Festőparty

Mit szólnál egy kellemes programhoz, amin festhetsz egy gyönyörű képet vászonra, emellett pedig kikapcsolódhatsz, finom bort kortyolgathatsz, és vidám, mosolygós társaságban lehetsz…

A Festőpartyn finom borral, vendégváró falatokkal, majd egy igazán kellemes témájú festőfoglalkozással vár a Kreatív Boldogság Műhely csapata! Olvass tovább a részletekért…

Mikor lesz a következő festőparty?

2018. március 25. (vasárnap) 19:00-21:30
Téma: Tavaszi zsongás a festővásznon


Janice Trane Jones alkotása

Unod már a téli szürkeséget? Jöhetne már a tavasz, igaz? Szeretettel invitállak az idei első, tavaszi festőpartyra, ami már garantáltan madárcsicsergéssel, virágillattal és üde színekkel varázsol számodra is tavaszi hangulatot.
Ha szeretnél festeni egy vidám, színpompás, tavaszi képet, akkor a festőpartyn minden segítséget megkapsz ehhez. Dobd félre minden gátlásodat, és légy újra gyerek: fess velünk önfeledten, és használd bátran a tavasz színeit...
Az alábbi vidám vers tükrözi azt a hangulatot, spontaneitást és szabadságot, ahogy majd festünk, és megtöltjük színekkel a festővásznat...

Tóthárpád Ferenc: A három paca

A kék, a piros meg a sárga,
rengeteg szín jó barátja.
Amúgy meg mind kedves rokon,
pöffeszkednek rajzlapokon.

Elnyújtózik, s szól a sárga:
„fogócskázzunk valahára!”
Unatkozik, az a baja,
ő is csak egy apró paca. –

Kergess engem! – hívja a kék,
s felé nyújtja cseppnyi kezét!
Mint aki csak térül-fordul,
lám, a sárga nekilódul,

és elcsípi, el a kéket:
zölddé válnak a festékek.
Kéket szekál a piros is,
aztán lilára változik.

Most meg, ni csak, „mert oly csinos”,
sárgát ölel a kis piros.
Egybekelnek valahára
narancsszínű boldogságba.

Ezen a festőpartyn tehát nem az lesz az elsődleges, hogy egy valósághű képet fess, sokkal inkább az, hogy spontán, intuitív módon vidd fel a színeket, és hagyd, hogy az érzéseid vezessék az ecsetet! :)

A festőpartyt tartja:

Kati & Kata, a Kreatív Boldogság Műhely lelkes csapattagjai.
Mindketten a kezdetektől lelkes segítői a Kreatív Boldogság Műhelynek, és már önállóan tartják a programokat, abban a szellemiségben és hangulatban, ahogy én azt megálmodtam és megvalósítottam az elmúlt években. Mindenben segítenek neked, hogy igazán jól sikerüljön a festményed, és hogy felszabadultan, jó hangulatban alkothass!

Kiknek szólnak ezek a festőpartyk?

A festőprogram KEZDŐKNEK szól, nem feltétel semmilyen rajztudás, tapasztalat!

Gyönyörű képet fogsz festeni, ehhez minden eszközt és segítséget megkapsz a csapatomtól. Mindenki, aki hozzánk jelentkezik, vagy teljesen kezdő, vagy hobbi szinten festeget otthon.

Ez a program lehet, hogy kihívás számodra, de nincs annál jobb érzés, amikor felfedezed, milyen szuper dolog vászonra festeni, szabadon, felszabadultan, mindenféle megfelelési kényszer nélkül! Igazi lelki feltöltődést ígér ez a program, és segít elszakadni a szürke hétköznapoktól! A szobád dísze lesz, amit festesz, egy apró csoda, ami pozitív energiát ad majd, ahányszor csak ránézel.

Lepd meg magadat ezzel a programmal, felejthetetlen élmény lesz!

Kinek NEM való ez a festőparty? Milyen esetben ne jelentkezz:

Ez a program nem festőtanfolyam! Ezt fontos kihangsúlyoznom, nehogy erre számíts, és csalódás érjen. Ez egy szórakoztató festőprogram olyan kezdőknek, akik szeretnék kipróbálni a vászonra festést. Technikákat tanulhatsz, belekóstolhatsz a festés világába, de nem úgy, mint egy festőtanfolyamon. Ez egy alkalom, ami a kikapcsolódásról, feltöltődésről és az örömteli alkotásról szól.

Ez a program nem a másolásról szól! Nem az a cél, hogy realisztikusan ábrázolj valamit. Én a kreatív és intuitív alkotásra helyezem a hangsúlyt. Olyan képet festhetsz, ami tükrözi a téma hangulatát, a Te személyiségedet és az érzelmeidet. Többet ad ez a fajta alkotás, mint a másolás.

Mit ad neked ez a program? Miért fogod jól érezni magad?

