Inspiráló téma: botanikus kert, madarak és fák

Pár napja a vácrátóti botanikus kertben jártunk a családdal. Ez már szinte hagyomány nálunk, amit még az én szüleim alapoztak meg, gyerekkoromban. Visszük tovább a hagyományt, és igyekszünk minden évszakban ellátogatni ide a gyerekekkel.

Ez most egy különleges alkalom volt, mert a szüleimmel együtt mentünk, és nosztalgiáztunk, milyen jó volt régen is, mennyi kedves emlék fűz minket ehhez a csodaszép helyhez. Májusban, a tulipánvirágzás idején valami egészen különleges az egész kert.

Épp a Madarak és fák napját ünnepelték, sok érdekes dolgot lehetett megtudni a botanikus kert gyönyörű fáiról és az ott lakó madárkákról is. Megihletett a helyszín és az egész hangulat, úgyhogy hazaérve több képet is alkottam. A fenti, vegyes technikával készült kép számomra nagyon kedves, remélem neked is jó érzés ránézni!

Ha tetszik, és megihletett a kép, írd meg egy hozzászólásban itt a blogon, vagy oszd meg az ismerőseiddel! :)

Követed az emailes inspirációimat és a videós leckéket?
Ha még nem, akkor itt tudsz jelentkezni »
Tavaszi Élménykurzus
Művésznapló

Kérlek, hogy írd meg a véleményed a bejegyzésről!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


22 hozzászólás “Inspiráló téma: botanikus kert, madarak és fák”

  1. Mezei Márta avatar Mezei Márta szerint:

    Kedves Zsófi!

    Annyira inspiráló volt a kép és az írás, hogy mi is /a párommal/ a héten elmentünk ebbe a botanikus kertbe. Többször jártunk már itt. Nagyon szép, mindig élmény a különböző évszakokban újra és újra megnézni. Minden évszakban gyönyörű. Ősszel a sokszínűsége miatt szeretem nagyon. Mi is sokat fotóztunk. Festői az egész környezet, a levegőről nem is beszélve. Nagyon kellemes napot töltöttünk el itt ismét. Köszönjük, hogy emlémeztettél rá.
    A kép, amit festettél, gyönyörű, teljesen visszaadja a kert hangulatát. Mindig csodálom a kreativitásod!
    Üdvözlettel: Márta

  2. Pintér Anikó szerint:

    Kedves Zsófi!
    Már sok idő eltelt, 22 májusában kaptam ezt a leveledet –emailedet a botanikus kertről. Gyönyörű a rajzod, nagyon tetszik!!! Hasonló stílusban készült képeid mind nagyon tetszenek.
    Most azért is írok, kihasználom ezt a felületet– ha volna rá lehetőség, egy kurzusra jelentkezni Hozzád. A pasztellkréta nagyon érdekelne, főleg a portrék, amikből gyönyörűeket láttam a facebook csoportban.
    A jobb agyféltekés tanfolyamon tanultam a portré rajzolásról. A pasztell rajzok varázslatosan szépek, erről nagy örömmel tanulnék, ha volna lehetőség.
    Várom megtisztelő válaszodat, előre is köszönöm.
    Üdvözlettel: Anikó