fbpx

Megvásárolható fesményem:

Tavaszi szél vizet áraszt

A kép rövid sztorija:

Üde, sokszínű, tavaszias kép, ami a kedvenc színeimmel készült: kék, zöld, lilás-rózsaszínes árnyalatok. A tavaszi eső, a megáradt patak, a levegőben érződő csodás virágillat mind benne van ebben a képben, nagyon szeretem! Amikor készítettem, nagyon sokat bíbelődtem az apró részletekkel, végül a sok kis apró színes pontból összeállt a végeredmény, ami nagyon vidám lett szerintem.

Imádom megrajzolni a vízcseppeket, a hullámokat, a vízeséseket…számomra egy ilyen kép megalkotása egy igazi relaxáció is, nemcsak kreatív önkifejezés. Ha szeretnéd, hogy ez az üde hangulat és áradó nyugalom a Te otthonodban is visszaköszönjön, rendelj magadnak ebből a képemből egy csodaszép és időtálló, dedikált nyomatot!

Mérete: A4-es álló (29,5 cm x 21 cm)

Technika: egyedi, vegyes: akvarell + színes ceruza + fehér tűfilc

Az eredeti alkotás nem megvásárolható, mert kiállításra készülök vele. De addig is, a művészi nyomat elérhető, megrendelhető.

A művészi nyomat minősége: a képről a művészi nyomat a Pigmenta Art Print Lab stúdiójában készül, a legmodernebb és legjobb minőségű nyomtatási rendszert és technológiát alkalmazva. Nagyon nagy felbontásban, pigment bázisú fakulásmentes festékekkel, archív, savmentes alapanyaggal. A papír az eredetivel megegyező stílusú, puha tapintású akvarell papír, ami pluszban rendelkezik egy festék-megkötő réteggel, ami biztosítja, hogy a festék által nyomtatott kép akár 100 évig, vagy azon túl is él.

A művészi nyomat ára:

30 000 Ft + 3 000 Ft csomagolási és szállítási díj
30 000 Ft helyett mindössze 22 500 Ft

FONTOS: a 25%-os kedvezmény csak december 6. reggel 9:00-ig beérkező átutalás esetén érvényes.

Az ár nem tartalmazza a csomagolás és a szállítás díját. Az akció ideje alatt erre 50% kedvezményt kapsz. Így az most 3 000 Ft helyett csak 1 500 Ft! Amennyiben egyszerre több képet is megrendelsz, akkor természetesen a logisztikai költség csak egyszer kerül felszámolásra.

Hogyan kell megrendelni a művészi nyomatot?

1. lépés: Írj nekem egy e-mailt az info@zsofiasarhidai.com címre, az alábbi adatokat megadva:

  • Melyik képemet vagy képeimet választod? (Minden képnek van címe, amit a kép felett feltüntetek. Kérlek, hogy ezt írd meg!)
  • Milyen névre és címre szeretnéd kérni a szállítást?
  • Milyen névre és címre kiállítva kéred a számlát?
  • A szállításhoz a telefonszámodra is szüksége van a futárnak.

2. lépés: A kép árát előzetes átutalással kell fizetni. Erről minden fontos infót elküldök e-mailben.

Utólagos fizetésre, utánvétre nincs lehetőség, hiszen nagy értékű, művészeti termékről van szó, aminek az előkészítése, legyártása, dedikálása, biztonságos csomagolása és szállítása csak előzetes fizetés esetén vállalható.

A megrendelés akkor jön létre, amikor beérkezik a bankszámlára a művészi nyomat ára. Ezt követően fog elkészülni a csak neked szóló, egyedi, dedikált művészi nyomat, amit futárral küldök el neked.

A megrendelt képet frissen a szállítás előtt dedikálom, és személyesen csomagolva küldöm el neked, egy extra biztonságos csomagolásban, amiben maximálisan védve van a kép szállítás közben.

A művészi nyomathoz keretet nem küldök, ezt majd neked kell kiválasztanod a saját ízlésednek megfelelően. A képeket ajánlott bekeretezni, és üveg fedőlappal együtt felhelyezni a falra vagy polcra, ahová szeretnéd.

Kívánom, hogy a kiválasztott kép vagy képek különleges, mesebeli hangulatot, harmóniát, örömöt csempésszenek a lakásodba, és ezáltal a hétköznapjaidba is! :)

Szeretettel várom a megrendelésedet, érdeklődésedet e-mailben!
info@zsofiasarhidai.com

Ha kérdésed van, akkor is írj bátran, szívesen válaszolok!
Ha csak tervezgeted a megrendelést egy későbbi alkalomra vagy ajándékba, kérlek, hogy ezt is jelezd nekem e-mailben!