fbpx

Varázsolj mesebeli hangulatot az otthonodba a megvásárolható képeimmel!

A festményeim egy izgalmas, vegyes technikával készülnek: miután megfestem akvarellel az alapot, tűfilccel, akvarell ceruzával, színes ceruzával kerülnek rá az apró részletek. Számomra nagy öröm ezeket a képeket elkészíteni, és jó érzés tudni, hogy van útóéletük… lehetséges, hogy a Te lakásod falán, egy gyerekszobában vagy egy rokonod/barátod nappalijában! ;) A kis képek melletti [Megnézem>>]-re kattintva több fotót és videót is láthatsz az alkotásról…

Címe:
Kell ott fenn egy ország
Méret: A3 álló
Megnézem >>

Címe:
A Kék madár kertjében
Méret: A3 fekvő
Megnézem >>

Címe:
Reggeli felhők
Méret: A3 álló
Megnézem >>

Címe:
Kunyhó a vadonban
Méret: A4 álló
Megnézem >>

Címe:
Hattyúk tava
Méret: A4 álló
Megnézem >>

Címe:
Tündér-völgy
Méret: A4 álló
Megnézem >>

Címe:
Elfelejtett palota
Méret: A3 fekvő
Megnézem >>

Címe:
Tavaszi szél vizet áraszt
Méret: A4 álló
Megnézem >>

Címe:
Mélytengeri álom
Méret: A3 álló
Megnézem >>

Címe:
Titkos erdei kápolna
Méret: A3 fekvő
Megnézem >>

Hogyan kell megrendelni a művészi nyomatot?

1. lépés: Írj nekem egy e-mailt az info@zsofiasarhidai.com címre, az alábbi adatokat megadva:

  • Melyik képemet vagy képeimet választod? (Minden képnek van címe. Kérlek, hogy ezt írd meg!)
  • Milyen névre és címre szeretnéd kérni a szállítást?
  • Milyen névre és címre kiállítva kéred a számlát?
  • A szállításhoz a telefonszámodra is szüksége van a futárnak.

2. lépés: A kép árát előzetes átutalással kell fizetni. Erről minden fontos infót elküldök e-mailben.

Utólagos fizetésre, utánvétre nincs lehetőség, hiszen nagy értékű, művészeti termékről van szó, aminek az előkészítése, legyártása, dedikálása, biztonságos csomagolása és szállítása csak előzetes fizetés esetén vállalható.

A megrendelés akkor jön létre, amikor beérkezik a bankszámlára a művészi nyomat ára. Ezt követően fog elkészülni a csak neked szóló, egyedi, dedikált művészi nyomat, amit futárral küldök el neked.

A megrendelt képet frissen a szállítás előtt dedikálom, és személyesen csomagolva küldöm el neked, egy extra biztonságos csomagolásban, amiben maximálisan védve van a kép szállítás közben.

A művészi nyomathoz keretet nem küldök, ezt majd neked kell kiválasztanod a saját ízlésednek megfelelően. A képeket ajánlott bekeretezni, és üveg fedőlappal együtt felhelyezni a falra vagy polcra, ahová szeretnéd.

Kívánom, hogy a kiválasztott kép vagy képek különleges, mesebeli hangulatot, harmóniát, örömöt csempésszenek a lakásodba, és ezáltal a hétköznapjaidba is! 🙂

Szeretettel várom a megrendelésedet, érdeklődésedet e-mailben!
info@zsofiasarhidai.com

Ha kérdésed van, akkor is írj bátran, szívesen válaszolok!
Ha csak tervezgeted a megrendelést egy későbbi alkalomra vagy ajándékba, kérlek, hogy ezt is jelezd nekem e-mailben!

Még több infó a művészi nyomatokról

Sok éve festek-rajzolok, de valamiért most, hogy már elmúltam 40 éves :) azt érzem, hogy rátaláltam egy olyan különleges, vegyes technikára, amit minden eddiginél jobban élvezek, és amivel igazán egyedi képeket tudok alkotni. Most úgy érzem, hogy valóban szárnyalok alkotás közben, és 100%-ban önmagam lehetek.

Megvásárolhatóak a képeim művészi nyomatai (giclée nyomatnak vagy art printnek is nevezik). Az eredeti alkotások egyelőre nem megvásárolhatók, mert kiállításra készülök velük.

Minden képnek saját kis sztorija van, ami miatt számomra is különlegesek és kedvesek. Ezeket a rövid történeteket is megosztom veled, a képek alatt olvashatod! :)

Sok képről videó is készült, amiben végigpásztázhatod a festmények minden apró részletét! Görgess lejjebb, érdemes végignézni mindet!

A festményeimről a művészi nyomatok a Pigmenta Art Print Lab stúdiójában készülnek, a legmodernebb és legjobb minőségű nyomtatási rendszert és technológiát alkalmazva.

Amikor felvettem a kapcsolatot a Pigmenta munkatársaival, elámultam, milyen fantasztikus, csúcsminőségű gépekkel dolgoznak. Csupán a szkennerük elfoglal egy egész szobát. :) Számos nagynevű művész dolgozik velük. Örülök, hogy rájuk találtam, és a képeimről ilyen minőségű, rendkívül időtálló művészi nyomatok készülhetnek.

Hogyan készülnek ezek a művészi nyomatok?

A művészi nyomatok nagyon nagy felbontásban, pigment bázisú fakulásmentes festékekkel, archív, savmentes alapanyagra készülnek. Ez a papír az eredetivel megegyező stílusú, puha tapintású akvarell papír, ami pluszban rendelkezik egy festék-megkötő réteggel, ami biztosítja, hogy a festék által nyomtatott kép akár 100 évig, vagy azon túl is él.

Fantasztikus, hogy ezzel a modern technológiával az eredeti festményeknél tartósabb, időtállóbb alkotások hozhatóak létre, amik nagyon hosszú ideig díszíthetik a lakásod falát! Nem kell tartanod attól, hogy a kép pl. napfény hatására megfakul, vagy megváltoznak rajta egyes színek.

A művészi nyomatok csakis egyedi megrendelésre készülnek! Ez azt jelenti, hogy ha megtetszik egy képem, és szeretnéd a művészi nyomatát megvásárolni, akkor arra kérlek, hogy vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben! A képekből nem készül sorozat-gyártás, és máshol nem vásárolhatóak meg ezek a nyomatok, csakis tőlem.

Ha van lehetőséged, támogasd a munkámat, hogy még sok új kép készülhessen!

A képeim megvásárlásával nemcsak magadat ajándékozod meg egy szép alkotással, hanem a munkámat is támogatod. Előre is köszönöm a támogatást minden régi és új követőmnek! Vannak, akik már több mint 10 éve követik a munkásságom… talán ők látják legjobban, mennyi munka van ebben: az alkotás, azon túl, hogy egy fantasztikus hobbi, nekem a munkám is. A minőségi alapanyagok beszerzése, a festményekbe fektetett sok-sok alkotó (munka)óra, az oktató videók elkészítése, az utómunkálatok, szerkesztés, nyomdai feladatok: mind-mind komoly költség- és időráfordítás.

Jól esnek a pozitív visszajelzések, és talán a legnagyobb elismerés az, ha a képeimet meg is vásárolják. Köszönöm neked is, ha tudsz ezzel támogatni!