Átalakulunk

Már régóta megfogalmazódott bennem és a csapatomban, hogy 8 évnyi munka, 45 ezer Facebook követő, több, mint 100 ezer emailes minitréning jelentkező és sok ezer eladott kurzus és más kiadvány után most változásra, átalakulásra van szükség.

Miért fogalmazódott meg a változtatás ötlete?

Több oka is van…

Kisgyerekes anyaként, több év után most újra visszatértem a munka világába, és ez teljesen felvillanyoz. Szükségem volt már régóta erre az énidőre, de nem ismertem fel. Igen, nekem a munka is énidő ;) – ilyenkor alkotok, leveleket írok, szerkesztjük az oldalamat és leckéket, videókat készítek. Tele vagyok új ötletekkel, hogy valami olyasmit csináljunk, ami nekem is élmény, és persze téged is újfajta alkotásra inspirál.

Most, ez az új helyzet, ami sokakat aggodalommal tölt el, engem új irányba vitt, és új terveket kezdtem el szőni.

Ne aggódj, nem arról van szó, hogy a rajzos téma helyett most valami egész más vállalkozásba kezdünk! ;) Szó nincs erről. Csak új utakat jelölünk ki, új célokat fogalmazunk meg a csapatommal.

A 8 év alatt sokféle ember kezdett el követni: van, aki teljesen kezdő, van, aki saját kiállításokat rendez. Van, aki az élethű rajzokat szereti, más inkább a fantáziáját, a kreativitását szeretné fejleszteni. A követőim életkora is nagyon különböző. Vannak tinik, akik imádnak rajzolni, és lelkesen csinálják otthon a feladataimat. Van a 20-as, 30-as korosztály, aki munka mellett (most home office-ban), kikapcsolódásként rajzol, fest. De a legtöbben 40 felettiek és az 50-60-as korosztályból valók, anyukák, nagymamák.

Számukra a rajzolás és festés (abban a szellemiségben, amit én próbálok közvetíteni) egy gyerekkori álom megvalósulása, egy “második élet”, amiben igazán otthon érzik magukat, igazán kiteljesedhetnek, szárnyalhat a fantáziájuk.

Bármivel is foglalkoznak “civilben”, a munkahelyükön vagy a gyerekeik mellett, ebben az új hobbiban igazán önmagukra találhatnak. Ugyanez igaz a nyugdíjas korosztályra is: számukra egy “új élet” kezdődik, ami esélyt ad a gyerekkoruk óta dédelgetett álmoknak.

Ez már nem csak rajzolgatás, festegetés, hanem egy igazi életstílus! Én hiszek benne, hogy egy ilyen életstílus bármilyen “civil” foglalkozás mellett, a szabadidődben is kialakítható, és egyáltalán nem muszáj, hogy hivatásos művész legyél hozzá!

Ez az életstílus az, amire én is vágyom, amit a mindennapokban igyekszem megvalósítani.

Szeretném, ha velem tartanál, és erőt, ihletet merítve az ötleteimből, munkámból, te is belevágnál egy ilyen új életmód kialakításába.

Ezért kitaláltunk egy új dolgot, ami összegzi az eddigi tevékenységünket, és egyben egy teljesen új dologgal fűszerezi azt. Annyit már most elárulhatok, hogy átnéztük az összes eddigi kurzusomat, az összes leckét, illetve rengeteg visszajelzést, javaslatot, kívánságot tőletek.

és ezeket figyelembe véve született az újdonság, ami elsősorban azoknak a 40 év feletti nőknek szól, akik vágynak erre az új életstílusra!

Az újdonság segít majd neked, hogy a mindennapjaidat megtöltse az a fantasztikus érzés, amit az alkotás ad, és több oldalról is támogatást kapj ehhez.

Még egy kis türelmet kérnék tőled, az újdonságról május 12-én rántjuk le a leplet!

Május 12-ig több részlettel jelentkezek majd e-mailben, Facebookon és Instagramon is.

Kíváncsi vagy?
Lelkes vagy?
Érdekel a dolog?
Írd meg egy hozzászólásban, ha felcsigáztalak! :)

Követed az emailes inspirációimat és a videós leckéket?
Ha még nem, akkor itt tudsz jelentkezni »
Tavaszi Élménykurzus
Művésznapló

Kérlek, hogy írd meg a véleményed a bejegyzésről!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


382 hozzászólás “Átalakulunk”

  1. Springel Erzsi szerint:

    Érdekel!

  2. Posgay Andrea szerint:

    Kedves Zsófi!
    Érdeklődve várom a fejleményeket!
    Addig is jó munkát kívánok szeretettel!

  3. Tajtiné Marika avatar Tajtiné Marika szerint:

    Érdekel nagyon. Bár én már nagyon túl vagyok a 40-en felüi korosztálytól, de azért izgat amit igérsz. Szívesen folak követni. Köszönöm.

  4. Alapi Dóra szerint:

    Felcsigázódtam így 50 felett.
    Köszönöm, várom a továbbiakat.
    További lelkes munkát kívánok.

  5. Frank Györgyné szerint:

    Nagyon érdekel . Várom a továbbiakat.
    Köszönöm

  6. Rozsnyai Józsefné avatar Rozsnyainé Király Katalin szerint:

    Szia Zsófi!Ajándéknak veszem amit küldtél, /ma lettem 71 éves/Boldogan feltöltődöm, hogy mire újra megkapom az unokáimat /hatan vannak/ tudjunk együtt alkotni.Köszönöm.

  7. Demeter Gabi szerint:

    Kíváncsi lettem. :)

  8. Rácz Andrea szerint:

    Kedves Zsófia!

    Ķívancsian és érdeklődve várom az új ötleted!:)
    Sok sikert és szerencsét kívánok hozzá!:)

  9. Ellmann Szilvia szerint:

    Kíváncsian várom az új ötlrted részleteit! Sok sikert kívánok a megvalósításához!

  10. Gabi szerint:

    Kíváncsian várom az új ötleted részleteit! Sok sikert kívánok a megvalósításához!

    üdv. Gabi

  11. Pintérné Kecskés Éva szerint:

    Kedves Zsófi!
    Eddig is folyamatosan olvastam a bejegyzéseidet, melyek újból és újból kedvet csináltak az alkotáshoz. Sok leckédet kipróbáltam. Kíváncsian várom, hogy milyen újdonsággal állsz elő. Örülők, hogy ilyen lelkesen foglalkozol az emberekkel, a művészettel! További jó munkát, jó egészséget kívánok!

  12. Polli szerint:

    Kedves Zsófi! Eddig is kíváncsian vártam üzeneteidet, örömmel néztem az alkotásokat, videókat. Bevallom a rajzos próbálkozásaim nem sok sikerrel jártak, mégis szívesen töltöttem vele időt. Három 10 év alatti unokám van, akikkel „békeidőben” rengeteget rajzoltunk, festettünk, ragasztottunk képeket, és már alig várom, hogy folytathassuk.
    Kíváncsi vagyok újabb ötleteidre, addig is kívánok minden jót a munkában és főleg sok örömet a gyereknevelésben! Engedd meg, hogy egy nagymama virtuálisa megöleljen kedvességedért, és boldog anyák napját kívánjon

  13. Fejes Tünde szerint:

    Kedves Zsófi !

    Gyerek koromban mindig szívesen alkottam, nem csak rajzokat, hanem egyebeket is, mint saját ruhát, vagy kerámiát. Ha a természetben, vagy a ház körül megláttam valamit, mindig azon gondolkodtam, hogy azt a valamit mihez lehetne felhasználni, mit lehetne alkotni belőle. Sajnos az életem másképp alakult, más lett a munkám és szabadidő hiányában soha nem jutok el oda, hogy alkothassak. Most a karantén és a lábtörésem hozta úgy, hogy Rád találtam az interneten :) és újra boldog perceket szereztél nekem, köszönöm ezt Neked ! Igen kíváncsian várom újabb ötleteidet és csodálom az energiádat, a munkásságodat, amihez további sok sikert és jó egészséget kívánok. Szeretettel Tünde, egy „ötvenes” :)

  14. Harmatné Mariann szerint:

    Kiváncsian várom !

  15. Emese szerint:

    Szia! Nagyon kíváncsi vagyok rá. Várom a 12-ét , hogy értesüljek én is.

  16. Dezsőné Varga szerint:

    Kedves Zsofia! Örülök a vitalitásodnak és jó egészséget kívánok az elkövetkező új elgondolásaid hoz! Én egy 84 éves Nagyi vagyok és várom az új elgondolásod!
    Ölel:Klára

  17. Kiss Elvira avatar Kiss Vivi szerint:

    Kíváncsian várom

  18. Mandlné Kollányi Mária avatar Mari Mandl szerint:

    kíváncsi vagyok

  19. Bulyákiné Éberth Anna avatar Ancsi Bulyáki szerint:

    60+-os nagyi vagyok, az unokák, a lányom és jómagam is rajzolgatunk folyamatosan a karanténban.

  20. Pappné Arany Anna avatar Pappné Arany Anna szerint:

    Kedves Zsófi !
    Nagyon boldog vagyok, hogy új tüzet adsz nekünk, nagyon tetszik az a gondolat, hogy meglátok valamit, és már az jár az eszemben, hogy hogy is tudnám megoldani, keresgélek
    utána, hogy „éltstilussá” váljon ahogy mondod a rajzolás festés, fantáziálás.
    Nagyon kell a segitség a vezetés a lökés én legalább igy vagyok vele.
    Nagyon örülök az ötletnek, nagyon nagy szeretettel ölellek ! Anna