Nincsenek véletlenek

Hétvégén egy rövid kirándulást tettünk a családdal. Teljesen véletlenül bukkantunk egy csodahelyre, amiről eddig azt sem tudtuk, hogy létezik, pedig pár kilométerre lakunk tőle.

Egy kis tó az erdő közepén! Elsősorban horgászok számára, de más látogatók előtt is nyitva van bizonyos napokon. A kapuja előtt állva picit bekukucskáltunk, elolvastuk a kiírást, és szerencsénkre pont nyitva volt.

Belépve egy olyan mesés látvány tárult elénk, hogy teljesen ledöbbentünk. Festői szépségű tó, gyönyörű növényzet, manó- vagy tündérlakra emlékeztető pici kunyhók… Az első gondolatom az volt, ez fantasztikus, milyen jó lenne lefesteni! Nincsenek véletlenek, ez olyan, mintha nekem teremtették volna ide! :)

A nagyobbik lányom is ott ugrált mellettem, hogy ő is le akarja festeni. Aztán persze a kisebbik is, őt utánozva. :) Serényen fotóztunk, mutatok is pár képet… de azt hiszem, nem adja vissza teljesen azt a különleges látványt, a csillogó víztükör és a manóházak hangulatát.

Jövő héten biztos festek valamit az emlékképek és fotók alapján. Legközelebb pedig, ha arra járunk, rajzfüzettel, eszközökkel felszerelkezve megyünk, az biztos. :) Még padok is voltak a tóparton, az egész olyan hivogató volt, hogy „gyere, itt alkotni kell!”

Itt találjátok a Sződligeti horgásztavat: https://bit.ly/3sQ4qOn

Tetszik az inspiráció?
Ismersz hasonló „rejtett” csodahelyet?
Írd meg nekem egy hozzászólásban! >>

Követed az emailes inspirációimat és a videós leckéket?
Ha még nem, akkor itt tudsz jelentkezni »
Tavaszi Élménykurzus
Művésznapló

Kérlek, hogy írd meg a véleményed a bejegyzésről!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


31 hozzászólás “Nincsenek véletlenek”

  1. Kántorné Marika szerint:

    NKöszönöm szagyon szép. Én is jártam már hasonló helyen.Igen lefesteni való látvány.

  2. Szalay Oszkárné szerint:

    Nagyon inspirálóak a képek. Várom a nyarat, hogy hozzákezdhessek a festéshez.
    Köszönöm.

  3. Katalin Rézné Doma szerint:

    Kedves Zsófi!
    Nagyon szép hely lehet valóban. Annyira jó, hogy együtt a családdal kapcsolódtok ki, és mindenkinek örömére van. Átjön a bejegyzéseiden az egységetek, a boldogságotok. Mi más lenne ez, mint inspiráló?
    Adjon Isten további sok örömet, egészséget Nektek!
    Üdvözöllek: D. Kati

  4. Dr Tóth Szilvia avatar Dr. Fekete Tamásné szerint:

    Igen gyönyörű, inspiráló hely.Itt Szekszárd környékén és Baranya megyében is rengeteg szép tó , hegyes völgyes vidék található. Köszönöm a leveleidet, Majd a nyáron bekapcsolódok. Üdvözöllek. Szilvia

  5. Kotroczó Istvánné szerint:

    Kedves Zsófi, ez nagyon szép. Hol található ez a hely? Köszönettel Évi néni

  6. Bódi M.Katalin szerint:

    Szia Zsófi!
    Ez valóban lenyűgöző hely. De nem írtad meg,hogy hol van! Mi is szeretnénk megnézni,és azt is írd meg légyszíves, mikor lehet bemenni melyik napokon mettől.meddig. köszi szépen! Szép napot!

  7. Dr Toth Gyongyi avatar Dr Toth Gyongyi szerint:

    KEDVES Zsófia légy szíves elkuldeni a térképet hogy tudok odatalalni a horgasztanyahoz ma délután vinnem oda kirándulni az unokáim

  8. Gáborné Vértes Katalin szerint:

    Kedves Zsófi!
    A lényeget miért nem írod meg, hogy hol van ez a fantasztikusan szép kis tó?
    Áruld el légyszíves!
    Köszönöm szépen!
    Kati

  9. Kaczor Ida szerint:

    Gyönyörű helyen jártatok,de ez egy kicsit messze van tőlem.Én itt Zalaegerszegen a góödöllői unokaimmal Gébárti tónal kirandultunk.Próbáltam képet küldeni de nem jött össze.Üdv :Ida

  10. Csikós Zsuzsanna avatar Csikós Zsuzsanna3 szerint:

    Nagyon szép a hely ahonnan a képeket küldted. Valóban alkotásra ösztönző. Én is meglátom a természetben a csodákat, ezért szeretek kimenni a telkünkre is. Körbevesznek a pilisi hegyek, és a sok zöld igazi kikapcsolódás. Neked most megvan az ihlet az alkotáshoz. Sok sikert kívánok hozzá!5