Kedvcsináló új hírek!

Belevetettem magam a munkába, tervezgetek, előkészítem a terepet az új alkotásoknak és egy új korszaknak. Pár nap múlva indítok egy új lehetőséget azoknak, akik szeretnének velem együtt újra elmélyülni a rajzolásban és a festésben, és szeretnék érezni az alkotás lélekgyógyító hatását.

Őszi falevelek olajpasztellel és egy számomra nagyon kedves tál, amit Anyukámtól kaptam.

10 éve már, hogy megcsináltam az első online elérhető kurzusomat, aminek akkor a “lélekgyógyító rajzolás” nevet adtam…hát nem gondoltam volna, hogy 10 év után olyan mérföldkőhöz érkezik az életem, hogy nekem is nagy szükségem lesz az elkövetkezendő időszakban az alkotás lélekgyógyító erejére.

Október 20-tól, szerdától 1 héten keresztül lehet majd csatlakozni ahhoz a programhoz, ami 1 évig (vagy még tovább is!) végigkísér Téged az alkotói utadon. Lehet, hogy már korábban olvasgattál róla: ez a lehetőség a Titkos Művésznők Társasága, amihez az utóbbi 7 hónapban nem lehetett csatlakozni, de most újra megnyitom a lehetőséget!

Ezen a programon belül megosztom veled az eddig született összes kurzusomat, melyeket otthon csinálhatsz végig, videós leckék segítségével.

Ezek közül az első, ami most nekem is különösen sokat segít majd:
Kreatív Boldogság Kurzus: csináljuk végig a leckéket együtt, jelenítsünk meg minden érzést, gondolatot, ami papírra kívánkozik! Változatos technikák, izgalmas, kreativitást felébresztő feladatok várnak rád!

Mit szólsz hozzá?
Neked is jól esne az őszi-téli időszakban elmerülni az alkotásban, illetve teret adni az életedben egy új hobbinak?

Akkor vágj bele velem együtt! Számomra ez a csodás őszi idő is gyógyító…hát még ha a rendszeres alkotás is visszatér az életembe… Érzem, hogy jó lesz, jót fog tenni – hát még ha ezt veled, és más hasonló érdeklődésű nő társaimmal együtt csinálhatom végig!

Tarts velem a következő napokban, mert sok infót osztok majd meg a Titkos Művésznők Társaságával kapcsolatban!

Követed az emailes inspirációimat és a videós leckéket?
Ha még nem, akkor itt tudsz jelentkezni »
Tavaszi Élménykurzus
Művésznapló

Kérlek, hogy írd meg a véleményed a bejegyzésről!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük