Átalakulunk

Már régóta megfogalmazódott bennem és a csapatomban, hogy 8 évnyi munka, 45 ezer Facebook követő, több, mint 100 ezer emailes minitréning jelentkező és sok ezer eladott kurzus és más kiadvány után most változásra, átalakulásra van szükség.

Miért fogalmazódott meg a változtatás ötlete?

Több oka is van…

Kisgyerekes anyaként, több év után most újra visszatértem a munka világába, és ez teljesen felvillanyoz. Szükségem volt már régóta erre az énidőre, de nem ismertem fel. Igen, nekem a munka is énidő ;) – ilyenkor alkotok, leveleket írok, szerkesztjük az oldalamat és leckéket, videókat készítek. Tele vagyok új ötletekkel, hogy valami olyasmit csináljunk, ami nekem is élmény, és persze téged is újfajta alkotásra inspirál.

Most, ez az új helyzet, ami sokakat aggodalommal tölt el, engem új irányba vitt, és új terveket kezdtem el szőni.

Ne aggódj, nem arról van szó, hogy a rajzos téma helyett most valami egész más vállalkozásba kezdünk! ;) Szó nincs erről. Csak új utakat jelölünk ki, új célokat fogalmazunk meg a csapatommal.

A 8 év alatt sokféle ember kezdett el követni: van, aki teljesen kezdő, van, aki saját kiállításokat rendez. Van, aki az élethű rajzokat szereti, más inkább a fantáziáját, a kreativitását szeretné fejleszteni. A követőim életkora is nagyon különböző. Vannak tinik, akik imádnak rajzolni, és lelkesen csinálják otthon a feladataimat. Van a 20-as, 30-as korosztály, aki munka mellett (most home office-ban), kikapcsolódásként rajzol, fest. De a legtöbben 40 felettiek és az 50-60-as korosztályból valók, anyukák, nagymamák.

Számukra a rajzolás és festés (abban a szellemiségben, amit én próbálok közvetíteni) egy gyerekkori álom megvalósulása, egy “második élet”, amiben igazán otthon érzik magukat, igazán kiteljesedhetnek, szárnyalhat a fantáziájuk.

Bármivel is foglalkoznak “civilben”, a munkahelyükön vagy a gyerekeik mellett, ebben az új hobbiban igazán önmagukra találhatnak. Ugyanez igaz a nyugdíjas korosztályra is: számukra egy “új élet” kezdődik, ami esélyt ad a gyerekkoruk óta dédelgetett álmoknak.

Ez már nem csak rajzolgatás, festegetés, hanem egy igazi életstílus! Én hiszek benne, hogy egy ilyen életstílus bármilyen “civil” foglalkozás mellett, a szabadidődben is kialakítható, és egyáltalán nem muszáj, hogy hivatásos művész legyél hozzá!

Ez az életstílus az, amire én is vágyom, amit a mindennapokban igyekszem megvalósítani.

Szeretném, ha velem tartanál, és erőt, ihletet merítve az ötleteimből, munkámból, te is belevágnál egy ilyen új életmód kialakításába.

Ezért kitaláltunk egy új dolgot, ami összegzi az eddigi tevékenységünket, és egyben egy teljesen új dologgal fűszerezi azt. Annyit már most elárulhatok, hogy átnéztük az összes eddigi kurzusomat, az összes leckét, illetve rengeteg visszajelzést, javaslatot, kívánságot tőletek.

és ezeket figyelembe véve született az újdonság, ami elsősorban azoknak a 40 év feletti nőknek szól, akik vágynak erre az új életstílusra!

Az újdonság segít majd neked, hogy a mindennapjaidat megtöltse az a fantasztikus érzés, amit az alkotás ad, és több oldalról is támogatást kapj ehhez.

Még egy kis türelmet kérnék tőled, az újdonságról május 12-én rántjuk le a leplet!

Május 12-ig több részlettel jelentkezek majd e-mailben, Facebookon és Instagramon is.

Kíváncsi vagy?
Lelkes vagy?
Érdekel a dolog?
Írd meg egy hozzászólásban, ha felcsigáztalak! :)

Követed az emailes inspirációimat és a videós leckéket?
Ha még nem, akkor itt tudsz jelentkezni »
Tavaszi Élménykurzus
Művésznapló

Kérlek, hogy írd meg a véleményed a bejegyzésről!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


382 hozzászólás “Átalakulunk”

  1. Páré Linda szerint:

    Jupppijájé!

  2. SZELTNER CECÍLIA szerint:

    Kedves Zsófia!
    Kíváncsian várom a május 12-ét!
    Addig is minden jót kívánok!

    üdvözlettel:Szeltner Cili

  3. Chrabák Tünde avatar Tünde szerint:

    Kedves Zsófi.
    Igen, érdekel a dolog..már egy ideje én is alkotgatok…kíváncsi és nyitott vagyok az újdonságokra..

  4. Streéb Mária avatar Streéb Mária szerint:

    Kedves Zsófi, nagyon érdekel, kíváncsi vagyok, és kicsit tán türelmetlen is, de ‘nyakunkon’ a 12. Féllabon is kibírom :D
    Jó munkát addig is Neked és Csapatodnak :)

  5. Szántó Ágnes avatar Szántó Ágnes szerint:

    Kiváncsi vagyok az új ötletekre ! Várom.

  6. Kostyalik Brigitta szerint:

    Kedves Zsófia!
    Igen, érdekel ☺️

  7. Raffainé Tauschek Klára avatar Raffainé Tauschek Klára szerint:

    Kedves Zsófi! Nagyon örülök a lehetőségnek, mert nagyon hiányoznak a festőparty-k adta festési és közösségi élmények. Szívesen olvasom, ill. nézem az általad küldött ismeretterjesztéseket, ötleteket. Szívesen csatlakozom az új lehetőséghez. ÜK

  8. Magyarné Széles Andrea avatar Magyarné Széles Andrea szerint:

    Drága Zsófikám!

    Engem már furdal a kíváncsiság!
    Örülök a meghívásnak! Köszönöm!

  9. Vadásziné Viola szerint:

    Kedves Zsófi!
    Természetesen engem is érdekel a változás, várom az újdonságokat.
    Addig is minden jót!

  10. Nagyné V Mária szerint:

    Kedves Zsófia !
    természetesen érdekel, hogyne érdekelne, hisz annyi ötlettel árasztottál el, csodálatos teremtés vagy, Hajrá sok sikert kívánok !!!!

  11. Zsuzsu szerint:

    Kedves Zsófia! Nagyon érdekel a dolog. Már nagyon várom.

  12. Györgyné Kovács szerint:

    Nagyon örülök az átalakulásnak. Idős korban nagy szükség van valami újdonságra, ami az élet monotonitságát végre megtöri.
    Hajrá Zsófi!
    üdv: Babi

  13. Kiss Judit szerint:

    Várom az újdonságot!

  14. Nádasdiné Horváth Kinga avatar Nádasdiné Horváth Kinga szerint:

    Kedves Zsófi!
    Kíváncsi vagyok. Érdekel és nagyon várom mi lesz az újdonság. Minden ötletet szívesen fogadok, ami elősegíti az alkotást, növeli a kreativitást és inspirál:)

  15. Harkácsi Judit szerint:

    Kedves Zsófi,
    érdekelnének a részletek.

  16. Gazsi Erika szerint:

    Igen erdekel

  17. Dékán Szilvia szerint:

    Kedves,Zsófi!

    Mindig nagy örömmel olvasom,nézegetem a nekem küldött dolgokat és ha nem is látszom aktív követődnek, sokat tanulok a kezdőknek, útkeresőknek ajánlott technikákból.Úgy tűnik, az én kedvencem a ceruza lesz,annak bármilyen típusa. Külön köszönet a műhelytitkokért,sokat lendít a kezdeti stádiumban vagy, hogy egyáltalán bele merjek váni a nehéznek ítélt munkákba, ha látom milyen könnyű,amit nehéznek gondoltam. Ami látványos,egy kis kreativitással bárki számára kivitelezhető. Már várom az újdonságokat, sok sikert kívánok neked és a csapatnak is

  18. Piroska szerint:

    Igen, nagyon várom! Érdekel minden, ami rajzolással, festészettel ill. bármilyen kreativitással kapcsolatos :)

  19. Tajtiné Marika avatar Tajtiné Marika szerint:

    Várom hogy alkothassak, szeretnék tanulni mert rám fér.

  20. Gregor Tiborné avatar Gregor Tiborné szerint:

    Én 78 éves nyugdijas vagyok Csak az emailt tudom olvasni Facebukhoz instagramhoz nem értek. Azt sem tudom milyen eszközök kellenek Üdv Gregor Ica