Kedvenceim: a vadvirágok

Szerencsés vagyok, mert egy vadvirágos-árvalányhajas, csodaszép rét közvetlen szomszédságában lakom, egy karnyújtásnyira az ihletet adó természettől. Imádok vadvirágokat festeni! De ez a szenvedély már akkor is megvolt, amikor lakásban laktam, az inspirációt pedig alkalmi kirándulások adták, illetve vadvirágos könyvek, növényhatározók. :)

A kedvenc képeimet szeretném most megmutatni neked, és arra buzdítalak, válassz Te is minél egyszerűbb témát az alkotáshoz! Egy apró szirmú kis vadvirág is remek téma a festéshez! Számomra ezek a vadon növő kis csodák azt szimbolizálják, hogy a szépség, a kreativitás mindenhol ott van, és képes a lehető leglehetetlenebb helyeken is kihajtani, ahol látszólag nem gondozza senki…

Írd meg kommentben, ha Te is szereted a vadvirágokat, és most kaptál egy kis ihletet az alkotáshoz…

Ha szeretnél több száz inspiráló anyaghoz hozzáférni, és egy támogató alkotói közösség részese lenni, akkor csatlakozz a Titkos Művésznők Társaságához!

Ide kattintva megtudhatsz mindent a csatlakozásról »
Tetszett? Kérlek, hogy kattints a lenti ikonokra, és oszd meg a Facebookon! Köszönöm, ezzel sokat segítesz nekem :)

Megosztás a Facebook-on

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


16 hozzászólás “Kedvenceim: a vadvirágok”

 1. Gábor Katalin szerint:

  Csodaszépek a képek, öröm volt nézni!

 2. Sárhidai Zsófia szerint:

  Köszönöm a sok kedves szót, és örülök, hogy tetszenek a képek! :)
  Szép nyarat nektek, jó alkotást!
  Szeretettel:
  Zsófi

 3. Gábor Bella szerint:

  Kedves Zsófi!
  Igen igen, én nagyon szeretem a virágokat, köztük a vadvirágokat is! Úgy általában a növények nagy csodálója vagyok! Az akvarell technikával való megjelenése pedig egészen felemelő, az egész lelkem átjárja….
  Köszönöm szépen!

 4. Posztósné Retzer Zsófia szerint:

  Kedves Zsófia!

  Nagyon tetszenek a vadvirágos képeid. Tulajdonképpen mindegyik festményed tetszik. Én “tündérképeknek” nevezem a festményeidet, mert olyan légiesek és könnyedek. Mindig megihletnek, de még nem szántam rá magamat arra, hogy fessek.

 5. Kuchár Magdolna szerint:

  Nagyon gyönyörűek ezek a képek.
  Csodaszépek.
  Üdv: Magdi

 6. molnár.vali szerint:

  KEDVES ZSÓFIA!
  iMÁDOM ŐKET!

 7. Bujdosó Katalin szerint:

  De szépek! Olyan könnyed, fuvallatszerű, mint a nyári szellő… Meseszép!
  Nagyon szeretem a vadvirágokat, párféle mag szét is van szórva otthon. Eddig csak fotózgattam őket(sok védett növény él a közelben, pl. kosbor), de most már rajzolni és festeni szeretnék.

 8. Pappné Arany Anna szerint:

  Kedves Zsófi!
  Nagyon szépek a vadvirágos képeid, én is nagyon szeretem az egyszerū kis vadon nõvõ virágokat, a búzavirágot , tátikát, pipacsot, megpróbalom én is., azt szeretném megkérdezni, hogy nem tudok belépni a Titkos Mūvésznõk Társasága oldalra, hogy hogy tudnék belépni,
  Kõszõnettel .: Anna

  1. Sárhidai Zsófia szerint:

   Kedves Anna!

   Köszönöm, hogy írtál, és örülök, hogy tetszenek a képek! :) A belépéssel kapcsolatos kérdésedre Gábor e-mailben fog neked válaszolni.

   Szép napot neked!
   Zsófi

 9. Botond Judit Eszter szerint:

  Kedves Zsófia!
  Gyönyörű munkáid vannak, szemet gyónyörködtetø bármibe fogsz,…kószönet,hogy meg mindig gondolsz rám,..mėg nem tudtam nekifogni rajzolni,festegetni,pedig valahol
  mélyen vãgyok rá,..nem biztos,hogy ebben az eletben felszínre tör…viszont kreatīvkodok tovabbra is,magam varrom , alakítom a ruhaimat,fűzöm hozza a gyöngyœket,mindig is divattervezø kívantam lenni,de ha nem is valtamismertté,azért a barátnøi körómben osztom a tanacsokat ,mert a 70-es eveinkben is szeretünk egyedik lenni, es igazi művészet mar elrejteni azt ami már élmenyt nem nyújt,es kiemelni a még itt-ott elófordulõ ,bãjosan hervadõ szirmokat…:)…biztosan festettel màr ilyet…
  Kœzben már anyuka is lettél,..tudom.én meg már regõta nagymama,aki boldogan nyugtazza,hogy a 9 eves lanyunokája ugyanúgy rajong a szép anyagokert,csipkékért..talán Ő valósītja meg az én álmaimat is,…
  Nagy elismeréssel,szeretettel kívánok további sok szép alkotást!
  Judit,nyugdíjas francia nyelvtanár.

 10. Dévényi Beáta szerint:

  Régen festettem pici tavaszi virágokat. Amint véget ér a tanév, kimegyek a rétre…(3 perc és ) próbálok én is festeni

 11. Gellénné Pozsgai Györgyi szerint:

  Szépek a festmények. Szeretem a vadvirágokat. Majd én is próbálkozom.

 12. Gál Erika szerint:

  Csodálatos! Szinte él vibrálnak a képek!
  Üdvözlettel : Erika

 13. Pintérné dr Csordás-Tóth Anna szerint:

  Kedves Zsófi!

  Fantasztikusak ezek a képek, igazi akvarellek. Levegősek, csodálatosan folynak a színek. Nagyon inspirálóak. Nálunk is vannak a kertben, meg fogom próbálni.
  Szeretettel gratulálok:

  Ani.

 14. Romhányiné Szilágyi Anna szerint:

  Kedves Zsófia! Nagyon szeretem a virágokat, a vadvirágokat is. A pipacs a kedvencem! Olyan szép és egyszerű amiket küldtél, nagyon tetszik, ahogy festesz. Amikor elkezdek festeni, lehet, hogy nem kellene, de sokkal aprólékosabban szeretem a virágokat is festeni. Ez biztosan nehezebb … Majd igyekszem .

 15. eva.pogonyi@gmail.com szerint:

  Kedves Zsófi,
  Kedvenceim a virágok 🥰szívesen festem őket.. Köszönet az inspirációért. Szeretettel üdvözöllek Éva