Tavaszcsalogató

Te is nagyon várod a tavaszt? Nem tudom, hogy vagy vele, én ezt az időszakot kicsit nehezen viselem… Még olyan kopár a táj, hidegek a reggelek, még mindig kell a téli kabát. Sokszor pillantok a naptárra, hogy mikor lesz már végre március, hogy legalább papíron tavasz legyen… :)

Tudom, nem szabad sürgetni az időt, de én azért most megidézem egy kicsit a tavaszt. Hoztam neked mára egy kis zöld akvarell képet. Várom, hogy megújuljon a természet, és lehessen gyönyörködni a rügyező fákban, a zöldülő kertekben, erdőkben.

Kívánok neked is kitartást a tél utolsó napjaira, és ha teheted, alkoss Te is valami színes képet, aminek a “Tavaszcsalogató” címet lehetne adni!

Követed az emailes inspirációimat és a videós leckéket?
Ha még nem, akkor itt tudsz jelentkezni »
Tavaszi Élménykurzus
Művésznapló

Kérlek, hogy írd meg a véleményed a bejegyzésről!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


3 hozzászólás “Tavaszcsalogató”

  1. Dobos Éva szerint:

    Nagyon szép

  2. Orsi szerint:

    Videot szeretnek ha lehet :)

  3. Dr. Lőrincz Julianna szerint:

    Kedves Zsófi! Nagy örömmel olvasom a leveleidet, a Fb. oldaladat, sokat tanulok belőlük. Gyrekkoromban rajzolgattam utoljára, nem vagyok tehetség, csak örömet okozott. Most nyugdíjas lévén újra szeretném kezdeni. Nézem a rajzaidat, festményeidet! Köszönöm! Én eddig csak a szemet próbáltam lerajzolni, kiszínezni, nagy élmény volt, hogy valamenynire hasonlított a tiédhez. Üdvözöllek: Julianna