Alexa Meade élő festményei

Döbbenetes, élő festményfotók photoshop nélkül! Az a kategória, amit első ránézésre nem hiszel el, aztán odahajolsz a monitorhoz, mert ezt látni akarod közelebbről, és megpróbálod kisilabizálni, hogy ez most egy festmény, vagy egy fotó, vagy mindkettő egyben… Optikai csalódás vagy sem? Döntsd el Te magad…

Fantasztikus, modern, egyedi és gyönyörű alkotásokat, és egy kisfilmet láthatsz, amin maga az alkotó mutatja be, hogyan dolgozik…

Az alkotásai olyan optikai csalódást idéznek elő, aminek hatására hol 2D-ben, hol 3D-ben próbálod meg elképzelni, amit látsz.

Nézd meg a videót, amin Alexa bemutatja, milyen fantasztikus kaland volt számára is ez a különleges art-projekt:

(A videó angol nyelvű, de ajánlom mindenkinek, mert a képek magukért beszélnek!)

Számomra olyanok ezek a modellek, mint a mesében a kővé vált szereplők. Csak ők nem kővé, hanem mozdulatlan festménnyé váltak a művésznő varázsecsetétől.  :)

Te szívesen csináltatnál ilyen portrét magadról? :)

Követed az emailes inspirációimat és a videós leckéket?
Ha még nem, akkor itt tudsz jelentkezni »
Tavaszi Élménykurzus
Művésznapló

Kérlek, hogy írd meg a véleményed a bejegyzésről!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


5 hozzászólás “Alexa Meade élő festményei”

  1. Jutka Takács szerint:

    Fantasztikus ötlet!

  2. Bóbita szerint:

    Gyönyörűek! Én egyszer már álltam modellt festményhez az egyik rajziskolában, de nagyon unalmas volt végigülni. Ez azért izgalmasabb lenne :)

  3. Juhászné Nádasi Ágnes Beáta szerint:

    Az olyanhoz ahol engem festenének be nem állnék modellt semmi pénzért. Bár az iskolában annak idején a tanárunk,hogy ne legyen mindig egyhangú a rajzóra felváltva ültetett ki bennünket a dobogóra és különböző Mozdulatokkal kellett egymást lerajzolnunk. Szerettem nagyon, jó volt és élveztük a rajzórákat.

  4. Dávid Erzsébet szerint:

    Ötletes, játékos, de nekem a hagyományos festészet jobban tetszik.

  5. Csiki Ili szerint:

    Nem tudom, hogy Alexa előtt volt valaha festő akinek eszébe jutott volna ez a technika. Ez egy zseniális ötvözése a fotózásnak és a festészetnek.Modellt én ugyan nem ülnék, nem lenne türelmem hozzá de akik ezt megtették maguk is jó fejek lehettek és megértették a képi kifejezés lényegét.Nagyon eredeti !