Lélekmelengető őszi színek

Ma egy lélekmelengető, élénk őszi színekben pompázó fa-rajzzal szeretnélek meglepni. Egészen friss, tegnap délután rajzoltam. Az új olajpasztell készletemet teszteltem. :) Ez az első rajzom, ami ezekkel a csodás Sennelier krétákkal készült.


Több mint 3 hónapja küldök minden hétfőn valami inspiráló képet, gondolatsort, alkotásra ösztönző ötletet emailben. Kíváncsi vagyok, hogy tetszik neked, milyen hatással van rád? Így tervezem a jövőben is a folytatást, és örülök a visszajelzéseknek!

Köszönöm előre is!
Szép hetet kívánok neked!

(Ha nem tudod, hogy milyen emailekre gondoltam, akkor kattints ide >>)

Követed az emailes inspirációimat és a videós leckéket?
Ha még nem, akkor itt tudsz jelentkezni »
Tavaszi Élménykurzus
Művésznapló

Kérlek, hogy írd meg a véleményed a bejegyzésről!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


64 hozzászólás “Lélekmelengető őszi színek”

  1. Molnár Józsefné avatar Molnár Józsefné szerint:

    Szia Zsófi!
    Megint megörvendeztettél ezzel a szép őszi képpel. Igazán tetszik, alig várom a következőt. Kívánok neked sok szép gondolatot és jó egészséget a folytatáshoz.
    Köszönöm.
    Üdvözlettel: Ani

  2. Vince Henrietta szerint:

    Hálásan köszönök minden egyes e-mailt.A szívem megtellik boldogsággal,a lelkem pedig repül mikor előveszem a „Művésznapló”c.könyved,mikor olvasom az idézeteket és nézem a képeid..🥰..minden egyes alkotásod,e-mailed elrepít egy mese-világba🙂Csodás ez az őszi képed és a technika is amit alkalmaztál!Köszönöm Neked

  3. Folkmayer Csilla avatar Folkmayer Csilla szerint:

    Kedves Zsófia!
    Nagyon hálás vagyok, hogy az előző években rábukkantam a hirdetéseidre, és néhány csomagot meg is vásároltam. Amikor alkottam, nagyon jó érzéseim voltak. Megosztottam a barátaimmal is, és lett egy kis alkotó baráti körünk. Hetedik, nyolcadik osztályban tanítok rajzot, és inkább grafikus beállítottságú vagyok, ezért különösen inspirálóak a színes alkotásaid. Köszönöm, hogy rendszeresen küldesz anyagokat azóta is. Amennyiben később lesz lehetőség belépni a Titkos Művésznők Társaságába, megpróbálkoznék vele! Jó egészséget kívánok, az alkotáshoz és a gyermekeidhez sok örömöt! Köszönettel és üdvözlettel : Csilla

  4. Betti szerint:

    Kedves Zsófia!
    További örömteli és eredményes alkotómunkát kívánok!

  5. Ági szerint:

    Gyönyörű

  6. Kovács Erzsébet szerint:

    Kedves Zsófia!
    Köszönöm a rajzot, gyönyörű és inspiráló.

    Tisztelettel: Erzsébet.

  7. Figula Mariann avatar Figula Mariann szerint:

    Kedves Zsófi!
    Nagyon tetszik ez az őszi fa képed és a többi is amit küldtél. A színek fantasztikusak. Olajpasztellt még nem próbáltam, de nagyon érdekel. Köszönöm a számtalan ötletet amit kapok Tőled.
    Mariann

  8. Kati szerint:

    Kedves Zsófi!
    Olyan lelket simogató színeket használsz. A képeidből harmónia sugárzik. Muszáj nekem is megpróbálnom. Köszönöm a sok hasznos ötletet és lehetőséget, amit tőled kapok.

  9. Török Zsuzsanna szerint:

    nagyon köszönök minden tanítást,ötletet,sokat segítenek a tanításban ,sajnos sokszor csak annyi időm van ,hogy kipróbálom,megcsinálom és ez inspirálja a munkám a gyerekekkel,örülök,hogy most meg tudom köszönni,minden jót tzsuzsa

  10. Bartók Blanka szerint:

    Nagyon köszönöm a sok tippet és inspitációt! Nem mindig van időm kipróbálni, de így is nagyra értéklem. Amikor kipróbálom az új technikákat, mindig nagyon élvezem. Köszönöm.

  11. Erdős Mária szerint:

    Kedvesem!
    Én is ilyen forma fákat szoktam rajzolni….nagy gyökérzettel

  12. Csipkereki Judy szerint:

    Bamulatos vagy es varom a kovetkezo hetfot! Koszonom. Judy

  13. Eve szerint:

    Kedves Zsofi!
    Halasan koszonom!
    Csodas kepeket alkotsz!
    Csodakkal teli mosolygos, szep napokat kivanok Neked!
    Udvozlettel: :) Eve

  14. Rozsnyai Józsefné avatar Rozsnyai Józsefné szerint:

    Nagyon tetszik a fád, valóban melegséget áraszt.Igazából az összes munkádból hasonló hangulatot érzek.Köszi, hogy elküldted.Üdv.Kati

  15. Dabic Sz.Emese szerint:

    Kedves Zsofi!

    Halasan kozsonom az oszi termeszetet bemutato kepedet.Igy a szinek oszhangjaban felfedezem mindet.Inspiralo hatasu szamomra.Neki fogok kezdeni valami hasonlo szinpompaban komponalt kepbe.

    Udvozlettel
    Emese

  16. Bujdosó Katalin szerint:

    Kedves Zsófi, szerintem csodaszép lett ez a kép! Szeretem ugyan az ősz esős, ködös arcát, de jó látni, hogy nem csak szürke és rozsdabarna színekben lehet megörökíteni ezt az évszakot. Olyan szép tud lenni, olyan színes és ezt tökéletesen visszaadja a képed.
    Szerintem beruházok egy ilyen olajpasztell készletre, olyan szép élénk színei vannak.

  17. Tamásné, Éva dr. Sántha szerint:

    Gyönyörű ez a kép Kedves Zsófi! Én is szívesen festek fákat, de ezek a színek varázslatosak! Meg fogom próbálni !
    Üdv: Éva

  18. Hajni szerint:

    Kedves Zsófia!
    Ég és él. Földön és kívüle. Köszönöm szépen!
    Jó egészséget, szeretettel:
    Hajni

  19. Király Kornélia szerint:

    Nagyon tetszik a kép.😀

  20. Rózsa Lászlóné szerint:

    Szia Zsófi!
    Figyelemmel kísérem az oldalt, már több képet is elkészítettem itthon. Amennyiben sikerül a nők 40-el nyugdíjba jönnöm jövőre, tervezem a beíratkozást hozzád jelenléti képzésre is. Érdekel a rajzolás és a pasztell kréta is. Festeni is szeretek, de a rajztudásomat szeretném első sorban fejleszteni. Remélem személyesen is részt tudok a jövőben valamely tanfolyamodon. Amit eddig láttam a hírleveleken keresztül, nagyon inspirálók, nemcsak a legutóbbi, hanem, amit évek óta küldesz. Bár otthon próbálkozom csak, már számos képet készítettem az iránymutatásaid, és a feltett képek alapján. Köszönöm Neked. Évi