– egy fárasztó és stresszes munkahét után végre lazíthatsz, kikapcsolódhatsz, ráadásul úgy, hogy közben alkotsz is valami szépet!
– előcsalogathatod a benned rejlő kreatív nőt, és kiélheted az alkotói vágyaidat
– vidám, mosolygós társaságban lehetsz, ahol beszélgetőpartnerekre, barátokra lelhetsz
– felszabadultan alkothatsz, és pozitív érzésekkel töltődhetsz fel
– csodás hangulatképet festhetsz, ami az otthonod falát díszítheti

Többféle korosztályból, különböző foglalkozású nők jelentkeznek a programokra, de a társaságot mindig összehozza a hasonló érdeklődési terület és a kreatív alkotás iránti vágy. :)

Mit mondanak azok, akik már voltak nálam festeni:

“Felszabadító érzés volt, hogy mindenki mást készített és mégis minden jó volt. Megnyugtató érzés, hogy nem kell “valamilyennek” lenni, hanem csak befelé, a saját érzeteimre figyelve lehet valami újat alkotni. Olyan nagyszerű volt teljesen feloldódni a színek világában.”
Balogh Emese

“Szeretném még egyszer megköszönni, hogy adtál nekem egy olyan lehetőséget,
hogy újból átéljem a boldogság pillanatait alkotás közben.”
Ferenczy Linda

“Jó érzés volt olyan nők társaságában eltölteni néhány órát, akik – hasonlóan, mint én – csak kedvtelésből rajzolgatnak, festegetnek. A jelenlegi munkámban nem tudok kiteljesedni, nem tudom önmagamat adni, ezért nagyon fontos, hogy olyan színt, élményeket vigyek az életembe, amik örömöt okoznak. Te ezt tetted, köszönöm neked!”
Nagy Csilla Mária

“Még egyszer köszönöm szépen a mai élményeket, nagyon jól éreztem magam! Megyek máskor is! :-))”
Tóth Anita

Kedvet kaptál, hogy Te is kipróbáld a festőpartyt?
Szeretnél jelentkezni? Olvasd el a további részleteket is…

Hol lesznek a festőpartyk?

Helyszín:

MadeByYou Alkotóműhely
1053 Budapest, Királyi Pál utca 11.
(2 percre a Kálvin téri metrómegállótól)
BKV: Metró 3, Metró 4, Villamos 47, 49, 2, Busz 7, 173, 9, Troli 83
Bicikli: Közvetlenül az üzlettel szemben találsz bicikli-parkolót, és a Vámház körúton a belváros és Buda irányába is vezet bicikliút.
Parkolás: nehéz kérdés, de a Lónyay és a Gönczi Pál utcában általában találsz helyet.

Kell valamit vinni?

A foglalkozáshoz minden eszköz biztosítva lesz, neked nem kell hoznod semmit. Ha valami nagyon konkrét ötleted van az adott témában, és már tudod is, mit szeretnél megfesteni, akkor mintának hozhatsz hozzá egy vázlatot, fénymásolatot, vagy kinyomtatott képet. De ez egyáltalán nem kötelező, csak van, akinek segítség.
A finom borokról és sajtokról is mi gondoskodunk. :)

Tényleg nem szükséges semmi rajzos-festős előképzettség?

Tényleg nem! Az a legfontosabb, hogy kedvet, vágyat érezz az alkotáshoz, és hidd el, segíteni fogunk, hogy a festőprogram végére teljesen elégedett legyél az alkotásoddal! Ne aggódj, nem fogod ügyetlennek érezni magad! :)

Mennyibe kerül?

Előzetesen, banki átutalással lehet befizetni a részvételi díjat. Túljelentkezés várható, ezért csak az előzetes befizetéseket tudjuk elfogadni. Ha betelik a csoport, a jelentkezésre már nincs lehetőség.

Előzetes utalással
9 900 Ft/fő

Full-extrás ellátásban részesülsz, hogy a programon szuper legyen a hangulatod. :) A részvételi díjban minden benne van: a festővászon, a festőkellékek korlátlan használata, valamint az ital is. A borkülönlegességeket a Bormánia Borszaküzlet biztosítja a partyn, és egy kis bemutató előadásban is részünk lesz! Aztán jöhet a borkóstolás & a festés!
Na mit szólsz? Tetszik a program?
A jelentkezés már elindult, siess, ha biztosítani akarod a helyedet!

  Ha kérdésem van, kihez fordulhatok?

Sárhidai Zsófi vagyok, én szervezem a Festőpartyt és a Kreatív Boldogság Műhely programjait.
A csapatom segít neked, hogy az est végén tökéletesen elégedett legyél a festményeddel! :) Ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bátran e-mailben!
Az e-mail címünk: info [kukac] zsofiasarhidai.com

Hogyan lehet jelentkezni?

Töltsd ki most az alábbi jelentkezési űrlapot!
Ha elküldted, rögtön kapsz is egy visszaigazolást e-mailben a befizetéshez szükséges adatokkal.

FONTOS: A regisztrációd csak akkor válik érvényessé, ha már be is fizetted a részvételi díjat! A helyek száma korlátozott, és a befizetések sorrendje számít. Mindig túljelentkezés van, ezért ne halogasd a befizetést!

Kérlek, hogy csak akkor jelentkezz, és akkor töltsd ki a jelentkezési lapot, ha biztosan el tudsz jönni! A festőparty előtt, 1 héten belüli lemondás esetén már nem tudjuk visszautalni a befizetett összeget, és későbbi alkalomra sem váltható be, csak elajándékozni tudod a jegyedet!

Jelentkezési űrlap

Időpont

Részvételi díj: 9 900 Ft / fő
A Te adataid

Név *

Email *

Telefon *

Számlázási adatok
Az alábbi névre és címre állítjuk ki a számlát.

Címzett neve *

Irányítószám *

Település *

Utca/házszám *

Kiegészítő információk

Itt megadhatsz bármilyen megjegyzést a jelentkezéssel kapcsolatban.