokat tanulhatsz, ha tag leszel?

Az összes eddig készült online leckémet, videómat elérhetővé teszem, és folyamatosan bővítem majd a tárat! Biztos kétkedve fogadod ezt a bejelentésemet. De igen, minden eddigi anyagomat elérhetővé teszem! Szeretném, hogy dúskálhass a leckékben, az inspirációkban, a videókban, és minél többféle stílust, eszközt és lehetőséget megismerj.

Elérhető a Kreatív Boldogság Kurzus összes leckéje:

…amikkel a legbelső, legmélyebben rejtőző, ösztönös képességeidet tárhatod fel, és olyan alkotásokat hozhatsz létre, amik tényleg a lelkedből szólnak. A kurzusaim közül ez a legszabadabb, a leginkább személyre szabható, ezért nekem ez a személyes kedvencem, egyben a legelső munkám, amit otthoni alkotásra készítettem. Sokan ezzel kezdik, mert önbizalmat, bátorságot ad az alkotáshoz.

Milyen stílusú rajzokat készíthetsz a segítségével?

Elérhető a Varázslatos Pasztellrajz Kurzus összes leckéje:

segítségével egy igazán örömteli és kezdők számára is élvezetes technika, a pasztell rejtelmeibe vezetlek be. Már a kezdetektől sikerélményt ad, ezért imádom ezt az technikát. Nem véletlenül a művészetterápiás foglalkozások egyik legfontosabb kelléke: a pasztellkrétát a papírhoz érintve felszabadítja a legbelső éned! Ebben a kurzusban azok is örömüket lelik, akik számára az élethű alkotás a cél. Segítségével elmerülhetsz a portrérajzolás rejtelmeiben is.

Milyen stílusú rajzokat készíthetsz a segítségével?

Elérhető a Nyári élménykurzus összes leckéje:

folyamatosan bővülő lecketára kiapadhatatlan forrása lesz az új alkotásaidnak, és ha kedved tartja, a zimankós télen a nyárba is elutazhatsz a leckék és inspirációk segítségével. Kiaknázhatod, hogy a természetben járva minden apróság inspirációt adjon az alkotáshoz.

Milyen stílusú alkotásokat készíthetsz a segítségével?

Plusz sok-sok inspiráció, videó, motiváló sikersztori és saját élmény, melyek vezetnek majd az új úton, amelyen hamarosan elindulsz.

A leckék stílusa, felépítése és mondanivalója nagyban eltér egy átlagos, hétköznapi rajz- vagy festőlecke anyagától! A leckék többsége nem azt célozza meg, hogy tökéletesen, valósághűen le tudj rajzolni valamit. Nem a hagyományos módon tanít rajzolni és festeni. Nem fogod úgy érezni magad, mintha iskolapadban ülnél, ahol számonkérik és elvárják, hogy megtanulj szabályos kört vagy élethű portrét rajzolni.

Ezeknek a leckéknek a segítségével sokkal többet kapsz:

 • alapokat, melyekre szabadon, a saját stílusban építkezhetsz tovább
 • ösztönző erőt, hogy az alkotás tényleg szívből jövő és felszabadult legyen
 • mankót, hogy az egyes technikák alap trükkjeit elsajátíthasd
 • sok-sok tippet, hogy az egyes leckéket hogyan tudod a saját képedre formálni
 • megannyi inspirációt, melyekből ezernyi saját ötletet fejleszthetsz
 • ötleteket, hogy az egyes feladatokat hogyan tudod a meglévő eszköztáraddal megvalósítani
 • szabad, improvizatív, örömteli lesz az alkotás, melyben nem a sablonok, nem a másolás, nem a végeredmény kapja a főszerepet, hanem az alkotás közben átélt “flow” érzés

Ez a tagság valóban elhalmoz majd téged inspirációval, tanulnivalóval, lehetőségekkel. Rajtad áll, mikor, milyen tempóban, mit használsz fel belőle. Teljesen a saját igényeidre tudod alakítani.

“Remek, nagyon jól hangzik!”
Kattints ide! >>

Hogy jobban el tudd képzelni, egy-egy hasonlattal tudnám kifejezni a legjobban. Milyen lenne ez a fajta alkotás, ha tánc, zene, főzés,  vagy mondjuk varrás lenne?

Milyen érzés lesz így alkotni?


Ha tánc lenne…

Akkor egy olyan táncórát képzelj el, ahol a tanár csak megmutatja az alaplépéseket, és aztán azokat Te a saját stílusodban, a saját tempódban, a saját kedved, edzettségi szinted és testalkatod szerint átformálva alkothatod meg a saját táncodat. Elképesztően felszabadító érzés, ami feltölt testileg-lelkileg. Én már próbáltam ilyesmit, fantasztikus! Ezt próbálom átültetni az alkotásra is!


Ha zene lenne…

Akkor képzeld el, hogy egy olyan kottából kell játszanod, ahol nincs megszabva mindig pontosan, hogy milyen hangokat, milyen tempót, milyen ritmusképletet kell játszanod. Van egy alap instrukció, és az összes többi rád van bízva: szabadon improvizálhatsz. Hegedűsként játszottam ilyen darabot zenekarban, és rengeteg improvizációs lehetőség volt benne. De ha a jazz zenészekre gondolsz, ők is sokat improvizálnak, és annak valami fantasztikus oldott hangulata van, ami ellazít, és feltölt lelkileg. Na ez az, amit szintén próbálok átültetni a rajzolásra és a festésre. Hogy ne az legyen a lényeg, hogy a végeredményen görcsölsz.Ha a főzéshez hasonlítanám…

Kezdetben bizonytalan vagy, folyton a szakácskönyvet bújod, ragaszkodsz a leírt mennyiségekhez, és nem mersz teljesen önállóan főzni, mert attól félsz, akkor nem sikerül olyan jól, és senki nem eszi majd meg. Aztán szép lassan – ahogy gyakorlatot szerzel – megnő az önbizalmad, és lesznek kedvenc receptjeid, amiket már fejből is tudsz. Egy következő lépés pedig, amikor már elszakadsz a hagyományos receptektől, és saját magad kreálsz mindenféle ételeket. Ez jó érzéssel, elégedettséggel tölt el, és büszke vagy magadra. Ha még meg is dicsérnek mások, az plusz öröm. Ha valaki a konyhaművészet mesterévé válik, az talán hasonló folyamat ahhoz, amikor valaki az alkotásban akar kiteljesedni: először sablonok alapján, leckéket követve, majd egyre inkább önállóan és magabiztosan, egy idő után teljesen a saját útjára lép.


Ha a varráshoz hasonlítanám…

Kezdetben még mindenhez kell a segítség, minden apróság nehéznek tűnik, és nem is sikerül minden elsőre. Aztán ahogy viszi előre a lelkesedés az embert, és egyre többet gyakorol, rutinszerűvé válnak a dolgok, és megtörténik a csoda: elszakadsz a sablonoktól, a tanult dolgoktól, és a fantáziád szárnyalni fog. Saját ötleteid, terveid, szabásmintáid lesznek. Az alkotáshoz hasonlóan ebben is örömödet leled, és élvezed, hogy a családtagoknak is örömet szerezhetsz.


Az én kurzusaimban is megvannak a kezdetekhez szükséges mankók, lépésről-lépésre követhető instrukciók (melyek igazán részletesen) – hogy a kezdők is könnyedén követhessék őket. De minden egyes lecke szabadságot is ad, szabad választási lehetőséget (színekben, sokszor eszközben is, illetve a megvalósítás módjában) – hogy aztán szabadon szárnyalhasson a fantáziád, és önállóan alkothass.

Azt hiszem, neked is az a jó érzés, ha nem kell folyton valami “sorvezetőt” követni, mikor alkotsz, hanem a saját utadra tudsz lépni, és élvezed, hogy szépet alkothatsz.

Művészetkedvelőként Te is biztos érdeklődsz más művészeti ágak iránt. (Zene, tánc, képzőművészet, iparművészet) Meglátod, tetszeni fog neked egy olyan szabad stílusú “oktatás”, amit talán nem is oktatásnak neveznék, hanem iránymutatásnak, bevezetésnek, lelkesítőnek.

Ezzel együtt ki kell hangsúlyoznom, hogy ha Te egy klasszikus festőtanfolyamra vágysz, ahol az alkotásodat folyamatosan instruálja, értékeli egy tanár, és a végén is kritikát fogalmaz meg – na itt nem lesz ilyen! Ha neked ez a szimpatikusabb tanulási módszer, akkor az én kurzusaimban csalódni fogsz.

Ha azonban szeretnél egy támogató, inspiráló légkört, ami segít felszínre hozni a benned rejlő kreatív ötleteket, és szeretnél szabadon továbbfejleszthető technikákat elsajátítani, akkor ez igazán neked való lesz!


Jogos a kérdés, ami sokakban felmerül:
De akkor honnan tudhatom, hogy jó, amit csinálok?

A Titkos Művésznők Társaságában nagy ereje van a közösségnek, akinek a tagjai segítenek, támogatnak, bíztatnak majd, ha bátortalan vagy. De hidd el, Te magad is érezni fogod, hogy amiket alkotsz, egyre inkább szívből jövő, egyre kifejezőbb alkotások lesznek. Egyre felszabadultabban és magabiztosabban kezeled majd az ecsetet és a ceruzát.

Birtokában leszel egy csomó izgalmas technikának, amiből mindig azt használod, ami jólesik. És ez sokkal fontosabb annál, mint hogy valaki mindig kijavítgassa, kritizálja az alkotásaidat. Lesz egy szuper gyűjteményed, egy mappád, amiben sorba rendezve az alkotásokat Te magad is megfigyelheted majd, milyen változáson mész keresztül. 

Ez a változás egy önismereti út is egyben. Ha ilyen módon foglalkozol magaddal, és táplálod a lelkedet, az egy nagyon jó befektetés önmagadba és a vágyaidba!

“Régi vágyam, hogy ezt megvalósítsam, vágjunk bele!”
Kattints ide! >>

Otthon, egyedül – de mégis társaságban?

Ez a társaság egy online közösségi tér, ahol kialakíthatsz egy profilt, aztán kapcsolódhatsz másokhoz, leckéket követhetsz, megnézegetheted mások alkotásait, és bármikor ide belépsz, feltöltődsz inspiráló beszélgetésekkel, alkotásokkal, ötletekkel, képekkel, videókkal.

Otthon, a saját számítógépeden, laptopodon, tableteden vagy mobilon is követheted a társasági életet.

A leckék, videók, és minden tartalom tökéletesen követhető mobilon is, szuper minőségben! Tudom, hogy ez ma már nagyon fontos szempont, sok weboldal mégsem követhető olyan jól mobilnézetben. Mi erre is nagy hangsúlyt fektettünk, hogy bárhol, bármikor szeretnél alkotni, tanulni, inspirálódni, akkor tökéletes minőségben élvezhesd ezt az új oldalt!

“Szeretnék tag lenni!”
Kattints ide! >>

Miben más ez a társaság, mint bármilyen más online közösség vagy pl. egy Facebook csoport tagság?

 1. Több lehetőséget ad: ez egy olyan felület, amin egy helyen lesz minden, ami téged érdekel. A leckék, videók, a közösség, az inspirációk, minden. Nem csak egy-egy hozzászólásban vagy posztban mutathatod meg magad, hanem saját “művésznő” profilod lehet. Ha szeretnéd, még akár saját kiállítást is rendezhetsz a képeidből. Ha pedig csak csendes megfigyelő szeretnél lenni, akkor is rengeteg lehetőséged lesz ötletgyűjtésre, inspirálódásra.

 2. Teljesen személyre szabható: ha szeretnéd, akkor csak a leckéket, videókat követed, ha pedig társasági életre vágysz, akkor azt használod aktívabban. Így minden tag a saját igényeinek megfelelően tudja használni.

 3. Tisztább, szervezettebb, átláthatóbb: Ha ide belépsz, nem keveredik a hobbid mindenféle egyéb, zavaró dologgal: nincsenek hírek, hirdetések, idegesítő hozzászólások. Csak azzal tudsz koncentráltan foglalkozni, ami feltölt. Így hatékonyabb leszel, és valóban kikapcsolódsz, nem terheled az elmédet és a lelkedet mindenféle “zajos”, oda nem illő dologgal.

 4. Minden visszakereshető, visszanézhető: ez az egyik legnagyobb előnye. Saját tapasztalat, hogy az egyes Facebook csoportokban nagyon nehézkes a visszakeresés, a képek, hasznos hozzászólások, tanácsok kibogarászása. Itt minden átlátható, visszakereshető, és rendszerezett. Mint egy szép, színes könyvespolc, amin csak olyan könyvek vannak, amik a hobbidról, a legkedvesebb tevékenységedről szólnak. Csak odamész, leemeled, amelyiket szeretnéd, és aztán később is megtalálod ugyanott, ha szeretnéd.

 5. A Facebook már unalmas, ez valami újdonság:
  Sokkal inkább szolgálja azt a célt, hogy kikapcsolódj, és el tudj mélyülni abban, amit szeretsz. Az újdonság magával ragad majd, meglátod! Nemcsak hasznos, de nagyon szép, és könnyen használható is ez a felület! :)

Miért jó neked a tagság, ha introvertált vagy (befelé forduló, inkább magadban alkotsz, szeretsz egyedül lenni)?

Szeretsz alkotni, de leginkább egyedül? Téged frusztrál, ha mások is látják, mit rajzolsz, mit festesz? Ez egyáltalán nem gond! A Titkos Művésznők Társasága egy olyan elfogadó közösség, ahol mindenféle karakterű embernek helye van, és mindenki jól tudja magát érezni. Ha neked az a legfontosabb, hogy minden nap inspirációt kapj az alkotáshoz, és a videókból otthon, egyedül, a saját szórakoztatásodra alkoss, ez teljesen oké! Nem kell a társaságban feltétlenül megosztani, hozzászólni, aktív társasági életet élni, ha ehhez nincs kedved. Lehetsz csendes megfigyelő is, ha neked úgy tetszik, és mások munkáiból is inspirálódhatsz.

Miért jó ez neked, ha extrovertált vagy? (nyitott vagy, szeretsz középpontban lenni, kedveled a társaságot, könnyen kapcsolódsz, szereted a nyüzsgő életet)

A Titkos Művésznők Társaságának minden oldalát maximálisan ki tudod majd használni: a saját profilodat használhatod a “művésznő éned” bemutatására. Az alkotásaidból online galériát, kiállítást rendezhetsz. Rokon lelkeket, segítőket, támogatókat gyűjthetsz magad köré. Kapcsolódhattok egymáshoz, beszélgetések indulhatnak el.

“Keresd, művész, a magányt,

művet foganj s befejezz;

de hogy élvezd alkotásod,

ahhoz társakat keress.”

Johann Wolfgang von Goethe


Szervezhetsz bármit, ami a művészetet kedvelő társaidnak is tetszik, és amit együtt lehet létrehozni. Ha komolyabb terveid vannak az alkotással, innen nagyon sok pozitív energiát és támogató ötletet gyűjthetsz be. Itt nemcsak az alkotásaid, hanem Te magad is középpontban lehetsz: végre elismerést, támogatást, bíztató szavakat kaphatsz, hogy elindulj az úton, ami tényleg neked való. Ha olyan típus vagy, hogy szükséged van a visszajelzésekre, itt többféle módja is lesz majd, hogy a képeidre reagáljanak a többiek.

Imádni fogod azokat a művészeti programlehetőségeket, amiknek az ötletét ebből a remek csapatból kapod majd.

Kinek való a Titkos Művésznők Társasága?

Olyan nőknek, anyukáknak és nagymamáknak, akik szeretnek, vagy szeretnének rajzolni, festeni, és ebben a hobbiban kiteljesedni. Akik vágynak rá, hogy az alkotás útján teljesen kikapcsolódhassanak, és lelkileg feltöltődhessenek. Akiknek régi, gyerekkori vágyuk ez, csak az élet úgy hozta, hogy mindig valami más volt az elsődleges: a munka, a család, az otthoni teendők, a házimunka, a főzés, a kötelességek. Most azonban fordulóponthoz érkeztek, és eljött számunkra az az idő, amikor már nem kell, nem szabad tovább elnyomni ezt a kreatív oldalt, teret kell neki biztosítani, hogy szabadon szárnyalhasson.

Ajánlom kezdőknek, szárnypróbálgatóknak, autodidakta művészeknek, lelkes hobbi művészeknek.

Csak nők csatlakozhatnak?

Igen. Ezt a társaságot kifejezetten nőknek hoztuk létre. A kurzusok témája, stílusa, mondanivalója mind a kreatív alkotásra vágyó nőket szólítja meg. Ennek nem az a célja, hogy diszkrimináljuk az alkotni vágyó férfiakat, egyszerűen csak szeretnénk megőrizni ennek a társaságnak az eredeti célját, és szeretnénk, ha a tagok ide belépve mindig egy támogató, női kör részesei lehessenek.

“Ez pont nekem való! Csatlakozni akarok!”
Kattints ide! >>

Kinek NEM való a Titkos Művésznők Társasága?

Ha a hagyományos rajzoktatás híve vagy, és el sem tudod képzelni, hogy videók segítségével, otthon egyedül is képes vagy fejleszteni magad, akkor ez a lehetőség nem neked való. Ha folyamatos tanári visszajelzésre, értékelésre, kritikára vágysz, akkor szintén nem javaslom ezt a fajta tanulási módszert, mert ezeket nem tartalmazza a program.

Ha a legfőbb célod, hogy élethű vagy fotorealisztikus képeket alkoss, és a másolást szeretnéd tökélyre fejleszteni, akkor ez szintén nem az a program, ami neked szól. Biztosan létezik más lehetőség, ami jobban megfelel az igényeidnek, de én nem ezt tűztem ki az elsődleges célnak, hanem az alkotás élvezetét! Köszönöm, ha ezt megértéssel fogadod.

Fontos tudnod azt is, hogy ez a program nem művészképző, és nem is a hivatásos művészek platformja. Nekem az is célom, hogy a tagok elégedettek legyenek, és ehhez fontos leírnom ezeket a dolgokat is, hogy ne legyen félreértés és csalódás.

“Jó, hogy elmondtad, de ez nem rám vonatkozik. :) Tag akarok lenni!”
Kattints ide!

Jöjjön a saját sztori, amit már fentebb említettem…

Szeretném veled megosztani, miért célom, hogy felkaroljam és segítsem ezzel a társasággal a hozzád hasonló kezdő vagy amatőr művészeket!

Mert én is hozzád hasonló vagyok, én is végigmentem ezeken a lépcsőfokokon, amiket most Te szeretnél!

Először is: ovis koromban imádtam rajzolni, és ez az imádat egészen addig fenn is maradt, amíg nem kezdtek el velem a rajzszakkörön kockát, gyűrött konyharuhát, unalmas kancsókat, széket és hervadt virágokból álló csendéletet rajzoltatni. Én már akkor maradtam volna a magam kis tündérvilágában, és mesés illusztrációkat készítettem volna az olvasmányaimhoz. De sajnos a követelmény más volt, és én meg akartam felelni, hogy felvegyenek a képzőművészetire. Ami persze nem sikerült, és az én életem teljesen más irányba ment tovább: elvégeztem egy másik egyetemet, ahol újságírást tanultam, majd a Zeneakadémián nyertem el egy állást, aminek akkor nagyon örültem. De évek maradtak ki rajzolás nélkül, és sajnos ezen a munkahelyen én nem tudtam úgy kiteljesedni, nem tudott úgy szárnyalni a kreatív énem. :( A feladataim monotonak, szárazak voltak, a nap nagy része irattologatós unalommal telt. Esténként hulla fáradtan estem haza, és nem is volt erőm rajzolni.

Amikor már erősen éreztem a hiányát, visszakanyarodtam, és elkezdtem újra rajzolni: hogy megtaláljam a saját stílusom, és örömömet leljem a munkámban. Autodidakta módon képeztem magam, és igyekeztem elmerülni minél többféle technikában, hogy megtudjam: mi az, ami igazán nekem való. Kezdetben a színes ceruza, majd a pasztell, most az akvarell a nagy kedvenc. Online és élő foglalkozásokat szerveztem, pl. a Szépművészeti Múzeumban, majd Magyarországon elsőként elkezdtem borozgatós festőpartykat szervezni.

Aztán teltek az évek, és új fejezet jött az életemben: anya lettem. Újra háttérbe szorultak a saját elfoglaltságok, és szinte megszűnt számomra az “én-idő”. Az első időkben ez természetes volt, de most már visszatekintve látom, hogy túl sokáig ragadtam benne, és nem törődtem azzal, ami pedig mindennél fontosabb: hogy én jól legyek. Minden előbb volt: a gyerekek, az otthoni teendők, minden. Nem szakítottam időt az alkotásra sokáig. Annyira magával sodort a gyerekekkel való sok teendő, hogy már se lelkileg, se testileg nem éreztem jól magam.

A saját bőrömön tapasztaltam, milyen az, amikor hiányzik az alkotás, a kreativitás… Ez bizony kihatással van az ember egészségére, a családtagok lelki állapotára, a kapcsolatokra, mindenre. Az elégedetlenség érzése sokszor csak lappang, nem tör felszínre, mindig csak halasztódik a megoldás… De nincs meg a lelki béke.

Hová jutottam el, miután ezt felismertem magamban?

Újra elkezdtem alkotni, dolgozni, új dolgokat megvalósítani. Így született meg a Művésznapló, sok-sok új videó, aztán a Művésznaptár, és most ez az újdonság, a Titkos Művésznők Társasága. Amiben tagként, résztvevőként, segítőként én is részt veszek, és hozzád hasonlóan én is egy új életet építek, amiben igazán jól érezhetem magam.

Szeretném tehát, ha velem együtt Te is rálelnél egy olyan kiegyensúlyozott, teljes életre, amiben igazán “otthon” érzed magad, és amiben önazonos lehetsz. Emellett pedig a környezeted, a családod is jól érezheti magát, mert egy nyugodt és boldog nőt, anyát, nagymamát lát majd benned.

Így jött tehát a Titkos Művésznők Társaságának ötlete… Hogy azt az életstílust, amit én most gyerekek és munka mellett próbálok kialakítani, azt Te is végigcsinálhasd a segítségemmel.

Ragadd meg ezt a lehetőséget, és engedd ki a kalitkából a kreatív énedet! Meglátod, szárnyalni fogsz, és csodaszép dolgokat fogsz alkotni a leckéink és a társaság segítségével!

“Igen, jár nekem ez a fajta kikapcsolódás, szeretnék tag lenni!”
Kattints ide! >>

Szeretnéd, ha a családtagjaid egy elégedettebb, boldogabb nőt, anyát, nagymamát látnának benned a hétköznapokban?

Ha azt látnák, hogy milyen jól érzed magad a bőrödben, és milyen szépeket rajzolsz meg festesz?

Ez egy elérhető, megvalósítható cél! Meglátod, akár pár hónap alatt is képes vagy nagy változásra!

… és akkor olyan más lesz minden a környezetedben is:

 • Amikor a családtagjaid alig várják, hogy fess nekik…
 • Amikor a gyerekek/unokák csodálva nézik, milyen szépeket rajzolsz…
 • Amikor a férjed elismerően jegyzi meg, milyen büszke rád…
 • Amikor a barátaid meghatódva bontják ki az általad készített ajándék festményt…
 • Amikor mindenkinek feltűnik a környezetedben, mennyivel nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb és elégedettebb vagy…
 • Amikor a szomszédasszony megkérdi: mi a titkod, min változtattál?

Az fantasztikus érzés!

És Te csak mosolyogsz magadban, mert tudod a titkot:
Végre alkotsz, végre önmagad vagy!

Miket tartalmaz a tagság?

2 tagság közül választhatsz. Klasszik és Exkluzív. A Klasszik tagság az alábbiakat tartalmazza:

 • 365 napig az összes kurzusom anyaga elérhetővé válik számodra. Hűha! Ez aztán nem semmi, ugye? :)

 • Kreatív Boldogság Kurzus leckéi: kikapcsolódás, önbizalomnövelés, lelki béke megtalálása az alkotás útján.

 • Varázslatos Pasztell Kurzus leckéi: porpasztell, olajpasztell, pasztell ceruza, technikai trükkök, fantáziaképek és élethű rajzolás vegyesen.

 • Nyári élménykurzus leckéi: rengeteg féle technika, fantáziadús leckék, utazáshoz, otthonra, gyerekekkel, unokákkal együtt és egyedül is élvezhető, egyszerű és mégis szép alkotások hozhatóak létre.

 • 200+ lelkesítő, ihletet adó, alkotásra buzdító írott és videós tananyag, melyek folyamatosan elérhetőek, visszakereshetőek.

 • Folyamatosan bővülő tartalom: tehát onnantól kezdve, hogy belépsz, nem csak a meglévő elképesztően bő tartalomtárat éred el, hanem folyamatosan inspiráló és motiváló újdonságok jelennek majd meg, amik egyrészt fenntartják a lelkesedésedet, másrészt mindig valami új dologra tanítanak majd meg!

 • Kincsesláda: akár saját listát is létrehozhatsz azokból a kedvenc leckéidből, vagy egyéb tartalmakból. Ha épp nincs sok időd bogarászni, elmerülni az oldal anyagaiban, akkor csak kattintasz, kinyitod a saját kincsesládádat, és válogatsz a korábban összegyűjtött kincsek közül. :)

 • 365 napig részese lehetsz az alkotói közösségnek, amely támogat, feltölt és inspirál.

 • Saját profil a művésznő éned bemutatására, melyben egy saját galériát is létrehozhatsz. Megoszthatod az alkotásaidat a közösség többi tagjával, mintha saját kiállítást rendeznél. Az alkotásaidban mások is gyönyörködhetnek, ötletet meríthetnek azokból.

 • Új barátokat szerezhetsz, akik hasonló életkorúak, hasonló érdeklődési területtel, de mind egyedi stílussal, egyedi elképzelésekkel. Az alábbi 3 csoportból biztosan találsz majd olyanokat, akikkel egy hullámhosszon leszel:

  1. nyugdíjas, de “örök fiatal” korosztály – akik számára az alkotó életmód egy új, tartalmas és aktív korszakot jelöl. Számukra ez a hobbi sokszor gyerekkori álmok újraélése és igazi önmegvalósítás. Eltereli a gondolatokat a sok gondról, nehézségről, betegségről, és egy igazi kikapcsolódást nyújt. Valóságos feloldódás a szépségben, az alkotásban.

  2. kisgyerekes anyukák – akik számára egy-egy alkotással és egyedül töltött óra maga a szabadság és az önmegvalósítás. De emellett persze szeretnének a gyerekkel együtt is alkotni, és tartalmasan eltölteni a közös időt. Szeretnének ügyesedni, hogy a gyereküknek is tudjanak rajzolni, és példát mutatni az alkotás fontosságáról.

  3. elfoglalt, dolgozó nők – akik a munkájukban nem tudják megélni azt a fajta szárnyalást és kiteljesedést, mint amit a rajzolásban és a festésben. Akiknek nagyon jó érzés kiszakadni a mókuskerékből. Szeretnének fejlődni, céljaik vannak az alkotással. Van elképzelésük arról, hová szeretnének eljutni, pl.: szeretnének valami szépet alkotni, ami elégedettséggel és büszkeséggel tölti el őket.

 • Minden hónapban kedvezményre jogosító kupon, amellyel 10% kedvezménnyel szerezheted be a művészkellékeidet a legnagyobb hazai művészellátótól! (Havonta 1 kedvezményes vásárlásra jogosít, és az akciós termékekre nem érvényes.)

Ezek mind benne vannak a Klasszik tagságban. És ha Te még ennél is többre vágysz, akkor biztosan nagyon fog tetszeni az Exkluzív tagság…

A Exkluzív tagság mindent tartalmaz, amit a Klasszik, és még az alábbiakkal egészül ki:

 • Extra leckék: amik abban különböznek a “sima”, mindenki számára elérhető leckéktől, hogy részletesebbek, extra infókat is tartalmaznak: eszközökről, márkákról, az előkészületekről, és arról, honnan merítettem hozzá inspirációt. Ha valami “nem sikerül”, azt hogyan lehet kijavítani, módosítani, felhasználni… Csupa értékes plusz tudásanyag.

 • Betekintés a kulisszák mögé: megnézheted, hogyan telnek az én alkotó mindennapjaim, extra inspirációt meríthetsz belőlük. (Ez a nagy nyilvánosság előtt nem lesz közzétéve.)

 • Vásárlási privilégium (elsőbbség) raktárkisöprés esetén: elsőként értesülsz és csaphatsz le a raktárunkban lévő művészkellékekre.

 • 20% vásárlási kedvezmény a saját márkás termékeinkből: Művésznapló, Művésznaptár, Művésznotesz, rajz- és festőtömbök stb.

 • VIP csoport tagság a Titkos Művésznők Társaságán belül. Plusz jogosultságok a tagsághoz, a legaktívabb, legelszántabb, legelhivatottabb jelentkezőknek. Ez az igazi “kemény mag”! :) Ezzel a plusz jogosultsággal előre biztosítod magadnak az új utadhoz szükséges kitartást, lelkesedést, folyamatos motivációt.

 • Kérdezési lehetőség és SOS válasz tőlem, Zsófitól! “Személyes”, egyénre szabott segítség az alkotó életstílus kialakításához, a leckékhez és a szabad alkotáshoz. A feltett kérdéseidet kiemelten fontosnak kezelem, és a lehető leggyorsabb, legrészletesebb választ kapod rájuk a VIP csoportban.

 • “Isteni sugallat” ötletcsomag! Amikor elhanyagoltam az alkotást, bárcsak lett volna egy ilyen lehetőség, ami folyamatosan fenntartja az alkotókedvet, és átsegít a nehézségeken! Rendszeresen kapsz egy kis ötletcsomagot a VIP csoportban, amitől úgy érzed majd, mintha múzsák támogatnák az utadat, és ihletet adnak a nehéz időkben is.

 • Ajándék meglepetés postai csomag minden évben! Az ötlet onnan jött, hogy én is imádok ajándékot kapni, főleg postán, és egy kozmetikai cég minden évben meglep vele a szülinapomon. Nem is számítok rá, mert elfelejtem, és így mindig úgy örülök neki, mint egy kisgyerek. :) Természetesen az ajándékod erősen kapcsolódik majd az alkotó életstílushoz! ;) Legyen meglepi…

… és még számtalan lehetőség van, amit kreatívan, fantáziadúsan a társaság tagjai kitalálhatnak, megvalósíthatnak az oldalon.

Mit tanulhatsz, mit profitálhatsz belőle?

Bátortalan, önbizalomhiányos kezdőből egy magabiztos, kreatív, életvidám nővé válsz, aki csak úgy dúskál az alkotnivalóban és az ötletekben! :)

A leckék segítségével lazább, felszabadultabb, sokoldalúbb és elégedettebb leszel.

Segít kilábalni egy nehéz élethelyzetből, egy befásult világból, ahol most érzed magad a munka, a sok teendő, sok kötelesség miatt. Vagy épp egy nagy változás miatt nem találod a helyed a világban (pl. nyugdíj kezdete) miatt. Új életcélt tűz ki eléd, és veled együtt lépked az oda vezető úton!

Segít, hogy jobban menedzseld önmagad és a kreatív álmaidat!

Segít kialakítani egy vadiúj életstílust: a kreativitás átszövi majd a hétköznapjaid, és megjelenik minden téren: az öltözködésben, a szabadidő kihasználásban, a főzésben, kerészkedésben, kirándulásokban, utazásokban… sorra megtölti az életed élvezetes, művészetekhez közel álló “csemegékkel”!

Az alkotás jótékony hatását az életed minden területén élvezheted majd: a szabad alkotás új energiákat szabadít fel benned, melynek hatására rugalmasabb leszel, ezáltal jobban kezeled majd a konfliktusokat, és sokkal jobban jelen tudsz lenni a saját életedben! Ki tudod élvezni minden pillanatát – ez nem is olyan egyszerű, mint elsőre gondolnád! A mai világban ezt újra kell tanulnunk. Ez a lehetőség ebben is segít! A magánéletben, a munkában, a társas kapcsolatokban, a gyerekekkel, illetve unokákkal is jobb, tartalmasabb kapcsolatot tudsz majd kialakítani, ha kiélvezed a társaság adta lehetőségeket.

A támogató közösség erejét használva új projektekbe vághatod a fejszédet, legyen szó akár a kezdetekről, pl. egy szuper alkotóműhely berendezéséről, vagy távolabbi tervekről, pl. a képeid eladásáról, kiállítás szervezésről, vagy egy kreatív utazás megszervezéséről a világ valamelyik művészeti fellegvárába.

Sok-sok élvezetes technika rejtelmeit tanulhatod meg: akvarell, pasztell, színes ceruza, tus, akrilfestés, kollázskészítés, különleges technikák, pl. festés különböző termések használatával, vagy kézzel festés stb.

Rengeteg lehetőséget rejt: az alkotáshoz, eszközbeszerzéshez, technikákhoz segítséget, tippeket kérhetsz, megoszthatod a saját tapasztalataidat.

Értékes embereket ismerhetsz meg: a társaságon belül rokon lelkekre, barátokra, alkotó-társakra találhatsz.

Folyamatosan fenntartja az érdeklődésedet, akár minden nap használhatod, így segít elérni a céljaidat!

… és még sok-sok előnnyel jár, amit a társaság aktív működése közben megtapasztalsz majd.

Mit jelent, ha tag leszel?

A tagsági díj befizetésével élvezheted a fent felsorolt leckéket és lehetőségeket.

A tagság kezdete: a tagsági díj befizetését követően kapsz egy visszaigazoló e-mailt. Ebben az e-mailben benne lesz a Titkos Művésznők Társaságának honlap címe, és a belépéshez szükséges adataid. A tagságod a befizetés napjától kerek egy évig érvényes. Ezen belül annyiszor lépsz be, ahányszor csak szeretnél, és annyiszor nézed meg a feltöltött anyagokat, videókat, ahányszor csak akarod. Mindent a saját tempódban.

A tagság vége: a tagság a befizetéstől számolva egy év elteltével lejár, de természetesen meghosszabbítható.

Mitől több ez, mint egy hagyományos online kurzus vagy egy tanfolyam?

A hagyományos online kurzusok általában egy zárt felületen érhetőek el, ahol nem lehet saját kihasználni a közösség erejét. Túlságosan magára van utalva benne egy résztvevő, ezért a lelkesedést is hamar elveszítheti.

Ebben áll a Titkos Művésznők Társaságának nagy ereje: tartja a lelkesedést, ezáltal nagyobb fejlődési lehetőséget rejt!

A hagyományos rajziskolákhoz képest pedig óriási előnye, hogy nem vagy fix időponthoz kötve, nem kell alkalmazkodnod másokhoz. A saját időbeosztásodnak megfelelően, a saját tempódban haladhatsz az anyagokkal, és ha kedved van, hol aktívabban, hol passzívabban követed majd a társaság életét. Tudom, hogy vannak időszakok az ember életében, amikor nem oldható meg a folyamatos aktív részvétel.

Nem kell utaznod sem, mindent otthonról tudsz követni, szervezni, megalkotni!

Ezért is áll rendelkezésedre egy év, hogy a lehető legtöbb dolgot kiaknázhasd ebből a lehetőségből, de ne kelljen vele sietned, vagy aggódnod, hogy pl. az egészségi állapotod vagy elfoglaltságaid miatt nem mindig fér bele az idődbe az alkotás és a tanulás.

Mit mondanak azok, akik már kipróbálhatták és tesztelték a Titkos Művésznők Társaságát?

Vannak olyan régi vendégeim, akik még a Szépművészeti Múzeumban, a Füvészkertben tartott foglalkozásaimon, illetve a Festőpartykon vettek részt, illetve megvásárolták több online kurzusomat. Elsőként őket kértem fel, hogy teszteljék az új oldalt, és a véleményüket figyelembe véve tökéletesítettük azt.

Ők már aktív tagok, tesztelték az oldalt, és alig várják, hogy még többen csatlakozzanak ehhez az újdonsághoz.

“Szerintem a kezdeményezés hiánypótló, mert az emberek vágynak a netes közösségi kapcsolatokra, és ez a zárt közösségi forma elegáns, kicsit titokzatossá teszi a működést, úgy érezzük, mintha egy valóban zárt klubhoz tartoznánk, a szónak a jó értelmében.

A felületek könnyen kezelhetők, sok és igényes tartalom érhető el, ezért az sem érzi rosszul magát az oldalon, aki csak olvasgatni és inspirálódni szeretne, de nem akar megosztani semmit, ez nagyon pozitív, és ennyivel is értékesebb egy sima Facebook csoportnál.

Én biztos, hogy ajánlani fogom azoknak az ismerőseimnek, akik érdeklődnek a festés, rajzolás iránt, és az, hogy Zsófi személye fémjelzi az oldalt, a minőségre is garanciát jelent. (…) ahogy megismertem egy picit Zsófit, szerintem tele van ötletekkel, mi pedig csatlakozunk szívesen, és várom a nagy nyitást, az új csatlakozókat :))”

dr. Kováts E. Ágnes ügyvéd

“Én is tag akarok lenni!”
Kattints ide! >>

“Nagyon tetszik a Titkos Művésznők Társasága (TMT) honlap. Nagyon jó, hogy megtalálhatóak a kurzusok a videókkal együtt, amikből lehet tanulni, inspirálódni, ötleteket szerezni. A gyorsmenüvel azonnal megtalálhatom az engem érdeklő témákat. Nagyon tetszik, hogy interaktív az oldal. Olyan, mint egy facebook oldal, de annál sokkal, de sokkal több. Itt nem csak posztolni lehet a képeinket, s várni, hogy kapjunk támogató segítséget, hanem telis-tele van tudásanyaggal, információval, amik segítik a kezdő festőnőket – művészeket – megtenni az első lépéseket, de a gyakorlott művészek is találnak hasznos információkat, ötleteket.

Szívesen ajánlom minden kedves alkotni vágyó társamnak, akik a festésben találták meg az önmaguk kifejezésének eszközét.”

Nádasdiné Horváth Kinga

“Csatlakozni akarok én is!”
Kattints ide! >>

“Szerintem szuper ötlet volt létrehozni ezt az oldalt. Itt egy helyen megtalálom a régebbi tanfolyamaid, a tanácsaid, mások munkáiban is elgyönyörködhetek… Annyi új ötletem van, hogy most próbálok rendet tenni a fejemben, mert a fiktív kis fiókok most random ki-kinyílnak és dől-borul a tartalmuk. :)

Sikerült egy könnyen és jól használható felületet megalkotni, még én is boldogulok vele, ami azért elég nagy szó! És ráadásul még a szemnek is kellemes, nem egy steril, lélek nélkül való információhalmaz.

Nagyon örülök, hogy egy ilyen kreatív, minden ízében pozitív közösséghez tartozhatok, igazi felüdülés munka után (közben… ;) ) szétnézni. Rengeteg energiát tud adni, már a buszon hazafelé nézegetem, van-e valami újdonság. Szóval csak meg szeretném köszönni,hogy engem is meghívtál. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki ki akar kicsit pattanni a hörcsögkerékből és megmutatni magából valamit a szokottól eltérő módon.”

Bujdosó Katalin

“Be akarok lépni!”
Kattints ide! >>

“Nagyon tetszik a Titkos Művésznők Társasága. Hogy miért? Mert bátorítja a bátortalanokat, sőt nagyon is sokat segít a kezdeti lépésekben. Később pedig remek ötleteket adsz, Zsófi, a továbbhaladáshoz. Kedves, közvetlen hangvételű szöveges instrukcióid olvasásakor elhittem, hogy én is képes vagyok bármilyen eszközzel szép dolgokat létrehozni. Gyakorlati útmutatásoddal pedig megpróbáltam a valóságban is alkalmazni, amit tőled tanultam, s úgy érzem sikerült is. Rengeteg örömteli órát, ráadásul egy kis önbizalmat is kaptam tőled. Hálás vagyok!

Szívből ajánlom mindenkinek az oldalt (akár kezdő, akár már gyakorló alkotó), mert a hangja őszinte, kedves, hozzánk szól, az ismeretek és a segítség, melyeket ad, célirányosak és sokoldalúak, inspirálóak. Az oldal könnyen kezelhető még egy átlagos felhasználónak is. Köszönöm, hogy a csoport tagjai között lehetek!”

Seregi Zsuzsa

Mennyibe kerül?

Kétféle lehetőségből is választhatsz, attól függően, melyik szimpatikusabb, és mik a céljaid a jövőben…

Melyik tagságot választod?

TAGSÁG
JOGOSULTSÁGOK,
TARTALMAK,
JELLEMZŐK
Klasszik tagság Exkluzív tagság
1 éves hozzáférés az alkotói közösséghez, a társasági élethez
1 éves hozzáférés a kreatív tartalmakhoz
Kreatív Boldogság Kurzus leckéi
Varázslatos Pasztell Kurzus leckéi
Nyári élménykurzus leckéi
Folyamatosan bővülő, új tartalmak
Inspirációk, technikai tippek, eszközbemutatók, művésztermék-ajánlók
10%-os kedvezményre jogosító művészkellék vásárlási kupon minden hónapban
30 napos próba garancia
Extra leckék, csupa értékes plusz tudásanyag
Betekintés a kulisszák mögé (Ez a nagy nyilvánosság előtt nem lesz közzétéve.)
Vásárlási privilégium (elsőbbség) raktárkisöprés esetén
20% vásárlási kedvezmény a saját márkás termékeinkből
VIP csoport tagság a Titkos Művésznők Társaságán belül
Kérdezési lehetőség és SOS válasz Zsófitól
“Isteni sugallat” ötletcsomag
Ajándék meglepetés postai csomag minden évben
Az éves KLASSZIK tagság díja mindössze: 24900 Ft

Azaz 68 Ft naponta.
Az éves EXKLUZÍV tagság díja mindössze: 59900 Ft

Azaz 164 Ft naponta.

Meglepetés!

Egy extra meglepetéssel is készültem számodra. Ha most csatlakozol (január 14. éjfélig), akkor megajándékozlak egy 5000 Ft-os művészkellék ajándékcsomaggal, amit néhány napon belül futár fog elvinni neked. (Magyarország területén belül tudjuk kiszállítani az ajándékodat.)

Hogyan lehet fizetni a tagsági díjat?

Az éves tagsági díjat bankkártyával vagy banki átutalással lehet fizetni. “Csatlakozni akarok!” Tovább a jelentkezési oldalra! >>

Egy megjegyzés:

Korábban egy db kurzusomat egy évre 25 ezer Ft-ért lehetett megvásárolni. Egyetlen kurzust. Most a Klasszik csomagban egyetlen áráért megkapod mind a 3 nagy kurzusomat. SŐT, ezen felül a következő 12 hónapban megjelenő összes új leckékhez, videókhoz és inspirációkhoz is hozzáférsz majd. Ráadásul tagja leszel az alkotói közösségnek is, ami már önmagában is felbecsülhetetlen érték… Tetszik az ajánlat? Kattints ide a jelentkezéshez! >>

Mi történik, ha jelentkezel, de nem tetszik a Titkos Művésznők Társasága?

Ha a tagságod kezdetétől számított 30 napon belül meggondolod magad, indoklás nélkül visszaigényelheted a befizetett összeget. Ilyen egyszerű. Így semmit nem kockáztatsz.

Köszönjük az érdeklődésedet, de a Titkos Művésznők Társasága jelenleg nem fogad új tagokat.

A fenti sorokra tekints úgy, mint egy személyes meghívóra a Titkos Művésznők Társaságába! Tudom, milyen régi vágyad, hogy az alkotás méltó helyet töltsön be az életedben, és igazán élvezni tudd azt. Minden segítséget szeretnék megadni neked ehhez, mert pontosan tudom, milyen érzés az, amikor az élet úgy hozza, hogy az alkotás háttérbe szorul. Újra és újra vissza kell térni hozzá, és ápolni kell a kreatív énünket, mert az alkotás valódi gyógyír a léleknek.

Szeretettel várlak a tagok között!
Zsófi

© Sárhidai Zsófia – ÁSZF | Jelentkezési űrlap >>