Lázas készülődés, háttérmunka zajlik

Arra gondoltam, ma megosztok veled pár kulisszatitkot az alkotóműhelyemből, hogy lásd, a rajzoláson és a festésen kívül mennyi háttérmunka zajlik a mi kis családi vállalkozásunkban. 

Egy tavaszi újdonság van készülőben, ami azt jelenti, hogy most gőzerővel folyik nálunk a munka. Az elmúlt években (főleg a második terhességem alatt) rengeteg kis rajzom és festményem született, és mindig a teljes alkotó folyamatot rögzítettem videón.

A legkisebb családtag is részt vett az előkészületekben. :)

Sok órányi videós anyag gyűlt össze, ami utómunkára várt. Ezt a rengeteg anyagot végre valahára sikerült feldolgozni, a videókat, a hanganyagokat megvágni, szöveget írni, a képanyagokból leckéket készíteni, azokat válogatni, rendszerezni, a honlapra beilleszteni, szerkeszteni stb.

Az alkotás és a leckék elkészítése az én feladatom, a felsorolt háttérmunkáknak pedig jelentős részét a férjem, Gábor végzi. Ő ezeknek a szakija. :) 

Neki köszönhető az is, hogy a weboldalamon szinte mindig minden flottul működik, és hogy az általam megírt levelek, bejegyzések minden héten rengeteg emberhez – hozzád is – rendben eljutnak.

Nade mi ez az újdonság, amit említettem?

A készülő újdonság egy új kurzus, a neve: Tavaszi élménykurzus – ebben lesznek az új videók!

Hatalmas munka van benne, illetve a technikai háttér létrehozásában is. Az az egyedi felület, ahol az új kurzus, illetve minden eddigi kurzusom elérhető, már lassan 2 éve nagyon jól működik. 

Az elmúlt hónapokban Gábor és egy programozó csapat sok mindent tökéletesített, hogy ez a zárt weboldal még harmonikusabb, még könnyebben átlátható legyen, és a tagoknak igazi élmény és kikapcsolódás legyen minden perc, amit ott töltenek.

Jövő héttől számodra is elérhető ez az újdonság, a Tavaszi élménykurzus – egy nagy csokornyi új rajzos-festős videóval!

Tarts velem, hamarosan még több részletet elárulok…

Követed az emailes inspirációimat és a videós leckéket?
Ha még nem, akkor itt tudsz jelentkezni »
Tavaszi Élménykurzus
Művésznapló

Kérlek, hogy írd meg a véleményed a bejegyzésről!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük