Egy kérdés hozzátok: Számotokra mit jelent az “alkotó életstílus” kifejezés?

Kérlek titeket, hogy írjatok le mindent egy hozzászólásban, ami eszetekbe jut!

Ez a fogalom, “alkotó életstílus” az egyik legfontosabb oszlopa lesz annak az újdonságnak, amivel készülök nektek májusra. Ezért kíváncsi vagyok, mi az, ami most ezzel kapcsolatban eszetekbe jut!

Előre is köszönöm a válaszokat.

Követed az emailes inspirációimat és a videós leckéket?
Ha még nem, akkor itt tudsz jelentkezni »
Tavaszi Élménykurzus
Művésznapló

Kérlek, hogy írd meg a véleményed a bejegyzésről!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


439 hozzászólás “Egy kérdés hozzátok: Számotokra mit jelent az “alkotó életstílus” kifejezés?”

  1. Fekete Edit szerint:

    Szia Zsófi!

    Az alkotói életstílus számomra olyan, ami beépül a mindennapjaimba, ami örömet okoz, ami előre visz. Az alkotás pedig sokféle lehet, akár egy könyv megírása, egy finom süti készítése, egy kert átrendezése, vagy akár egy igazán szép festmény létrehozása.

  2. Ifi Mónika szerint:

    Kedves Zsófi! Két szó jut eszembe: mérhetetlen szabadság!

  3. Muladi Évi szerint:

    Az alkotó életstílus számomra azt jelenti, hogy a belső békét megtalálva, tudom kifejezni az érzéseimet.

    Ha zaklatott vagyok nem tudok és nem is szeretek rajzolni.

  4. Szabóné Bálint Éva szerint:

    Alkotó életstílust a kreativitás táplálja. Szépíteni környezetünk, szépíteni életünk, lelkünk. Meglátni mindenben a szépet és a jót. Azt kamatoztatni életünk szebbé és jobbá tételére. Figyelni környezetünket és ezáltal lépni, tenni valami látványos, harmóniát adó változtatást, hogy mindenki jobban érezze magát általa. Én is, más is. Merek, bátor vagyok a nehéz úton elindulni és kitartok rajta, ha sokáig nem látom gyümölcseit, akkor is. Akkor is jó, ha lassan haladok, mert akkor minőséget érek el. Mégis haladok, haladok, nem ragadok le. Az élet amúgy is különböző életfeladatokból állhat. Sok út vezet a csúcsra, mindegyik jó, ha nekem megfelel. De úgyis a végén csattan az ostor,. Mikor odaát vagyunk és visszanézzük mit tettünk, akkor dőntjük el, jó volt-e?

  5. Bogi Kóbor szerint:

    Mérhetetlen szabadságot,nyugalmat és lelki békét!Egyszerűen imádom,mertjó kedvre derít !Tán ennyi!

  6. Klára szerint:

    Mivel Én egy 84 éves Nagyi vagyok úgy gondolom addig szép az élet amíg van bennünk vágy az alkotásra és annak minden örömére.Ha erre figyelünk akkor mindegy hány évesek vagyunk!

  7. Miskolcziné Kasuba Margit szerint:

    Amikor létszükségletemmé válik, hogy adjak másnak magamból valami kézzel fogható, igényes, gyönyörködtető dolgot. Egy szépen megkötött virágcsokrot, egy vicces fotót a másikról vagy a csemetéjéről, egy házilag készült díszdobozt, horgolt tojást, rá jellemző ültetőkártyát, az új lakásába egy általam tervezett apró tárgyat. Vagy ha az olvasó sarkot másként javaslom berendezni a nappalijában, dobjuk fel a színtelen falfelületet tapétákból összerakott, bekeretezett képpel, rajzoljuk le egymást szeretettel… Minden szabad időnkben létre kell hozni valami szépséget, alkotni kell. Bármit! Olyan valamit, amiből mindannyian épülünk, jobbá leszünk, jobban érezzük magunkat.

  8. Lukácsi Margit szerint:

    Az alkotó életstilus , Ez egy olyan szakasza az embernek az életében amikor vmit alkotva az alkotás valamelyik eszközével szeretné kifejezni, a benne lévő fényt energiát, érzelmeket.

  9. Farkas Magdolna szerint:

    Én csak egy szóban sűrítve azt mondom, hogy SZABADSÁG minden téren

  10. L. Gedő Ibolya szerint:

    Az alkotó életstílus mindent magába foglal, ami kétkezi munkával készül: kert, ágyások kialakítása, növények elhelyezése; lakberendezés; berendezési tárgyaink újragondolása, átalakítása; lakás-, terasz- kertdíszek készítése.

    1. L. Gedő Ibolya szerint:

      Ja, és ami még fontos: az alkotás közben energiával telítődök föl és élvezem a teremtést!

  11. Csermák Henriette avatar Csermák Henriette szerint:

    Számomra az alkotó életstílus: belső indíttatásból , magunktól létrehozni valamit az élet bármely területén😊

  12. Boldizsár Gabriella szerint:

    Alkotó életstílus.. A napi teendők is lehetnek alkotóak. Számomra azt, hogy mindenben a szépet keresem, fedezem fel. Művészi alkotásokat készítek inspiráció alapján.Életstílus akkor lehet igazán, ha naponta csak ilyesmivel foglalkozhatnék. Ez a vágyam, célom. A pénz keresés kényszere megszűnne. Mert a fizikai létért való munka és küzdelem sokat el, és kivesz.. Nekem most a művészet menedék és töltődés, kikapcsolódás..Magam és mások öröme.

  13. Orsi szerint:

    Luxus kreativitás szabadság flow jelenlét mese varázslat szenvedély

  14. Magdolna szerint:

    Az alkotó életstílus az egyenlő a művészettel.Azaz életművészet.

  15. Marcsi szerint:

    Alkotói életstílus: az életben bármi lehet alkotás, a lényeg szerintem, hogy kedvvel csináld, s akkor árad belőle a lényed – mindenhonnan.

  16. Tamás szerint:

    Alkotói életstílus: szerintem nem más, mint az alkotó megélt társadalmi életében hovatartozása, melyet szabadon kifejez alkotásaiban, mely legyen festmény, rajz, zene vagy egyéb művészet, ahol kiteljesülhet.

  17. Diczházi Dzsőné szerint:

    „Tedd azt,amiben hiszel,és higgy abban,amit teszel”.Ezzel a szép idézettel /Nisargadatta/-tól,tudnám legjobban kifejezni,az alkotói életstílust. Anicet

  18. Zsuzsa Krucsó szerint:

    Külső és belső világunk által inspirált ihlet, megvalósulása bármiféle módon.

  19. Éva szerint:

    Büszkeség, vìvódàs, csend, élmény, csalódottsàg. Mire elkészül egy alkotàs az összes érzés àtjàr. :-)

  20. Varga Géza szerint:

    Nekem az alkotó életstílus azt jelenti, amikor valaki megpróbálja kifejezni önmagát, érzéseit, gondolatait valamilyen módon, legyen az írás, festés, sport, főzés, akármi amiben jól érzi magát, kreatív tud lenni. Mindegy, hogy csak önállóan, vagy akár segítséggel, de megpróbálja önmagát adni. Lényeg, hogy szívesen, örömmel és ne kényszerből csinálja.