Site icon Sárhidai Zsófia

Kirándulás és alkotás

A friss, hűvösebb reggelek, az őszi fények és illatok engem mindig arra ösztönöznek, hogy valami új dologba fogjak… Új lendületet érzek magamban, és imádom megtervezni, melyik hétvégén mit csinálunk, hová megyünk majd a családdal. Az őszi kirándulásokban van valami különleges, ami az alkotáshoz is plusz kedvet csinál.

Pár napja a Gödöllői arborétumban voltunk, és bár még nyáriasabb volt az idő, érezni lehetett a közelgő őszt, valahogy más illatokat hozott a szél…

Csodálatos, lombkoronájukkal alagutat formáló fák árnyékában sétáltunk, majd egy tisztásra érve a gyerekek szétszéledtek a játszótéren, én pedig kicsit távolabbra tekinthettem…

A „tisztás” olyan szimbolikus számomra: kijőve az árnyékból, engedi, hogy egy kicsit távolabbra tekints, és kitisztuljanak a gondolataid is… :) Ugyanilyen érzés szokott elfogni, ha felérek egy hegytetőre, és onnan szétnézve rácsodálkozom: milyen gyönyörű a táj, milyen messzire ellátni. A mindennapos gondok ilyenkor eltörpülnek, és szinte elárasztanak a pozitív gondolatok.

A tisztáson pihenve fejben már tervezgettem, mi mindent alkotok majd, ha kezdődik az ovi, és egy kicsit több időm lesz magamra.

Téged is feldobnak az őszi reggelek? Te is szeretsz kirándulni?

Használd ki az őszt, töltődj, tervezgess a természetben! Figyeld meg, milyen új ötleteid támadnak, ha a tekintetedet a távolba engeded, és nem csak arra figyelsz, ami közvetlen az orrod előtt van! ;)

Ezekkel a gondolatokkal kívánok neked szép őszies napokat, jó tervezgetést és alkotást!

Exit mobile version