Sárhidai Zsófia - Egyszer volt, hol nem volt

Egyszer volt, hol nem volt…

Bemutatom az egyik kedvenc, mesebeli festményemet, ami különleges, vegyes technikával készült, akvarell alapra. Ha szeretnéd a lakásod falát egy ilyen képpel díszíteni, és nap mint nap töltekezni a nyugalmat árasztó kékes-zöldes árnyalataiból, akkor olvass el minden részletet…

Ez a festményem egy titokzatos, elhagyatott tündérkastélyt ábrázol, ami jól elbújt a növények között, és már félig belepte a moha. Patakok és folyók veszik körbe. A címe: Egyszer volt, hol nem volt…

Akvarellel készült az alap, amire száradás után sokféle eszközzel rajzoltam: tűfilccel, akvarell ceruzával, markerekkel, egy-két helyen aranyló, csillogó részletek is vannak, amiket szintén tűfilccel készítettem.

A képhez az inspirációt gyerekkorom legkedvesebb helyei: a Dunakanyar és a Börzsöny erdői adták. Kirándulás közben sokszor elképzeltem, milyen tündérek, manók lakhatják ezeket a gyönyörű erdőket. Festés közben felidéztem a régi kirándulásokat és újra elképzeltem egy ilyen tündérvilágot…

Sárhidai Zsófia - Egyszer volt, hol nem volt...

A kép mérete: A3 (29.7 cm x 42 cm)

Az eredeti festmény és az abból készült művészi nyomat (Giclée art print) is megvásárolható!

A művészi nyomat a legmagasabb minőségű akvarell papírra készül (Fabriano Watercolour Rag 310 gr/m2), időtálló, fakulásmentes festékkel!

Hogyan készülnek ezek a művészi nyomatok?

A művészi nyomatok nagyon nagy felbontásban, pigment bázisú fakulásmentes festékekkel, archív, savmentes alapanyagra készülnek. Ez a papír az eredetivel megegyező stílusú, puha tapintású akvarell papír, ami pluszban rendelkezik egy festék-megkötő réteggel, ami biztosítja, hogy a festék által nyomtatott kép akár 100 évig, vagy azon túl is él.

Fantasztikus, hogy ezzel a modern technológiával az eredeti festményeknél tartósabb, időtállóbb alkotások hozhatóak létre, amik nagyon hosszú ideig díszíthetik a lakásod falát! Nem kell tartanod attól, hogy a kép pl. napfény hatására megfakul, vagy megváltoznak rajta egyes színek.

A művészi nyomatok csakis egyedi megrendelésre készülnek! Ez azt jelenti, hogy ha megtetszik ez a képem, és szeretnéd a művészi nyomatát megvásárolni, akkor arra kérlek, hogy vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben! A képekből nem készül sorozat-gyártás, és máshol nem vásárolhatóak meg a nyomatok, csakis tőlem.

Ha van lehetőséged, támogasd a munkámat, hogy még sok új kép készülhessen!

A képem megvásárlásával nemcsak magadat ajándékozod meg egy szép alkotással, hanem a munkámat is támogatod. Előre is köszönöm a támogatást minden régi és új követőmnek! Vannak, akik már több mint 10 éve követik a munkásságom… talán ők látják legjobban, mennyi munka van ebben: az alkotás, azon túl, hogy egy fantasztikus hobbi, nekem a munkám is. A minőségi alapanyagok beszerzése, a festményekbe fektetett sok-sok alkotó (munka)óra, az oktató videók elkészítése, az utómunkálatok, szerkesztés, nyomdai feladatok: mind-mind komoly költség- és időráfordítás.

Árak

Eredeti festmény ára:
230 000 Ft

Művészi nyomat (Giclée art print) ára:
33 000 Ft

Hogyan kell megrendelni a művészi nyomatot?

1. lépés: Írj nekem egy e-mailt az info@zsofiasarhidai.com címre, az alábbi adatokat megadva:

  • Melyik képemet vagy képeimet választod? (Minden képnek van címe, amit a kép felett feltüntetek. Kérlek, hogy ezt írd meg!)
  • Milyen névre és címre szeretnéd kérni a szállítást?
  • Milyen névre és címre kiállítva kéred a számlát?
  • A szállításhoz a telefonszámodra is szüksége van a futárnak.

2. lépés: A kép árát előzetes átutalással kell fizetni. Erről minden fontos infót elküldök e-mailben.

Utólagos fizetésre, utánvétre nincs lehetőség, hiszen nagy értékű, művészeti termékről van szó, aminek az előkészítése, legyártása, dedikálása, biztonságos csomagolása és szállítása csak előzetes fizetés esetén vállalható.

A megrendelés akkor jön létre, amikor beérkezik a bankszámlára a művészi nyomat ára. Ezt követően fog elkészülni a csak neked szóló, egyedi, dedikált művészi nyomat, amit futárral küldök el neked.

A megrendelt képet frissen a szállítás előtt dedikálom, és személyesen csomagolva küldöm el neked, egy extra biztonságos csomagolásban, amiben maximálisan védve van a kép szállítás közben.

A művészi nyomathoz keretet nem küldök, ezt majd neked kell kiválasztanod a saját ízlésednek megfelelően. A képeket ajánlott bekeretezni, és üveg fedőlappal együtt felhelyezni a falra vagy polcra, ahová szeretnéd.

Kívánom, hogy a kiválasztott kép vagy képek különleges, mesebeli hangulatot, harmóniát, örömöt csempésszenek a lakásodba, és ezáltal a hétköznapjaidba is! :)

Szeretettel várom a megrendelésedet, érdeklődésedet e-mailben!
info@zsofiasarhidai.com

Ha kérdésed van, akkor is írj bátran, szívesen válaszolok!
Ha csak tervezgeted a megrendelést egy későbbi alkalomra vagy ajándékba, kérlek, hogy ezt is jelezd nekem e-mailben!

Követed az emailes inspirációimat és a videós leckéket?
Ha még nem, akkor itt tudsz jelentkezni »
Tavaszi Élménykurzus
Művésznapló

Kérlek, hogy írd meg a véleményed a bejegyzésről!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük